Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-24 1:49
https://dane.gov.pl/pl
W dniu 19.03.2022 o 23:16, Mrok napisał:

Będziesz musiał pracować po 12-14h na dobę, żeby zarobić na siebie i 2 mln Ukraińców w większości niezaszczepionych.

przecież niezaszczepieni wymrą...

12 minut temu, kostropaty napisał:

przecież niezaszczepieni wymrą...

Podobno już wymarłem, a biorąc to pod uwagę, czuję się całkiem dobrze. I to pomimo, że szczepieni mieli pokonać wirusa, ale go nie pokonali.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Gość

(Konto usunięte)
32 minuty temu, mzawek napisał:

To juz nie bedzie epidemii w pl i masek do noszenia ? Jak to ?

Nie ma to znaczenia . Niewolnicy obecni na tym forum i tak maski z pyska nie zdejmą . Po co się szczepili ? Nie po to by teraz maski zdejmować . 

46 minut temu, mzawek napisał:

To juz nie bedzie epidemii w pl i masek do noszenia ? Jak to ?

Jak to szczepany przeżyją? Jeszcze ze dwa miesiące temu bulwersowali się jak to ich życie narażają bezmaseczkowi Janusze w Biedronce a tu bach, do Biedronki bez maseczek nie tylko Janusz będzie chodzić i to na legalu.

Ciekawy jestem czy Ci, co porównywali brak maseczki do morderstwa, są w stanie przed samym sobą się przyznać, że dali zrobić z siebie odiotę. Nie liczę na "miałeś rację", bo do tego poza przyznaniem się do błędu trzeba mieć jaja. Tym bardziej nie liczę na "przepraszam" za obelgi, które tutaj czytałem.

-----

13 minut temu, Riczi75 napisał:

Nie ma to znaczenia . Niewolnicy obecni na tym forum i tak maski z pyska nie zdejmą . Po co się szczepili ? Nie po to by teraz maski zdejmować . 

W maseczce poczują się lepsi, a powinni poczuć się głupsi.

Edytowane przez szymon1977

Nasi forumowi pseudonaukowcy i paramedycy chyba jednak to sobie jakos przetłumaczą po swojemu ze tak musi byc i koniec.

Edytowane przez mzawek

Grundig High Fidelity

21 minut temu, mzawek napisał:

Nasi forumowi pseudonaukowcy i paramedycy chyba jednak to sobie jakos przetłumaczą po swojemu...

Jak ten taksówkarz z serialu "7 życzeń" co zawsze jechał o 20km/h wolniej niż dopuszczalna na znaku.

Nieoficjalnie: zniesienie obowiązku maseczek w pomieszczeniach zamkniętych już od 28 marca.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

5 minut temu, notoryczny napisał:

Nieoficjalnie: zniesienie obowiązku maseczek w pomieszczeniach zamkniętych już od 28 marca.

Dalej będą nosić i wrzeszczeć, że antymaseczkowe-nieszczepy ich mordują? A może zrozumią swój błąd i po prostu zamilkną, bo wstyd przed samym sobą się przyznać, a za obelgi przeprosić duma nie pozwala? 

Maseczki zniosą z uwagi na to co widać na ulicy{z tym nie są już w stanie walczyć} ...w innych sprawach końiowidowego cyrku cisza,a raczej dalsza walka z niezaszczepionymi w służbie zdrowia.

Teraz, fan64 napisał:

Maseczki zniosą z uwagi na to co widać na ulicy{z tym nie są już w stanie walczyć} ...w innych sprawach końiowidowego cyrku cisza,a raczej dalsza walka z niezaszczepionymi w służbie zdrowia.

Dokładnie, to już koniec tej komedii podobne jak w Anglii i Norwegii inne państwa również odpuszczają. Ludzie dokształcili się trochę i poznali się na tej kolejnej grupie, ktora ponoć ,tak mówią legendy, narodziła się z du.y nietoperza. 

Ale jak dostałbym podwyżkę 100% to chyba również trzymałbym "mordę w kubeł ". 😉

Nie tylko takie "dodatki " otrzymali w Polsce ale również przekupił całą tą pożal się boże służbę zdrowia na prawie całym świecie. Pieniądze nie śmierdzą jak Żydzi mówią.

Godzinę temu, Mariusz03 napisał:

Pieniądze nie śmierdzą jak Żydzi mówią.

Pecunia non olet - powiedział cesarz rzymski Wespazjan, ale niektórzy wszędzie widzą Żydów. Dziwaczna obsesja

21 minut temu, zetempowiec napisał:

Pecunia non olet - powiedział cesarz rzymski Wespazjan, ale niektórzy wszędzie widzą Żydów. Dziwaczna obsesja

Bo to dosyć zamknięte środowisko jest, szczególnie takich ortodoksów 🙂

Czy nasi forumowi "eksperci" nadal w nadmordnikach, ze pozwole sobie zapytac?

Czy tak juz zostana przez caly okres wiosenno-letni?

