Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Od początku to znaczy od kiedy?

Od kiedy KO nie chciało 10-go, a tera chce 9-go aby 10-go i to mieszane...znaczy pisiatae listownie, KOpnięte z kamasza i przed pleksi.
Pisiate nie nadążają za pisiatymi, KOpnięte za KOpniętymi.

Reszta jak w debacie, każdy staje na rękach i dupą gada, a że dupa w maseczce to zrozumieć nie idzie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

chciał sie dostosować do waszego poziomu tylko mu nie wyszło:)

moze nie zna zasady ze z ....sie nie dyskutuje bo sprowadzi cie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem 

11 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Od początku to znaczy od kiedy?

No już chyba ze dwie godziny...

A tak serio to lubie tu zaglądać na bocznicę. Owszem jest tu kilku buraków, ale w większości dość sensowne wpisy. Czasem merytorycznie lepsze od tych zapiekłych w zakładce analog, a przecież od starych audiofili mozna byłoby wymagac czegoś więcej niż tylko że mój kabel jest lepszejszy od twojego.

Natomiast w temacie rozmowy, to ciekawe ile jeszcze ludzie moga wycierpieć za 500zł ?

Przecież przynajmniej połowa z tych pracodawców protestujących i spacyfikowanych w ostatnich dniach głosowała właśnie za 500zł.

Wśród lekarzy protestujących też połowa brała 500zł i pierwszy tekst przed kamerami to był "...to nie jest strajk polityczny, my kochamy obecna dobrą zmianę, tylko Jarku daj nam 100zł więcej...".

Dla mnie żenada.

Celne podsumowanie czego Kolego pawianie?

Przecież nikt nie odwołał wyborów. No chyba że w reżimowej telewizji coś mówili.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Dzisiejszy sondaż Super Expressu

Szymon Hołownia – 47 proc.
Krzysztof Bosak – 23 proc.
Andrzej Duda – 9 proc.
Władysław Kosiniak-Kamysz – 6 proc.
Robert Biedroń – 5 proc.
Małgorzata Kidawa-Błońska – 4 proc.
Marek Jakubiak – 3 proc.
Paweł Tanajno – 1 proc.
Stanisław Żółtek – 1,5 proc.
Mirosław Piotrowski – 0,5 proc.

I ja tak uważam. Brawo Szymon.

kazdy termin jest mozliwy 60 dni od daty ogloszenia (a ta w najblizszych 2 tyg).

na szczescie (niektorych nieszczescie) pkw stanęła na wysokości zadania i przerwała ten impas

a co do sondażu, Kidawa lezy, pompowanie Hołowni czas zacząć :)

Niedawno napisałem, że PKW jest jedną konstytucyjnych instytucji RP, które na różne sposoby łamią Konstytucje oraz inne prawa RP. Dzisiaj wiele komentarzy to potwierdza. W porannym programie TVN 24 konstytucjonalista  Piotrowski powiedział wprost, że ostatnie oświadczenie PKE nawiązuje do starej rzymskiej maksymy, że w przypadku braku prawa trzeba sięgnąć po dobre chęci. Jako prosty obywatel rozumiem to tak, że jak nie można czegoś dostać, kupić legalnie, to można to zadobyć od przestępcy. Z tym, że dotyczy tyczy to wyłącznie tzw. elit politycznych i to ich części. 

Mamy zatem w państwie polskim do czynienia z politycznym perpetuum mobile bezprawia napędzanym przez konstytucyjne instytucje czy nawet szeregowych polityków. Rządzi nami polityczna mafia.

33 minuty temu, costa brava napisał:

kazdy termin jest mozliwy 60 dni od daty ogloszenia (a ta w najblizszych 2 tyg).

na szczescie (niektorych nieszczescie) pkw stanęła na wysokości zadania i przerwała ten impas

a co do sondażu, Kidawa lezy, pompowanie Hołowni czas zacząć ?

Co do sondaży, to jak Hołowni wzrosło to od razu zaczęło się szczucie PiSowskiej propagandowej żulerki. A było to już kilka dni temu. Nawet stare komuchy zaczęły w tym PiSowi pomagać.

Jestem Europejczykiem.

24 minuty temu, dulon184 napisał:

Pytanie powinno brzmiec .

C o Tym razem debile pisowskie wymyślą

Ogłosić zwycięstwo Dudy w wyborach zakładając, ze SN uzna jego zwycięstwo w wyborach, mimo, ze ich nie było z powodu ich nieodbycia,  biorąc jako kryterium orzeczenia przedwyborcze sondaże i wolę suwerena.

Podobno Partia chce wykidajłować kandydat(kę) - będzie kandyda(T.)

A więc zmiana i teraz szpak bociana. Czy jakoś podobnie. Ale nadal będzie wesoło ?

PS: Znowu kleją taśmą...

9 godzin temu, skynyrd napisał:

Kandydatka już do wymiany - teraz będzie Sikorski. 

Ten, co kiedyś kłamał, że jest spowinowacony z generałem. Sikorskim oczywiście.

Dzisiaj w TokFM Tyszkiewicz optował za Trzaskowski, a Misiek za Kosiniakiem-Kamyszem. I to tak mocno, ze Żakowski zapytał się o powód tej wazeliny. Może Misiek ewakuuje się wkrótce do PSL?

37 minut temu, Zyzol napisał:

Kidawa-Błońska ogłosiła, że została zrezygnowana z kandydowania wyborach prezydenckich jako kandydat PO.

Teraz na wielkiej fali gówna z oczyszczalni Czajka wjedzie Trzaskosiu - cały na biało!

A nie, sorry, wróć! Na tęczowo!

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.