Skocz do zawartości
IGNORED

Wilk Audio Project - uwaga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)
21 minut temu, robert19091990 napisał:

Chłopie proszę Cię czytaj ze zrozumieniem i zacznij w końcu właściwie interpretować to co jest tu pisane, ponieważ kilku ludzi bardzo ogarniętych w temacie budowy zespołów głośnikowych i ich strojenia podaje Ci dosłownie na tacy przykłady fuszerki jaką wykonuje WAP zaczynając od strojenia kolumn na fabrycznych pomiarach przetworników, które były mierzone w zupełnie innych warunkach kończąc na stolarskich niedociągnięciach. 

Czytaj i Ty ze zrozumieniem . Napisałem nieco wyżej że każda firma produkująca drogie kolumny ma szajs w ofercie . Też są bez zaplecza ?  A MOŻE POMIARY NIE GWARANTUJĄ SUKCESU o jakim tu pi...cie od kilku dni.

1 minutę temu, Mikelas76 napisał:

Bo to są te pierwsze negatywne komentarze, pozniej były już usuwane, nawet te tylko wątpiące. A Teraz już nie dodasz nic, bo jest usuwane hahaha

Do niego nic nie dotrze ,pewnie wykonał usługę u WAP, i teraz się czuje niedoceniony przez  innych.

Gość

(Konto usunięte)
10 minut temu, #Szakovsky napisał:

Czyli mówisz, że trzeba być jak Gordon Murray aby stwierdzić, że polonez caro, to nie był zbyt dobry samochód? 

Polanez Caro to było marzenie większosci społeczeństwa . A żeby było śmiesznie , nie wielu było na niego stać

2 minuty temu, tedi02 napisał:

Do niego nic nie dotrze ,pewnie wykonał usługę u WAP, i teraz się czuje niedoceniony przez  innych.

Nie wykonałem żadnej usługi . Mam po prostu alergie na polskie g...no . Najlepiej drugiego pognebić . Po co ma mu być lepiej .

2 minuty temu, Riczi75 napisał:

Nie wykonałem żadnej usługi . Mam po prostu alergie na polskie g...no . Najlepiej drugiego pognebić . Po co ma mu być lepiej .

Najlepiej aby mu było lepiej kosztem innych xD

3 minuty temu, Riczi75 napisał:

Polanez Caro to było marzenie większosci społeczeństwa . A żeby było śmiesznie , nie wielu było na niego stać

Ale obiektywnie rzecz ujmując, to była tragedia. 
I jego "sukces" gwarantowało tylko to, że nic lepszego dostać się nie dało. 
A teraz sam broniąc Wilka, chcesz aby tylko takie Caro jeździły po drogach. 
Popyt jest mocno ograniczony, tym więcej osób kupi fuszerę od Wilka, tym mniej kupi porządny sprzęt. 
A to mocno negatywnie wpłynie na tych co robią dobrze. 
A tym mniej tych co robią dobrze, tym trudniej kupić coś porządnego. 
I kto na tym traci? Ty, ja, każdy na tym forum. 

8 minut temu, Riczi75 napisał:

Czytaj i Ty ze zrozumieniem . Napisałem nieco wyżej że każda firma produkująca drogie kolumny ma szajs w ofercie . Też są bez zaplecza ?  A MOŻE POMIARY NIE GWARANTUJĄ SUKCESU o jakim tu pi...cie od kilku dni.

Oczywiście, że tak. 
Tylko mówimy o pojedynczych produktach, przeważnie z jakiegoś krańca oferty. 
A tutaj mówimy o sposobie na robienie absolutnie wszystkiego. 
To jest dość zauważalna różnica. 

Godzinę temu, Riczi75 napisał:

...Aby oceniać innych z danej branży i to skrajnie negatywnie wypadało by mieć swoje portfolio wypełnione sukcesami.

Bzdura bo czy potrzebny jest słoń żeby stwierdzić że ktoś jest głuchy?

