Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-24 22:39
https://dane.gov.pl/pl
46 minut temu, Amator 2b napisał:

Rodzina albo sąsiedzi.

Im też nie można ufać.

Bądź czujny i nic im nie mów.

Chyba że sprawdzasz ich lojalność. Monitoring zastosuj.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Mam koleżankę, która zajmuje się akupunkturą japońską (to moja klientka i prowadzę jej księgowość) i pomogła w dość krótkim czasie wielu ludziom, którym zwykli "doświadczeni" lekarze nie pomogli przez wiele lat.

Zięba ma tyle wspólnego z akupunkturą, co dupa z własnym językiem ?

18 minut temu, CEzAR21 napisał:

Wyniki koronapsychozy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To dopiero początek:(

Na całe szczęście, nie mamy jeszcze pozwolenia na broń i jej użycie (na razie).

Ponać na Filipinach już strzelają... za brak maski!

Stary diabeł miał rację...

Ukryta Zawartość

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

2 minuty temu, MSki napisał:

I tylko nikt nie wie, dlaczego to robią, ale pewnie wszystkich "uśpionych" zaraz obudzisz i wyjaśnisz o co w tym wszystkim chodzi.

Jak nie wie? To Wy nie wiecie...

Nie wszystkich uśpionych. Zło nie śpi:(

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

1 hour ago, soundchaser said:

A to co dziś powiedział Morawiecki to do czego zmierza?
Dał wyraźnie do zrozumienia barankom, że to przez ludzi ten wzrost zachorowań. Nie przez nieudolny rząd, tylko przez ludzi (abstrahując od manipulowania wynikami, aby właśnie to oznajmić).
I jeśli ludzie nie zaczną ściśle się stosować do restrykcji, to będą kolejne ograniczenia.
Dał ludziom do zrozumienia, że teraz każdy jest odpowiedzialny za zachowanie drugiego człowieka, który się nie stosuje do systemu zakazowo-nakazowego. Więc niedługo (już są przypadki) ktoś, kto nie będzie miał maski może zostać skopany, zlinczowany nie przez służby porządkowe, tylko przez innych ludzi w maskach na twarzach.
Taki Ku Klux Klan.
Kolejny etap dzielenia ludzi. 
Wojciech Mann dobrze powiedział u Lisa - zastanawia się jaka jest przyczyna aż takiego "nielubienia" narodu przez władzę.

Zastanawiające jest jedno. Dlaczego wcześniej, przed koronawirusem, jakoś pan Soundchaser nie wołał głośno o tym, że pis łamie wszelkie reguły i zmierza do jakiejś formy dyktatury? Dlaczego wtedy nikt z kochanych antypandemików nie zwracał na to uwagi, tylko trzymał buzię na kłódkę, a może i na pis głosował?

Jest sprawą oczywistą, że obecna sytuacja obciąża tę formację i rząd, który z niej się wywodzi. To co robią a właściwie nie robią powinno w poźniejszych latach skutkować sprawami karnymi. Myślę zresztą, że niedługo pierwsze pozwy trafią do sądów.

Może zamiast bredzić o plandemii i topić się w idiotycznych teoriach spiskowych należałoby sprawę przemyśleć i zrewidować swoje zachowanie?

Tylko człowiek niespełna rozumu może twierdzić, że wirus nie istnieje i wszystko jest kwestią odpowiedniego sterowania mediami.

Zastanówcie się panowie i odpowiedzcie na pytanie dlaczego w erze przedkowidowej nie było problemów z respiratorami, ba sądzę, że większość z piszących tu mądrali nie wiedziało, że takie urządzenie istnieje.

I proszę mi tu nie pieprzyć, że to wszystko jest propagadą "plandemiową", bo dane na temat pandemii są zaniżane, a nie zawyżane. I dowody tego można znaleźć w prosty sposób. Wystarczy przeanalizować nawet oficjalne dane cząstkowe, pochodzące z Sanepidu i porównać je ze zbiorczymi z komunikatów rządowych. Wystarczy dowiedzieć się jak wygląda selekcja do testów. Zamiast pleść androny wystarczy trochę pomyśleć.

1 minute ago, MSki said:

Ale WY wiecie ?

Następny Mesjasz.

Nie Mesjasz, tylko idiota.

