Skocz do zawartości
IGNORED

Najlepsze wypowiedzi - perełki pisowców.

Rekomendowane odpowiedzi

Mazurek ale taki w wykonaniu wooodza.

"Jeszcze jedną rzecz chciałam państwu powiedzieć. Że zarówno Prawo i Sprawiedliwość, jak i Jarosław Kaczyński od lat walczy z uczciwością w życiu publicznym i z korupcją. Tutaj absolutnie nic się nie zmieniło".

"Donald Tusk znany jest z tego, że pielęgnuje rodzinne tradycje. Pewnie takich faszystowskich pamiątek posiada więcej. Szkoda, że pochwalił się tylko maseczką. Nie traćmy jednak nadziei, może następnym razem powita Lempart w mundurze dziadka z Wermachtu?"

"Wyraźnie widać, że PRL, Czterej pancerni i pies odcisnęły trwały ślad na mózgu Gajosa. Bardzo przekonująco zagrał rolę zdegenerowanego prokuratura w filmie Układ. Pewnie, to tylko przypadek. A tak po ludzku, insynuacje prostaka".

"Żałosne konwulsje lipnego moralisty i politycznego obłudnika. Kłamca, który jak się pomyli, to może powie prawdę. Tusk pisze o szczuciu, dzieleniu, złodziejstwie-powinien spojrzeć w lustro, to zobaczy idealnego adresata. Na szczęście jego polit. znaczenie, to już tylko prymitywne wpisy".

6 godzin temu, stench napisał:

Panowie wątek dubluje się z Polityką i z satyrą polityczzną.

No właśnie. Proponuję utworzyć jeden zbiorczy, do którego każdy wylewać będzie antyPISowskie pomyje wypełniajace mu czaszkę.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

4 godziny temu, marek-1969 napisał:

Nie dla "nowoczesnych i europejskich " oni w to wierzą 

Nieprawda to akurat typowe motto pisowców.

Ale na temat, na temat.

Godzinę temu, jar1 napisał:

To też się nadaje do zbioru "perełek" 😉

oj tak, to jest mistrzostwo 😄 

ale przynajmniej wiemy, dlaczego jest tak, jak jest 😄 

A to nawet aktualne, ale jakby prosto z Barei. Odlot. 🙂

"

Tłum z nożyczkami na otwarciu części drogi na Podlasiu

Spowodowało to, że nie wszyscy zmieścili się jednocześnie w rzędzie przy wstędze, a zdjęcia przedstawiające 21 osób z nożyczkami obiegły media społecznościowe. Po uroczystym otwarciu fragmentu drogi przybyli goście otrzymali poczęstunek — ciasta i kosze wypełnione m.in. alkoholem.

Inwestycja była realizowana w miejscowości Rydzewo-Pieniążek w powiecie grajewskim. Jak podaje Urząd Wojewódzki w Białymstoku, prace polegały na pokryciu drogi nową nawierzchnią z masy bitumicznej. Poprawiony został układ trzech skrzyżowań, a całą trasę rozbudowano na długości niespełna 1,4 km. Oprócz tego robotnicy wykonali 354 m chodnika o szerokości 2 m oraz 2,3 km pobocza z betonowej kostki brukowej, dzięki czemu wzrosło bezpieczeństwo pieszych."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Niemiecki głos w twoim internecie :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

8 minut temu, fozzie napisał:

A to?

To klasyka klasyki. Stała się ich mottem, obowiązującą wykładnią. Widać na każdym kroku, z jakim upodobaniem pisiate stosują złotą maksymę wooodza. Choćby tutaj niedawno.

Przypomniałbym coś z chamskiego repertuaru Pawłowicz, ale jest to tak obrzydliwe, że można się porzygać. Spuśćmy na to wodę.

Edytowane przez papageno
19 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Doskonały pomysł, aż dziw że nikt nie wpadł na niego wcześniej!

Pierniczysz,  a zarzuć brak logiki  wypowiedzi Suskiego. 

Bywa, ze jak ktoś nie rozumie, to mu się śmieszne wydaje. To była wypowiedź, która w elegancki sposób powiedział pytającemu "spadaj" 🙂

Edytowane przez Jacchusia

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

6 godzin temu, soundchaser napisał:

Nie można być perfekcjonistą we wszystkim.