Nie trzeba być inżynierem by stwierdzić że caro to syf.

Edytowane przez Tal

Denafrips Enyo 15th, Naim Supernait 2, Xavian Ambra Esclusiva

W dniu 26.12.2022 o 15:43, piotr6 napisał:

Ta firma istnieje parę lat, facet naprawia, modyfikuje kolumny pewnie całe życie. Teraz na podstawie kilku filmów i zdjęć fachowcy z forum udowadniają, że jest oszustem. Śmieszne to trochę jest, dobrze, że klienci Wilka są zadowoleni

w lutym będzie 3 lata istnienia firmy Wilk Audio

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

40 minutes ago, #Szakovsky said:

Mnie obchodzi po prostu stan branży, tak jak powinien interesować każdego hobbystę. 
Jeżeli ktoś jak Wilk dostaje zasięgi i jest przedstawiany jako "zbawca" (bo tak go przedstawia RS, mówiąc że ciężko znaleźć kogoś kto zajmuje się tym co wilk, a to prawdą nie jest), to coś jest nie tak. 
Tym większy popyt na fałszywie reklamowaną fuszerę, tym gorzej dla tych którzy robią porządnie, a to ma wpływ na to co możesz kupić, negatywnie oczywiście. 
A ty jako hobbysta zakładam, nie chciałbyś dostać parszywych kolumn, tylko dostać jak najlepszy produkt, a to wymaga konkurencji opartej na jakości. 
A WAP nie jest reklamowany uczciwie. No bo od kiedy usuwanie krytyki z komentarzy jest działaniem uczciwym. 
Tam nie było praktycznie hejtu, ludzie z olejem w głowie i wiedzą wyliczali błędy konstrukcyjne, a to nie hejt, to konstruktywna krytyka. I to było szeroko blokowane, banowane i usuwane. Dodatkowo, wilk najprawdopodobniej (nie da się tego w zupełności potwierdzić) pisał chwalebne (dla samego siebie) komentarze. 

Mamy duży spot reklamowy którym jest kanał RS, przedstawiany na jego łamach produkt jest fatalnej jakości, przedstawiany jako nie wiadomo co, a wszystkie komentarze które nie są pozytywne są usuwane. 

Kolego jak dla mnie to robisz z siebie totalnego błazna i nie , nie pisze tak, zeby Cie obrazic...   

Widzsz roznica pomiedzy Toba a mna jest taka, ze ja mam wy... na to co robi WAP czy RS czy ktos tam jeszcze a wiesz czemu ? bo mam oczy i uszy  i swoje piniadze, krore wydaje wedle wlasnego uznania....   podoba mi sie kupuje nie podoba ide dalej... jak ktos nie potrafi korzystac z tego co mu bozia dala to jego problem.  Natomiast Ty jak widac chcesz bawic sie w zbawce .... uzdrowiciela branży audio 😉  

to moze zacznij prowadzic krucjate np. przeciwko Tonsilowi ?  przeciez duzo ludzi mowi ze sprzedaja w dalszym ciagu g... tylko w ladniejszym papierku.

Widziales kiedys zwrotnice od 380ki ? trzymales ja w reku ? przeciez to qwa dziecko z podstawowki polutowalo by lepiej. Taaa a jednak cisna marketing i sprzedaja i maja klientow to Ci nie przeszkadza ? bo mi nie, mam to w d... nikt mnie nie zmusza to zakupu ich produktow. 

W branzy audio tak jak w kazdej innej do weryfikacji jest klient.... resteutracja podaje shit to klient nie wroci, nie bedzie klienta to biznes upada i tak to dziala...  

Pomijam ta cudowna narodowa polińska ceche gdzie trzeba hejtowac, to przeciez przedsiebiora "zlodziej i oszust" no, bo skad on miał na to piniążki !  idealnie wpadasz w ta kategorie ludzi. 

