Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

"mój tata jest większy niż twój i jesteś gupi i masz wszy, jak ruskie czołgi"...

"Nasz prezes jest lepszy niż wszyscy wasi prezesi, a jak się nie zgadzasz to jesteś głupi masz wszy na pępku..."

46 minut temu, Stream napisał:

argumentów.

Jakiego w takim razie użyłeś argumentu ?
Wystarczyło napisać, że się ze mną nie zgadzasz, a tak wyszło żeś cymbał.

To jest argument.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

47 minut temu, Stream napisał:

No tak, to właśnie dzieci z podstawówki wyzywają się od cymbałów, gdy brakuje im argumentów.

A od debili albo idiotow?

To moze byc ciekawy watek na tym forum.

1 minutę temu, Stream napisał:

"Nasz prezes jest lepszy niż wszyscy wasi prezesi, a jak się nie zgadzasz to jesteś głupi masz wszy na pępku..."

NIECH ŻYJE PREZES.............. NIECH ŻYJE, NIECH ŻYJE, NIECH ŻYJE. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

9 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Takie so te

...i Niusie, cóż poradzić.
Inaczej byłoby nudno z samymi Streamami, nieprawdaż.

2 minuty temu, Lech36 napisał:

NIECH ŻYJE PREZES

Dlaczego miałby nie żyć?
Poza tym po co tak wywlekasz swoje uwielbienie dla szefa wszystkich prezesów czyli Prezesa?

1 minutę temu, jezz napisał:

Nie znam . Musisz jaśniej.

Trudno, jakoś to przeżyję. Ja też wielu ludzi w tym prezesów nie znam.

1 minutę temu, xniwax napisał:

Dlaczego miałby nie żyć?

???

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

32 minuty temu, Lech36 napisał:

Dokładnie, ale to pewnie też do czasu, komuna zobowiązuje i pewnie za jakiś czas brak udziału w wyborach będzie bardzo źle postrzegany przez partię.

Chciałem ci tylko przypomnieć, ze minionej jesieni można było ten stan zmienić

1 minutę temu, xniwax napisał:

Jakiego w takim razie użyłeś argumentu ?
Wystarczyło napisać, że się ze mną nie zgadzasz, a tak wyszło żeś cymbał.

To jest argument.

W czym się miałem z Tobą nie zgadzać? W tym, że piszesz "Chochłownia" i "Kidawka"? Delikatnie zwróciłem Ci uwagę, że zachowujesz się jak gówniarz. To jest argument.

1 minutę temu, Lech36 napisał:

Trudno, jakoś to przeżyję. Ja też wielu ludzi w tym prezesów nie znam.

Skoro coś sugerowałes to dokończ.

A jesli napisałeś nieprawde to to odszczekaj.

Jak ostatnio jaro747 sugerował innemu użytkownikowi forum.

Godzinę temu, Stream napisał:

No tak, to właśnie dzieci z podstawówki wyzywają się od cymbałów, gdy brakuje im argumentów.

Ksynwanks to taki cienias, że nawet mocodawcy to zrozumieli i przestali mu przysyłać biuletyny. I teraz wymyśla te swoje prostackie nowotwory słowne, żeby zaplusować u zwierzchników. Ale chyba nawet oni nie są aż tak naiwni, aby posyłać taką miernotę do walki ideologicznej. Sierota atakuje więć wszystkich i wszystko, w akcie zgorzknienia i desperacji.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Kaczyński kupił skrzynkę na listy - czyli to już pewne z tymi wyborami.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

17 minut temu, Stream napisał:

W tym, że piszesz "Chochłownia" i "Kidawka"?

Z tym to akurat mógłbyś się zgodzić.

18 minut temu, jezz napisał:

A jesli napisałeś nieprawde to to odszczekaj.

Nie jestem pies, nie umiem szczekać, psów to trzeba szukać w PiS i wśród ich sympatyków, tam umiejętność szczekania opanowana jest do perfekcji.

7 minut temu, d-t-x napisał:

aby

Przyłóż palec do oka i się wykalibruj.
Libed z ciebie, taki najzwyklej niezwykły.

O tym, żeś debil już wiemy, nie musisz tego udowadniać w każdym poście.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Ja znam sposób na przeprowadzenie wyborów korespondencyjnych w sposób całkowicie sprawiedliwy i nie do sfałszowania.
Każdy na karcie (wszystkie karty mają swój kolejny nr) zaznacza odpowiedni kwadrat i składa własny, jedyny w swoim rodzaju podpis (żeby zachować zasadę tajności nie podpisuje się z imienia i nazwiska, tylko wymyśla sobie swój znak). Robi zdjęcie, albo skan i ma dowód na to, że oddał głos.
Później skany wszystkich kart od nr 1 z oddanymi głosami są dostępne na specjalnie do tego stworzonej stronie internetowej, aby każdy mógł sprawdzić, czy jego karta z właściwym głosem i charakterystycznym podpisem jest obecna.

