Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-23 9:38
https://dane.gov.pl/pl
2 minuty temu, szymon1977 napisał:

I następny trol: zacytuj, gdzie pisałem o oddziale covidowym.

Jeśli na oddziale leczy się chorych z covid 19 to oddział covidowy.  Na zwykłym oddziale nie miało być prawa chorych na covid.

W dniu 29.03.2022 o 23:18, szymon1977 napisał:

Moja żona pracowała na oddziale z chorymi na covid, pewnie dlatego mam odmienne zdanie od propagandowego bełkotu zalegającego w Twojej głowie.

3 minuty temu, Przemysław_51508 napisał:

Jeśli na oddziale leczy się chorych z covid 19 to oddział covidowy.  Na zwykłym oddziale nie miało być prawa chorych na covid.

Wiem Przemuś, że dziś primma aprilis, ale bez przesady!

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

8 minut temu, szymon1977 napisał:

Jaki to był szpital, gdzie w latach 2020/2021 trafiali na zwykły oddział chorzy na covid?

Jeśli dobrze pamiętam żona wyleciała z roboty bo nie chciała się szczepić, wiec to historia nie z tego roku.

Edytowane przez Przemysław_51508
14 minut temu, Przemysław_51508 napisał:

Jaki to był szpital...

Niewiedza o istnieniu nie jest dowodem nieistnienia. Nie męcz buły, bo jak już pisałem...

W dniu 30.03.2022 o 15:53, szymon1977 napisał:

Szczegółów z mojego życia prywatnego, które nie są istotne dla tematu dyskusji, z pewnością się nie dowiesz. Ba! Mocno się staram, abyś się nawet nie domyślił.

14 minut temu, Przemysław_51508 napisał:

...wyleciała z roboty bo nie chciała się szczepić...

Skoro wiesz, że w UK to powinno Ci zasugerować odpowiedź. BTW nawet jak ją tu zamieścisz, to nie odpowiem czy masz rację.

-----

Kończcie dzieciaki ten trolling. Napisz lepiej co Waszym pomysłem, by za brak maseczki w Biedronce ukarać mnie z art.ileśtam pod pretekstem narażania ludzkiego życia. Będą przeprosiny?

Edytowane przez szymon1977

4 minuty temu, szymon1977 napisał:

Twoja ni wiedza o istnieniu nie jest dowodem nieistnienia. Nie męcz były, bo jak już pisałem...

Widzisz bajarzu, wszystko da się sprawdzić, a twoje mataczenie tylko w tym pomaga. Wymyślanie bajeczek na potrzeby dyskusji, jest żenujące. I nie wykręcaj się prywatnością bo pytanie, o to który to szpital, to nie pytanie o adres czy numer pesel. Poza tym gdy wyskakujesz z tym swoim "źródłem informacji" to chyba liczysz się z tym, że ktoś powie sprawdzam. 

2 minuty temu, Przemysław_51508 napisał:

...wszystko da się sprawdzić...

Więc udowodnij, że kłamię. Bo na razie to tyko trollujesz przypisywaniem mi tego, co sam wyślasz.

5 minut temu, jar1 napisał:

To była żona kolegi jego znajomej ze szkoły koleżanki taty. 🙂

Pudło 😉

Zarzut "kłamstwa" nie jest poparty konkretem. Wynika tylko z czyjegoś osobistego nawyku.

Procedury segregacji były różne a nie standardowe.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

11 minut temu, szymon1977 napisał:

Więc udowodnij, że kłamię

Na zwykły oddział nie trafiali chorzy na covid 19 w latach 2020/2021. Tym samym twoja żona nie mogła pracować z chorymi na covid 19 na zwykłym oddziale. 

19 minut temu, xetras napisał:

Zarzut "kłamstwa" nie jest poparty konkretem. Wynika tylko z czyjegoś osobistego nawyku.

Wymyślili, że moja żona pracowała na oddziale covidowym, a teraz wykazują, że na oddziale covidowym nie pracowała. W zasadzie powinienem za dojście do prawdy lajki im klikać, bo nigdy nie pisałem, że oddział, a którym pracowała był covidowy. Szkoda tylko, że zamiast uważnie przeczytać 3 słowa, napisali 2 strony trollingu. Oni tak mają.

4 minuty temu, xetras napisał:

Procedury segregacji były różne a nie standardowe.

Jeśli chodzi o procedury przyjęcia do szpitala to te były dosyć jasne i jednolite.

Objawowy test antygenowy jeśli ujemny dodatkowo PCR. Do czasu wyniku leczenie w izolacji.

Bezobjawowy test PCR. Do wyniku leczenie w izolacji.

