Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, skynyrd napisał:

Sprecyzujmy - Twardowski z PISu!

Twardowskiego przecie wysłał elektorat peeselu za pomocą  Kraszewskiego dwojga imion.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

No chyba

Ależ tak ciulu drogi, jedź w niedzielę i maski nie zapomnij.

Teraz, xniwax napisał:

Ależ tak ciulu drogi, jedź w niedzielę i maski nie zapomnij.

Musisz się tak obnosić ze swoim zidioceniem? No chyba że robisz sobie zawody z Zajkowskim.

Jestem Europejczykiem.

11 minut temu, skynyrd napisał:

takiej oszklonej szafki...

Takie okazy jak Jaruś lepiej wypchać i głowiznę na ścianę w domu weterana walki z lewacką głupotą powiesić jako
przestrogę, że jeszcze wiele jest do zrobienia.

9 minut temu, Jaro_747 napisał:

obnosić ze

Ależ ja tylko obnoszę ciebie i jak widać tobie to permanentnie pasuje.

Edytowane przez xniwax

Specjalnie zajrzałem do skrzynki i są tam wyłącznie reklamy. Pakietu wyborczego nie ma. No to co się stało się?

U Kolegów to samo?

Podobno Prezes poza trybem zadecydował że wyborów nie będzie. A kto się pod tym podpisze? Nikt?

Jestem Europejczykiem.

Grodzki! Ty "łapówkarzu". To wszystko twoja wina.

No i opozycji, której na szczęście nie udało się storpedować wyborów.

Tego dzisiaj dowiedziałem się z TVP Info.

Jacku! 3masz formę! W jakiś sposób szacun ;-)

2 godziny temu, jar1 napisał:

A proszę, "my z AK" ...

Tych dwóch z lewego zdjęcia to raczej żołnierze wyklęci, oni są teraz bohaterami PiS ?.

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Podobno Prezes poza trybem zadecydował że wyborów nie będzie. A kto się pod tym podpisze? Nikt?

E tam nikt, na pewno Duda się podpisze, choć rzeczywiście to też jest nikt.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

6 minut temu, Lech36 napisał:

Tych dwóch z lewego zdjęcia to raczej żołnierze wyklęci, oni są teraz bohaterami PiS ?

"Wyklęci powstań ludu ziemi" ?

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Specjalnie zajrzałem do skrzynki i są tam wyłącznie reklamy. Pakietu wyborczego nie ma. No to co się stało się?

U Kolegów to samo?

No, u mnie tez nie ma. Jak to, k..., a miało być. ?

Sasin kasę wziął, potem zaczął pić ...

2 minuty temu, jar1 napisał:

"Wyklęci powstań ludu ziemi" ?

Cholera chyba już powstali w 2015. Prawie pół Sejmu wyklętych. To znaczy to są oczywiście nieudolne imitacje.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

1 minutę temu, jar1 napisał:

Wyklęci z AK ?

Niektórzy pewnie i wyklęci w domu.

3 godziny temu, Jaro_747 napisał:

U Kolegów to samo?

Widziano iksika jak śpi pod skrzynką żeby mu lewacy pakietu wyborczego nie ukradli. Niepotrzebnie skoro mózg już mu ukradli, i to dawno temu.

Jestem Europejczykiem.

14 minut temu, jar1 napisał:

Największych idiotów to PiS robi ze swoich wyborców. 

Ale im to jak widać nie przeszkadza.

zabawne jak potraktowali dudę, nikt już nawet nie zachowuje pozorów że nie jest wyłącznie figurantem.

Jestem Europejczykiem.

46 minut temu, jar1 napisał:

Największych idiotów to PiS robi ze swoich wyborców. 

Nie takie afery im nie przeszkadzały.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

W Rzymie w okresie schyłkowej republiki takie rzeczy się zdarzały .Tylko ,że ich było trzech .Skończyło się to dyktaturą , wojną domową a w końcu cesarstwem .

Coś się nareszcie rozjaśniło w kwestii wyborów bo PKW ogłosiła swoje stanowisko:

"W dniu 16 kwietnia 2020 r. została jednak uchwalona ustawa o szczególnych instrumentach wsparcia w związku z rozprzestrzenianiem się wirusa SARS-CoV-2 (Dz. U poz. 695). Na mocy art. 102 tej ustawy zawieszone zostały obowiązki informacyjne wynikające z przepisów Kodeksu wyborczego, nałożone na wójtów i komisarzy wyborczych, ponadto przepisy dotyczące wydawania zaświadczeń o prawie do głosowania, głosowania korespondencyjnego oraz głosowania przez pełnomocnika.

