Skocz do zawartości
IGNORED

Joe Biden Prezydentem USA - Trzymamy kciuki | Wątek ogólny o USA

Rekomendowane odpowiedzi

14 minut temu, marek-1969 napisał:

Sleepy Joe  będzie walczył do upadłego z supremacją białych chrześcijańskich starców .?

Lepszy Sleepy Joe niż poprzedni pomarańczowy pajac. 

11 godzin temu, jar1 napisał:

sami Amerykanie często deklaruja dwie rasy

To o jakichś "wyścigach"... 2 lub więcej..

Taki marny tłumacz, który nie rozróżnia znaczeń ?

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

16 minut temu, Bobcat napisał:

Lepszy Sleepy Joe niż poprzedni pomarańczowy pajac. 

To już feminazistki z fioletowymi kudłami są już passe ? 

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

1 minutę temu, marek-1969 napisał:

To już feminazistki z fioletowymi kudłami są już passe ? 

Passe są ludzie z twoim podejściem do rzeczywistości.

45 minut temu, marek-1969 napisał:

Sleepy Joe  będzie walczył do upadłego z supremacją białych chrześcijańskich starców .?

Po ch... skoro starcy sami wymrą? On może nie, ale Kamala tego doczeka.

40 minut temu, costa brava napisał:

a podobno to  katolik, drugi w historii USA katolicki prezydent ?

Dlaczego "podobno"??? Twoje prawackie gadzinówki nie stać na napisanie prawdy?

Jestem Europejczykiem.

Lewackie gadzinówki pewnie to przemilczały . Tak kreują rzeczywistość. Fakty pomijać , swoje pokrętne interpretacje podnosić do rangi faktów . A poprawniaki to łykają jak pelikany .

Edytowane przez marek-1969

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

42 minuty temu, marek-1969 napisał:

Lewackie gadzinówki pewnie to przemilczały

Co przemilczały? 

Czytaj nadal swój prawacki rynsztok.

49 minut temu, marek-1969 napisał:

Lewackie gadzinówki pewnie to przemilczały

Mówi Kolega że TVP-iS to przemilczał? To nic nowego. Lewacka TVP-iS lubi manipulować prawdą w wygodny dla PiS sposób. Inne gadzinówki wspierające PiS też to robią, ale TVP-iS najbardziej rzuca się w oczy i uszy.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Godzinę temu, marek-1969 napisał:

Lewackie gadzinówki pewnie to przemilczały . Tak kreują rzeczywistość. Fakty pomijać , swoje pokrętne interpretacje podnosić do rangi faktów . A poprawniaki to łykają jak pelikany .

Ty naprawdę masz galaretę zamiast mózgu. Osobiście słyszałem jak mówiono to w TVN24. Najpierw Kraśko, później Pani Redaktor (nazwisko wyleciało mi z głowy). Więc bredzisz, kłamiesz albo jak to sobie sam nazwiesz.

Jestem Europejczykiem.

2 godziny temu, Bobcat napisał:

Lepszy Sleepy Joe niż poprzedni pajac. pomarańczowy

Niebezpieczny pajac do tego.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

a podobno to  katolik, drugi w historii USA katolicki prezydent ?

Z niego taki katolik jak z Tuska, jak na potrzeby wizerunkowe robił sobie sesję zdjęciową przy zmontowanym nie naturalnym ołtarzyku z mateczką boseczką i jezuskiem ?

38 minut temu, Lech36 napisał:

Niebezpieczny pajac do tego.

Lechu, a wiesz że w tym momencie , absolutnie nie rónisz sie od znienawidzonych przez ciebie wyborców pisu ?

jedyną róznica jest to że  łykasz narracje innej stacji telewizyjnej

nie spotkałeś tego człowieka , nie rozmawiałeś z nim , nie znasz go , ale nie przeszkadza ci to  w tym żeby napisać o tym że jest niebezpieczny

bo taka narracje podetkały ci pod nos media które ogładzasz

czym sie róznisz od "pisowców?   ?

czy czasem nie narracja - "moja racja jest lepsza bo jest moja"  ?

Edytowane przez billy idol

” jak sobie wygracie wybory to będziecie mogli przegłosować sobie co chcecie, a teraz my mamy większość, cisza……”

Godzinę temu, billy idol napisał:

To zasadnicza różnica, o łykających narracje jedynie słusznej stacji TVP-iS już "władca" tej stacji powiedział że to "ciemny lud". Sprawdza się to tu na forum.

nie spotkałeś tego człowieka , nie rozmawiałeś z nim , nie znasz go , ale nie przeszkadza ci to  w tym żeby napisać o tym że jest niebezpieczny

Sugerował agresywny protest swoich zwolenników. Nawet niektórzy republikanie to to zauważyli. To człowiek niebezpieczny. 

czym sie róznisz od "pisowców?

Jestem przywiązany do demokracji i przestrzegania konstytucji oraz prawa i sprawiedliwości w przeciwieństwie do PiS które poza nazwą z prawem i sprawiedliwością nie ma nic wspólnego. 

2 godziny temu, jurek1 napisał:

Z niego taki katolik jak z Tuska, jak na potrzeby wizerunkowe robił sobie sesję zdjęciową przy zmontowanym nie naturalnym ołtarzyku z mateczką boseczką i jezuskiem 

I taki jak z Kaczyńskiego Jarosława ?.

Szczerze mówiąc koło dupy mi to lata.

