Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-29 18:25
https://dane.gov.pl/pl
Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, Adalbert95 napisał:

o was, szurach już szczególnie.

Myślisz źe wszyscy mają twoją "klasę" i myślą o poklasku w temacie pandemii czy polityki ?

Mam coraz gorsze zdanie o tobie Albercik . Uważasz że ktoś tutaj chce być zapamiętany , poza tobą  ?

Ty chciałbyś zaszczepić wszystkich , a ja i koledzy mamy szczepienia w dupci . 

9 minut temu, Adalbert95 napisał:

oddając władzę został jeszcze Prezydentem.

Postaraj się bardziej . Żył z piętnem lat osiemdziesiątych do śmierci , ciągany po sądach . 

12 minut temu, soundchaser napisał:

I co Stańczyku? 😂

A to, że w mojej zaszczepionej części rodziny i kręgu znajomych (większość) nikt nie miał żadnych nopów, zakrzepic i innych waszych cudów wianków, i choć z połowa przechorowała to bezobjawowo lub bardzo lekko, to jesteśmy. W tej natomiast części która podziela wasze poglądy (powiedzmy, że jakaś 1/3) mam trupa i kolegę, który choć jakimś cudem przeżył respirator, to de facto nie ma płuc i jest kaleką.

Gość

(Konto usunięte)
9 minut temu, zetempowiec napisał:

Wpływ Gatesa jest żaden. Trzeba być bardzo przerażonym człowieczkiem, by go demonizować. To nie Gates wymyślił pandemię, nie Gates wymyślił szczepionki, choć oczywiście słusznie przewidział, że światowa pandemia się może zdarzyć.

Jak bardzo trzeba być naiwnym .

Gates jest jedynie twarzą tej farsy . Iluminatów którzy za tym stoją nie zobaczysz w TVN , bo ta nędzna telewizja jest jedną z tysięcy firm w ich posiadaniu . 

Jak można w ogóle nie pochylić się nad zapowiedziami pandemii, króre miały miejsce kilka lat wstecz. I w momencie kiedy w 2014 roku przedstawiony był "scenariusz" który od 2019 roku się ziścił mówić że to przypadek ?

5 minut temu, Riczi75 napisał:

Mam coraz gorsze zdanie o tobie Albercik

To się jeszcze bardziej ciesze. Czy gorsze zdanie nawiedzonego szura o mnie tym lepiej.

Zdecydowałeś się już pensjonareczko czy będziesz ignorował czy dalej słał wyrazy uwielbienia?

Jeden porównał brak maseczki do mordowania, drugi wpadł na pomysł by za poglądy rozjechać mnie koniem (a może to był ten sam - nie wiem, nie wnikam). Tyle w skrócie ze średniowiecznej Polski.

Tymczasem w UK:

- koniec wszelkich obostrzeń,

- nawet po pozytywnym teście nie będzie obowiązkowej izolacji,

- koniec z darmowymi testami,

- booster zalecany tylko dla osób powyżej 75lat i będących w grupie ryzyka, co spowoduje, że z każdym dniem ilość osób mogących być uznanych za zaszczepione będzie spadać, a po pół roku zbliży się do 0%.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, Adalbert95 napisał:
32 minuty temu, soundchaser napisał:

I co Stańczyku? 😂

A to, że w mojej zaszczepionej części rodziny i kręgu znajomych (większość) nikt nie miał żadnych nopów, zakrzepic i innych waszych cudów wianków

Albert a ty rozprawiasz teraz z duchami ?

To że ja niezaszczepiony i niemal cała moja rodzina, nie mieliśmy żadnych komplikacji zdrowotnych z powodu koronawirusa i też jesteśmy, heloo😀 . Słyszałem jedynie o jednej osobie z otoczenia która zmarła . Przy sposobie działania systemu zdrowia , ciekawe na co ? W papierach oczywiście kovid .

Bajki które opowiadasz i sam w nie wierzysz definiują ciebie . Naiwniak .

