Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, wlodek71 napisał:

To tylko Twoja opinia.

Bynajmniej. Nie tylko.

Imponujące jak wielu słów, jak długich wpisów potrzebują niektórzy aby udowadnić, że nie mają nic do powiedzenia.

10 minut temu, wlodek71 napisał:

To tylko Twoja opinia.

Moja też.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

W dniu 4.11.2023 o 00:07, Jaro_747 napisał:

Dalej biedaki męczy was trauma "historycznego zwycięstwa" po którym pisowski reżim będzie musiał oddać władzę Panu Przewodniczącemu Donaldowi Tuskowi?

tia 3 zwycięstwo z rzędu, 4 w historii... mamy rekord. Tusk nie dowiózł wyniku a wyborcy trzeciej drogi nie głosowali na Tuska.

Swoją drogą teraz z rażącym naruszeniem prawa przejmą władze (konstruktywne wotum), w styczniu Tusk podpisuje kwity w Brukseli i rozpoczyna kolejny rozbiór Polski, potem wyjeżdża do PO na obiecaną nagrodę.

czyli co... znowu historycznie was oszuka 😅

5 minut temu, Bobcat napisał:

Jak Cię interesuje to sobie poszukaj.

według mnie nie ma czego szukać... kłam dalej. Dobrze wam to idzie.

37 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Następny oczadzony po seansie "Resetu" 🙂

Reset niczym nie zaskakuje, wiedza ogólna która była dostępna nawet za rządów Tuska.

W dniu 3.11.2023 o 22:54, Jaro_747 napisał:

Jak ci piszę konkrety to siedzisz cicho, albo udajesz, że nie wiesz o co chodzi.

tia.. a te przykłady kłamstwa TVP już masz czy jeszcze produkujesz  ??

Nasza jedyna normalna i rzeczowa rozmowa skończyła się Twoją ewakuacją, nawet nie skwitowałeś jak to masz w zwyczaju.

Edytowane przez Seyv

Jedno pytanie pomocnicze - skoro pis zwyciężył to kiedy pisowski rząd uzyska wotum zaufania i zacznie rządzić?

Bo to chyba zwycięzcy rządzą, nieprawdaż?

P.S.

Dla niedouczonych już zamieszczałem komentarz na temat tego pisowskiego "zwycięstwa", ale przypomnę.

Po wygranej bitwie pod Ausculum Pyrrus – króla Epiru miał powiedzieć do gratulujących mu dowódców:

"Jeszcze jedno takie zwycięstwo i jesteśmy zgubieni."

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, fetek napisał:

kłam dalej

Masz jakieś dowody na kłamstwo? 

4 minuty temu, fetek napisał:

z rażącym naruszeniem prawa przejmą władze (konstruktywne wotum)

Niby dlaczego miałoby to być naruszenie prawa? Bo szybciej zakończy chocholi taniec PiS?

5 minut temu, fetek napisał:

Reset niczym nie zaskakuje, wiedza ogólna która była dostępna nawet za rządów Tuska.

Był pokazany Tusk na kolanach przed Putinem? Włodek tak twierdzi.

Niszczarki już dojechały?

9 minut temu, fetek napisał:

Swoją drogą teraz z rażącym naruszeniem prawa przejmą władze (konstruktywne wotum), w styczniu Tusk podpisuje kwity w Brukseli i rozpoczyna kolejny rozbiór Polski, potem wyjeżdża do PO na obiecaną nagrodę.

No co ty. Na ch.j tak kombinować. Na Allegro Polskę wystawi. 

8 minut temu, fetek napisał:

Nasza jedyna normalna i rzeczowa rozmowa skończyła się Twoją ewakuacją, nawet nie skwitowałeś jak to masz w zwyczaju.

Kłamiesz. Podkablowałeś mnie do moderacji jak dostałeś podsumowanie swojej działalności.

Nota bene - było bardzo ładne i moderacja powinna się wstydzić że usuwa takie celne wpisy.

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Piękny Stefan napisał:

Niszczarki już dojechały?

czyje i które ? te zamawiane na grudzień co ministerstwa kultury czy te do służb wewnętrznych na zaraz za Tuska ?

1 minutę temu, Piękny Stefan napisał:

Reset o Tusku mówi bardzo mało, a na klonach to chodzi całe życie.

5 minut temu, Bobcat napisał:

Niby dlaczego miałoby to być naruszenie prawa? Bo szybciej zakończy chocholi taniec PiS?

Idąc waszą techniką, czy też Frasyniuka.. poszukaj sobie

6 minut temu, Bobcat napisał:

Masz jakieś dowody na kłamstwo? 

znajdziesz na tej stronie.

Teraz, Jaro_747 napisał:

Kłamiesz. Podkablowałeś mnie do moderacji jak dostałeś podsumowanie swojej działalności.

Nota bene - było bardzo ładne i moderacja powinna się wstydzić że usuwa takie celne wpisy.

😅 a o czym rozmawialiśmy że te piękne wypociny już nie istnieją ? nie moja wina umiesz tylko wyzywać i obrażać.

