Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, Lech36 napisał:

Tak, to człowiek/ludzie zacofany/zacofani żyjący przeszłością, niezdolny do intensywnego działania we współczesności, coś w rodzaju eksponatu muzealnego.

Lechu... I te eksponaty rządzą już tyle czasu? Niezdolni?

To co powiedzieć o Was? Pure Gazety Wyborczej, której nikt nie czyta? Creme Onetu?

I teraz zonanizowaliście się starym cwaniakiem, który po trzech dniach poszedł na urlop?

Wygracie wybory na bank. Na Vabank.

16 godzin temu, notoryczny napisał:

Wróciłem bo wiem…

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Glapiński i PiS też wiedzą, dodrukują albo ukradną oszczędzającym.

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

2 minuty temu, skynyrd napisał:

To co powiedzieć o Was?

Pisz, nie krępuj się.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

3 minuty temu, Lech36 napisał:

Glapiński i PiS też wiedzą, dodrukują albo ukradną oszczędzającym.

Czy to nie idiotyzm?wracac do zadłużonego kraju i w konsekwencji narazić się w przyszłości na gniew ludu? Ech.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Teraz, slawek.xm napisał:

po pierwsze nie kazdy kto widzi zbydlęcenie tuska musi popierac pis

Zbydlęcenie to raczej cecha PiS dowody na to zawiera ten spis:

Ukryta Zawartość

Szkoda że tego zbydlęcenia nie dostrzegają fani PiS, ale w sektach członkowie zawsze mają zasłonięte propagandą oczy i są ślepi. Otwierają oczy jak już jest za późno. 

Ukryta Zawartość

Teraz, notoryczny napisał:

Czy to nie idiotyzm?wracac do zadłużonego kraju i w konsekwencji narazić się w przyszłości na gniew ludu? Ech.

Tu akurat jestem zgodny z Kolegą, też się dziwię z tego powrotu, ale może ten kraj to nie sami złodzieje i coś pozytywnego można w nim osiągnąć.

6 minut temu, slawek.xm napisał:

po pierwsze nie kazdy kto widzi zbydlęcenie tuska musi popierac pis

po drugie dzięki donkowi nie dośc ,że ogolocil Cie z dodatkowego dochodu na emeryturze o jeszcze musiałbys na tę emeryturę czekać kilka lat dłużej

tylko dzieki pisowi nie musisz zapierniczać dłużej i tylko dzieki niemu ci , ktorzy maja głodowe emerytury dostają dodatkową pomoc

w tej sytuacji Twoje uwielbienie dla tego niemieckiego pomiotu stawia Cię w bardzo trudnej pozycji bo działasz przeciwko sobie i tym , ze znajomych i bliskich którzy moga sobie pozwolić na cokolwiek więcej tylko dzieki solidarnościowemu podejściu obecnie rządzących

Ci którzy ze zrozumieniem to 👆👆czytają a kłamią i przeinaczają sens obecnych zmian pisu są jawnymi szkodnikami polski.. może są trolami ruskimi może niemieckimi ale nie mogą być polakami. 

1 minutę temu, skynyrd napisał:

Weterana nie będę obrażał.

Możesz obrażać, nie krępuj się, to tylko będzie świadectwem jakiego pokroju ludzi skupia PiS.

Teraz, Lech36 napisał:

Tu akurat jestem zgodny z Kolegą, też się dziwię z tego powrotu, ale może ten kraj to nie sami złodzieje i coś pozytywnego można w nim osiągnąć.

To Notoryczny powraca? Jej! A Lechu się dziwi! 

Notoryczny, nie powracaj, bo tu sami faszyści, k**wy i złodzieje. A Ty szanowny Lechu nie wprowadzaj Kolegi w błąd.

Teraz, Niepokorny napisał:

Ci którzy ze zrozumieniem to 👆👆czytają a kłamią i przeinaczają sens obecnych zmian pisu są jawnymi szkodnikami polski.

Jedynym szkodnikiem dla Polski w obecnym czasie jest PiS z Prezesem na czele. Tylko członkowie sekty tego nie dostrzegają z powodu wypranych propagandą mózgów.

3 minuty temu, Lech36 napisał:

Możesz obrażać, nie krępuj się, to tylko będzie świadectwem jakiego pokroju ludzi skupia PiS.

Lechu - Ciebie bym nigdy nie obraził, ale dlaczego ładujesz mnie w PIS?

20 minut temu, skynyrd napisał:

Wygracie wybory na bank. Na Vabank.

Wygranie wyborów zależy od procentu "ciemnego ludu" sterowanego przez TVP-iS.

5 minut temu, skynyrd napisał:

Ciebie bym nigdy nie obraził, ale dlaczego ładujesz mnie w PIS?

A gdzie mam Ciebie "załadować" 😉?

Edytowane przez Lech36

• Moderatorzy
1 minutę temu, Niepokorny napisał:

Ci którzy ze zrozumieniem to 👆👆czytają a kłamią i przeinaczają sens obecnych zmian pisu są jawnymi szkodnikami polski.. może są trolami ruskimi może niemieckimi ale nie mogą być polakami. 

Napisał przebudzony ruski śpioch.

