Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-29 18:26
https://dane.gov.pl/pl

Teraz to już tylko Sputnik Light. 

_118408870_1ce2911a-d5be-4c8e-a6c4-7d33f

"Putin has heralded Russia's vaccine offering as "reliable as a Kalashnikov assault rifle". 🙂

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, jar1 napisał:

To jak z tym Sputnikiem? Dobry jest  tak,  jak zwykłą operacja wojskowa? 🙂

Chcę zauważyć, że o tym sputniku nawijasz w tym wątku tylko Ty... chyba sam do siebie. W dodatku insynuujesz innym jakieś swoje chore projekcje 🙂

6 godzin temu, Chicago napisał:

Are you ready for fourth dose covidians? 

Yes, i'm ready to nie wziąć czwartej tak samo, jak nie wziąłem trzech poprzednich. 

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

6 godzin temu, malikali napisał:

Chcę zauważyć, że o tym sputniku nawijasz w tym wątku tylko Ty... chyba sam do siebie. W dodatku insynuujesz innym jakieś swoje chore projekcje 🙂

Ruski troll. 😆

17 godzin temu, malikali napisał:

Kiedy glowa choruje to tak jest.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Tymczasem w UK pierwsze przypadki małpiej ospy. I co? I nic. Po tym jak rząd skompromitował się covidem, nikt tego nawet nie słucha. Będzie cyrk jak się okaże, że tym razem pandemia jest realna i szczepionki faktycznie działają. W tych kwestiach do rządu nikt już nie ma zaufania. 

Dzisiaj rozmawiałem z człowiekiem co cztery lata pomieszkiwał w Australii. Ten hardcore covidowy australijski co pokazywano na jutubie to jednak chyba prawda.  Opowiedział także to i tamto. W Polsce to było przedszkole. U nas mozna juz sobie smarkac i pluc w tłumie na innych i spoko jest. Jakie tam koronawirusy ?  Gośc w dom - bóg w dom. Nie wypada.

Edytowane przez mzawek

Grundig High Fidelity

😄

- Nie wiemy, czy substancja zawarta w szczepionce nie zniszczy jego śledziony, czy nie będzie miała wpływu na motorykę Djokovicia. Wszyscy mówią, że Novak porusza się po korcie jak tancerz po dywanie. On zarabia, jest legendą i ma 20 tytułów wielkoszlemowych, dziewięć razy wygrał Australian Open. Wielu ludzi zdaje sobie sprawę, że rząd australijski nie zachował się fair w stosunku do Novaka, nawet Scott Morrison nie jest już premierem Australii - dodaje Lorek.

Edytowane przez malikali

@Espectroproponuję w tytule wątku dopisać małpią ospę - po co nam dwa wątki z takimi samymi wpisami?

A z najnowszego Gadowskiego możemy się dowiedzieć że:

Wg raportu  NIK na dodatki covidowe poszło 10 miliardów złotych,  to więcej niż  całoroczny budżet  na wynagrodzenia w całej służbie  zdrowia 

W Indonezji wykorzystują certyfikaty szczepienne do sprzedaży tańszego oleju roślinnego , tzn należy się  taniej temu co ma certyfikat

Genialny pomysł,  u nas proponuję tańszy węgiel  tylko dla  zaszczepionych

• Administratorzy
Godzinę temu, szymon1977 napisał:

@Espectroproponuję w tytule wątku dopisać małpią ospę - po co nam dwa wątki z takimi samymi wpisami?

Ukryłem statsy covidowe. ps. proszę na temat. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

20 minut temu, Espectro napisał:

Ukryłem statsy covidowe. ps. proszę na temat. 

Mam rozumieć, że o małpiej ospie to w innym temacie?

Gość

(Konto usunięte)
18 godzin temu, costa brava napisał:

W Indonezji wykorzystują certyfikaty szczepienne do sprzedaży tańszego oleju roślinnego , tzn należy się  taniej temu co ma certyfikat

U nas za to jest duża szansa na ponowny lockdown. 

Ropa zdrożała i jest trudniej dostępna . Można przypuszczać że lockdown zmniejszy zapotrzebowanie na ten surowiec . Posadzi się przymusowo dupska w domu to się podróżowania odechce . Same pozytywy i oszczędności . Tyyylko lockdown nas uleczy .

18 minut temu, Riczi75 napisał:

Posadzi się przymusowo dupska w domu...

To ma sens, wszak "dupsko" to droga rozprzestrzeniania nadchodzącej zarazy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Kto to powiedział, że jak zginą pszczoły, to będzie koniec życia na planecie? 

… ale skoro istnieją sztuczne chooje, to może i sztuczne pszczoły będą robić robotę…??? Who knows?

Parker's Mood

W dniu 30.06.2022 o 20:57, malikali napisał:

Nie wiemy, czy substancja zawarta w szczepionce nie zniszczy jego śledziony, czy nie będzie miała wpływu na motorykę Djokovicia. Wszyscy mówią, że Novak porusza się po korcie jak tancerz po dywanie. On zarabia, jest legendą i ma 20 tytułów wielkoszlemowych, dziewięć razy wygrał Australian Open. Wielu ludzi zdaje sobie sprawę, że rząd australijski nie zachował się fair w stosunku do Novaka, nawet Scott Morrison nie jest już premierem Australii - dodaje Lorek.

A jeszcze nie tak dawno zwolennicy covidowych szczepionek i całej tej plandemii pluli jadem na Djokovica, że nie potrafi dostosować się do obowiązujących w tym kraju przepisów i sam sobie winien wyrzucenia z turnieju.

W dniu 1.07.2022 o 19:07, marek-1969 napisał:

Ukryta Zawartość

Lockdown dla pszczół? Czy nam ludziom już całkowicie odjebało?

Ukryta Zawartość

Zaraz wyjdzie że  czlowiek najgłupszym stworzeniem na Ziemi 

Norki juz wybili, pora na pszczoły 

• Moderatorzy
15 godzin temu, Meloman napisał:

Lockdown dla pszczół? Czy nam ludziom już całkowicie odjebało?

Szkoda pszczół, ale skoro zapadły na ciężką chorobę to by zapobiec jej rozprzestrzenianiu i może śmierci gatunku to chore roje trzeba zlikwidować.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

4 godziny temu, stench napisał:

Szkoda pszczół, ale skoro zapadły na ciężką chorobę to by zapobiec jej rozprzestrzenianiu i może śmierci gatunku to chore roje trzeba zlikwidować.

Wypadałoby zacząć od tych chorych na łeb. Niestety nic z tego bo pandemia promuje robotnika posłusznego, który bez refleksji wykonuje polecenia.

19 minut temu, szymon1977 napisał:

Wypadałoby zacząć od tych chorych na łeb.

Poziom zbaranienia społeczeństwa jest koszmarny.Wydaje im się że jak będą potulnie robić co im każą to ich zostawią w spokoju.

A tu ni ch*** .

4 godziny temu, costa brava napisał:

Zaraz przeczytasz, że to poświęceni w imię wyższego dobra. Żadna szczepionka nie dała proporcjonalnie tyle powikłań od lat ile te preparaty.

A tymczasem Georgia Guidestones przechodzą do historii.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez majkel76

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.