Skocz do zawartości
IGNORED

Strona umożliwia zgłaszanie postów samemu na siebie - techniczne niedopatrzenie - to działa.

Rekomendowane odpowiedzi

Oto menu po kliknięciu linku zgłoś pod postem autora .

Dlaczego chcesz to zgłosić?

Ten komentarz jest w porządku, ale chcę powiadomić o tym moderatora. (Proszę dokładnie opisać sprawę poniżej)

Atak personalny | Wypowiedzi prowokacyjne

Trolling | SPAM | Podbijanie tematu

Marketing szeptany

Obraźliwe zachowanie | Wulgaryzmy

Namawianie do łamania regulaminu lub netykiety

Wpis nie na temat | SPAM

Nieodpowiedni język

Rasizm

Ujawnianie danych personalnych / wiadomości prywatnej

Treść sygnatury, avatara, opisu łamiąca regulamin lub netykietę

Multikonto

Atak personalny na moderację lub administrację

Problem polega na tym że po kliknięciu linka zgłoś autor postu ma do wykorzystania całe menu zgłoszeń i w związku z tym może dokonywać zgłoszeń sam na siebie . Problemu by nie było gdyby autor postu miał do dyspozycji tylko pierwszą pozycję. Co innego jeśli nie jest się autorem postu. Wtedy powinno być dostępne całe menu.

Edytowane przez Wojtek 1959
28 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Problem polega na tym że

Problem to polega na tym, ze ktos chce zgłosic swój własny post.

Forum nie obroni cię przed własnym sobą...

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

30 minut temu, Jacchusia napisał:

Problem to polega na tym, ze ktos chce zgłosic swój własny post.

Forum nie obroni cię przed własnym sobą...

Problem polega na tym że stronę powinien pisać dobry programista przy logicznymi przemyślanymi konsultacjami z właścicielem strony która ma być pisana lub modyfikowana. 

Ja ostatnio 'zgłosiłem' własny post - zrobiłem błąd, który zauważyłem po kilku godzinach, więc nie miałem możliwości edytowania postu. 'Zgłosiłem' swój post, wytłumaczyłem o co mi chodzi... i za kilka chwil błąd był naprawiony. Skorzystałem z opcji 'Ten komentarz jest w porządku, ale chcę powiadomić o tym moderatora. (Proszę dokładnie opisać sprawę poniżej)'

Po to chyba jest ta opcja...??? Tak to widzę. Nie rozumiem, jak można dopatrywać się w tym jakichś teorii spiskowych i zgłoszeń na samego siebie...???

Edytowane przez Chicago
Edyt Gramatyczny

Parker's Mood

7 godzin temu, Wojtek 1959 napisał:

Problem polega na tym że stronę powinien pisać dobry programista przy logicznymi przemyślanymi konsultacjami z właścicielem strony która ma być pisana lub modyfikowana. 

Nie bardzo rozumiem dlaczego ktoś miałby bronić użytkowników przed własną głupotą lub masochizmem.

A może przed dowcipem (którego moderacja i tak nie zrozumie).

Właściwsze jest jednak założenie że to forum dla ludzi inteligentnych i napisy typu "Uwaga! Kawa jest gorąca!" nie są niezbędne.

Jestem Europejczykiem.

3 godziny temu, Chicago napisał:

Ja ostatnio 'zgłosiłem' własny post - zrobiłem błąd, który zauważyłem po kilku godzinach, więc nie miałem możliwości edytowania postu. 'Zgłosiłem' swój post, wytłumaczyłem o co mi chodzi... i za kilka chwil błąd był naprawiony.

Ja użyłem kilka razy, z powodzeniem.

"Bez dywanu audio jitter będzie słychać"

11 godzin temu, szymon1977 napisał:

Ja użyłem kilka razy, z powodzeniem

Przy okazji ciekawe, kto jest na tym forum liderem zgłaszania?  

Stawiam na ****1977

Edytowane przez iro III
21 godzin temu, Chicago napisał:

Ja ostatnio 'zgłosiłem' własny post - zrobiłem błąd, który zauważyłem po kilku godzinach, więc nie miałem możliwości edytowania postu. 'Zgłosiłem' swój post, wytłumaczyłem o co mi chodzi... i za kilka chwil błąd był naprawiony. Skorzystałem z opcji 'Ten komentarz jest w porządku, ale chcę powiadomić o tym moderatora. (Proszę dokładnie opisać sprawę poniżej)'

Po to chyba jest ta opcja...??? Tak to widzę. Nie rozumiem, jak można dopatrywać się w tym jakichś teorii spiskowych i zgłoszeń na samego siebie...???

Oczywiście...do tego służy właśnie przycisk "zgłoś" pod własnym wpisem.
Nie wyklucza to jednak chęci ukarania samego siebie jeśli forumowicz zorientuje się, że jego wpis jest nieregulaminowy. Wtedy klika "zgłoś" i skarży na samego siebie, zaznaczając odpowiednie wykroczenie. 😉

4 godziny temu, soundchaser napisał:

Nie wyklucza to jednak chęci ukarania samego siebie jeśli forumowicz zorientuje się, że jego wpis jest nieregulaminowy...

..gdy przeczyta na kacu co na bani spłodził.

O czym wy rozmawiacie?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

11 godzin temu, iro III napisał:

Przy okazji ciekawe, kto jest na tym forum liderem zgłaszania?  

Stawiam na ****1977

Na da się być najlepszym we wszystkim, ale w jednym - czemu nie?

-----

2 minuty temu, Jacchusia napisał:

O czym wy rozmawiacie?

O samopodpierd.leniu. Tak się zastanawiam, jeśli samopodpierd.lenie było zasadne, to punkty powinny być ujemne czy dodatnie?

Edytowane przez szymon1977

Skoro ktoś dopisze uzasadnienie zgłoszenia, to już chyba ciężko porażony geniuszem musiałby być.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

18 godzin temu, szymon1977 napisał:

.gdy przeczyta na kacu co na bani spłodził.

Postawię ci piwo jak wstawisz sobie lajka pod swoim postem. Proponuję pucharek

Unitra pod butami: Czy jest jakiś sposób na ukaranie tego gówniarza?. Wisienka na torcie do uzupełnienie menu zgłoś , jako obraza posiadanego sprzętu .To jest wątek który jakiś czas temu (nie tak dawno pojawił się na bocznicy ) . Jeszce zmiana netykiety i będzie weselej i ciekawiej.

Trzymając się tematu , to na YT w komentarzach filmów pod postem komentującego jest tylko opcja usuń i edytuj . Natomiast zgłoś jest tylko w tym przypadku jeśli nie jesteś autorem postu

Edytowane przez Wojtek 1959
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.