Skocz do zawartości
IGNORED

Najlepsze wypowiedzi - perełki pisowców.

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, szymon1977 napisał:

Tak, ale Tusk ze swoja chołotą z dna go nie wyciągnie.

Ale to tylko przez hołotę PiS-owską, która już zaryła Polskę w mule dna na wiele lat.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

38 minut temu, Lech36 napisał:

Ale to tylko przez hołotę PiS-owską, która już zaryła Polskę w mule dna na wiele lat.

Nie, to przede wszystkim przez własną nieudolność. 

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

56 minut temu, Adam Sikora napisał:

żeby było sprawiedliwie należy tez cytować głupoty PO których było także pełno.

W Niemczech Merkel doprowadziła cala EU do katastrofy energetycznej i nikt jej tam nie krytykuje.

Wszyscy z was pewno 500 plus bierzecie i jeszcze narzekacie...taki to naród prosiaków...cały czas tarzają się w blocie

Ty też się tarzasz Polaku?

6 godzin temu, aryman napisał:

PiS zostawił pustynię ( emocjonalną,  duchową,  gospodarczą ). Polamali wszelkue standardy i zniszczyli dorobek poprzednich 30 lat.

Nie chcę się chwalić, ale w 2015 gdy zdobyli władzę dokładnie przewidziałem co zrobią z naszego kraju i mówiłem to samo co Ty napisałeś.
Tak samo na początku 2020 pisałem tu jakie są cele wybuchu p(l)andemii i dokładnie wszystko na razie to się sprawdziło...oprócz dokończenia akcji przymusu szczepień i czipowania ludzi, bo na razie Putin zakłócił realizację tego planu Ale to jeszcze przed nami...na 100%. Wtedy odszczekacie wszyscy swoje teksty o foliarzach i płaskoziemcach.

Jerzy Wcisła, senator PO przekonuje, że przekop M.Wiślanej miała wykonać jego partia. Były plany, analizy, jednak nie zdążyli. Jak to się ma do przekazu Tuska i całej reszty? A może przekaz właśnie się zmienia. Kolejny raz zamieszają wyborcom w głowach. Wszak oni wszystko kupią.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Odezwali się analityczni i krytyczni 

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Idol " nowoczesnych i europejskich" 

Wierzycie w co wam powiedzą . Ważne żeby czuć się lepszym od Polaków . 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zawsze, gdy rządzi buractwo, kultura jest na minusie- historia dowiodła tego niejednokrotnie.

Ukryta Zawartość

17 godzin temu, szymon1977 napisał:

Nie, to przede wszystkim przez własną nieudolność. 

Zgadza się, PiS-owcy są nieudolni, tylko propagandę mają opanowaną perfekt. Widać doszli do wniosku że na "ciemny lud" to wystarcza.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

1 godzinę temu, marek-1969 napisał:

Ukryta Zawartość

Pora przejść do historii Krysiu.

Ukryta Zawartość

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

poseł Suski, cały on 😉

“- Czy znana jest panu osoba o pseudonimie Caryca? – Nie znam carycy. Jedyna, którą znam do Katarzyna… – Katarzyna… a może pan podać nazwisko? – Katarzyna Wielka… ”

1-Ruch-Donalda.png

Edytowane przez jar1
5 minut temu, jar1 napisał:

poseł Suski, cały on 😉

“- Czy znana jest panu osoba o pseudonimie Caryca? – Nie znam carycy. Jedyna, którą znam do Katarzyna… – Katarzyna… a może pan podać nazwisko? – Katarzyna Wielka… ”

Jeśli to traktujesz jako wypowiedź perełkę, to chyba nie zrozumiałeś. Pewnie nie tylko ty...

1 godzinę temu, Lech36 napisał:

Zgadza się, PiS-owcy są nieudolni, tylko propagandę mają opanowaną perfekt. Widać doszli do wniosku że na "ciemny lud" to wystarcza.

"Ciemny lud" nie potrafi zrozumieć dlaczego oni zwyciężają i nie POtrafią z tego wyciągnąć wniosków.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

22 godziny temu, Piękny Stefan napisał:

Obajtka słuchał? Czyli zwykły cham. A pamiętasz jak wklejałeś linki zachwycony wynikami tego chama? Nie przeszkadza ci to , że taki chamior stoi na czele największej państwowej spółki. Dobry cham bo swój.

On podobno chory jest, to raz, a dwa co wyniki Orlenu, czy raczej moje zachwyty wynikami maja z tym wspólnego? To, ze twoim zdaniem "chamior" powoduje, ze osiągnięcia Orlenu są  mniejsze? Ty się zastanów nad tym co wypisujesz.