8 minut temu, Adalbert95 napisał:

To się jeszcze bardziej ciesze. Czy gorsze zdanie nawiedzonego szura o mnie tym lepiej.

Zdecydowałeś się już pensjonareczko czy będziesz ignorował czy dalej słał wyrazy uwielbienia?

Założe się że buc twojego pokroju w żadnym otoczeniu nie ma dobrej opinii . 

Czyli jednak wyrazy. No cóż, będę się musiał przyzwyczaić albo poważnie zastanowić nad ignorem dla ciebie, bo w tym swoim nieustannym cukrowaniu, stajesz się już nieco nudny i co ważniejsze namolny.

Póki się nie zastanowię, to pisz, pisz, mam nadzieję, ze mnie ten nadmiar słodyczy nie zemdli.

Gość

(Konto usunięte)
35 minut temu, Adalbert95 napisał:
Godzinę temu, soundchaser napisał:

Naiwniak.

Nie naiwniak tylko roztropny i przezorny

No co ty ? To tak samo jak ja . 

3 minuty temu, Adalbert95 napisał:

bo w tym swoim nieustannym cukrowaniu, stajesz się już nieco nudny i co ważniejsze namolny

Przecieź ty lubisz poklask i blichtr . Jesteś swojego rodzaju truskaweczką na torcie , oczywiście swoim .

Kaźdy lewaczek broni się ignorem, jak nie może podołać zadaniu które przed nim stawiają . 

9 minut temu, Adalbert95 napisał:

No cóż, będę się musiał przyzwyczaić albo poważnie zastanowić nad ignorem dla ciebie,

Juź wiesz co tym myślę . Nie krępuj się . Będę musiał z tym żyć . 

44 minuty temu, Adalbert95 napisał:

co najważniejsze nie muszący się bać swego cienia i doznawać ataków panicznego lęku przed ukłuciem igłą jak ty.

Mam nadzieję że nie jesteś aź tak bardzo naiwny za jakiego chcesz uchodzić . 

Gość

(Konto usunięte)
19 minut temu, Adalbert95 napisał:

Póki się nie zastanowię, to pisz, pisz, mam nadzieję, ze mnie ten nadmiar słodyczy nie zemdli.

Gdyby cie dopadł globus hystericus zawsze możesz łyknąć jakieś antydepresanty albo nie zagladać tutaj przez kilka dni . Wątłym osobnikom to pomaga .

50 minut temu, zetempowiec napisał:

Już to widzę jaki forumowi antyszczepionkowcy podnosiliby rwetes w 1963 roku w Polsce

Wówczas Gates nie był tak popularny . 

Edytowane przez Riczi75

Widać z daleka ten znój i mozół z jakim usiłujesz się wspiąć na wyżyny swoich, niewielkich zresztą, możliwości wyzłośliwiania się, a mimo to wygląda to tak żałośnie, jak kundelek cieniutko tylko obszczekujący, ale panicznie bojący się choć spróbować sięgnąć do nogawki.

Postaraj się Riczi bardziej, dużo bardziej.

Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, zetempowiec napisał:

Jak wprowadzano szczepionki na ospę to wielu ludzi się buntowało, opowiadali, że ludzie się w krowy zamienią, bo używano do szczepień zarazków tzw. krowianki,

Znowu opowieści z twoich lat młodości . Pewnie dlatego że w krowę się nie zmieniłeś zacząłes wierzyć w szczepionki . Nie dlatego że mogą działać . 

Moźna wyciągnąć wniosek z twej opowieści,  ludzie się też buntowali . I tak bez Youtubka ? Niemoźliwe .

I podobnie jak teraz 3% śmiertelności . Nic się nie zmieniło . Trzeba zatem zbadać kim był Gates senior . 😉

11 minut temu, Adalbert95 napisał:

Widać z daleka ten znój i mozół z jakim usiłujesz się wspiąć na wyżyny swoich, niewielkich zresztą, możliwości wyzłośliwiania się, a mimo to wygląda to tak żałośnie, jak kundelek cieniutko tylko obszczekujący, ale panicznie bojący się choć spróbować sięgnąć do nogawki.