23 minuty temu, szymon1977 napisał:

Wymyślili, że moja żona pracowała na oddziale covidowym, a teraz wykazują, że na oddziale covidowym nie pracowała. W zasadzie powinienem za dojście do prawdy lajki im klikać, bo nigdy nie pisałem, że oddział, a którym pracowała był covidowy. Szkoda tylko, że zamiast uważnie przeczytać 3 słowa, napisali 2 strony trollingu. Oni tak mają.

Prawda jest taka że historyjka z żoną na oddziale, została wyssana z palca na potrzeby dyskusji. W żaden sposób nie uwiarygodniłeś jej wpisami, z których wynikało, że na oddziale zajmowała się chorymi na covid. 

27 minut temu, szymon1977 napisał:

Wymyślili, że moja żona pracowała na oddziale covidowym, 

Twoja historyjka to sugerowała, tylko twoja znajomość tematu nie pozwoliła ci tego dostrzec.

Czytam, bo ciekawy jestem czy udowodnicie zmyślenie.

Według mnie i raczej słabego rozeznania - w różnych krajach i różnych warunkach lokalowych robiono izolację "pozytywnych".

Np. uraz zagrażał życiu a objawy po zakażeniu wirusem nie zagrażały (?).

To tylko przypuszczenie, ale chyba to lekarz (według szpitalnych a nie urzędowych narzucanych z ministerstwa procedur) decydował o kwalifikacji chorego.

59 minut temu, Przemysław_51508 napisał:

Prawda jest taka że historyjka z żoną na oddziale, została wyssana z palca na potrzeby dyskusji

Nie Przemciu, prawda jest taka, że to kolejny wątek, w którym pokazujesz, że masz zbyt przerośnięte ego aby zayważyć, że świat wykracza poza Twoja skromną wiedzę, iniezbyt wybujałą wyobraźnię. A najlepsze jest to, że masz wystarczająco informacji aby domyślić się, gdzie moja żona pracowała, ale wolisz trolować wątek zaczepkami.

Gość

(Konto usunięte)
Jak wykazałeś pisałem "na oddziale z chorymi na covid". Ponieważ chorzy na covid mogą być na innym oddziale niż zakaźnym, dalsze wmawianie, że pisałem o "oddziale zakaźnym" zgłoszę jako trolling. To samo zrobię z posądzaniem mnie o kłamstwo.
Ja napisałem o pracy na oddziale zakaźnym i to TY odpowiedziałeś tak jak na załączonym obrazku. Czyli albo jesteś kłamcą albo trollem.

Odpowiedzi nie oczekuję. Lądujesz obok JuG.

EOD

94b1446364ef43662d36ba5f612dda73.jpg
Godzinę temu, xetras napisał:

Czytam, bo ciekawy jestem czy udowodnicie zmyślenie.

Prawdę mogę Ci napisać na prv, ale musi zostać tajemnicą.

55 minut temu, szymon1977 napisał:

Prawdę mogę Ci napisać na prv, ale musi zostać tajemnicą.

Dla mnie to akurat nie ma znaczenia, ale dzięki.

Obrzucanie zarzutami to dla mnie trolling, którego i tak jest za dużo.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

1 godzinę temu, Tadeiro napisał:

Ukryta Zawartość

Nie zapomnimy. Zaczekamy, aż Was ktoś z tej farsy rozliczy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez szymon1977

Myślicie, że wirus jeszcze do nas wróci czy Putin już dostatecznie zrobił robotę na kilka lat? Greta Aspargerka też jakoś przycichła.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

WŁADCY TWOICH EMOCJI

To my decydujemy, w co wierzysz. My decydujemy o Twoich stanach psychoemocjonalnych. Twoje odczucia i emocje zależą od kierunku, w którym patrzy nasza kamera. My decydujemy, których chorób zakaźnych masz się bać, czym i kiedy masz się szprycować, ofiarom której wojny masz współczuć, a wobec których masz pozostać obojętnym.

Pomagasz tylko tym, którym my chcemy, abyś pomagał.

Jesteś bezwolną kukiełką w naszej ogromnej machinie kłamstwa i manipulacji.

Im głupszy, tym bardziej jesteś nam potrzebny.

Niczego nie rozumiesz, bo jesteś naiwnym durniem.

Jesteś nasz, bo jesteś głupi, a będąc nasz, stajesz się jeszcze głupszy.

To takie błędne koło, którego nie rozumiesz, bo przecież jesteś głupi.

Jeśli zechcemy, ozdobisz swój profil flagą Mozambiku, pomimo że nie masz pojęcia gdzie tego kraju szukać na mapie.