Co do komentarzy z tego co wiem to jest taka opcja dla wlasciciela kanału utube a nie przestepstwo, ba jesli ktos zechce moze calkowicie zablokowac komentowanie, to tak na marginesie jakbys nie wiedzial, wiec jeszcze raz, jesli Cie to boli zakladaj biznes, kanal utube i co tam chcesz i dzialaj ! bo jak na razie jestes zwyklym, kolejnym keyboard warrior. 

Zastrzegam sobie prawo zmiany pogladow bez podania przyczyny.

3 godziny temu, tedi02 napisał:

Napisze tak ,ani mnie WAP ,czy RS ziębi czy grzeje ale gdy widzę cwaniakowanie ,parcie za wszelką  cenę na kasę  ,a zwłaszcza agresywna reklamę  po trupach ,wtedy mnie to rusza. Jest multum firm polskich działających dlugo ,krótko, robiących produkty lepiej lub gorzej ,z dobrym kontaktem w kierunku klienta ,da się? Da  .Ostatnio  przykładem wręcz nachalnej reklamy ,aroganctwa jest człowiek od jednego kabla i firma TM  ,łączy ich wspólny mianownik ,kasa .Rozmawiając z przedstawicielem ostatniej firmy ,niewiele rozumiałem. Adhd istny słowotok, belkot.Uwazam że takie firmy należy piętnować.

Firma TM?
Chodzi o Thunder Melody?

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

6 minut temu, hifibloke napisał:

Kolego jak dla mnie to robisz z siebie totalnego błazna i nie , nie pisze tak, zeby Cie obrazic...   

Widzsz roznica pomiedzy Toba a mna jest taka, ze ja mam wy... na to co robi WAP czy RS czy ktos tam jeszcze a wiesz czemu ? bo mam oczy i uszy  i swoje piniadze, krore wydaje wedle wlasnego uznania....   podoba mi sie kupuje nie podoba ide dalej... jak ktos nie potrafi korzystac z tego co mu bozia dala to jego problem.  Natomiast Ty jak widac chcesz bawic sie w zbawce .... uzdrowiciela branży audio 😉  

to moze zacznij prowadzic krucjate np. przeciwko Tonsilowi ?  przeciez duzo ludzi mowi ze sprzedaja w dalszym ciagu g... tylko w ladniejszym papierku.

Widziales kiedys zwrotnice od 380ki ? trzymales ja w reku ? przeciez to qwa dziecko z podstawowki polutowalo by lepiej. Taaa a jednak cisna marketing i sprzedaja i maja klientow to Ci nie przeszkadza ? bo mi nie, mam to w d... nikt mnie nie zmusza to zakupu ich produktow. 

W branzy audio tak jak w kazdej innej do weryfikacji jest klient.... resteutracja podaje shit to klient nie wroci, nie bedzie klienta to biznes upada i tak to dziala...  

Pomijam ta cudowna narodowa polińska ceche gdzie trzeba hejtowac, to przeciez przedsiebiora "zlodziej i oszust" no, bo skad on miał na to piniążki !  idealnie wpadasz w ta kategorie ludzi. 

Co do komentarzy z tego co wiem to jest taka opcja dla wlasciciela kanału utube a nie przestepstwo, ba jesli ktos zechce moze calkowicie zablokowac komentowanie, to tak na marginesie jakbys nie wiedzial, wiec jeszcze raz, jesli Cie to boli zakladaj biznes, kanal utube i co tam chcesz i dzialaj ! bo jak na razie jestes zwyklym, kolejnym keyboard warrior. 

xD Ty czytasz co piszesz?
Wiesz jaka jest różnica pomiędzy Tonsilem a WAP? 
Każdy wie, że tonsil śmierdzi. 
Tonsila kupują ludzie którzy nie kupują Tonsila, bo dobrze gra. Kupują go bo mieli tonsile 40 lat temu i chcą mieć je teraz. 
Nikt nie reklamuje Tonsila jako hiend, jako przykład, że w Polsce robi się dobre granie. 
Ale WAP już tak reklamowany jest. 
Tonsil z resztą ma QA, gdzie każda kolumna na wyjściu jest mierzona. Czyli na pewnym etapie produkcji, ktoś te kolumny mierzy, nawet Altusy za 2 koła. 
A Wilk robiąc projekt do RS który sam wycenił na 15-25k nie jest w stanie tego pomierzyć przy projektowaniu. 
Trochę wstyd, że ktoś mierzył Altusy 300, a nie mierzył kolumn za 15-25k. 