Nie możliwości sfałszowania wyborów w taki sposób.

2 godziny temu, Lech36 napisał:

Nie jestem pies, nie umiem szczekać, psów to trzeba szukać w PiS i wśród ich sympatyków, tam umiejętność szczekania opanowana jest do perfekcji.

A jesli napisałeś nieprawdę to odszczekaj, cytując jaro_747.

2 minuty temu, jezz napisał:

A jesli napisałeś nieprawdę to odszczekaj, cytując jaro_747.

Już pisałem, szczekają tylko PiS-owcy i ich fani. A tak właściwie to PiS-owcy to bardziej ujadają niż szczekają. Ratlerki lubią ujadać i szarpać za nogawki. 

Edytowane przez Lech36

12 minut temu, soundchaser napisał:

Ja znam sposób na przeprowadzenie wyborów korespondencyjnych w sposób całkowicie sprawiedliwy i nie do sfałszowania.
Każdy na karcie (wszystkie karty mają swój kolejny nr) zaznacza odpowiedni kwadrat i składa własny, jedyny w swoim rodzaju podpis (żeby zachować zasadę tajności nie podpisuje się z imienia i nazwiska, tylko wymyśla sobie swój znak). Robi zdjęcie, albo skan i ma dowód na to, że oddał głos.
Później skany wszystkich kart od nr 1 z oddanymi głosami są dostępne na specjalnie do tego stworzonej stronie internetowej, aby każdy mógł sprawdzić, czy jego karta z właściwym głosem i charakterystycznym podpisem jest obecna.

Nie możliwości sfałszowania wyborów w taki sposób.

Jasne, każdy może sobie zrobić po kilka skanów z różnymi znaczkami. Nawet z dziadkiem z Wermachtu. I zawsze powiedzieć, ze ten to nie jego ?

Zresztą, ten co będzie drukował wyniki i tak będzie miał te wszystkie znaczki w d..pie . ?

Edytowane przez jar1
2 godziny temu, xniwax napisał:
2 godziny temu, Lech36 napisał:

NIECH ŻYJE PREZES

Dlaczego miałby nie żyć?
Poza tym po co tak wywlekasz swoje uwielbienie dla szefa wszystkich prezesów czyli Prezesa?

Nie przejmuj się, to tylko tik :) 

15 minut temu, Lech36 napisał:

Już pisałem, szczekają tylko PiS-owcy i ich fani. A tak właściwie to PiS-owcy to bardziej ujadają niż szczekają. Ratlerki lubią ujadać i szarpać za nogawki. 

Poczekaj, specjalnie dla ciebie mam cytat z @Jaro_747

"Dawaj mi tu cytat albo ładnie odszczekaj.

No i co? Łyso?"

No to wiesz, dawaj mi tu cytat albo ładnie odszczekaj.

Mogę jeszcze dostarcxyć parę fajnych cytatów

25 minut temu, jar1 napisał:

Prawdziwy Polak nie chodzi na wybory. To jego się wybiera, bo to mu się, po prostu należy. 

A, to dlatego Błońska chciała bojkotować.

Edytowane przez jezz
13 minut temu, jar1 napisał:

Jasne, każdy może sobie zrobić po kilka skanów z różnymi znaczkami. Nawet z dziadkiem z Wermachtu. I zawsze powiedzieć, ze ten to nie jego ?

Chyba słabo zrozumiałeś. Każdy ma tylko jeden swój skan. W jaki sposób każdy może go podrobić?

16 minut temu, jar1 napisał:

Zresztą, ten co będzie drukował wyniki i tak będzie miał te wszystkie znaczki w d..pie . ?

Bezapelacyjnie. Ja tylko wykazałem, że takie wybory mogą być całkowicie zrobione bez przekrętów.
Zrozumiałe jest, że pisuarom nie o taką sprawiedliwość chodzi.

24 minuty temu, jezz napisał:

Poczekaj, specjalnie dla ciebie mam cytat z @Jaro_747

Lubię @Jaro-_747, jego poglądy są zgodne z moimi. Twoje nie.

W Wielkiej Brytanii ustanowiono 10 okregów wyborczych i dziesięć komisji. W tej chwili jest tam ok. miliona Polaków.

Nie wiem jak Wam, ale mnie wychodzi sto tysięcy luda na jedną komisję. Biorąc pod uwagę zachowanie koniecznych odstępów to kolejki mogą być naprawdę widowiskowe.

Zapytana o ten temat ambasada stwierdziła, że te komisje to w zasadzie pic na wodę, bo PiS i tak szykuje się do wyborów korespondencyjnych.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.