Ale to nieistotne.

Gdybyś przeczytał Orwella, wiedziałbyś, że O’Brien nauczał, iż

„RZECZYWISTOŚĆ MIEŚCI SIĘ W MÓZGU”,

a to my decydujemy, czym masz go wypełnić.

Bojkotujesz rosyjskie marki, bo my Ci każemy.

Dlaczego nie bojkotujesz np. marek amerykańskich, chociaż „wolny świat” pod przewodnictwem USA od lat morduje ludzi tak samo, jak Putinowska Rosja?

Bo wmówiliśmy Ci, że istnieje dobro i zło, mimo że istnieje wyłącznie zło, w różnych odcieniach.

Ale Ty tego nie wiesz, pomimo że masz dostęp do wszelakiej wiedzy.

Bo jesteś zbyt leniwy, by z tej wiedzy skorzystać…

My twoje lenistwo codziennie wypełniamy treścią.

Naszą treścią.

Jesteś nasz.

I zawsze będziesz, pożytecznym żałosnym idiotą.

Latasz pomagać ukraińskim uchodźcom nie dlatego, że taki jesteś dobry i miłosierny, ale głównie dlatego, że my tak chcemy.

Masz jednocześnie w dupie biedne afgańskie, syryjskie, czy palestyńskie dzieci, rozrywane od lat bombami, bo my tak chcemy.

Wojna w Syrii

Jesteś produktem z gliny, meduzą bez kręgosłupa, więc możemy dowolnie Cię formować.

Nigdy nie zrozumiesz, co mówił Lenin w 1919 roku o „pożytecznych idiotach”, bo my tego Ci nie wytłumaczymy.

A on mówił o Tobie, ale Ty tego nie wiesz.

Im mniej wiesz, tym lepiej dla nas.

Im mniej rozumiesz, tym jesteśmy silniejsi.

Twoja głupota to nasza strawa i woda na nasz młyn.

Wczoraj kazaliśmy bać Ci się wirusa, więc się potwornie bałeś i bezmyślnie szprycowałeś genową, testową berbeluchą, dając nam zarobić pierdyliardy dolarów i euro.

Dziś każemy Ci wspierać niezaszczepionych uchodźców, więc ich wspierasz i już nie boisz się wirusa, bo z dnia na dzień przeprogramowaliśmy Twój pusty łeb na kolejny etap historii.

Od tysięcy lat tacy jak Ty są nam potrzebni.

Bez Ciebie nie uda nam się żadna wojna, żaden przewrót i żadna rewolucja.

Nigdy nie zrozumiesz, że każda wojna zaczyna się w tych samych ciemnych gabinetach, w których się kończy.

Naszych gabinetach.

Jesteś durniem i umrzesz durniem.

A my jesteśmy z Tobą!

A Ty z nami.

Na zawsze!” 😉

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

7 godzin temu, Przemysław_51508 napisał:

Na zwykły oddział nie trafiali chorzy na covid 19 w latach 2020/2021.

Oczywiście, że przyjmowali... 

W dniu 31.03.2022 o 20:01, fox733 napisał:

U Olafa tak się przyzwyczaili do masek że nawet niektórzy wychodząc ze swojego biura na pole automatycznie je zakładają, zresztą czasami sam nie wiem i maskę zakładam

Dużo jest takich idiotów. Nawet po zniesieniu nakazu będą nosić maski, bo się przyzwyczaili i boja się, bo przecież w telewizji nadal mówią, że maski powinno się nosić dla siebie i dla innych. 😆 Kurła...to tak jak z tymi "szczepionkami".
Dziś jadąc rowerem widziałem gościa, który przechodził na pasach i miał podwójną ochronę - szczelną maseczkę + elegancką i solidną przyłbicę. 
Ten to pożyje w zdrowiu... 😉 

A propos dodatków covidowych - czytam tu, że dostawali je ciężko pracujący lekarze i pielęgniarki na oddziałach covidowych, narażający swoje zdrowie.
Ale przecież nie tylko - dostawiali je lekarze z zupełnie innych oddziałów, które z covidem nie maiły nic wspólnego. I to wcale niemałe te dodatki były.
Prowadzę księgowość pewnego lekarza zajmującego się rehabilitacją. W ub. roku podwoił swój dochód właśnie w związku z tymi dodatkami covidowymi.
Teraz pluje sobie w brodę, że nie przeszedł na podatek liniowy (chociaż to mu proponowałem), bo ma 5 tys. z zeznania do dopłaty.

4 minuty temu, soundchaser napisał:

A propos dodatków covidowych - czytam tu, że dostawali je ciężko pracujący lekarze i pielęgniarki na oddziałach covidowych, narażający swoje zdrowie.