"hejtowac"
Wiesz co to wgl znaczy? 
Hejt jest nieuzasadniony, a tu masz całe grono osób które wymienia wadę konstrukcyjną jedną po drugiej. 
To nie jest hejt, to jest krytyka. 

"W branzy audio tak jak w kazdej innej do weryfikacji jest klient...."
Bzdura, to nie lata 70 gdzie produkt broni się jakością. 
Dziś sprzedaje się nawijanie makaronu na uszy. 
Bo czy jest jakiekolwiek logiczne wytłumaczenie kwantowych naklejek? No nie, to po prostu scam. 
A sprzedaje się? Oczywiście, że tak. Bo ktoś nawiną klientowi makaron na uszy. 

I tym więcej takiego makaronu, tym gorzej dla świadomego użytkownika, bo branża która jest jego hobby, pikuje w dół jakością, bo marakoniarstwo wygrywa rynkowo z jakością produktu. 

"Co do komentarzy z tego co wiem to jest taka opcja dla wlasciciela kanału utube a nie przestepstwo"
Panowie z UOKIKu mogli by się z tobą spierać. 

2 godziny temu, Riczi75 napisał:

(...) np kolega Roch (...)

Wypraszam sobie.

Nie jestem żadnym twoim kolegą. 

I jak mniemam, nigdy nie będę.

Edytowane przez rochu

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

To z dedykacją dla tych, którzy są na tyle nieprzejednani, że żaden argument o fuszerce WAP do nich nie dociera. 

Obejrzyjcie sobie, posłuchajcie, zobaczcie jak do modyfikacji kolumn podchodzi GR-Research.

Chociaż po co ja to tu wstawiam...

Pytanie co Ci szkodzi czyjes nawijanie makaronu na kogos uszy ? a moze qwa ktos chce ten makaron miec nawijany , bo lubi  ? co z tym fantem zrobisz oprocz tej swojej niby "krytyki" konktetnie no co ? 

Czy Tobie ktos na sile nawija ten makaron ?  ze tak ta swoja "krytyke" smarujesz... śmieszny jestes. 

Gość

(Konto usunięte)
1 godzinę temu, Riczi75 napisał:

Prosiłem Cię kilkukrotnie o to abyś pochwalił się swoimi osiągnięciami . Aby oceniać innych z danej branży i to skrajnie negatywnie wypadało by mieć swoje portfolio wypełnione sukcesami.

oceniasz również

np pozytywnie wilka

a Twoje portfolio gdzie? :) :) :) 

• Moderatorzy
27 minut temu, hifibloke napisał:

To niestety nie działa szybko. Bo w którymś momencie klient uświadamia sobie, że wtopił kasę i co ma zrobić? Chce to odsprzedać, nie napisze więc ,że to gówno jest bo nikt nie kupi. Po sprzedaży też siedzi cicho bo sprzedał i to już nie jego problem. Czasem po kilku miesiącach lub latach prawda zaczyna wypływać na wierzch ale często z oporami bo po pierwsze zawsze znajdą się tacy, którzy są zadowoleni bo porównania nie mają i są tacy, którzy dalej chcą się pozbyć dziadostwa. I tak się komuś biznes kręci.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

3 minutes ago, robert19091990 said:

To z dedykacją dla tych, którzy są na tyle nieprzejednani, że żaden argument o fuszerce WAP do nich nie dociera. 

Obejrzyjcie sobie, posłuchajcie, zobaczcie jak do modyfikacji kolumn podchodzi GR-Research.