Ważne są inne rzeczy, np. powrót do porozumienia klimatycznego i do WHO.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, Lech36 napisał:

To zasadnicza różnica, o łykających narracje jedynie słusznej stacji TVP-iS już "władca" tej stacji powiedział że to "ciemny lud"

I o to mi włąsnie chodziło

Uważasz że twoje źródło informacji jest  wiarygodne

jakieś dowody na wiarygodnosć twojegó żrodla ?

wystarczy tylko taki, że konkurencyjne nie jest wiarygodne

to juz wystarcza aly uznac "to nasze" za wiarygodne

” jak sobie wygracie wybory to będziecie mogli przegłosować sobie co chcecie, a teraz my mamy większość, cisza……”

W dniu 20.01.2021 o 22:22, janunio napisał:

Może przywróci wizy dla Polaków. 

Ja bym przywrócił. Po co ma antyszczepionkowa i wierząca w płaską Ziemię hołota przybywać na saksy.

W dniu 20.01.2021 o 23:42, Jaro_747 napisał:

Widać że putinowcom żal strasznie dupy ściska. Piękny dzień!

Aż miło poczytać.

2 godziny temu, billy idol napisał:

A jeśli ktoś nie ogląda TV żadnej, to czyją propagandę łyka?

4 minuty temu, zetempowiec napisał:

Ja bym przywrócił. Po co ma antyszczepionkowa i wierząca w płaską Ziemię hołota przybywać na saksy.

Tam chyba już nikt na sady i na tipsy nie lata, zresztą jak by były możliwości sensownego zarabiania to by wiz nie znieśli.

20 minut temu, zetempowiec napisał:

A jeśli ktoś nie ogląda TV żadnej, to czyją propagandę łyka?

sam ocenia sytuacje

jeśli w "mediach" , mówia o "wsciekłym  ataku na Capitol" - co powtarza też wiele osób na tym forum

a na filmie widać że policja otwiera dzrzwi i ludzie normalnie wchodzą jak na wycieczke

to co prawda ja nie wiem co stało sie juz w srodku - bo tego nie widziałem - wiec tego nie komentuje - ale wiem jedno - że narracja o "wsciekłym ataku" jest  kłamliwa

a jesli ktos skłamał raz to dla mnie jest skonczony jako wiaygodne żródło

Edytowane przez billy idol

25 minut temu, billy idol napisał:

wystarczy tylko taki, że konkurencyjne nie jest wiarygodne

to juz wystarcza aly uznac "to nasze" za wiarygodne

Oczywiście że wystarcza. Logika się kłania.

1 minutę temu, billy idol napisał:

jeśli w "mediach" , mówia o "wsciekłym  ataku na Capitol"

A nie było takiego? Przecież pokazywali. Udajesz ślepego w celach polemicznych?

brak słów

sa 2 filmy w wątku o Trumpie jak policja otwiera dzrzwi i wpuszcza ludzi

a lewaki dlaej na siłe bedą wmawiać że  to "wsciekły  atak"

juz nawet nie wiem jak to nazwać

7 minut temu, billy idol napisał:

sam ocenia sytuacje

jeśli w "mediach" , mówia o "wsciekłym  ataku na Capitol" - co powtarza też wiele osób na tym forum

a na filmie widać że policja otwiera dzrzwi i ludzie normalnie wchodzą jak na wycieczke

to co prawda ja nie wiem co stało sie juz w srodku - bo tego nie widziałem - wiec tego nie komentuje - ale wiem jedno - że narracja o "wsciekłym ataku" jest  kłamliwa

a jesli ktos skłamał raz to dla mnie jest skonczony jako wiaygodne żródło

Twój wpis świadczy o tym, żeś w d... był i g... widział.

Oglądałem telewizję amerykańską i pokazywano scenki ze "zdobycia" Kapitolu. Wiec nie pieprz głupot skoro jak sam piszesz - "co prawda ja nie wiem co stało sie juz w srodku - bo tego nie widziałem".

Kto chciał ten mógł sobie pooglądać. W tym policjantów uciekających przed napastnikami oraz oficera ściskanego drzwiami.

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Twój wpis świadczy o tym, żeś w d... był i g... widział.

Podobnie jak Ty

Ja natomiast dotarłem  do filmów które  kręcili uczestnicy

ty natomiast obejrzałeś dokładnie to co chciała telewizja żebyś obejrzał

jakież to znamienne dla lewicy

nasza TV jest lepsza i pokazuje tylko fakty , bo jest nasza

46 minut temu, billy idol napisał:

Uważasz że twoje źródło informacji jest  wiarygodne

Moje źródło informacji nie jest jedno. Jedno źródło informacji mają tylko słuchacze TVP-iS, no może dwa bo jeszcze RM, ale to z grubsza ta sama linia.

49 minut temu, billy idol napisał:

jakieś dowody na wiarygodnosć twojegó żrodla ?

Nie są opanowane jeszcze przez dobrą zmianę.

czyli zero argumentów

jjedyny argument to "anty-pis"

szczerze to po kimś kto w dziale technicznym tak bardzo docieka dowodów , spodziewałem sie naprawde czegoś wiecej niz tylko "anty-pis"

no ale cóoż

jad jak widać sączy sie wszedzie

• Moderatorzy
3 godziny temu, jurek1 napisał:

Z niego taki katolik jak z Tuska, jak na potrzeby wizerunkowe robił sobie sesję zdjęciową przy zmontowanym nie naturalnym ołtarzyku z mateczką boseczką i jezuskiem ?

Rozumiem, że jak nie klęczy w świetle jupiterów przed tatą z Torunia, to nie katolik?

w temacie mendiow głównego nurtu tyle warte co nasze tvny i tvp

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.