Skocz do zawartości
IGNORED

Podanie starego prawdziwego nicka

Rekomendowane odpowiedzi

Jak śledze ostatnio hiendową zakładkę to widzę, że przybywa userów ze stażem powiedzmy powyżej 15 lat czyli ... starych dinozaurów. Jak ja 🙂 .

Tylko w przeciwieństwie do nich ja od zawsze czyli od ponad 18-u lat używam tego samego nicka.

A tu widzę nicki, których za cholerę nie mogę sobie przypomnieć z przeszłości. Czyli co ... przez te last "ukrywali się" i nic nie pisali ??? NFW. Czy raczej przechrzty albo klony?

Prośba do Was: czy moglibyście zmienić swoje aktualne nicki na te stare, kiedyś używane? Na pewno ułatwiłoby to komunikację i identyfikację who is who.

Mam nadzieję, że administracja i moderacja nie będzie stawiać przeszkód i pomoże.

Zapraszam "staruchów" do wpisywania się na tymczasową listę:

Lp.      stary nick       nowy nick

1.        pmcomp         pmcomp

Pozdro

Edytowane przez pmcomp

Muszę przewietrzyć mój system…

https://www.audiostereo.pl/topic/164550-podanie-starego-prawdziwego-nicka/
1 hour ago, pmcomp said:

Zapraszam "staruchów" do wpisywania się na tymczasową listę:

Lp.      stary nick       nowy nick

1.        pmcomp         pmcomp

2.        bum1234.       bum1234

Nie wiem, czy ktokolwiek na to zareaguje 😄

1 godzinę temu, pmcomp napisał:

czy moglibyście zmienić swoje aktualne nicki na te stare, kiedyś używane?

Podaj jak to się robi.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

• Moderatorzy
Godzinę temu, pmcomp napisał:

Jak widzę administracji i moderacji nie zależy.

No cóż ... nie po raz pierwszy, nie po raz ostatni.

Żałość.

Ale o co Ci chodzi?

Temat nie ma związku stricte z zakładką hi-end. 

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

O to chodzi, że w związku z pewnymi działąniami administracji i moderacji kilka lat temu wielu userów zmieniło nicki.

I mamy sytuację taka jaką mamy.

Nikt nie wie kto jest kto.

Muszę przewietrzyć mój system…

• Moderatorzy

Jak ktoś się będzie chciał ujawnić to i tu się ujawni, tym bardziej, że wielu "starych" użytkowników w tej zakładce też się udziela.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

2 minuty temu, pmcomp napisał:

O to chodzi, że w związku z pewnymi działąniami administracji i moderacji kilka lat temu wielu userów zmieniło nicki.

Może nie zmieniło tylko mieli dwa i teraz używają tego drugiego, zdaje się że dwa "Niki" mogą się zdarzyć, tylko nie wolno używać obu w jednym czasie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Po ile jest taki "stary" nick?

Chłopaki powiedzcie- nie wstydźcie się! 

To forum, to klikolubna maszynka do zarabiania pieniędzy -  któryś tam z niedouczonych szymonów czy felków rozwala dyskusję bezkarnie.

Bo harcownicy to źródło kasy.

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Gość

(Konto usunięte)

To coś da ? Dało by , jakby przywrócić listę skasowanych wątków oraz starych "pierworodnych kont" Wprowadzanie nowego silnika strony budziło wiele niesmacznych kontrowersji . Zacząłem pisać na AS od 2016 roku - może to krótko. To moje trzecie podejście . Rozmawiałem na priv z @Lech36 odnośnie mojego pierworodnego nicka i mi to odradził. Prawda Leszku ? Jesteś na linii widzę. Czasami warto zacząć od nowa .Chociaż niesmaczek zostaje. 

17 godzin temu, Wojtek 1959 napisał:

Czasami warto zacząć od nowa .Chociaż niesmaczek zostaje. 

Jak ktoś się wstydzi swojego dawnego zachowania i wpisów to może i warto, ale nie na pewno, człowiek jest tylko człowiekiem i popełnia błędy, ważne żeby w nich nie trwać 😉.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Gość

(Konto usunięte)
24 minuty temu, Lech36 napisał:

Jak ktoś się wstydzi swojego dawnego zachowania i wpisów to może i warto, ale nie na pewno, człowiek jest tylko człowiekiem i popełnia błędy, ważne żeby w nich nie trwać 😉.

Jest taki wątek na temat drivera 15' założony przez @sly30. Z tym kolega aż chciało się rozmawiać merytorycznie. Nick nie grał roli.

3 godziny temu, Wojtek 1959 napisał:

Jest taki wątek na temat drivera 15' założony przez @sly30. Z tym kolega aż chciało się rozmawiać merytorycznie. Nick nie grał roli.

Z w/w wymienionym oczywiście że można było rozmawiać merytorycznie, ale tylko na wybrane tematy. Sam dawałem mu mnóstwo wyróżnień za różne jego wypowiedzi 😉

Szkoda że już go nie ma z nami.

jak?

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Gość

(Konto usunięte)
11 godzin temu, Lech36 napisał:

i kto to pisze ? 🙂

są ludzie na forum , którzy rzeczywiście dzięki zdobywaniu wiedzy i doświadczenia zmienili poglądy na audio hobby

ale Ty do nich nie należysz ... i piszę to naprawdę z żalem

Godzinę temu, piramidon napisał:

jak?

z myszy na kota np 🙂

a tak poważnie pogadaj z Espectro jeśli argumentacja będzie przyzwoita pewnie trudności robił nie będzie

Ja bym podał, ale nie pamiętam. A wstydzić się nie miałbym czego, chyba zapalczywości.

Dostawałem bana, rejestrowałem pocztę i za chwilę byłem na Forum.

Chyba mam tyle lat co Foxbat? Prawdopodobnie mój pierwszy post tkwi gdzieś we wzmacniaczach lampowych.

Ale nicka nie pamiętam.

12 godzin temu, slawek.xm napisał:

są ludzie na forum , którzy rzeczywiście dzięki zdobywaniu wiedzy i doświadczenia zmienili poglądy na audio hobby

Uwierzyli w audio voodoo 😉?

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

raczej miałem odwrotny tok myślenia

Odwrotny to jaki jest?

13 godzin temu, slawek.xm napisał:

z myszy na kota np 🙂

12 godzin temu, slawek.xm napisał:

danke shon meine liebe ko ko ko ko eurospoko 🙂

Takie debilne teksty możesz sobie na lustrze w łazience bazgrać.  Pozdrawiam. Ex Mysza13.

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, MV2 napisał:

Takie debilne teksty możesz sobie na lustrze w łazience bazgrać.  Pozdrawiam. Ex Mysza13.

kochasz jak widzę mysi nick

wróć do niego bo bardzo dobrze opisywał twój charakter 🙂

28 minut temu, slawek.xm napisał:

mniej voodooowy 🙂

To jeszcze dużo pracy przed Tobą jak chcesz przestać brodzić w voodoo bagnie 😉.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.