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

4 godziny temu, zetempowiec napisał:

tu króluje totalne nieuctwo i porady gozdzikowej wiec czego sie spodziewasz

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

W dniu 19.03.2022 o 20:04, soundchaser napisał:

Jakie Ty masz hobby na forum Audiostereo to już wszyscy od dawna wiedzą.

Im mniej zaszczepionych, tym mniej chorujących na covid.
Przez 2 lata tej szopki nie połapałeś się jeszcze, że ten "eliksir" nie uodparnia, tylko niszczy system immunologiczny?

Myślałem, że jar1 w tym wątku robi za Jasia Fasolę, ale widzę że przybył mu nowy konkurent. 😆

Pamiętam jak kiedyś próbowałeś takie brednie pisać w wątkach o tematyce audio i pamietam nagonkę jaką na Ciebie urządzali starzy audiofile.

Widzę że teraz stałeś się czołowym forumowym antyszczepionkowcem.

Może jeszcze napiszesz że jesteś antyszczepionkowcem i antymaseczkowcem bo jesteś za wolnościa ?

A skoro ta wolność jest dla Ciebie tak istotna to napisz czy popierałeś podobnie zaciekle wolność TVN, LGBT, Sądów i Marszu Kobiet że tak kilka wolności wymienię ?

Zejdź chłopie na ziemię...

47 minut temu, cir napisał:

Dokładnie o tym samym kilkukrotnie juz tu pisałem. Każdy antyszczepionkowiec zna się na Astronomii i do ostatniej kropli potu będzie udowadniał że ziemia jest płaska.

Owszem my myslący, ta rozsądniejsza i bardziej wykształcona część Forum mamy z tego ubaw, ale co z tymi którzy nie ogarniają i gotowi są uwierzyć że Ziemia jest płaska ?

Godzinę temu, cir napisał:

Odezwał się człek co twierdzi, że szkła nie widać w RTG 🙂

52 minuty temu, Audroc napisał:

Widzę że teraz stałeś się czołowym forumowym antyszczepionkowcem.

Może jeszcze napiszesz że jesteś antyszczepionkowcem i antymaseczkowcem bo jesteś za wolnościa ?

Oczywiście że tak. Każdy rozsądnie myślący człowiek po dwóch latach tej mistyfikacji zorientował się, że cała ta plandemia razem z tym maseczkowym cyrkiem i zmuszaniem do przyjęcia trującej organizm wakcyny to jedna wielka lipa nastawiona na to by zarobić gigantyczną kasę, a przy okazji szkodzić ludziom. Tak - szkodzić, a nie pomagać. Taki jest cel tej plandemii.
Ktoś kto myśli i mówi, że jest inaczej jest albo głupcem, albo zindoktrynowanym trollem. Trzeciej możliwości nie ma.

1 minutę temu, soundchaser napisał:

Oczywiście że tak. Każdy rozsądnie myślący człowiek po dwóch latach tej mistyfikacji zorientował się, że cała ta plandemia razem z tym maseczkowym cyrkiem i zmuszaniem do przyjęcia trującej organizm wakcyny to jedna wielka lipa nastawiona na to by zarobić gigantyczną kasę, a przy okazji szkodzić ludziom. Tak - szkodzić, a nie pomagać. Taki jest cel tej plandemii.
Ktoś kto myśli i mówi, że jest inaczej jest albo głupcem, albo zindoktrynowanym trollem. Trzeciej możliwości nie ma.

No tak tylko ja pytałem Ciebie o TVN, LGBT, Sądy itd. a Ty o dupie maryni jak zwykle.

Natomiast Trollem to Ty jesteś i tacy jak Ty którzy od 2 lat w kółko to samo- że ziemia jest płaska, że szczepionki to experyment ile mozna tego słuchać ?

To jak oglądasz TVn bo ja pasjami...Wogóle Wolne Media uwielbiam.

Trzeba było wojny żeby do niektórych dotarło że  da się żyć  z wirusem nie stosując rujnujących zdrowie,  gospodarkę i finanse zabiegów 

Podkreślam,  niektórych 

5 minut temu, costa brava napisał:

Trzeba było wojny żeby do niektórych dotarło że  da się żyć  z wirusem nie stosując rujnujących zdrowie,  gospodarkę i finanse zabiegów 

Podkreślam,  niektórych 

Nikt nikogo i niczego nie nauczył. Mamy falę 5,5, niedługo nadejdzie 6-ta. Dzisiaj zmarło w naszym kraju na Covida 133 osoby, na zachodzie jest nieciekawie, jutro znowu umrze około 200 osób a tu antyszczepionkowcy że cud miód i wogóle nogi golic- ogarnijcie się.

PS- policzyłem sobie że tych antyszczepionkowców, wyznawców teorii płaskiej Ziemi jest tu na naszym Forum 5 może 10-ciu i to wszystko.

problem w tym że są tu cały czas, dzień w dzień bez przerwy. Zaglądam tu czasem, coś napiszę i atak mam po kilku minutach, jesli nie sekundach.

