Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :) vol.2

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Matti to tłuk.

Dokładnie. Mateusz Morawiecki całą swą tzw. "karierę" zawdzięcza swojemu ojcu Kornelowi - kapusiowi GRU, tak jak Antoni Macierewicz. Proszę mnie pozwać, jeżeli to nie jest prawdą.

-----

PiS, na szczycie UE, uzyskał dokładnie NIC.

Natomiast Polska, jak najbardziej, dostała mnóstwo kasy - to polska reprezentacja w EU i Donald Tusk jako przewodniczący EPL załatwili te ogromne pieniądze dla Polaków.

Kochani, i tak trzymać.

Nie dajmy się propagandzie PiS - tak jak się nie daliśmy propagandzie PZPR za komuny.

Dokładnie. Mateusz Morawiecki całą swą tzw. "karierę" zawdzięcza swojemu ojcu Kornelowi - kapusiowi GRU, tak jak Antoni Macierewicz. Proszę mnie pozwać, jeżeli to nie jest prawdą.

-----

PiS, na szczycie UE, uzyskał dokładnie NIC.

Natomiast Polska, jak najbardziej, dostała mnóstwo kasy - to polska reprezentacja w EU i Donald Tusk jako przewodniczący EPL załatwili te ogromne pieniądze dla Polaków.

Kochani, i tak trzymać.

Nie dajmy się propagandzie PiS - tak jak się nie daliśmy propagandzie PZPR za komuny.
A to Tusk uczestniczył w tych negocjacjach ?
Z tego co wiem to Mateuszek reprezentował nasze interesy jako premier . Tuska tam nie było .
52 minuty temu, caleb66 napisał:

Z tego co wiem to Mateuszek reprezentował nasze interesy jako premier . Tuska tam nie było .

Skąd wiesz? Byłeś tam?

Jestem Europejczykiem.

5 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Skąd wiesz? Byłeś tam?

???
upór z jakim bredzisz i robisz z siebie POśmiewisko jest godny Uznania lub POżałowania - se jarcio wybierz z czym ci łatwiej żyć. ?

Ale trafiło ci się i Pierwszy raz masz racje ?
Oczywiście że Tfujj idol Szatniarz tam być powinien.. bo ktoś musiał odwiesić marynarki, przynieść chipsy i odkorkować Morawieckiemu z Orbanem szampana.

Patrz jaro.. w temacie unijnych środków to tu cała ta twoja gawiedž intelektualnych mańkutów cie opuściła i sam musisz ostatkiem sił ujadać....co jest naprawde żałosne zwłaszcza że argumentów ci brak. 

Nawet tfujj TVN 24 pisze o 776 Mld

7 godzin temu, Sine Metu napisał:

Jasne.. oddajcie sie propagandzie TVNu 

To jaszcze wycmokaj kolekcjonera zegarków co na Ukrainie chciał drogi budować..Zaczynaj...;

—————-

Obaj życzycie polsce Najgorszego ?? choćby.... i mega kryzysu byleby głównie lub rykoszetem ale rozyebał wasz znienawidzony Rząd

zachowania Niegodne Polaka ale widać normalne dla „europejczyka”

Edytowane przez Niepokorny
6 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Skąd wiesz? Byłeś tam?

Poza tym..
Gdyby Tusku merytorycznie wspomógł Polske i Morawieckiego w zdobyciu tych środków To by cały splendor sobie przypisał a TVN by WAM to w twarz Wykrzyczał 

Edytowane przez Niepokorny
8 godzin temu, Jaro_747 napisał:

No nie - oczywiście że wypadł lepiej od poprzedników.

W jakim sensie, że Mateuszek miał ładniej wypastowane buty?

Wymieniając z tobą bocznicowe inwektywy,byłem przekonany,że to taki sposób na pandemiczną rozrywkę,pookladać się werbalnie z lewakami. Niestety odarłeś mnie dżambo  ze złudzeń,jestes niestety przewidywalnym słabo wykształconym głąbem,wiec specjalnie dla ciebie:

Matematyka według Platfusów

-scenariusz trzaskowski/tusk/ budka

-rezyseria budka

Trzaskowski:jak zostanę wybrany prezydentem to załatwię 400 mld

Morawiecki:mamy deal,wynegocjowane jest 750 mld

Halicki(wyjatkowy kretyn) środki zostały obcięte,,można było uzyskać więcej

Konkluzja tak uczono matmy w platfuslandzie.