7 minut temu, fetek napisał:

czyje i które ? te zamawiane na grudzień co ministerstwa kultury czy te do służb wewnętrznych na zaraz za Tuska ?

Te co te sieroty zamówiły 16.X. z terminem realizacji do 15.12. Potem się zorientowały, że jednak potrzebne są  na już i zmuszeni byli zamówić firmę do niszczenia dokumentów.

Edytowane przez Piękny Stefan
Gość

(Konto usunięte)
W dniu 11.11.2023 o 10:00, fan64 napisał:

całe szczescie żw większosc tych xxxx już nad trumną śię.....marna to pociecha ale zawsze.

Chyba o spadkobiercach zapomniałeś. Mają rodziny dobrze ustawione i kapitał poczatkowy sysemu emerytalnego z 1999 roku do podziału. Pieniedzy ma nigdy nie być , jak mawiał Vincent. Polacy będą do 100 lat pracować , gdyż taki będzie ustawowy wiek emerytalny.

Edytowane przez Wojtek 1959
37 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Nie tak dosłownie, potem się dziwisz, że ktoś ci długo/szczegółowo coś tłumaczy jak cierpliwy Maju...

4 godziny temu, fan64 napisał:

Tak,cały pakiet pomocy wojskowej dla U też bez szemrania ze strony opozycji przekazano i klika innych grubych wałków z tym związanych. Totalna cisza, trzeba być ślepym aby tego nie dostrzec działań tej wszawicy.

To chyba dobrze że Polacy nie muszą z ruskimi wojskami walczyć ? Ze granica na południowym wschodzie nie jest rosyjsko -polska ? A co do wałków to pytanie takowe zadawaj pisowskiej braci -jakbys nie wiedział oni jeszcze rządzą

57 minut temu, Jaro_747 napisał:

Teraz wiem Jaro kto ci zafundował kolejnego bana ...

Edytowane przez asterix1
9 minut temu, wlodek71 napisał:

Nie tak dosłownie, potem się dziwisz, że ktoś ci długo/szczegółowo coś tłumaczy jak cierpliwy Maju...

Kult Maju wśród pisowców coraz mocniejszy 🙂

8 minut temu, Piękny Stefan napisał:

U mnie też ..nie wiedziałem że mam dar "szybkiego czytania "🤔😁

5 minut temu, wlodek71 napisał:

Tu nie ma nic z mistycyzmu, to merytoryka.

Zderzyłem się z tą merytoryką w tym tygodniu. Powalająca 🙂 Może ci się @Maju pochwali.

6 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Kościół jednak niczego się nie uczy . Zaangażowanie się KK w politykę ( tak jednoznaczne ) w Polsce musiało skończyć się tak jak się skończyło czyli dramatycznym spadkiem zaufania do tej instytucji . A były ostrzeżenia . Były przykłady z innych krajów ( Włochy, Hiszpania , Portugalia ). Ale w swojej bucie i arogancji hierarchowie nie chcieli słuchać . Bo jak wiadomo buta  poprzedza upadek . No i teraz mają .

Jak w tym dowcipie.

How many catholic bishops do you need to change the bulb?

None.  Catholic bishops do not change anything.

Gość

(Konto usunięte)
9 godzin temu, Stream napisał:

Oj tam, oj tam...

"Kto z PiS należał do PZPR?

Stanisław Piotrowicz nie jest pierwszy. PiS ma - jak na partię krytykującą czasy PRL - wyjątkowego pecha do wysoko postawionych działaczy o nie do końca nieskazitelnej przeszłości. Przed komunistycznym prokuratorem Piotrowiczem był przecież Andrzej Kryże, wiceminister sprawiedliwości w poprzednim rządzie PiS, który za komuny wydał wyroki na opozycjonistów."

https://wiadomosci.wp.pl/akcja-piotrowicze-kto-z-pis-nalezal-do-pzpr-6067060569051777a

Kiedyś żeby zostać brygadzista w fabryce trzeba było należeć do podstawowej organizacji partyjnej. Czas zacząć prawdziwe polowanie na czarownice ,a winnych osadzić w ramach rozliczeń w obozach pracy. Czas przygotować grunt.

Edytowane przez Wojtek 1959
Godzinę temu, Piękny Stefan napisał:

Oni beż kultu nie istnieją. Kult podstawą funkcjonowania pisowców.

1 godzinę temu, papageno napisał:

Oni beż kultu nie istnieją. Kult podstawą funkcjonowania pisowców.

A jak nazwać wasze oddanie, ślepą naiwność wobec waszego "Pana Premiera Donalda Tuska"?

Co najmniej naiwnością, by nie rzec utratą instynktu samozachowawczego.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ja akurat Tuska ma w d..., dla mnie liczą się wartości, takie, jak:

1. Demokracja

2. Wolne media

3. Praworządność

4. Współpraca i przyjacielskie stosunki z sąsiadami

5. Polska w EU 

PiS to był i jest czymś, co zupełnie te wartości zanegował i odrzucił, 

2 godziny temu, MSki napisał:

po łacinie powinno być, a nie po angielsku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Spróbujmy 😁

Quot episcopi catholici debes mutare bulbum?

Nulli. Episcopi catholici nihil mutent.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.