Skocz do zawartości
IGNORED

Gańmy Polskę.

Rekomendowane odpowiedzi

37 minut temu, Adam Sikora napisał:

Co za głupi temat postu , nie lepiej post "Chwalmy Polskę" ?

Najlepiej byłoby wprost "Napierd.lajmy na PiS", albo modnie "***** ***".

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

a dlaczego na PIS ? ja bym ganił durni z Polski którzy glosują przeciwko swojemu narodowi w Brukseli. To muszą być jacyś skończeni idioci przynoszący ubaw innym parlamentarzysta z innych krajów. Juz widzę jak Niemcy lub Francuzi pękają ze śmiechu widzac Polaków glosujących przeciwko Polsce.

Edytowane przez Adam Sikora
25 minut temu, Adam Sikora napisał:

a dlaczego na PIS ? ja bym ganił durni z Polski którzy glosują przeciwko swojemu narodowi w Brukseli. To muszą być jacyś skończeni idioci przynoszący ubaw innym parlamentarzysta z innych krajów. Juz widzę jak Niemcy lub Francuzi pękają ze śmiechu widzac Polaków glosujących przeciwko Polsce.

Bezmyślnie powtarzasz brednie reżimowej propagandy. Powiem więcej - nie masz zielonego pojęcia co dzieje się w Parlamencie Europejskim. Następnym razem obejrzyj sobie chociaż fragment obrad jak będzie się mówić o Polsce.

Jestem Europejczykiem.

Chcesz powiedzieć o fragmentach obrad przy pustej sali kiedy przemawiają wybrańcy nowoczesnych i europejskich.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Temat zupełnie odjechał. Uśmiercają go zmanipulowani pożyteczni i... , to oczywiście zwrot zaczerpnięty Dworczyka , który pluje jak cała PiS i TVP na Tuska. Jeśli będą trzecia kadencję niszczyć wszystko, to chyba skoczę z balkonu

Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam serdecznie

jarrro

11 minut temu, jarrro napisał:

Temat zupełnie odjechał. Uśmiercają go zmanipulowani pożyteczni i... , to oczywiście zwrot zaczerpnięty Dworczyka , który pluje jak cała PiS i TVP na Tuska. Jeśli będą trzecia kadencję niszczyć wszystko, to chyba skoczę z balkonu

Zapotrzebowanie na ludzi normalnych nie przeminie, więc proponuje nie skakać, chyba że balkon jest na parterze.

Wszystkiego nie zniszczą mimo sporych wysiłków a czas gra na ich niekorzyść.

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, Adam Sikora napisał:

Znowu te same idiotyczne " argumenty " pisowskiej propagandy ? Na szczęście Polska nie jest jeszcze własnością PiSu tak więc krytykowanie rządu pisowskiego nie jest krytyką Polski.Zwłaszcza ,że krytyka dotyczy łamania praworządności co jest w interesie każdego Polaka , przynajmniej tego bardziej świadomego. M.in. z tego powodu byłem za wejściem naszego kraju do UE bo w razie dojścia do władzy jakichś oszołomów byłaby instancja odwoławcza. I tak niestety się stało. .Praworządność i niezależność wymiaru sprawiedliwości od władzy to podstawowe atrybuty demokracji i państwa prawa. Bo tylko w ten sposób może być sprawowana niezależna kontrola nad władzą. PiS zobowiązał się wobec KE do likwidacji patologii w tej kwestii. I tego zobowiązania nie dotrzymał. Zmiany kosmetyczne polegające jedynie na zmianie szyldu nie mogą być traktowane poważnie. Dlatego prawdopodobnie tych pieniędzy z UE nie zobaczymy bo  "dobra zmiana  "zwykła poświęcać sprawy polityki zagranicznej na na rzecz polityki wewnętrznej czyli za wszelką cenę utrzymania się przy władzy. Nawet kosztem interesów kraju.Jeśli ktoś tego nie widzi to świadczy to albo o zaślepieniu albo o zaprzedaniu.

Pięknie, pięknie..

"Europosłanka Beata Kempa umieściła w mediach społecznościowych zdjęcia z otwarcia nowego biura Solidarnej Polski na Dolnym Śląsku. Wszystko wskazuje na to, że siedziba ma miejsce w gmachu kościoła. Jak widzimy na załączonych fotografiach, w nowym biurze partii na ścianie wisi krzyż, obraz Matki Boskiej Częstochowskiej i wizerunek męczennika."

W ten sposób Kempa twórczo nawiązuje do okresu szlacheckiej Rzecz. Ob. Nar. gdy sejmiki zbierały się w kościołach. Tylko jednego nie rozumiem. Czemu to biuro poselskie może być w kościele a hotel czy restauracja ( w byłym kościele w Europie Zach. ) już nie.

7 minut temu, jar1 napisał:

Jak widzimy na załączonych fotografiach, w nowym biurze partii na ścianie wisi krzyż, obraz Matki Boskiej Częstochowskiej i wizerunek męczennika."