Wszystkiego nie można też spier...niczyć. Czy aby na pewno....? 😉

Kolejne źródło wiedzy lemingów. 

Szkoda że chodzi o popa obrządku greckiego . 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

49 minut temu, porlick napisał:

Wszystkiego nie można też spier...niczyć. Czy aby na pewno....? 😉

PiS pokazuje że jednak można.

Jestem Europejczykiem.

38 minut temu, Jaro_747 napisał:

PiS pokazuje że jednak można.

Ale perfekcyjnie i za to należy się uznanie. To nie jest łatwe.
Masakryczne fałszowanie Kaczyńskiego podczas śpiewania polskiego hymnu i kompromitująca nieznajomość tekstu pokazuje, że często geniusz idzie w parze z ułomnością. 😉

Geniusz Kaczyńskiego. No tak.

Odnośnie ułomności, to mnie jednak zdumiewa totalna indolencja PiS jeżeli chodzi o cokolwiek, co trzeba wymyślić, zaprojektować i wykonać samodzielnie od początku do końca.

No chyba, że ktoś coś takiego kojarzy, bo ja nie.

Jestem Europejczykiem.

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

totalna indolencja PiS jeżeli chodzi o cokolwiek, co trzeba wymyślić, zaprojektować i wykonać samodzielnie od początku do końca.

Właśnie o tym piszę. Trzeba być geniuszem, by potrafić tak perfekcyjnie ro***erdalać kraj.
Ale to ma głębsze dno, którego nie będę z Tobą zgłębiał, albowiem nie rozumiesz obecnego trendu i widzisz tylko teorie spiskowe.

3 minuty temu, soundchaser napisał:

Właśnie o tym piszę. Trzeba być geniuszem, by potrafić tak perfekcyjnie ro***erdalać kraj.
Ale to ma głębsze dno, którego nie będę z Tobą zgłębiał, albowiem nie rozumiesz obecnego trendu i widzisz tylko teorie spiskowe.

Ja widzę teorie spiskowe??? Ja widzę fakty, od teorii spiskowych są inni, wybitni fahofcy zresztą.

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Ja widzę fakty, od teorii spiskowych są inni, wybitni fahofcy zresztą.

Dokładnie. Ty widzisz fakty, ale nie wiesz skąd się wzięły.
Przychodzę na pomoc ja, czy np. Costa i uświadamiamy takich jak Ty, ale to jak grochem o ścianę...

1 minutę temu, soundchaser napisał:

Dokładnie. Ty widzisz fakty, ale nie wiesz skąd się wzięły.
Przychodzę na pomoc ja, czy np. Costa i uświadamiamy takich jak Ty, ale to jak grochem o ścianę...

Matko Boska!!!

To ja się już pożegnam, bo kolejny wątek padnie ofiara antyszczepów i tropicieli reptilian.

Jestem Europejczykiem.

10 minut temu, Jaro_747 napisał:

Matko Boska!!!

To ja się już pożegnam, bo kolejny wątek padnie ofiara antyszczepów i tropicieli reptilian.

Lepiej o fakty posądzać jaszczuro-człowieka, niż tych faktów wogóle niedostrzegać.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Apeluję do wszystkich o pisanie na temat. A tematem są  głupie wypowiedzi czy wpisy pisowskich czynowników.

6 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Apeluję do wszystkich o pisanie na temat. A tematem są  głupie wypowiedzi czy wpisy pisowskich czynowników.

No i jak widzisz Koledzy pozazdrościli politykom i postanowili sami wystąpić w roli głównej.

Jestem Europejczykiem.

8 godzin temu, Jaro_747 napisał:

No i jak widzisz Koledzy pozazdrościli politykom i postanowili sami wystąpić w roli głównej.

Zaskakująca samokrytyka !

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

11 godzin temu, marek-1969 napisał:

Kolejne źródło wiedzy lemingów. 

Szkoda że chodzi o popa obrządku greckiego . 

Ukryta Zawartość

a co to ma z pissem wspólnego?

Ukryta Zawartość

1 godzinę temu, marek-1969 napisał:

Zaskakująca samokrytyka !

Ukryta Zawartość

Oj fanatyczny pisowcu, miłośniku macierewicza.

Przekop Mierzei Wiślanej -  to wyrzucone pieniądze obywateli w błoto. Za może 1000 lat się zwróci. Może.

Pisowska stopa zwrotu.

Ukryta Zawartość

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.