Nie chce mi się więcej nad tobą pastwić dżambo,bo nie rokujesz intelektualnie 

12 godzin temu, Sine Metu napisał:

Patriotyzm lokalny Cię przytłacza, nieuku.Wiesz co, nie mam najnowszych danych, ale u nas ludzie już dawno temu rodziny pościągali, domy kupili i żyją normalnie jak biały człowiek emoji106.png

Czasem z zewnątrz widać więcej niż spod buta prezesa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) 58095c5f7945158c42c26c2d4cfb00a4.jpgdaa755f67011e29ac2013b721d7acfd7.jpg262dfbdaf0298a23d20de4eca906e014.jpg

A w damskiej ubikacji jest napisane "głupi kaowiec".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

4 minuty temu, toptwenty napisał:

Ukryta Zawartość

Dokładnie tak jest. Z poprawką że nie tyle on, co społeczeństwo które go wybrało.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

cóz PISowi blizej do świata  "artystów "
Artyści dopiero za PiS poczuli na własnej skórze co to wolny rynek .
1 godzinę temu, caleb66 napisał:

Artyści dopiero za PiS poczuli na własnej skórze co to wolny rynek .

Cenzura i polityczne kryteria to przeciwieństwo wolnego rynku.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Parlament Europejski to zatwierdza, kumasz?
Parlament Europejski to zatwierdza, kumasz?
Zasrywa nie zatwierdza ,bez Polski może se co najwyżej poskakac z Giertychem.
Polskie veto i po temacie,łaski nie robią ze kasę dają.
Cenzura i polityczne kryteria to przeciwieństwo wolnego rynku.
Gdzieś ty ta cenzurę widział i kryteria polityczne . Teraz dopiero jesteśmy naprawdę wolni .
Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Jasne.. oddajcie sie propagandzie TVNu 
To jaszcze wycmokaj kolekcjonera zegarków co na Ukrainie chciał drogi budować..Zaczynaj...;

Tak, przyjebaj się do zegarka za dziesięć tysięcy złotych, ale nie wspomnij o np. 400 tys. dla pisowsjiego chujka.

Kolejny, Sasin zachachmęcił 6 mln PLN - jest 100% właścicielem Spółki Skarbu Państwa.

Dymają was w żywe oczy. Ludzie, zacznijcie ich rozliczać z waszych podatków.

Tak, przyjebaj się do zegarka za dziesięć tysięcy złotych, ale nie wspomnij o np. 400 tys. dla pisowsjiego chujka.

Kolejny, Sasin zachachmęcił 6 mln PLN - jest 100% właścicielem Spółki Skarbu Państwa.

Dymają was w żywe oczy. Ludzie, zacznijcie ich rozliczać z waszych podatków.
PiS ma przyzwolenie na kręcenie lodów a i społeczeństwo dostaje swoją dolę więc w czym masz problem ,to ze drenujemy unijna kasę nie jest chyba żadnym problemem dla nas .
Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Pożyjemy, zobaczymy. Ja już wcześniej powiedziałem, że:

EU powinna wytrzymać do końca, a jak już PiS będzie czekał na przelew, to powiedzieć: Ej, zaraz, moment. Najpierw praworządność, a do tego czasu nie dostaniecie ani centa

Pożyjemy, zobaczymy. Ja już wcześniej powiedziałem, że:

EU powinna wytrzymać do końca, a jak już PiS będzie czekał na przelew, to powiedzieć: Ej, zaraz, moment. Najpierw praworządność, a do tego czasu nie dostaniecie ani centa
Lepiej się bierz za zmywanie bo Polsce trzeba hajsiwo przelać, my będziemy wypoczywać a Europa będzie nam ten wypoczynek sponsorować, także nie trac czasu na pisanie bredni .

Ja już swoje przepracowałem i zarobiłem, tak że ten... wal się pisowski prostaczku
No to teraz przyjebales jak łysy grzywa o parapet .

O nawet inteligent pelowski nie wie ze Polska ma prawo weta w parlamencie europejskim ,skąd ty się wziąłeś?

6 godzin temu, Margol napisał:

Wymieniając z tobą bocznicowe inwektywy,byłem przekonany,że to taki sposób na pandemiczną rozrywkę,pookladać się werbalnie z lewakami. Niestety odarłeś mnie dżambo  ze złudzeń,jestes niestety przewidywalnym słabo wykształconym głąbem,wiec specjalnie dla ciebie:

Matematyka według Platfusów

-scenariusz trzaskowski/tusk/ budka

-rezyseria budka

Trzaskowski:jak zostanę wybrany prezydentem to załatwię 400 mld

Halicki(wyjatkowy kretyn) środki zostały obcięte,,można było uzyskać więcej

Konkluzja tak uczono matmy w platfuslandzie.