22 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Nawet się nie łudziłem że zrozumiesz co napisałem.

Tolerancja dla złodziejstwa i bezczelnej hucpy to w końcu DNA PiSowca.

Twoje DNA to wieczne obrażanie wszystkich z którymi się nie zgadzasz.

To może jeszcze raz:

Twoje "święte" oburzenie nie uprawnia cię to tego, żeby "rzygać" nim na innych. Każdy powinien potrafić wyrazić swoje emocje w sposób kulturalny. Kultura to nie kwestia przekonań politycznych, czyli bycia po jednej czy drugiej stronie, nie jest też to problem ubogiego słownictwa, to cecha charakteru, właściwość człowieka. Miejsce zamieszkania, narodowość, wyksztalcenie nie mają tutaj nic do rzeczy.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Gość

(Konto usunięte)
19 minut temu, Jacchusia napisał:

On podobno chory jest

No tak, to się nazywa Zespół Obajtka, kiedyś Tourrette'a 😉

ale Tourette'a ma podłoże genetyczne a Obajtka społeczne i kulturowe.

Edytowane przez boomaga

W takim razie Jakimowicz ma Tourette'a podwójnego... Bo chamstwo w wykonaniu Jakimowicza przebija nawet najgrubsze pokrywy lodowe... 

Tak z czystek ciekawości zapytam się - dlaczego miłośnicy/wielbiciele PIS-u nie założą sobie osobnego tematu, o tytule np.

"Najlepsze wypowiedzi - perełki PO-wców."

Dlaczego wolą sr....ć w tym temacie, co chwilę obrażając innych?

Godzinę temu, dio napisał:

Tak z czystek ciekawości zapytam się - dlaczego miłośnicy/wielbiciele PIS-u nie założą sobie osobnego tematu,

Przecież oni są w temacie i z wielkim zaangażowaniem tworzą kolejne PISowskie perełki!

2 godziny temu, Jacchusia napisał:

"Ciemny lud" nie potrafi zrozumieć dlaczego oni zwyciężają

Utworzyli sektę dlatego zwyciężają, w sektach odmienność zdań i poglądów nie istnieje nawet jak jest oczywiste że się sekciarz myli.

2 godziny temu, Jacchusia napisał:

On podobno chory jest, to raz, a dwa co wyniki Orlenu, czy raczej moje zachwyty wynikami maja z tym wspólnego? To, ze twoim zdaniem "chamior" powoduje, ze osiągnięcia Orlenu są  mniejsze? Ty się zastanów nad tym co wypisujesz.

A do Lisa i Durczoka się dopieprzałeś. A według twojej logiki nieważne jakim kto jest skur.elem, ważne wyniki.

Obajtek chory... Jacenty... jak pelikan.

Edytowane przez Piękny Stefan
22 godziny temu, soundchaser napisał:

Nie chcę się chwalić, ale w 2015 gdy zdobyli władzę dokładnie przewidziałem co zrobią z naszego kraju i mówiłem to samo co Ty napisałeś.
Tak samo na początku 2020 pisałem tu jakie są cele wybuchu p(l)andemii i dokładnie wszystko na razie to się sprawdziło...oprócz dokończenia akcji przymusu szczepień i czipowania ludzi, bo na razie Putin zakłócił realizację tego planu Ale to jeszcze przed nami...na 100%. Wtedy odszczekacie wszyscy swoje teksty o foliarzach i płaskoziemcach.

Oj rozmiaru katastrofy chyba nikt nie był w stanie w 2015 roku przewidzieć.... Najbardziej rasowi pisarze political fiction nie daliby rady na kartach swoich powieści narysować takiego scenariusza jaki zafundował nam PiS. A jednak życie wyprzedziło literacką fikcję...

8 minut temu, jar1 napisał:

"Perełki" nic innego nie potrafią. 

Oj, potrafią. Na przykład wrzeszczeć do moderacji, gdy ktoś SŁUSZNIE nazwie jednego z drugim, idiotą.

Kaliningrad obawia się problemów ekologicznych związanych z polskim kanałem przez Mierzeję Wiślaną - informuje rosyjska agencja Ria Novisti. Zdaniem rosyjskich władz, ten przekop nie ma funkcji ekonomicznej, a jest jedynie gestem politycznym.

Novosti słowo w słowo z naszą Targowicą. Albo odwrotnie

2 godziny temu, porlick napisał:

Oj, potrafią. Na przykład wrzeszczeć do moderacji, gdy ktoś SŁUSZNIE nazwie jednego z drugim, idiotą.

Ale to wciąż to samo 🙂

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.