Postaraj się Riczi bardziej, dużo bardziej.

Nie lubię tęczowych portek . Mógłbym ci je co najwyżej obsikać . 

Poza tym " kto z kim przystaje ....  .

11 minut temu, Adalbert95 napisał:

wygląda to tak żałośnie

Wygląda na to że masz jakiś problem . 

Godzinę temu, jar1 napisał:

Chlopaki, Kanada czeka na wyzwolenie. Na co czekacie? Trzeba pomóc. I walczyć.

Wiosełka w rękę, dupy na łódeczkiki i wiosłować do Kanady. 

Zdecyduj sie w końcu . Do Kanady czy do Rosji ?

Edytowane przez Riczi75

Musi być gorzej aby było lepiej.

Niezaszczepieni "umrom" a Putin przegra.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Pewnie że  umrom, na jesieni nowy wariant

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Omikron zdechł przed terminem bo Putin miał przegrać ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez costa brava
8 godzin temu, zetempowiec napisał:

Wpływ Gatesa jest żaden.

Kilku z Was czyni ten wątek bardziej zabawnym od "Brak humoru na forum".

Jak w końcu zdejmiesz te czerwone okulary, przekonasz się że poza czerwonym istnieją też inne kolory. 😉

8 godzin temu, Riczi75 napisał:

Jak bardzo trzeba być naiwnym .

Gates jest jedynie twarzą tej farsy . Iluminatów którzy za tym stoją nie zobaczysz w TVN , bo ta nędzna telewizja jest jedną z tysięcy firm w ich posiadaniu . 

Przeciez w TVN emitowali „Kod da Vici” Dana Browna

Ilu ludzi tyle opinii

10 godzin temu, soundchaser napisał:

Ale co? Cieszy Cię to, że bandytyzm rządowych służb tłumi walkę o wolność?
Podważałeś fakt, że mam kontakt z Przyjacielem i jego żoną w Kanadzie. Mam informacje z pierwszej ręki. W weekend będę z nim rozmawiał i poinformuję o aktualnej sytuacji.
Widzę jednak, żeś podniecony tym, że rewolucja na razie zostaje stłumiona.

normalnie powiedziałbym, że ten koleś pisze to za wynagrodzenie, bo niewyobrażalnym jest jak można być tak zaślepionym i nie wyciągać żadnych wniosków.

Jak koń z klapkami na oczach.

Jednak ta 300km wycieczka z sąsiadami pozwala przypuszczać, że on ma taki sposób myślenia.

A może to tylko wymyślił dla zmyłki.

Jak mu zamkną punkty szczepień w okolicy, to razem z sąsiadami będzie mógł odbyć więcej wycieczek krajoznawczych po naszym pięknym kraju i będzie miał mniej czasu na swoje wynurzenia.

Edytowane przez sul76
10 godzin temu, soundchaser napisał:

Ale co? Cieszy Cię to, że bandytyzm rządowych służb tłumi walkę o wolność?
Podważałeś fakt, że mam kontakt z Przyjacielem i jego żoną w Kanadzie. Mam informacje z pierwszej ręki. W weekend będę z nim rozmawiał i poinformuję o aktualnej sytuacji.
Widzę jednak, żeś podniecony tym, że rewolucja na razie zostaje stłumiona.

Z perspektywy historycznej to większość rewolucji ( może z wyjątkiem przemysłowej ) postępu nie przyniosło . Krew za to lała się gęsto ( ze przypomnę tylko francuska czy bolszewicka )

Ilu ludzi tyle opinii

9 godzin temu, zetempowiec napisał:

Wpływ Gatesa jest żaden.

Przecież ten człowiek sam się pcha jako ekspert pandemiczny, a nawet był w tym roku na Monachijskiej Konferencji Bezpieczeństwa w której wzięło w niej udział ponad 30 szefów państw i rządów, 100 ministrów i szefów najważniejszych organizacji. Jego fundacja wspierała także prace nad szprycami.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gates jako jeden z glownych udziałowców kluczowych światowych korporacji nie ma wplywu na nic?

