Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

33 minuty temu, fetek napisał:

dzisiaj TVN24:

Mają rację każdym punkcie.

35 minut temu, fetek napisał:

fejkowe wydarzenie podane jako fakt, notatki SB które przez sama służba uznała za nieprawdziwe przedstawione jako fakt byle oczernić i zniszczyć ludzi. 

Nie fejkowe. Więc nie kłam.

36 minut temu, fetek napisał:

nie pokazuje przekrętów PiS

Negujesz istnienie tych przekrętów?

1 godzinę temu, papageno napisał:

Oczy są zwierciadłem duszy.

obraz.png.d05330b4d7ece4e9e094ce5d18145bac.png

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

3 minuty temu, Maju napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Z czym do ludzi. 

images?q=tbn:ANd9GcRWoAliZb-_4PMs2nkY62e

Kumple Putina się zebrali....

Ukryta Zawartość

29 minut temu, endriuw napisał:

Oraz dystrybutory na stacjach Orlenu dokonały cudownej samoreperacji...

Faktycznie, dzięki niewidzialnej sile udało się naprawić wszystkie zaraz po wyborach. 

O, jakie mądre się zrobiły te pisie 😉

Ale nie te tutaj, tu dalej rwa to samo. Od lat...

"Jadwiga Emilewicz wymienia przyczyny porażki PiS. "Nie zjedliśmy nawet przystawki

Wiele razy mówiłam kolegom, że nie możemy, będąc w rządzie, zachowywać się, jakbyśmy byli w opozycji – mówi Jadwiga Emilewicz, była ministra w rządzie Morawieckiego."

Gdyby ta reforma była prowadzona w sposób bardziej koncyliacyjny, być może nie mielibyśmy kursu kolizyjnego z Komisją Europejską. Zamiast stworzyć reformę, która realnie byłaby poprawą wymiaru sprawiedliwości, bo gdy obejmowaliśmy władzę w 2015 r., społeczna ocena wymiaru sprawiedliwości była ponad podziałami politycznym jednoznacznie negatywa, wydarzyło się wiele decyzji kolizyjnych:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

25 minut temu, jar1 napisał:

Kumple Putina

obraz.png.58ce48ea23c9675c477dd920e3607dff.png

obraz.png.0748a983be14423c35fb6a46048c2335.pngobraz.png.8a29cb92c37665b0b3c231b0312276f2.png

Ech te ich wspólne przyjaźnie.....

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

7 minut temu, jar1 napisał:

Jadwiga Emilewicz wymienia przyczyny porażki PiS.

Teraz może. Nie załapała się do koryta. Wcześniej fałszowała razem z Przywódcą i czerpała ponad miarę w ramach należyimsię.

14 minut temu, papageno napisał:

Teraz może. Nie załapała się do koryta. Wcześniej fałszowała razem z Przywódcą i czerpała ponad miarę w ramach należyimsię.

W czasie kampanii Jadzie pieprzyła jak otruta. Widocznie trutka się skończyła skoro rozum jej wrócił. Aczkolwiek w cudowną przemianę jakoś nie wierzę, pewnie wizja wożenia dzieci własnym samochodem a nie rządową limuzyną tak na nią podziałała. A i mężuś pewnie straci fuchę.

Jestem Europejczykiem.

Koledzy patrioci. Nie wdawajcie się w rozmowy z nienawistnymi. Do nich nie można zwracać się nawet jako osoba probująca tylko polemizować. Zrobicie to nawet jako rodak ponad podziałami bez obelg i jadu, a i tak was wrzucą do szamba przytrzymując głowę aż się upewnią że zdechniesz. 
Rudy osiągnął swój cel. Szklanki wody nie podadzą jeśli nie wykrzyczysz „J***ć PiS”  

53 minuty temu, jar1 napisał:

"Jadwiga Emilewicz wymienia przyczyny porażki PiS. "Nie zjedliśmy nawet przystawki

prawdziwe powody są znane dla każdego kto obserwował PIS w ostatnich 3 latach.

47 minut temu, Maju napisał:

Ukryta Zawartość

obraz.png.0748a983be14423c35fb6a46048c2335.pngobraz.png.8a29cb92c37665b0b3c231b0312276f2.png

image.png.e5f4140130fcf36356737fa90f5f3bbe.png

Niech więc będzie wspólna przyjaźń.