Edytowane przez dudek1
57 minut temu, soundchaser napisał:

ci, którzy jeszcze śpią (jak np, JuG)

Ja nie śpię. Ja poleciałem do ulubionej restauracji hinduskiej żeby zdążyć przed jutrzejszym zamknięciem (bezsensownym jak dla mnie) smacznie zjeść i kelnerkom napiwek dać. ?

Powracając do testów PCR. U kotów zdarza się bardzo groźna choroba FIP, wywoływana kocim koronawirusem FCoV. Od lat najbardziej wiarygodnym badaniem na FIP jest test Real Time PCR. Żadnych kontrowersji nie wywołuje.

8 minut temu, MSki napisał:

I tylko nikt nie wie, dlaczego to robią, ale pewnie wszystkich "uśpionych" zaraz obudzisz i wyjaśnisz o co w tym wszystkim chodzi.

Naprawdę nie dotarło do Ciebie? Było na ten temat dziesiątki razy.
Poczytaj wstecz cały wątek.

Wirus korony jest znany i opisany od lat 70tych ubiegłego wieku. Jest tak rozpowszechniony jak wirus grypy.
I tylko z plandemią jest coś nie teges.

1 minute ago, TomekL3 said:

Wirus jest znany i opisany od lat 70tych ubiegłego wieku. Jest tak rozpowszechniony jak wirus grypy.
I tylko z plandemią jest coś nie teges.

Ale który wirus?

Bo koronawirusów jest multum ?

7 minut temu, dudek1 napisał:

Dlaczego wcześniej, przed koronawirusem, jakoś pan Soundchaser nie wołał głośno o tym, że pis łamie wszelkie reguły i zmierza do jakiejś formy dyktatury?

Nie??? Od samego początku - od 2015 roku wiedziałem do czego będzie zmierzał ten rząd i pisałem o tym.

kurcze, na tle tego wszystkiego ten straszny Łukaszenka jawi sie jako jakiś niewinny watazka ? nie ma to jak "demokratyczny" zamordyzm

Just now, TomekL3 said:

Ten z góry z tektury

Ukryta Zawartość

Myślisz, że to jest dowcipne?

Nie to co piszesz jest po prostu głupie do bólu.

Proszę podaj jakąś konkretną publikację, tylko rzetelną a nie link do plotki od ciotki-klotki.

Jak dotąd to źrodłem waszych informacji jest ciotka-klotka, a próba uzyskania od was jakiegoś rzetelnego uzasadnienia kończy się z reguly głupią odpowiedzią, czyli chowaniem głowy w piasek

Ukryta Zawartość

NASZ WYWIAD. Maląg: Sytuacja związana z epidemią powoduje to, iż wprowadzamy rozwiązania, które ułatwiają życie Polakom

to naprawde nie żart , ona to powiedziała 

3 minutes ago, costa brava said:

NASZ WYWIAD. Maląg: Sytuacja związana z epidemią powoduje to, iż wprowadzamy rozwiązania, które ułatwiają życie Polakom

to naprawde nie żart , ona to powiedziała 

A co tu jest szokującego? Przecież pis przyjmuje w swoje szeregi wyłącznie niekompetentnych i cechujących się niskim poziomem świadomości osobników.

Myślisz, że to jest dowcipne?
Nie to co piszesz jest po prostu głupie do bólu.
Proszę podaj jakąś konkretną publikację, tylko rzetelną a nie link do plotki od ciotki-klotki.
Jak dotąd to źrodłem waszych informacji jest ciotka-klotka, a próba uzyskania od was jakiegoś rzetelnego uzasadnienia kończy się z reguly głupią odpowiedzią, czyli chowaniem głowy w piasek

Zapytaj batmana z Wuhan, on wie z pierwszej ręki

A co tu jest szokującego? Przecież pis przyjmuje w swoje szeregi wyłącznie niekompetentnych i cechujących się niskim poziomem świadomości osobników.

A znasz inne formacje cechujące się wysokim poziomem świadomości?!
9 minutes ago, TomekL3 said:

Zapytaj batmana z Wuhan, on wie z pierwszej ręki

Ukryta Zawartość

Facet, nie badź taki dowcipny. Znowu chowasz głowę w piasek. 

Znaczy jesteś osobą, która wie lepiej?

Wiem, ale nie powiem?

Co ci to przypomina?

Prezes z Nowogrodzkiej czeka ma ciebie!

Nadajesz się ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez dudek1
To po grzybkach ?