Chociaż po co ja to tu wstawiam...

Taa a mimo to koles zebral fale hejtu o przepraszam "krytyki"  za filmik o kablach i zdaje sie konektorach.... zreszta za mody kolumn tez dostaje. Jaki z tego morał ? mozna na uszach stanac a i tak znajda sie niezadowoleni forumowi znafffcy 

1 minutę temu, hifibloke napisał:

o kablach i zdaje sie konektorach....

Kable i konektory to jest zupełnie odrębny temat.

2 minuty temu, hifibloke napisał:

zreszta za mody kolumn tez dostaje. Jaki z tego morał ?

Wskaż mi proszę gdzie dostaje 😉 

6 minutes ago, robert19091990 said:

czytaj komenty a moze tez kasuje i bamuje 🙂

2 godziny temu, Riczi75 napisał:

Aby oceniać innych z danej branży i to skrajnie negatywnie wypadało by mieć swoje portfolio wypełnione sukcesami.

Lol, co? To taki żarcik, tak?

Muszę być kucharzem, żeby ocenić czyjeś danie? xD

Teraz, hifibloke napisał:

czytaj komenty a moze tez kasuje i bamuje 🙂

Jak chcesz mi pokazać na forach posty, w których inni DIY-owcy nie zgadzają się z jego metodami to Ci coś sympatyczny przyjacielu objaśnię, tylko skup się dobrze żebyś nie musiał czytać kilka razy  : 

Jest coś takiego jak inna koncepcja strojenia kolumn przez dwóch czy nawet trzech konstruktorów, DIY-owców etc. 
Różnica tylko polega na tym, że ta dwójka/trójka robi to zgodnie ze sztuką lecz mają inne wizje podejścia do niuansów na etapie mierzenia i symulowania filtracji. 
Tak jest na polskich forach poświęconych tematyce DIY ( poczytaj wątki o gotowych projektach i zobacz jak gorące dyskusje tam miały miejsce i nikt tam się nie wykręcał, każdy z nich merytorycznie przedstawiał swoje racje) 
Tak też jest na forach zagranicznych i tak właśnie było w przypadku GR-Research. 

W przypadku WAP masz czarno na białym to, że pracuje na zgrabowanych pomiarach nie mających nic wspólnego z pomiarem w docelowej obudowie co dyskwalifikuje na "dzień dobry" prawidiłową filtrację.

Gdyby pracował na tym co sam zmierzył, mielibyśmy dyskusję na temat koncepcji i różnego podejścia kilku konstruktorów, DIY-owców do niuansów w filtrowaniu i strojeniu i nie byłoby afery tylko ewentualnie gorąca dyskusja i walka na merytoryczne argumenty a to jest KOLOSALNA RÓŻNICA. 

Pojmujesz? 

WAP niestety sam się podłożył pisaniem ze ma terbajty plików z pomiarami.

Pomiary muszą być wykonane dla każdego głośnika z osobna zamontowanego w docelowej obudowie.
Z ciekawości obejrzałem kilka filmów i nigdzie nie widziałem nawet tablicy do prototypowania filtrów

A taki prototyp trzeba zbudować aby móc wykonać finalny pomiar całej kolumny

Tymczasem na filmach wygląda to tak że jest robiona obudowa, zwrotnice na gotowo i montaż całości

44 minuty temu, robert19091990 napisał:

Ludzie z forum ASR maja niezle beke z GR ( jak i jego niektorych produktow ), ale to forum jest dosc specyficzne, w sensie bardzo techniczne i zdecydowanie anty audiovoodoo. Wilka to bym tam zjedli razem z sierscia. To kompletnie inny level zaawansowania technicznego.

