Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, papageno napisał:

Obsługa pilota to niezwykle skomplikowana sprawa. Specjalny podręczny do tego akurat miał wolne.

Za to teraz, będzie banalnie prosta; gdzie nie wciśniesz tam - Tusk i jego sukcesy.

1 minutę temu, wlodek71 napisał:

Obawiam się, że jego sukces to nasza porażka i tyle.

PS. trzymaj swe rumaki na wodzy

"Nasza" czyli kogo? Wolaków? Ludu smoleńskiego? Aparatu partyjnego pis?

Jestem Europejczykiem.

8 minut temu, toptwenty napisał:

A bo co, ZDRAJCO?

Szanuje wolność słowa, ale wiesz, że przeginasz, to oznaka twojej słabości, weź się w garść, złap głęboki oddech i może nie pisz przez chwile.

11 minut temu, Jaro_747 napisał:

"Nasza" czyli kogo? Wolaków? Ludu smoleńskiego? Aparatu partyjnego pis?

Nie wiem kim, tak naprawdę jesteś, ale być może i twoja.

20 godzin temu, caleb66 napisał:

Będziesz teraz wiedział wyłącznie to co władza zechce żebyś wiedział, za komuny też tak było.

Właśnie tak miało być za PiSu .

8 godzin temu, wlodek71 napisał:

Szanuje wolność słowa

Kto, bo na pewno nie Ty? 

Zostałeś nazwany ZDRAJCĄ bo ucieszą Cię ewentualne porażki premiera naszego kraju, Rzeczpospolitej Polski.

A teraz sio do ignorów. Uff 😛

Zaraz, zaraz - czy Zyzol nie miał na imię Włodek... Hm.

W dniu 22.12.2023 o 16:03, caleb66 napisał:

Bardzo wątpliwe, na partię tuska głosowało niespełna 6mln ludzi, reszta na niego nie głosowała. To co wypisujesz to manipulacja nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością

Nie tłumacz. Tuskowe intelekty do matematyki w opozycji.

„Nowe Wiadomości w końcu bez hejtu, bez propagandy, bez szydery.” Pani prowadząca tworzy taką miłą, ciepłą atmosferę, że aż mdli. Jakby jakiś pedagog czy psycholog z zakompleksionym dzieckiem rozmawiał. Żałosne aktorstwo.
Koalicja ośmiu gwiazdek z aureolą na głowie. 

Jakby jakiś pedagog czy psycholog z zakompleksionym dzieckiem rozmawiał.

Nie dziwi. Przecież czołowi liderzy PIS to zakompleksione stwory. Z prezesem włącznie. Podziwiam nowego Marszałka Sejmu za cierpliwość. W sumie też obchodzi się z nimi jak z dziećmi specjalnej troski. Tego wymaga sytuacja co się odpi..a teraz w Sejmie.

Może się to komuś podobać lub nie. Ale wraca dyplomacja na wyższym poziomie. Tusk w Brukseli witany jest ciepło a i wizyta Sikorskiego w Kijowie ma zupełnie inny wymiar. Co tu porównywać?
Nawet jesli TVP stanie się ponownie instytucją propagandy nowej władzy (prawdopodobnie tak się stanie) to ja ich osobiście rozgrzeszam. I nie dlatego, że popieram taką praktykę tylko za budowanie zgody, którą PiS zrujnował zarówno na arenie międzynarodowej jak i wewnątrz Państwa.
Nam, prawdziwym Polakom się to należy! Chcę się czuć Obywatelem świata, Obywatelem Europy! Każdy kto myśli inaczej jest dla mnie wrogiem!

9 godzin temu, piorasz napisał:

Każdy kto myśli inaczej jest dla mnie wrogiem!

Tego właśnie chce nowa władza. Chce również, żebyś tak to widział jak opisałeś. Ja również bym chciał, tylko złudzeń nie mam, że oni nam to zagwarantują. To mydlenie oczu. 
Istnieje już podpisany jakiś pakt niemiecko-ruski, a niemiecki pucybut właśnie go realizuje. Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta. Polski naród skłócić do tego stopnia, żeby właśnie jeden drugiemu był wrogiem. My będziemy skakać sobie do gardeł, a Niemiec będzie w tym czasie zawłaszczał Polski majątek i pozbawiał kompetencji. Kiedy już połknie wszystko i rozbroi Polskę, przekonując, że NATO nie potrzebujemy, bo unijne siły zbrojne nas obronią, odda ruskowi czyste pole do najazdu. Myślisz, że nie są w zmowie? 
Życzę Ci i Twoim zmanipulowanym kolegom Wesołych Świąt i tego, żebyśmy któregoś pięknego dnia nie dowiedzieli się kto jest prawdziwym wrogiem.

