Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-29 18:37
https://dane.gov.pl/pl
Godzinę temu, Neo44 napisał:

Mój Wujek po trzech dawkach szczepionki zaraził się wariantem Omikron i przeszedł lekko COVID.

Może twoje koleżanki dostały placebo a nie szczepionki?

A może gdyby Twój wujek wcale "szczepionki" nie przyjął, to w ogóle nie zaraziłby się Omikronem?

Nie przyszło Ci to do głowy?

Godzinę temu, Stream napisał:

Nikt Ci nie broni wierzyć w teorie spiskowe i w to, że te słowa zostały wypowiedziane przez Lema. Alternatywnie można używać mózgu.

Jakie teorie spiskowe? Przestań się ośmieszać. Zachowaj resztki godności.
Wszystkie koronawirusowe teorie spiskowe okazały się prawdą, a cała plandemia skończyła się dokładnie 24 lutego, a nawet ciut przed, bo już niektórzy wiedzieli, że Putin zaatakuje Ukrainę.
To są fakty Kolego beznadziejnie zindoktrynowany.

53 minuty temu, Stream napisał:

Kolego, powoli stajesz się jak dziwadło z cyrku Barnuma. Twoje wpisy u jednych budzą chorą ekscytację, u innych litość i zażenowanie. Zachowaj resztki godności i przestań się ośmieszać.

Żyj sobie dalej w świecie pełnym tęczowych jednorożców.

Wszyscy byli tak zajęci bzdurami że nikt nawet nie zapytał skąd płemieł i spółka wzięli 300 grubych baniek na finansowanie tego cyrku.

To już niedługo wyjdzie.

Będzie płacz i zgrzytanie zębów.

Moje kolezanki tez dostaly szpryce Astra Zeneca, a nie placebo wujku.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Władz ogłosiła koniec pandemii. I jak tu wierzyć władzy, skoro po tej zapowiedzi przez tydzień chorowałem na covid - niestety z powikłaniami cardio , a teraz odczuwam skutki tzw. long covid. 

Szpryca mogła podobno złagodzić przebieg. Taraz czas na kolejną przeciw 🙉

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

5 minut temu, costa brava napisał:

Czy aby nie long vaccine ?

Nie wiem też i nie chcę wiedzieć, jak przebiegałoby to bez trzech szczepionek. Za sto lat ktoś może pozna prawdę, a może i nie.

Edytowane przez Zyzol
Literówka.
18 godzin temu, kichanadeta napisał:

Czyli efektu rozmów ws traktatu pandemicznego WHO nie znamy, żadne wolne mendium się tym nie zainteresowało,  nasz minister nie wiadomo co podpisał lub nie podpisał   

Zostanie to ogłoszone gdy już będzie za późno 

16 minut temu, Zyzol napisał:

Nie wiem też i nie chcę wiedzieć

Po co masz wiedzieć,  Ty masz się  tylko zaszczepić 

A że  nie chcesz nawet wiedzieć to tym łatwiej to pójdzie 

5 godzin temu, soundchaser napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przecież nie możemy odstawać od Belgii 🙂

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak twierdzą że  nie ma żadnego  zagrożenia to zapewnie jest odwrotnie, na co wskazuja  czyny, że  coś  się  szykuje 

12 minut temu, costa brava napisał:

Jak twierdzą że  nie ma żadnego  zagrożenia to zapewnie jest odwrotnie, na co wskazuja  czyny, że  coś  się  szykuje 

Niedziele-Mengele jest zbyt powolny Borys Johnson już się bierze do roboty.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

30 minut temu, costa brava napisał:

Cokolwiek mówią trzeba zakładać, że jest dokładnie odwrotnie.

4 godziny temu, malikali napisał:

Ukryta Zawartość

Odetchnąłem, że na 7mld ludzi na świecie przy wykrytych nieco ponad 100 Isłownie sto) przypadkach zachorowań poza Afryką WHO póki co nie rekomenduje ograniczeń w podróżach.

Co jednak będzie, jak tych zachorowań na 7 mld ludzi będzie np. 200?

Ukryta Zawartość

9 godzin temu, Zyzol napisał:

Nie wiem też i nie chcę wiedzieć, jak przebiegałoby to bez trzech szczepionek.