To największy przekręt w dziejach ludzkości, o czym wie każdy, kto ma szczerą osobę "na oddziale".

Gość

(Konto usunięte)
12 godzin temu, Przemysław_51508 napisał:

Dlatego nikt, kto ma minimalną wiedzę na ten temat nie uwierzył w historyjkę o twojej żonie

Nie mów . Na chwilę uwierzyłeś bo nie masz żadnej wiedzy na żaden temat . 

9 godzin temu, tomek4 napisał:

sumie, młodzi ludzie - żenujące podejście do życia 😞

Chciałbyś siè dowiedzieć jak pakistańscy ludzie podchodzą do życia .

Lajtowo , ale ty i tak tego nie pojmiesz . 

9 godzin temu, tomek4 napisał:

Napisał 45-latek, spędzający czas na forum zamiast w pracy.

Zresztą, sam napisałeś, że tak się "ustawiłeś", że masz bardzo dużo wolnego czasu.
A jeżeli żona wyleciała z pracy ponieważ nie chciała się zaszczepić, to czyżbyście oboje doili brytyjskiego podatnika, siedząc na zasiłkach?

W sumie, młodzi ludzie - żenujące podejście do życia 😞

Pieski Cię wyprowadziły ?

10 godzin temu, Przemysław_51508 napisał:

Prawda jest taka że historyjka z żoną na oddziale, została wyssana z palca na potrzeby dyskusji.

Ty swoje historyjki o umieralności w najbliższym otoczeniu wyssałeś z wszystkich 21 paluszeczków. 

10 godzin temu, Przemysław_51508 napisał:

Jeśli chodzi o procedury przyjęcia do szpitala to te były dosyć jasne

Jak się nadaje pod respirator to bierzemy na "leczenie".

11 godzin temu, Przemysław_51508 napisał:

Na zwykły oddział nie trafiali chorzy na covid 19 w latach 2020/2021. Tym samym twoja żona nie mogła pracować z chorymi na covid 19 na zwykłym oddziale. 

Kłamiesz , jak zwykle . Moja znajoma pracowała na oddziele na którym trafiali chorzy na covid . Nie zawsze wiadomo było czy pacjent chory na to czy tamto . Często na covid . Sama była chora na covid z ciężkim przebiegiem ,mimo że dziabnięta . 

Edytowane przez Riczi75
Gość

(Konto usunięte)

Poza tym gdy wyskakujesz z tym swoim "źródłem informacji" to chyba liczysz się z tym, że ktoś powie sprawdzam. 

Dokładnie tak samo jak zdemaskowanie CIRa . Bajał że hej. A twoi znajomi gdzie poumierali ?

Sprawdzimy Twoją "prawdomówność"😂

11 godzin temu, jar1 napisał:

To była żona kolegi jego znajomej ze szkoły koleżanki taty. 🙂

Czyli twoja kochanka skoro takiś poinformowany .

Robiła ci lewatywkę ?

12 godzin temu, szymon1977 napisał:

Jaki to był szpital, gdzie w latach 2020/2021 trafiali na zwykły oddział chorzy na covid?

Każdy . Ze wzgledu na słabą wykrywalność covidka . 

Odpierd.lcie się od mojej żony!

Ps.

A zgłaszałem moderacji, żeby to buraczane OT usunąć zanim syfu narobicie.

Gość

(Konto usunięte)

Chciałbyś siè dowiedzieć jak pakistańscy ludzie podchodzą do życia .
Lajtowo , ale ty i tak tego nie pojmiesz . 

Pieski Cię wyprowadziły ?

Que?

Pakisze już tak mają jak się urwą spod islamskiego bata, bo o ich zachowaniu w Anglii zapewne piszesz?
Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, tomek4 napisał:

Que?

Pakisze już tak mają jak się urwą spod islamskiego bata, bo o ich zachowaniu w Anglii zapewne piszesz?

Nie w Anglii . Wszędzie . Hipokryzja , to ogólnoświatowe zjawisko . Nie dotyczy tylko pakisiów .

Lekarzy , pielęgniarzy , fachowców z Audiostero również. 

1 godzinę temu, soundchaser napisał:

Dużo jest takich idiotów. Nawet po zniesieniu nakazu będą nosić maski, bo się przyzwyczaili i boja się, bo przecież w telewizji nadal mówią, że maski powinno się nosić

Od razu przed oczami mam Zetempowca , Cira , Przemysława , Alberta ileś tam, Electro-coś tam , i paru innych . Kwiat polskiej inteligencji

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.