1 minutę temu, toptwenty napisał:

Ukryta Zawartość

Ale jaja! Przepraszam... Jestem wzruszony patriotyzmem Tuska.

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, toptwenty napisał:

Ukryta Zawartość

Niestety starcie inteligencji z prymitywnym PiS-owskim chamstwem może nie być zwycięskie, zwłaszcza że to prymitywne chamstwo ma duże odbicie w społeczeństwie mieszkającym nad Wisłą.

Ukryta Zawartość

W cytatach zauważyłem coś o zbydlęceniu Tuska. A co ze zbydlęceniem kleru? A cofanie Polski do epok ciemnych to zbydlęcenie czy objaw wszechpatriotyzmu polskonarodowego?

Zaiste, swoiście pojęty patriotyzm. Wydzielcie sobie 1/3 terytorium i tam sobie rekonstruujcie swoją wymarzoną ojczyznę. Odwalcie się od normalnej większości.

Edytowane przez papageno
12 minut temu, Lech36 napisał:

wypranych propagandą mózgów.

W wywiadzie dla Wybirczej tako rzecze Tusk-Naprawdę zrozumiałem, na czym polega problem z punktu widzenia kobiet, nie tylko w polityce. Parytet płci musi być oczywistością.

Tyle, że wcześnie wypi…olił kobietę z prezydium, żeby sobie miejsce zrobić.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, Lech36 napisał:

Wygranie wyborów zależy od procentu "ciemnego ludu" sterowanego przez TVP-iS.

Przeceniasz możliwości propagandowe pisu . Polak najbardziej docenia to co ma i swoje subiektywne samopoczucie w konkretnej sytuacji.

Przez lata obowiązywał standard "nikt wam tego nie da co my naobiecujemy" i własnie ZP złamała ten stereotyp zaczęli swoje obietnice wprowadzać w życie na tyle sprawnie ,ze zwykłym ludziom żyje sie teraz lepiej

i ci zwykli ludzie to doceniają mimo politycznego gnoju , który tworzy każda partia u koryta

i będą pamiętać ,że donek nic dla nich nigdy nie zrobił mimo ,ze wyprzedał pół Polski to zwykły obywatel nic na tym nie skorzystał

dlatego takie właśnie kalkulacje leżą u podstaw poparcia Zjednoczonej Prawicy w wyborach parlamentarnych i nie jest to działanie żadnej propagandy

dopóki ZP nie pokłóci sie wenętrznie i nie rozpadnie będzie rządzić w następnej kadencji i żaden angelowy popapraniec tego nie zmieni

Teraz, Lech36 napisał:

Niestety starcie inteligencji z prymitywnym PiS-owskim chamstwem może nie być zwycięskie, zwłaszcza że to prymitywne chamstwo ma duże odbicie w społeczeństwie mieszkającym nad Wisłą.

Top powklejał już to we wszystkich wątkach.

Tusk się poświęcił... Z namowy dobrotliwej Angeli Hail Hitler.

Popiera go nawet Róża Thun und Hände Hoch.

Niestety Lechu - Ty nawet nie masz pojęcia dlaczego przegrywasz. Chcesz być elitarny? To będziesz - reszta Polaków to prymitywne chamstwo? Tak trzymaj. 

13 minut temu, papageno napisał:

A co ze zbydlęceniem kleru?

Zbydlęcenie części kleru jest zgodne z PiS-owskimi normami.

Edytowane przez Lech36

Gość

(Konto usunięte)
18 minut temu, toptwenty napisał:

214725082_1506435096358608_2175029011070269446_n.jpg

powrót tuska to jedynie wynik ostatniego wydanego mu rozkazu Merkel

tak jak reagował na "siad" i "aport" tak zareagował na rozkaz powrotu wyszkoliła go przez lata bardzo dobrze

2 minuty temu, skynyrd napisał:

Z namowy dobrotliwej Angeli Hail Hitler.

Taki tekst źle świadczy o jego twórcy, ale co zrobić Polacy jeszcze muszą długo dojrzewać do demokracji i państwa prawa.

2 godziny temu, skynyrd napisał:

Tusk, mój Dzbanku, jest wisienką na torcie dla Kaczyńskiego.

Tort się właśnie rozpada, więc wisienki, nasz drogi troglodyto, nie będzie na czym położyć.

Teraz, Zbig napisał:

Tort się właśnie rozpada, więc wisienki, nasz drogi troglodyto, nie będzie na czym położyć.

Oj, żebyś się nie zdziwił, mój inteligencie!

Przepraszam - ćwierćinteligencie.

1 minutę temu, skynyrd napisał:

Oj, żebyś się nie zdziwił, mój inteligencie!

Czym mam się zdziwić?  Od początku 2 kadencji PiS już nie rządzi a jedynie desperacko walczy o utrzymanie resztek większości. W coraz bardziej rozpaczliwy sposób jak szantaż posłów którzy odeszli.

Cały czas w depresji

Teraz, Zbig napisał:

Czym mam się zdziwić?  Od początku 2 kadencji PiS już nie rządzi a jedynie desperacko walczy o utrzymanie resztek większości. W coraz bardziej rozpaczliwy sposób jak szantaż posłów którzy odeszli.

No i co, w związku z tym?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.