6 minut temu, Kostucha napisał:

Koledzy patrioci. Nie wdawajcie się w rozmowy z nienawistnymi. Do nich nie można zwracać się nawet jako osoba probująca tylko polemizować. Zrobicie to nawet jako rodak ponad podziałami bez obelg i jadu, a i tak was wrzucą do szamba przytrzymując głowę aż się upewnią że zdechniesz. 
Rudy osiągnął swój cel. Szklanki wody nie podadzą jeśli nie wykrzyczysz „J***ć PiS”  

Masz na myśli patriotów takich, jak @caleb66 lub @Niepokorny?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Teraz, endriuw napisał:

Niech więc będzie

Rozumiem że chciałeś odreagować.....tylko na przyszłość coś z sensem wklej.....chyba nie chcesz wmówić że papież układał się z Putinem, albo że to zdjęcie coś wspólnego z tematem ma.

Lub nawet pokroju Mejzy, Bąkiewicza, czy nawet Pawłowicz?

Teraz, Maju napisał:

Rozumiem że chciałeś odreagować.....tylko na przyszłość coś z sensem wklej.....chyba nie chcesz wmówić że papież układał się z Putinem, albo że to zdjęcie coś wspólnego z tematem ma.

Vice versa proszę księdza...

Czy to nie Franio gadał, że ,,wszyscy jesteśmy winni tej wojnie" i ,,że to wina NATO"?

Czyli, że się układał z Putinem...

I jego spotkania z Cyrylem...

8 minut temu, endriuw napisał:

nawet pokroju

Kontynuujesz pisanie od rzeczy.....twój wybór.
W ogóle to co piszesz jest typowe dla ludzi twojego pokroju.....nazwać tego nie zamierzam, bo to tu banem lub przynajmniej punktami nagradzają.....macie bujną wyobraźnię, wprawieni w pisaniu tekstów z gwiazdkami, to sobie sam dopiszesz co mogłem mieć na myśli.
Nie przesadź.....  🙂

Edytowane przez Maju

7 minut temu, Maju napisał:

Kontynuujesz pisanie od rzeczy.....twój wybór.
W ogóle to co piszesz jest typowe dla ludzi twojego pokroju.....nazwać tego nie zamierzam, bo to tu banem lub przynajmniej punktami nagradzają.....macie bujną wyobraźnię, wprawieni w pisaniu tekstów z gwiazdkami, to sobie sam dopiszesz co mogłem mieć na myśli.
Nie przesadź.....  🙂

Vice versa 🙂...

Zostańcie Maju z Bogiem 😇.

"Zostańcie"....ech te ich przyzwyczajenia....   🙂
Z Bogiem

27 minut temu, Kostucha napisał:

Nie wdawajcie się w rozmowy z nienawistnymi.

Kilka już chyba lat nie pisałem w tematach zbliżonych do polityki, ten temat mi podszedł, stąd to obecne zaangażowanie.
Ale masz zupełną rację, z nimi się nie polemizuje, bo zawsze na końcu postępują jak przysłowiowy gołąb przy grze w szachy.

Znajdzie się tu nawet taki [......] który mnie księdzem nazwie......   🙂

Edytowane przez Maju

20 minut temu, endriuw napisał:

Oczywiście że jestem patriotą i nie ma w tym nic złego, swoje dzieci też wychowuję w duchu patriotyzmu i po chrześcijańsku, będą wiedziały jak walczyć z komuchami.

24 minuty temu, endriuw napisał:

spotkania z Cyrylem

Prosiłem pisz na temat....

images?q=tbn:ANd9GcQEq9uO5aKcBSbS3cFs5lI

Ukryta Zawartość

Reset całą uśmiechniętą gębą.     🙂

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, Maju napisał:

Ukryta Zawartość

A teraz wrzuć zdjęcia Morawieckiego obsciskującego się z kumplami Putina znajdziesz czy mam Ci pomóc ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

8 minut temu, asterix1 napisał:

A teraz wrzuć zdjęcia Morawieckiego obsciskującego się z kumplami Putina znajdziesz czy mam Ci pomóc ?

A po co, skoro to Tusk zaprzecza sympatyzowaniu z...?