Po szczepionce.
Facet, nie badź taki dowcipny. Znowu chowasz głowę w piasek. 
Znaczy jesteś osobą, która wie lepiej?
Wiem, ale nie powiem?
Co ci to przypomina?
Prezes z Nowogrodzkiej czeka ma ciebie!
Nadajesz się

Politykę zostawiam Tobie, dobrze się tu czujesz
9 minutes ago, TomekL3 said:

Po szczepionce.
Politykę zostawiam Tobie, dobrze się tu czujesz

Ukryta Zawartość

Chłopie tu nie chodzi o politykę. Piszesz, że wirus jest opisany w latach 70'tych.

Pytam zatem grzecznie, ktory?

Otrzymuję kretyńską odpowiedź.

To tajemnica jakaś?

A może boisz się powiedzieć wprost co ci się tam wydaje, bo zdajesz sobie sprawę z tego , że to twoje przypuszczenia są oparte, delikatnie mówiąc na plotkach?

Miej odwagę i napisz wprost o co ci chodzi, bo inaczej wygląda to na zwykłe tchórzostwo.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez dudek1
5 godzin temu, costa brava napisał:

Andrzej Horban

Dzięki. Nie znam człowieka. Ale miło zobaczyć specjalistę chorób zakaźnych wyznającego pogląd że dzieci są sterylne i że można opanować epidemię wirusa rozprzestrzeniającego się kropelkowo. Gdyby było można to byśmy nie mieli co roku epidemii grypy. A tu proszę - mamy nawet szczepionki na grypę (co roku inne, bo wirus mutuje) i co roku miliony chorują. A propos: skoro grypa mutuje i trzeba co rok zmieniać skład szczepionki, to koronawirus również mutuje. Więc ja mam pytanie: czy ta genialna szczepionka na świrusa, gdy już w końcu ją zrobią, wciąż będzie aktualna? Czy zbadają klinicznie inną a podadzą nam przymusowo inną?

Będę przyglądał się z prawdziwym zainteresowaniem wyczynom tego znakomitego naukowca. ?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

2 godziny temu, zukzukzuk napisał:

Jakiś sens?

Bo gówniarz ma w szkole siedzieć a nie roznosić wirusy!

A nie, sorry! Przecież dzieci są sterylne!

To ja nie rozumiem. ?

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

1 minute ago, TomekL3 said:

Tak, na plotkach, jedna baba drugiej babie..itd.

Na to wygląda. 

Ale nie rob sobie jaj, tylko napisz, którego to wurusa opisano w latach 70tych, bo jest ich sporo.

1 minutę temu, il Dottore napisał:

koronawirus również mutuje.

To wirus z Wu Chan nie jest tym samym co z Bergamo?

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Just now, il Dottore said:

Bo gówniarz ma w szkole siedzieć a nie roznosić wirusy!

A nie, sorry! Przecież dzieci są sterylne!

To ja nie rozumiem. ?

Nie pierwsza i nie ostatnia rzecz, której nie rozumiesz. Nic się nie zmieniło.

1 godzinę temu, Amator 2b napisał:

z jaką gorliwością większość ludzi w Polsce wykonuje robotę tak jak ORMO za PRL-u.

Tak, ale ormowcom komuna płaciła a tutaj Prezes ma CovidGestapo totalnie za free! To jest nie do wiary!

1 minutę temu, Amator 2b napisał:

To wirus z Wu Chan nie jest tym samym co z Bergamo?

On jest jak kiedyś PZPR: ta sama ale nie taka sama. ?

Just now, il Dottore said:

Tak, ale ormowcom komuna płaciła a tutaj Prezes ma CovidGestapo totalnie za free! To jest nie do wiary!

Teraz płacą osobnikom udającym lekarzy, rzekomo mieszkającym w Irlandii za pisanie bzdur.

Teraz, il Dottore napisał:

Wiesz, doktorku mój drogi.

Kiedyś ludzie chociaż to było za złej komuny potrafili czytać między wierszami oglądając Tel Awizję.

Dziś NI CHU JA!

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

1 godzinę temu, CEzAR21 napisał:

Wyniki koronapsychozy.

Oni nie działali w ramach koronapsychozy, tylko obowiązków służbowych. ?

To byli policyjni tajniacy-uchole wypuszczeni do metra by ścigać beznamordnikowców.

Taki covidiański Szwadron Śmierci.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.