27 minutes ago, robert19091990 said:

Jak chcesz mi pokazać na forach posty, w których inni DIY-owcy nie zgadzają się z jego metodami to Ci coś sympatyczny przyjacielu objaśnię, tylko skup się dobrze żebyś nie musiał czytać kilka razy  : 

Jest coś takiego jak inna koncepcja strojenia kolumn przez dwóch czy nawet trzech konstruktorów, DIY-owców etc. 
Różnica tylko polega na tym, że ta dwójka/trójka robi to zgodnie ze sztuką lecz mają inne wizje podejścia do niuansów na etapie mierzenia i symulowania filtracji. 
Tak jest na polskich forach poświęconych tematyce DIY ( poczytaj wątki o gotowych projektach i zobacz jak gorące dyskusje tam miały miejsce i nikt tam się nie wykręcał, każdy z nich merytorycznie przedstawiał swoje racje) 
Tak też jest na forach zagranicznych i tak właśnie było w przypadku GR-Research. 

W przypadku WAP masz czarno na białym to, że pracuje na zgrabowanych pomiarach nie mających nic wspólnego z pomiarem w docelowej obudowie co dyskwalifikuje na "dzień dobry" prawidiłową filtrację.

Gdyby pracował na tym co sam zmierzył, mielibyśmy dyskusję na temat koncepcji i różnego podejścia kilku konstruktorów, DIY-owców do niuansów w filtrowaniu i strojeniu i nie byłoby afery tylko ewentualnie gorąca dyskusja i walka na merytoryczne argumenty a to jest KOLOSALNA RÓŻNICA. 

Pojmujesz? 

Słyszales o auto chiptuning ? o tym ze jeden robi to zgodnie ze szuka buduje mape do silnika kilka godz a kilku innych robi na szuke z gotowca w pare min, oczywiscie w obu przypadkach sa znafffcy gdzie im wykresiki i tak nie pasuja... 

no i co ? nic jedzies tam gdzie chcesz, bo masz wybor, bo nikt Cie nie zmusza kolego. 

Czaisz baze ? 

20 minut temu, hifibloke napisał:

Słyszales o auto chiptuning ? o tym ze jeden robi to zgodnie ze szuka buduje mape do silnika kilka godz a kilku innych robi na szuke z gotowca w pare min, oczywiscie w obu przypadkach sa znafffcy gdzie im wykresiki i tak nie pasuja... 

no i co ? nic jedzies tam gdzie chcesz, bo masz wybor, bo nikt Cie nie zmusza kolego. 

Czaisz baze ? 

Czaje czaje 😉 

26 minut temu, meloV8 napisał:

Ludzie z forum ASR maja niezle beke z GR ( jak i jego niektorych produktow ), ale to forum jest dosc specyficzne, w sensie bardzo techniczne i zdecydowanie anty audiovoodoo

Tak ale audiovoodoo nie jest tu brane jako kryterium oceny wiedzy i podejścia jednego i drugiego do tematu pomiarów i symulacji bo to jest przepaść 😉 

Gość

(Konto usunięte)
3 godziny temu, #Szakovsky napisał:

Najlepiej aby mu było lepiej kosztem innych

Kolego strzelasz sobie w kolano co chwile . 

Prywatny biznes to zyski czerpane na kontrachentach . 

Przez kilka dni pieprzenia, jedna osoba dała przyklad w którym ktoś był niezadowolony. 

Gość

(Konto usunięte)
2 godziny temu, Bumpalump napisał:

WAP niestety sam się podłożył pisaniem ze ma terbajty plików z pomiarami.

Pomiary muszą być wykonane dla każdego głośnika z osobna zamontowanego w docelowej obudowie.
Z ciekawości obejrzałem kilka filmów i nigdzie nie widziałem nawet tablicy do prototypowania filtrów

A taki prototyp trzeba zbudować aby móc wykonać finalny pomiar całej kolumny

Tymczasem na filmach wygląda to tak że jest robiona obudowa, zwrotnice na gotowo i montaż całości

Może warto zapytac czy robi prototypowanie filtrów ?

Czy pod Twoimi filmami nie pojawia się hejt ?

4 godziny temu, Tal napisał:

Bzdura bo czy potrzebny jest słoń żeby stwierdzić że ktoś jest głuchy?