Moim zdaniem to wyczerpuje definicję Trollowania. A że odwracają kota ogonem, to putina szkoła. 

31 minut temu, Audroc napisał:

ja pytałem Ciebie o TVN, LGBT, Sądy itd

A o co konkretnie?

32 minuty temu, Audroc napisał:

To jak oglądasz TVn bo ja pasjami...

Właśnie dlatego, że oglądasz to wierzysz w kłamstwa, które tam głoszą i jesteś podatny na umysłowe zmanipulowanie.

24 minuty temu, Audroc napisał:

Mamy falę 5,5, niedługo nadejdzie 6-ta. Dzisiaj zmarło w naszym kraju na Covida 133 osoby, na zachodzie jest nieciekawie, jutro znowu umrze około 200 osób

Te fale są właśnie dla takich jak Ty, żeby Ci robić wodę z mózgu.
I proszę Cię - przestań już pisać te głupoty o tym, że tyle ludzi choruje i umiera na covid, bo jak pisałem - 2 lata minęły i powinieneś już naprawdę przejrzeć na oczy i zejść na ziemię.
A jeśli nie potrafisz otworzyć oczu, to przynajmniej siedź cicho i nie kompromituj się.
Tu nikogo nie nawrócisz do wiary w kłamstwa. Idź na fora gospodyń domowych i moherowych beretów...tam prędzej zdobędziesz poklask.

30 minut temu, Audroc napisał:

Moim zdaniem to wyczerpuje definicję Trollowania. A że odwracają kota ogonem

Mamy odmienne wyobrażenie o tym co to jest trollowanie.
My od początku tego wątku piszemy jak jest, a Wy (w tym Ty, który pojawiłeś się niedawno, ale kontynuujesz dokładnie narrację swoich bardziej zasiedziałych tu kolegów) staracie się na wszelkie sposoby wtórować rządowym "ekspertom", pseudonaukowcom i przekupionym lekarzom.

1 godzinę temu, Audroc napisał:

czy popierałeś podobnie zaciekle wolność TVN, LGBT, Sądów i Marszu Kobiet

Nie zaciekle, ale generalnie jestem za wolnością w szerokim tego słowa znaczeniu.

Obłęd: powtarzanie w kółko tą samą czynność, oczekując innych rezultatów.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

2 godziny temu, Audroc napisał:

PS- policzyłem sobie że tych antyszczepionkowców, wyznawców teorii płaskiej Ziemi jest tu na naszym Forum 5 może 10-ciu i to wszystko.

Co Ty pier**lisz?

Rzecznik antyszczepów na Forum ... to zagorzały zwolennik grających kabli. 

Jak widzę w większości wątków to przeważający nurt. 

2 godziny temu, Audroc napisał:

są tu cały czas, dzień w dzień bez przerwy.

Cały czas to siedzą tu "lekarze". 

Pacjenci trupem się ścielą w szpitalach a oni siedzą na Forum...

3 godziny temu, malikali napisał:

twoja madrosc to przedruki z chinskich gazetek i internet

kanapowo-sieciowy inteligent forumowy

59 minut temu, Grzegorz7 napisał:

idz lepiej na jakąs terapie

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

32 minuty temu, cir napisał:
4 godziny temu, malikali napisał:

1 godzinę temu, Grzegorz7 napisał:

idz lepiej na jakąs terapie

Ty idź lepiej na jakiś kurs zamiast pleść głupoty na forach 🙂

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co poszło nie tak? Czy mogliśmy zrobić coś lepiej?

Tak! Zrobić zdjęcie RTG ręki. 

W przeciwieństwie do przekonań – szkło jest materiałem, który zdjęcie RTG wykrywa w ponad 90% przypadków, a praktycznie zawsze w przypadku istotnych, dużych kawałków.

Zaleca się wykonanie zdjęcia RTG u KAŻDEGO pacjenta z raną zadaną szkłem.

Swego czasu pozostawione ciało obce w ranie było najczęstszą przyczyną pozwów wobec Lekarzy Ratunkowych w USA! Teraz zdarza się to znacznie rzadziej. W dużym stopniu dlatego, że każda rana zadana szkłem ma robione zdjęcie RTG. 

Ukryta Zawartość

13 godzin temu, malikali napisał:

Nie wiem gdzie widać szkło, a gdzie nie, ale średniowieczne poglądy antyszczepów widać wszędzie.

13 godzin temu, Audroc napisał:

Nikt nikogo i niczego nie nauczył. Mamy falę 5,5, niedługo nadejdzie 6-ta. Dzisiaj zmarło w naszym kraju na Covida 133 osoby, na zachodzie jest nieciekawie, jutro znowu umrze około 200...

10 godzin temu, cir napisał:

A wśród ofiar nieszczepieni to około połowa, co wprost pokazuje, że szczepienie nie zmniejsza ryzyka śmierci.

Ukryta Zawartość

Kolejne pozbawione jakiejkolwiek treści merytorycznej buraczane wpisy, oparte o pomijanie tego faktu, będę jako troling zgłaszać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez szymon1977

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.