Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro | AUDIO !

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Tal,

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jakie serwo jest w tym RCD990 ale czasami można zrobić podmiankę CDM9Pro na inny (chyba) 9/65 ale silniczek talerza jest inny.

Gość

(Konto usunięte)
Ło matko . Jakżeś się uchował w Polin

Spoko więcej dla nas ... No worries

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, Marcin Wielgus napisał:

Spoko więcej dla nas ... No worries

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Marcinie . Nieskromnie powiem MBL deklasuje końcówkę VK500 . Jestem zdruzgotany .

Chłopaki czy ktoś sprawdzał te kolumny ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W sobotę po nie jadę ale jak by było coś nie tak to bym zaoszczędził czas i kasę

Ukryta Zawartość

22 minuty temu, Riczi75 napisał:

Do mnie nie przemawiają paletki do skuosza .

Mi się podobają, takie monitory ze zintegrowaną podstawą😉

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, Prewwit napisał:

Widziałem je na AVS i jakoś nie bardzo . 

3 minuty temu, Prewwit napisał:

A co powiesz na to 

https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=281754647

4 minuty temu, Riczi75 napisał:

A co powiesz na to 

Ukryta Zawartość

AP i fornir, to zawsze lubię😍. Kolumny wykończone w drewnie to moja słabość☺️ Z lakierów to jeszcze kolumny w "piano white" bym przygarnął😉

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, Prewwit napisał:

AP i fornir, to zawsze lubię😍. Kolumny wykończone w drewnie to moja słabość☺️ Z lakierów to jeszcze kolumny w "piano white" bym przygarnął😉

Można przemalować😉 . Obecnie pod odpowiednim wzmocnieniem i Spark V reprezentuje formę Scorpio 25 w poprzednim secie . Chodzi o skalę dźwięku . Te Superiory powinny grać co najmniej , bardzo dobrze . 

Gość Kw202

(Konto usunięte)
8 godzin temu, margaryna85 napisał:

Chłopaki czy ktoś sprawdzał te kolumny ?

https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-dali-ikon-5-mk2-CID99-IDPpKab.html?reason=observed_ad

W sobotę po nie jadę ale jak by było coś nie tak to bym zaoszczędził czas i kasę

Miałem 6. 

Nie jedź 😉

18 godzin temu, Tajitsu napisał:

O olkohol nie Boży. 
Ja nie pije od maleńkości! Całe te

😉

Alkohol jest Boży jak najbardziej i po całości.

Tu chodzi natomiast o "konesera". W zamian za obietnicę wykonania czegoś dostaje "zapłatę" w akceptowalnej w wielu kręgach "walucie"(tak chciał, tak dostał-nie mam nic przeciwko) ,mającej niejednokrotnie lepszy "kurs" niż jakieś ojro,dular czy inne bitkojny a nie wywiązuje się z obietnicy , "trwoniąc" jednocześnie "zapłatę", to według  mnie to jest....tu niech każdy sobie dopisze sam co uważa.

Ja rozumiem ,że osoba sprzedająca coś czasem chce nieco "uatrakcyjnić" swoje ogłoszenie.Czasem taka a nie inna treść ogłoszenia wynika z niewiedzy ogłoszeniodawcy ale w przypadku "konesera" zalecałbym ostrożność.

Dynki

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Gość

(Konto usunięte)
10 minut temu, klecha napisał:

Wszystko powymieniał na lepsze ale chyba zapomniał ile to prądu potrzebuje XD Miałbym $ to bym brał ciekawe jak z dzieloną serią 15 Rotela by zagrały 🙂

3 minuty temu, MarcinStereo napisał:

ciekawe jak z dzieloną serią 15 Rotela by zagrały 🙂

1582 i 1592 - spokojnie 😉

Bezpieczne zestawienie w rocku...

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Ukryta Zawartość

Mam w pobliżu. Warto zbierać swoje klamoty i jechać na odsłuch z Chario Delphinus?

Niewiele informacji od forumowiczów, jedynie pozytywy od pismaków z gazet.

Ukryta Zawartość

25 minut temu, naczesany napisał:

Ukryta Zawartość

Mam w pobliżu. Warto zbierać swoje klamoty i jechać na odsłuch z Chario Delphinus?

Bida jeśli chodzi o moc. Ale powinien napędzić Twoje Chario. Ja bym jechał. 

Ukryta Zawartość

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Napędzić napędzi, zwłaszcza że obracam się w klimatach lekkich w rodzaju Krall, Melua, Sara K. itp. Ciekawe jak z wiernością przekazu wokali na EL34 bo jedyną lampę jaką słyszałem to 300B Provocateur firmy Closer Acoustic i było fajnie.

16 minut temu, naczesany napisał:

Napędzić napędzi, zwłaszcza że obracam się w klimatach lekkich w rodzaju Krall, Melua, Sara K. itp. Ciekawe jak z wiernością przekazu wokali na EL34 bo jedyną lampę jaką słyszałem to 300B Provocateur firmy Closer Acoustic i było fajnie.

To nie ten poziom 😉 Też słyszałem 300B od CA. 

Ale powinno być lepiej od tranzystorów w tej cenie. Bas może być trochę poluzowany. 

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

18 godzin temu, LJ3 napisał:

Jak pytasz to odpowiada: inflacja. Moim zdaniem to chciejstwo i niepohamowana pazerność. 

A może jak zapytasz to zejdzie? Ja zawsze na początku daję wyższa cenę bo prawie każdy kupujący chce zaniżyć - nawet nie negocjować, zaniżyć. 

.

2 godziny temu, JaZzGot87 napisał:

A może jak zapytasz to zejdzie? Ja zawsze na początku daję wyższa cenę bo prawie każdy kupujący chce zaniżyć - nawet nie negocjować, zaniżyć. 

To nie jest dobra strategia, gdyż kupujący nie czeka na obniżkę lecz szuka innych opcji. Gdy znajdzie, jego propozycja jest nieaktualna, bo już wydał kasę na zakup opcjonalny. Wskazane są szybkie decyzje. Teraz kryzys i łatwiej kupić niż sprzedać. 

Gość

(Konto usunięte)
39 minut temu, Adasza napisał:

Brzęczący suchotnik. Nie naprowadzajcie ludzi na to badziewie, bo było już o tych z bożej łaski hajendach z przetwornikami o wartości kilkuset złotych...

Jak zwykle, zasłyszane gdzieś na mieście . 

41 minut temu, Adasza napisał:

Kryzys to dopiero będzie. 

Błyskotliwy ja zawsze 😂

3 godziny temu, Adasza napisał:

Ale dwa razy?

Oczywiście że nie, skąd takie pytanie?

3 godziny temu, Adasza napisał:

Brzęczący suchotnik. Nie naprowadzajcie ludzi na to badziewie, bo było już o tych z bożej łaski hajendach z przetwornikami o wartości kilkuset złotych...

Jak się odpowiednio napędzi to nie taki suchotnik. 

.

W dniu 1.12.2022 o 11:23, naczesany napisał:

Ukryta Zawartość

chario napędzi na pewno

ale z tego co widzę, to dość nietypowy wzmacniacz, przedwzmacniacz nie jest na lampie?

do tego tylko odczepy na 6ohm?

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, CartmanEric napisał:

Zeta Zero:

Ukryta Zawartość

Ktoś może z Was słuchał tych zeta zero i się wypowie jak to gra?

Ukryta Zawartość

Koledzy macie doświadczenie z kolumnami Contour 3,4?

Syczki są chłodzone przez ferrofluid i czy po tylu latach warto w to „wchodzić”?

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

• Pokaż nowe odpowiedzi