Zawieszone zostały przede wszystkim kompetencje Państwowej Komisji Wyborczej w zakresie ustalenia wzoru karty do głosowania i zarządzenia druku kart. Pozbawienie Państwowej Komisji Wyborczej prawnych możliwości drukowania kart do głosowania sprawiło, że głosowanie w wyborach Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej w dniu 10 maja 2020 r. jest niemożliwe. Karty wyborcze są bowiem warunkiem koniecznym do przeprowadzenia głosowania.

Obowiązująca regulacja prawna pozbawiła Państwową Komisję Wyborczą instrumentów koniecznych do wykonywania jej obowiązków. W związku z powyższym Państwowa Komisja Wyborcza, informuje wyborców, komitety wyborcze, kandydatów, administrację wyborczą oraz jednostki samorządu terytorialnego, że głosowanie w dniu 10 maja 2020 r. nie może się odbyć."

Streszczając to stanowisko - wybory nie mogą się odbyć bo PiS swoją ustawą odebrał PKW kompetencje niezbędne do przeprowadzenia wyborów.

Nie opozycja, nie Grodzki, nie lewackie krasnoludki.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Helsińska Fundacja Praw Człowieka:

"obecnie nie istnieje inny zgodny z prawem sposób przesunięcia terminu wyborów Prezydenta RP niż wprowadzenie stanu klęski żywiołowej". Odnosząc się do Kaczyńskiego i Gowina, podkreśla, że "porozumienie dwóch szefów partii nie stanowi źródła prawa"

no jak nie skoro tak?

Poza tym jak zwykle przecież to zdrada, atak na Polskę, Polaków i mieszanie się do wewnętrznych spraw.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez rasputin

Czy to naprawdę musiało skończyć się takim wstydem ?

Ludzie dzwonią do mnie z całego świata (dosłownie z różnych kontynentów) i smutno mi tłumaczyć, że 500zł tyle potrafi...

• Moderatorzy

Zobaczcie jak Prezes rozjechał totalną opozycję ? ,

Termin  i forma wyborów podrzucono do Senatu co ten oczywiście uwalił, więc wyrok Senatu trafił do Sejmu a Sejm czyli pośrednio PiS uwalił wyrok Senatu ? . Teraz PiS sam jak i na kiedy zechce ogłosi termin wyborów , a wszystkie możliwe i demokratyczne procedury zostały spełnione, a totalna i jej poplecznicy z typu Timerek ma zapchane usta korespondencyjnymi kartami wyborczymi. Teraz mogą nawoływać do bojkotu wyborów i wtedy przerżną jeszcze bardziej bo pislamiści pójdą zagłosować ? na swojego kandydata.

Ciekawe czy PO wymieni Kidawę ?

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

9 minut temu, stench napisał:

Zobaczcie jak Prezes rozjechał totalną opozycję

tworzysz jakąs nową religie sądząc po tym uwielbieniu w każdym zdaniu

tymczasem to zwykła dyktaturka która istnieje tylko dzieki większosci sejmowej

zawsze jest za nim zaplecze które przegłosuje to co ustali i to cała tajemnica

w tym nie ma nic mistycznego to jedynie gra oparta na pewniku mam większosc głosów

4 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Jest tak dobry,że nie wiadomo po co robi się wybory .

SN nadal jeszcze  nie uchwalił ordynacji rodowej na Belwederze , stad nadal te archaiczne wybory będą

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

37 minut temu, stench napisał:

Zobaczcie jak Prezes rozjechał totalną opozycję ? ,

Termin  i forma wyborów podrzucono do Senatu co ten oczywiście uwalił, więc wyrok Senatu trafił do Sejmu a Sejm czyli pośrednio PiS uwalił wyrok Senatu ? . Teraz PiS sam jak i na kiedy zechce ogłosi termin wyborów , a wszystkie możliwe i demokratyczne procedury zostały spełnione, a totalna i jej poplecznicy z typu Timerek ma zapchane usta korespondencyjnymi kartami wyborczymi. Teraz mogą nawoływać do bojkotu wyborów i wtedy przerżną jeszcze bardziej bo pislamiści pójdą zagłosować ? na swojego kandydata.

Ciekawe czy PO wymieni Kidawę ?

O czym Ty bredzisz?

To ze burdel zrobili jakiego jeszcze nigdy nie było nazywasz rozjechaniem? to ze potworka stworzyli dwaj i teraz z tego  maszkarona dwóch capów cały świat sie śmieję lub za głowę sie chwyta ...a może powiesz cpos w temacie Sasina kiedy zapłaci za ulotki wyborcze ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.