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

23 minuty temu, Maju napisał:

"Zostańcie"....ech te ich przyzwyczajenia....   🙂
Z Bogiem

Kilka już chyba lat nie pisałem w tematach zbliżonych do polityki, ten temat mi podszedł, stąd to obecne zaangażowanie.
Ale masz zupełną rację, z nimi się nie polemizuje, bo zawsze na końcu postępują jak przysłowiowy gołąb przy grze w szachy.

Znajdzie się tu nawet taki [......] który mnie księdzem nazwie......   🙂

Jesteś skrytoksiędzem?

Incognito?

14 minut temu, Maju napisał:

Prosiłem pisz na temat....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Reset całą uśmiechniętą gębą.     🙂

Co wy PiSfani macie z tym resetem?

Przycisk resetowania w kompie wam się zablokował, czy co?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

24 minuty temu, asterix1 napisał:

Obściskiwali się rzeczywiście czy w twojej wyobraźni???
To że Orban nazwał przyjaciółmi tych co na zdjęciu widnieli (szczyt w Mołdawii) to nie oznacza że tam byli przyjaciele Morawieckiego......Trzeba dla własnego dobra umieć ze zrozumieniem czytać manipulacje TVN.
("Jak oni kłamią")  🙂

Ukryta Zawartość

Edycja:

A może nie o te rewelacje chodzi?

12 minut temu, endriuw napisał:

Jesteś skrytoksiędzem?

Incognito?

Pogorszyło się?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

33 minuty temu, caleb66 napisał:

Oczywiście że jestem patriotą i nie ma w tym nic złego, swoje dzieci też wychowuję w duchu patriotyzmu i po chrześcijańsku, będą wiedziały jak walczyć z komuchami.

Podejrzewasz, że twoje dzieci będą walczyły z tobą?

Na miecze, czy na różańce?

A może na pyskówki?

Niewiarygodne...

7 minut temu, Maju napisał:

Obściskiwali się rzeczywiście czy w twojej wyobraźni???
To że Orban nazwał przyjaciółmi tych co na zdjęciu widnieli (szczyt w Mołdawii) to nie oznacza że tam byli przyjaciele Morawieckiego......Trzeba dla własnego dobra umieć ze zrozumieniem czytać manipulacje TVN. 
("Jak oni kłamią")  🙂

Ukryta Zawartość

Pogorszyło się?

Mnie nie interesuje twój stan zdrowia.

Na wywiad idź do lekarza pierwszego kontaktu (ew. pytanie skieruj do @il Dottore) 🙂.

Ukryta Zawartość

3 minuty temu, asterix1 napisał:

Pokaż je inaczej jesteś  klamcą

Że jesteś tchórzem to już wszyscy o tym wiedzą 

I skończyły się argumenty a tak miło było.

8 minut temu, caleb66 napisał:

Może pokaż jakieś kwity świadczące o współpracy a nie zdjęcia, Tusk na ten przykład podpisał sporo takich dokumentów między innymi deklarację współpracy z FSB.

To te dokumenty w czarnej teczce, którą wymachiwał Morawiecki?🤭

Godzinę temu, endriuw napisał:

Ukryta Zawartość

Niech więc będzie wspólna przyjaźń.

Rodacy ponad podziałami? Dobre. Podamy szklankę wody z Odry.

Ukryta Zawartość

5 minut temu, endriuw napisał:

Mnie nie interesuje twój stan zdrowia.

Tego też nie rozumiesz że to twoim poważnym stanie pisałem?

Mam powody tak twierdzić jak ktoś ni z tego ni z owego wyjeżdża mi z "księdzem".

Edytowane przez Maju

2 minuty temu, caleb66 napisał:

I skończyły się argumenty a tak miło było.

Ty ich nigdy nie miałeś...

Jedynie powtarzałeś propagandowe brednie Holeckiej...

1 minutę temu, Maju napisał:

Tego tez nie rozumiesz że to twoim stanie pisałem?

Mam powody tak twierdzić jak ktoś ni z tego ni z owego wyjężdża mi z księdzem.

To może na dodatek lekarzem jesteś?

Coś jak ,,baba ze wsi"?

W dodatku gadasz, jak ksiądz 🤭.

4 minuty temu, endriuw napisał:

Ty ich nigdy nie miałeś...

Jedynie powtarzałeś propagandowe brednie Holeckiej...

Gerhard Schreder to kolega Scholtza i piesek na krótkiej smyczy Putina, o tym też nie wiedziałeś?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.