Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, robbit napisał:

nie znam ale znam źródła finansowania platformy folksdojczów 

Ile zapłacił Ci PiS za takie kłamstwa?

29 minut temu, robbit napisał:

nie znam ale znam źródła finansowania platformy folksdojczów 

czas sie zapoznac aby miec wreszcie zdrowy osąd

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Ja tam nie za bardzo się tym interesuję, ale z tego co ludzie mówią i w trawie piszczy to afery zaczęły sie około 5 lat temu...

PS- wyborów nie można teraz organizować bo jest koronawirus, w TV mówili. Powinniście oglądać, na wszystkich kanałach jest o tym głośno. Jak się skończy to wrócimy do tematu wyborów.

Enerdowskie komuchy! O!

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

2 godziny temu, robbit napisał:

dyskusja z wami komuchami o czymkolwiek nie ma sensu , jesteście jak ta wasza telewizja WSI 24. I powtórzę " raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę "

Przepraszam, chyba coś źle mnie zrozumiałeś. Nigdy w życiu nie oglądałem TV WSI24. 

jeśli chcę się czegoś dowiedzieć to po prostu włączam TVN24 i po sprawie. Z tego co pamiętam, kilka dni temu ogłoszono wyniki marcowej oglądalności- TVN24 na pierwszym miejscu. Naprawdę polecam, wiadomości pewne i obiektywne.

PS- ewentualnie jak czegoś nie rozumiem to pytam, kto pyta nie błądzi...

Przed chwilą miedzy blokami przejeżdżał samochód i Pan Policjant przez głośniki mówił że nie wolno z domu wychodzić, bo jest koronowirus.

30 minut temu, andaudion napisał:

Przepraszam, chyba coś źle mnie zrozumiałeś. Nigdy w życiu nie oglądałem TV WSI24. 

jeśli chcę się czegoś dowiedzieć to po prostu włączam TVN24 i po sprawie. Z tego co pamiętam, kilka dni temu ogłoszono wyniki marcowej oglądalności- TVN24 na pierwszym miejscu. Naprawdę polecam, wiadomości pewne i obiektywne.

PS- ewentualnie jak czegoś nie rozumiem to pytam, kto pyta nie błądzi...

Przed chwilą miedzy blokami przejeżdżał samochód i Pan Policjant przez głośniki mówił że nie wolno z domu wychodzić, bo jest koronowirus.

pani Błońska , to pani ??? hahhahaaa

Ciekawe co jutro będzie w Sejmie. PiS przedstawi zapewne projekt wyborów pocztowych. I co zrobi Gowin?

Zagłosuje "za" robiąc minę Matki Boskiej Bolesnej? Później pewnie powie, że to rozwiązanie mu się nie podoba ale nie miał wyjścia i że to wszystko wina opozycji.

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, Sine Metu napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

@donaldtusk hehe , donek gdzie złoto z amber gold ?

Ukryta Zawartość

Hehehe...

Jesteś jednym z tych głupków który wpakował w to złoto kasę?

To idź teraz do do panazbysiowej prokuratury hehehe.

Jestem Europejczykiem.

9 godzin temu, robbit napisał:

Lepiej zapytaj Sasina gdzie kasa ze Skoku Wołomin?

18 godzin temu, robbit napisał:

dyskusja z wami komuchami o czymkolwiek nie ma sensu , jesteście jak ta wasza telewizja WSI 24. I powtórzę " raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę "

Uważaj bo samookaleczenia źle się goją.

9 godzin temu, robbit napisał:

Jak to gdzie w Getin Banku i KNF .

19 godzin temu, robbit napisał:

powtórzę " raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę "

Czyli Kolega przyznaje się do tego że jest komuchem? PiS-komuchem, bo chyba wymienione wyżej narzędzia to symbole komuny i to tej w najgorszym wydaniu z czasów jej źródeł czyli ZSRR. Tylko pogratulować. Jest Was więcej takich rewolucjonistów w PiS?

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

"PiS chce przeprowadzić 10 maja wybory korespondencyjne dla wszystkich obywateli. Pakiet wyborczy ma być wrzucany do skrzynek przez Pocztę Polską, a po oddaniu głosu odbierany. "Rzeczpospolita” ustaliła, że doręczyciele Poczty Polskiej – ze względów bezpieczeństwa – obecnie nie dostarczają przesyłek osobom w kwarantannie."

Jestem Europejczykiem.

18 minut temu, jar1 napisał:

A co dodatkowo z obywatelami Polski za granicą? Przecież mają prawo wyborcze i jak je zrealizować w sytuacji światowej pandemii? 

A z tym to już jest totalny burdel.

Chyba wczoraj był na ten temat artykuł z którego wygląda obraz totalnego chaosu i dzikiej improwizacji.

Jestem Europejczykiem.

26 minut temu, jar1 napisał:

A co dodatkowo z obywatelami Polski za granicą? Przecież mają prawo wyborcze i jak je zrealizować w sytuacji światowej pandemii? 

Będę pierwszym, który mordę rozedrze, że wybory są niewiarygodne.

Tym bardziej, że podobno wybory za granicą ma wziąć na swoje barki konsul. A ja tego tutejszego przygłupa doskonale znam. On sam do kibla dojść nie potrafi, a za wybory ma się brać???

Wolne żarty.

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

PiS chce przeprowadzić 10 maja wybory korespondencyjne dla wszystkich obywateli.

Ukryta Zawartość

Polecam felieton z 3 kwietnia "Spokojne wyjście". Tak się zastanawiam dlaczego dzisiaj rano nie było felietonu Olbratowskiego? Może ktoś znalazł wyjaśnienie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

2 godziny temu, Lech36 napisał:

Czyli Kolega przyznaje się do tego że jest komuchem? PiS-komuchem, bo chyba wymienione wyżej narzędzia to symbole komuny i to tej w najgorszym wydaniu z czasów jej źródeł czyli ZSRR. Tylko pogratulować. Jest Was więcej takich rewolucjonistów w PiS?

nie potrafisz czytać ? czy jesteś niedorozwinięty ?

47 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Będę pierwszym, który mordę rozedrze, że wybory są niewiarygodne.

czyżby kolega był członkiem objazdowej trupy cyrkowej o nazwie KOD ?  jak tam wasz PETARD RYSZRU ?? 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.