Nie trzeba być inżynierem by stwierdzić że caro to syf.

Większej głupoty w życiu nie slyszałem.

Wystarczy posłuchać i stwierdzić czy coś gra dobrze czy g..no warte. 

Jakoś brak Wam najważniejszego .

Właścicoeli sprzętu od uwierajacych Was Youtuberów którzy jasno mówia . WAP i RS to shit . Przepłaciłem , jestem niezadowolony.

Edytowane przez Riczi75
Gość

(Konto usunięte)
3 godziny temu, slawek.xm napisał:

oceniasz również

np pozytywnie wilka

a Twoje portfolio gdzie? :) :) :) 

Cowboyu z AVS . Ja nie potrzebuję porfolio, jeżeli nie mam negatywnego nastawienia do ludzi robiacych biznes . Cytujac Ciebie "Czy krytyk musi być reżyserem ?"

1. Po pierwsze, argumenty przemawiały by za Wami jeżeli znaczne grono zleceniodawców WAP narzekało by na ich/jego produkty.

2. Po drugie , nie wielu z Was ma się czym pochwalić . Nawet Ty , poza teoretyczna wiedzą , nigdy nie wypłynąłeś na szerokie wody biznesu . 

21 minut temu, Riczi75 napisał:

Pojawia ale rzadko bądź nigdy nie dotyczy technicznych aspektów mojej pracy, raczej dotyczy tego że słabo mnie słychać bądź tego że pale papierosy w serwisie

Gość

(Konto usunięte)
5 godzin temu, tedi02 napisał:

Ochłon ,spójrz obiektywnym okiem na wpisy , na fuszerkę z pomiarami ,z wykonaniem ,na kasę jaka się za to wola , temat wodze ze znalazł się już w Google 

Ja słucham . Wiekszość drogiego sprzętu to chłam . Kto wiec daje z siebie robić barana?

tedi02 jako jedyny robisz głupkowate uśmieszki nie majac argumentów . PISowiec?

3 minuty temu, Bumpalump napisał:

Pojawia ale rzadko bądź nigdy nie dotyczy technicznych aspektów mojej pracy, raczej dotyczy tego że słabo mnie słychać bądź tego że pale papierosy w serwisie

Większą krytykę masz tutaj na forum. 

Ale ja cenię Twoją pracę i wiedzę , szacun. Żeby było jasne.

5 godzin temu, tedi02 napisał:

Ochłon ,spójrz obiektywnym okiem na wpisy , na fuszerkę z pomiarami ,z wykonaniem ,na kasę jaka się za to wola , temat wodze ze znalazł się już w Google 

Pytanie prostsze być nie może .

Wiem że pozostanie bez odpowiedzi.

Słyszałeś coś co wyszło spod ręki WAP?

Jeżeli tak to możemy przejśc do polemiki . W przeciwnym wypadku zamilcz .

5 godzin temu, Mikelas76 napisał:

Bo to są te pierwsze negatywne komentarze, pozniej były już usuwane, nawet te tylko wątpiące. A Teraz już nie dodasz nic, bo jest usuwane hahaha

Bo za dużo zazdrosnych c.p się przyłącza do gnojenia chłopa . Proste, jak budowa cepa.

37 minut temu, Riczi75 napisał:

Może warto zapytac czy robi prototypowanie filtrów ?

Większej głupoty w życiu nie slyszałem.

Wystarczy posłuchać i stwierdzić czy coś gra dobrze czy g..no warte. 

Jakoś brak Wam najważniejszego .

Właścicoeli sprzętu od uwierajacych Was Youtuberów którzy jasno mówia . WAP i RS to shit . Przepłaciłem , jestem niezadowolony.

Ty się dobrze czujesz? Czytasz co piszą? Że usuwane są niewygodne wpisy ,ochlon ,przystopuj ,,astanow się chwilę nim coś napiszesz.

• Pokaż nowe odpowiedzi