Nie chce mi się więcej nad tobą pastwić dżambo,bo nie rokujesz intelektualnie 

Wisienką na torcie tego żałosnego spektaklu jest to,że francuski pudel przekazał opinii publicznej w całej UE ile zadowoli go z tego tortu,zanim ktokolwiek w Brukseli położył cokolwiek na stół. No k**wa negocjacyjny demiurg,po prostu mistrz suspensu i ten nieszczęsny gang olsena chce wrócić do władzy? Panie chroń naszą umęczoną Ojczyznę

7 godzin temu, caleb66 napisał:

Zasrywa nie zatwierdza ,bez Polski może se co najwyżej poskakac z Giertychem.
Polskie veto i po temacie,łaski nie robią ze kasę dają.

Proste przy tych wszystkich dywagacjach umyka "drobnostka"

Cytat

Jutro rezolucja prawdopodobnie zostanie przegłosowana, bo na projekt zgodziło się 5 frakcji. Jak ustaliła dziennikarka RMF FM, frakcja Europejskich Konserwatystów i Reformatorów do której należy PiS, wycofała się wczoraj z prac na rezolucją. 

Przyjęcie rezolucji będzie jednak dopiero wstępem do negocjacji Parlamentu Europejskiego z Radą UE, którą reprezentować będą Niemcy przewodniczące w tym półroczu pracom UE. Ostateczne głosowanie PE nad unijnym budżetem spodziewane jest dopiero w listopadzie.

Ukryta Zawartość

O ile się orientuje, to budżet zatwierdza się jednomyślnie...chyba, ze to przypadkowe zestawienie.

Ukryta Zawartość

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Moze najpierw warto żeby kraje unijne te które czepiają się polski sprecyzowały co rozumieja pod pojęciem praworządności a potem cala reszta,poza tym nic się nie zmieniło, mogą skoczyć nam na bata a reforma sądownictwa będzie kontynuowana czy to się komuś podoba czy nie.

46 minut temu, Sine Metu napisał:

Ukryta Zawartość

Przeczytałbym, ale tam kłamią. Kłamią jak jasna cholera, wyskakuje mi okienko "informacje sa na wyciągniecie ręki" wyciągam i nic. Debile.

2 minuty temu, caleb66 napisał:

Moze najpierw warto żeby kraje unijne te które czepiają się polski sprecyzowały co rozumieja pod pojęciem praworządności a potem cala reszta,poza tym nic się nie zmieniło, mogą skoczyć nam na bata a reforma sądownictwa będzie kontynuowana czy to się komuś podoba czy nie.

Pisłałem juz o tym i powinni jeszcze określić kto i według jakich kryteriów będzie decydował o tym czy ktoś sie kwalifikuje, czy nie. A do tego daleka i kręta droga. Bo sprawa z pozory nie jest błaha i nie chodzi tylko o PiS.

Mamy przykład solidarności, dbałości o interes EU w postaci dyrektywy transportowej i nord stream.

Ja bym na sprawiedliwość bez konkretnych ustaleń nie liczył i przypuszczam, że Polska nie będzie w tym odosobniona.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Jacchusia

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Pisłałem juz o tym i powinni jeszcze określić kto i według jakich kryteriów będzie decydował o tym czy ktoś sie kwalifikuje, czy nie. A do tego daleka i kręta droga. Bo sprawa z pozory nie jest błaha i nie chodzi tylko o PiS.
Mamy przykład solidarności, dbałości o interes EU w postaci dyrektywy transportowej i nord stream.
Ja bym na sprawiedliwość bez konkretnych ustaleń nie liczył i przypuszczam, że Polska nie będzie w tym odosobniona.
Dlatego potrzebne jest USA i sankcje ,inaczej te bogate będą gnębić te biedne pod głupimi pretekstami jak praworządność ,a przecież ustalone ze każdy kraj sam decyduje o ustroju sądownictwa .

Przeciez to jest debilne. Jesli reforma bedzie kontynuowana (czy sie komus podoba czy nie), to po co maja precyzowac, co jest praworzadne a co nie?

Przeciez to jest debilne. Jesli reforma bedzie kontynuowana (czy sie komus podoba czy nie), to po co maja precyzowac, co jest praworzadne a co nie?
Nie co jest praworządne a co nie tylko co to jest praworzadnosc k....... tw..... m...c. Czytaj co pisze .
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.