Kto to napisał pierwszy? 😄

Głód zaczyna zaglądać w oczy lekarzy…

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Brytyjscy psycholodzy oskarżają rząd o nieetyczne metody i sianie propagandy strachu:

"GB - Deputowani brytyjscy wszczęli śledztwo w sprawie „rażąco nieetycznego” wykorzystania przez rząd „jednostki behawioralnej”, której działanie rzekomo wzbudzało strach wśród opinii publicznej podczas pandemii Covid-19.

Grupa psychologów napisała do parlamentarnej Komisji Administracji Publicznej i Spraw Konstytucyjnych, ostrzegając, że zespół urzędników służby cywilnej zajmujący się „poniżaniem” zachowań publicznych podczas pandemii jest nieodpowiedzialny i nieetyczny.

40 profesjonalnych sygnatariuszy listu – kierowanych przez dr Gary’ego Sidleya, emerytowanego psychologa klinicznego – powiedziało, że sprzeciwia się używaniu dramatycznych reklam, które zawierały hasła takie jak: „Jeśli wyjdziesz, możesz to rozpowszechniać, ludzie umrą”.

Potępili także wykorzystywanie „obrazów chorych na oddziałach intensywnej terapii” na billboardach i w reklamach telewizyjnych, a także „makabryczne skupienie się na pokazywaniu liczby zgonów z powodu Covid-19 bez wzmianki o śmiertelności z innych przyczyn lub fakcie że w normalnych okolicznościach w Wielkiej Brytanii każdego dnia umiera około 1600 osób”.

W liście dodano: „Naukowcy rządowi wykorzystujący strach, wstyd i robienie kozłów ofiarnych w celu zmiany zdania to etycznie wątpliwa praktyka, która pod pewnymi względami przypomina taktykę stosowaną przez reżimy totalitarne, takie jak Chiny, gdzie państwo zadaje ból części populacji, próbując aby wyeliminować przekonania i zachowania, które postrzegają jako dewiacyjne”.

Rządowa „jednostka behawioralna” została utworzona w Urzędzie Rady Ministrów w 2010 r. i ma na celu zastosowanie zasad nauk behawioralnych do polityki publicznej.

Wykorzystywana jest do zachęcania społeczeństwa do płacenia podatków, stawiania się w sądzie i oddawania organów po śmierci.

Jednostka została wykorzystana do zachęcania do przestrzegania przepisów dotyczących koronawirusa podczas pandemii.

Psychologowie ostrzegali również, że „reklamy przerażające” mają niezamierzone konsekwencje.

„Zawstydzanie i robienie kozłów ofiarnych ośmieliły niektórych ludzi do nękania tych, którzy nie mogą lub nie chcą nosić maski do zakrywania twarzy” – napisali.

„Co bardziej niepokojące, zawyżone poziomy strachu znacząco przyczyniły się do wielu tysięcy nadmiernych zgonów innych niż Covid, które miały miejsce w domach ludzi, strategicznie zwiększone lęki zniechęcają wielu do szukania pomocy w przypadku innych chorób”."

"Protesty wolnościowe to pokłosie kolonializmu i białej supremacji" - The Washington Post:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Ukryta Zawartość

188F88A5-CBF3-4654-A010-66D49F18A096.jpeg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Kw202

(Konto usunięte)
1 minutę temu, jar1 napisał:

Chłopaki, to wy jeszcze nie w Kanadzie? 

A ty czasem nie powinieneś teraz leżakować? Czy jak to się nazywa w przedszkolu? 

1 minutę temu, Kw202 napisał:

A ty czasem nie powinieneś teraz leżakować? Czy jak to się nazywa w przedszkolu? 

Tak parawfraza ..

"-Tato,  ja nie chcę do Kanady...

-Nie pyskuj, tylko wiosłuj gówniarzu !"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

13 godzin temu, zetempowiec napisał:

Wpływ Gatesa jest żaden

Szkoda czasu na dyskusje z kimś kto nie ma pojęcia o sytuacji na świecie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.