Ktoś może powiedzieć "dzięki szczepionkom przeżyłeś", a ja powiem "bez szczepionek też byś przeżył". Fakty są na wyciągnięcie ręki i jak tylko będziesz chcieć, to możesz się dowiedzieć, że ja na 99,99% mam rację, a ten ktoś na te same 99,99% pieprzy bzdury. Już sam covid objawowy u zaszczepionego, choć 99% niezaszczepionych przechodzi bezobjawowo powinien budzić podejrzenia.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

2 godziny temu, Meloman napisał:

Polski rząd zakupi 300 mln szczepionek na ospę... ? 

2 godziny temu, Meloman napisał:

Odetchnąłem, że na 7mld ludzi na świecie przy wykrytych nieco ponad 100 Isłownie sto) przypadkach zachorowań poza Afryką WHO póki co nie rekomenduje ograniczeń w podróżach.

Mogą wprowadzić ścisły reżim i kwarantannę domową łącznie ze spawaniem drzwi do mieszkania jak w Chinach w celu uniemożliwienia wyjścia z domu. Niektóre rządy są do tego zdolne. Wystarczy niewielki impuls, a kolejna plandemia rozciągnie się na inne kraje.

Godzinę temu, szymon1977 napisał:

Ktoś może powiedzieć "dzięki szczepionkom przeżyłeś", a ja powiem "bez szczepionek też byś przeżył". Fakty są na wyciągnięcie ręki i jak tylko będziesz chcieć, to możesz się dowiedzieć, że ja na 99,99% mam rację, a ten ktoś na te same 99,99% pieprzy bzdury. Już sam covid objawowy u zaszczepionego, choć 99% niezaszczepionych przechodzi bezobjawowo powinien budzić podejrzenia.

Wiesz co szymon1977..... Tak , na wszelki wypadek , gdyby ktoś stwierdził , że ,,trochę" przesadziłeś i chciał ten Twój wpis usunąć , to jednak warto go zachować dla potomnych ..

Wiele już było wybitnych merytorycznie wpisów w tym nadzwyczaj merytorycznym wontecku , ale ten jest tak fachowy , że na 99,99% deklasujesz konkurencję . SZACUN !

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

4 minuty temu, MV2 napisał:

99,99%

Niekumaty jesteś. Te 99,99% to już kultowe jest.
A dlaczego - poczytaj wontecek wstecz - kto o tych 99% pisał i w jakim kontekście.

Teraz, soundchaser napisał:

Niekumaty jesteś. Te 99,99% to już kultowe jest.
A dlaczego - poczytaj wontecek wstecz - kto o tych 99% pisał i w jakim kontekście.

Od czytania tego wontecka wstecz [ do przodu nie próbowałem ] dostałem stanu zapalnego układu kumania , dlatego zaglądam teraz rzadziej i szybko go opuszczam , aby stan zapalny nie przeszedł w przewlekły .. Kilka minut wystarczy . Pa .

8 minut temu, MV2 napisał:

...na 99,99% deklasujesz konkurencję . SZACUN !

Żebys wiedział! Bo żeby prezentować tu odmienne od mojego zdanie, to trzeba nie znać faktów lub ich nie rozumieć, albo je świadomie pomijać.

13 minut temu, MV2 napisał:

Od czytania tego wontecka wstecz [ do przodu nie próbowałem ] dostałem stanu zapalnego układu kumania , dlatego zaglądam teraz rzadziej i szybko go opuszczam , aby stan zapalny nie przeszedł w przewlekły

Pa .

Stan przewlekły jednak nie ustępuje sądząc po Twojej tu działalności - zarówno aktywnej, jak i pasywnej (klakierniczej).

Pa,

Edytowane przez soundchaser
10 godzin temu, Meloman napisał:

Lockdowny , szmaty i wakcyny😂

11 godzin temu, soundchaser napisał:

(klakierniczej).

W tej kwestii proszę o jakieś uzasadnienie  Panie często zgłaszający chamskie wpisy . Na czym to moje klakierstwo polega ?

Ewentualnie może Pan takie ,,klakierstwo" zgłosić do Moderacji .

Edytowane przez MV2

No i wykrakaliśta

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Nowe obawy, nowe szpryce, nowe obostrzenia, nowe wirusy, nowe zesranie, stare owce - i to wszystko w ramach ogólnego posrania się i wysmarowania tą kupą. Ja pier... 🤣

Parker's Mood

4 godziny temu, MV2 napisał:

...proszę o jakieś uzasadnienie  Panie często zgłaszający chamskie wpisy .

Proszę bardzo: nigdy, nigdzie, do nikogo, nic o żadnym "klakiernictwie" nie pisałem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.