Co tam obraz Matki, krzyże i męczennik...??? Gdzie wibrator?

Parker's Mood

3 minuty temu, jarekb napisał:

Tak i będą tam zaciągać POwców polewać wodą święconą i przypalać krzyżem 🙂 ,

Tak, mają w tym doświadczenie .🙂

4 minuty temu, Chicago napisał:

Co tam obraz Matki, krzyże i męczennik...??? Gdzie wibrator?

Wibrator to narzędzie Szatana.

6 minut temu, Chicago napisał:

Kobiety lubią Szatana, a jeszcze bardziej lubią poszatanić, albo zaszatanić. Nawet te skromne i bogobojne, chociaż trzeba przyznać, że Tępa skromna nie jest.

Dlatego niegdyś kończyły na stosie .

6 minut temu, jar1 napisał:

Szczególnie, gdy używają go faceci. 🙂

Przecież Szatan to facet . Tak jak i p. Bóg.

3 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Przecież Szatan to facet . Tak jak i p. Bóg.

Czarni mówią, że Pan Bóg jest czarny i jest kobietą. O Szatanie mówią, że ma na imię Lori i ma lekkie stopy.

Parker's Mood

Wibrator do betonu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Poręczny wibrator do betonu

image.thumb.png.3c5f3756756bafb34d9a7c62af139088.png

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wszyscy piszą o cwaniactwie Morawieckiego, który zawczasu zakupił sobie obligacje by bezpiecznie i z zyskiem ulokować swoje miliony, a ja pytam skąd te miliony?? Co takiego w życiu zrobił ten facet by mieć taką kasę? Szefował bankom, spekulował ziemią, wykorzystywał kontakty z Kościołem (kto zadaje się z tą instytucją od "dobrej strony" to znaczy od strony finansów - nigdy nie traci) ale żeby od razu takie miliony?? Zwyczajnemu wykształconemu człowiekowi, który pracuje na dwóch etatach i jeszcze dorabia potrzeba kilkunastu żyć by się dorobić finansowych luzów, by móc je zainwestować. Ten system jest chory. Nic dziwnego, że Morawicki go tak skwapliwie podtrzymuje. To jednak wyjątkowo obleśny typ.

M. Środa

• Administratorzy
20 godzin temu, papageno napisał:

Gańmy Polskę - tryb rozkazujący liczby mnogiej. Pisałem już.

Może zmiana nazwy tematu i rozszerzenie o kilka słów. 

Temat widzę zaczepia o klasykę gatunku w temacie Polityka.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Godzinę temu, Espectro napisał:

Może zmiana nazwy tematu i rozszerzenie o kilka słów. 

Temat widzę zaczepia o klasykę gatunku w temacie Polityka.

Propnuję "***** ***", bo jakby się założyciel i uczestnicy ukryć nie starali, to dyskusja ku temu zmierza. Sens istnienia wątku to odciążenie pozostałych.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Przekręt na 100 tysięcy laptopów z Unii, które rozdają pisowcy jeżdżąc po Polsce jako " kiełbasę wyborczą", ujawnia Pani Henryka Krzywonos-Strycharska, poseł na Sejm!!

"Jeżdżąc po wsiach i małych miejscowościach dowiedziałam się od mieszkańców , że rząd PIS rozdaje na terenach wiejskich darmowe laptopy.

Byłam bardzo zdziwiona , bo 100 tysięcy laptopów przeznaczonych dla małych miejscowości i wsi zfinansowała Unia Europejska w ramach programu wyrównywania szans edukacyjnych dzieci i młodzieży.

Trzeba mieć tupet , żeby wykorzystywać niewiedzę ludzi dla osiągnięcia poparcia wyborczego . Dla PIS Unia Europejska to zagrożenie dla naszej niepodległości , ale brać od tej Unii i do tego chwalić się , że to moje , to już wyjątkowy cynizm!

Do tego dodać obrazek , gdy rząd PIS rozdaje gminom pieniądze wcześniej zabrane im z dochodów z podatku VAT i mamy cały obraz propagandy tej władzy".

PiS jest w stanie wszystko zrobić, by utrzymać się u władzy. Dlatego boję się nadchodzących wyborów. Przecież Duda wygrał, bo cała machina medialna finansowana przez nas wspierała go

Pozdrawiam serdecznie

jarrro

Polscy kopacze nożni przeje..li z Belgią a następnie fuksem zremisowali z Niderlandami.

Nastroje polactwa zmieniły się o 180 st. Nieprawdopodobny zachwyt mediów..

Przypominam, że polscy piłkarze nożni niczego nie osiągnęli przez ostatnie kilka dziesięcioleci!

Tymczasem polscy siatkarze (reprezentacja B) wygrali z mistrzami olimpijskimi Francją (reprezentacja A) ale o tym w wątku: "Chwalimy Polskę".

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.