Tego właśnie chce nowa władza. Chce również, żebyś tak to widział jak opisałeś. Ja również bym chciał, tylko złudzeń nie mam, że oni nam to zagwarantują. To mydlenie oczu. 
Istnieje już podpisany jakiś pakt niemiecko-ruski, a niemiecki pucybut właśnie go realizuje. Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta. Polski naród skłócić do tego stopnia, żeby właśnie jeden drugiemu był wrogiem. My będziemy skakać sobie do gardeł, a Niemiec będzie w tym czasie zawłaszczał Polski majątek i pozbawiał kompetencji. Kiedy już połknie wszystko i rozbroi Polskę, przekonując, że NATO nie potrzebujemy, bo unijne siły zbrojne nas obronią, odda ruskowi czyste pole do najazdu. Myślisz, że nie są w zmowie? 
Życzę Ci i Twoim zmanipulowanym kolegom Wesołych Świąt i tego, żebyśmy któregoś pięknego dnia nie dowiedzieli się kto jest prawdziwym wrogiem.
Ty to potrafisz zrobić prawdziwy, świąteczny nastrój. Jesteś idealnym przykładem jak nie powinna działać polska dyplomacja.
Godzinę temu, Kostucha napisał:

Istnieje już podpisany jakiś pakt niemiecko-ruski,

Mógłbyś sprecyzować jaki?

27 minut temu, piorasz napisał:

Niemiec będzie w tym czasie zawłaszczał Polski majątek

W jaki sposób?

28 minut temu, piorasz napisał:

rozbroi Polskę

W jaki sposób?

Godzinę temu, Kostucha napisał:

żebyśmy któregoś pięknego dnia nie dowiedzieli się kto jest prawdziwym wrogiem.

Wiemy. Przez ostatnie 8 lat mieliśmy wewnętrznego wroga realizującego politykę Rosji.

36 minut temu, piorasz napisał:

Ty to potrafisz zrobić prawdziwy, świąteczny nastrój. Jesteś idealnym przykładem jak nie powinna działać polska dyplomacja.

Będzie bardziej świątecznie i nastrojowo, kiedy napiszę, że tak skompromitowani i arcyzakłamani ludzie jak Tusk czy Sikorski prowadzą dyplomację na wyższym poziomie? Jakoś groteskowo to brzmi. Użyłem najlżejszego określenia. Zgadza się, dyplomacja jest na wysokim poziomie, ale kolaborancka, czego nie dostrzegacie lub dostrzec nie chcecie. 

3 minuty temu, Kostucha napisał:

Będzie bardziej świątecznie i nastrojowo, kiedy napiszę, że tak skompromitowani i arcyzakłamani ludzie jak Tusk czy Sikorski prowadzą dyplomację na wyższym poziomie? Jakoś groteskowo to brzmi. Użyłem najlżejszego określenia. Zgadza się, dyplomacja jest na wysokim poziomie, ale kolaborancka, czego nie dostrzegacie lub dostrzec nie chcecie. 

Tym razem przekaz z TV Republika.

10 minut temu, Stream napisał:

Sorry. Pytam i cytuję oczywiście @Kostucha🙂

Co mam Ci napisać. Narazie Niemcy udają, że Putin to agresor. Poza tym, jak powiedział dyplomata na wyższym poziomie, Sikorski: „Putin to nie Stalin, jak morduje to detalicznie, nie hurtowo”. Nie jest więc taki zły. Niemcy wrócą do interesów, kiedy tylko wojna się skończy. Nie zrezygnują z takiego dealu jak tania ropa i gaz, którą będą dwu, albo trzykrotnie drożej sprzedawać. 
Międzynarodowe polityka na tym polega. Miliardowe interesy pod stołem, bez przejmowania się o konsekwencje jakie dotkną zwykłych ludzi. Właśnie dlatego 1% najbogatszych ludzi na świecie posiada większy majątek, niż 99% pozostałych.

16 minut temu, Bobcat napisał:

Arcyzakłamani ludzie są nie w tej formacji politycznej.

Jasne. Politycy PiS są arcyzakłamani, a PO arcyuczciwi. TVP to ściek, TVN źródlana woda. 

3 minuty temu, Kostucha napisał:

Jasne. Politycy PiS są arcyzakłamani, a PO arcyuczciwi. TVP to ściek, TVN źródlana woda. 

Dobrze, że jesteś tego świadom. Zawsze dobrze jest umieć odróżniać ziarno od plew.

2 minuty temu, Stream napisał:

Nie widzę tu odpowiedzi na moje pytania...

Bo i tak byś nie zrozumiał. Nie dlatego, że nie jesteś inteligentny, tylko dlatego, że wryłeś sobie jedyną prawdę. „Prawdę” jaką karmił Cię przez lata TVN z Tuskiem na czele. 

Maciar blokuje wejście pracownikom tvp.🤣

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

...there is no spoon...

18 minut temu, Kostucha napisał:

Bo i tak byś nie zrozumiał. Nie dlatego, że nie jesteś inteligentny, tylko dlatego, że wryłeś sobie jedyną prawdę. „Prawdę” jaką karmił Cię przez lata TVN z Tuskiem na czele. 

Jasne...

34 minuty temu, Kostucha napisał:

„Prawdę” jaką karmił Cię przez lata TVN z Tuskiem na czele. 

Cudzysłów użyty bezzasadnie. "Prawdą" (w cudzysłowie) karmiła Ciebie przez 8 lat TVP i propaganda PiS. 

24 minuty temu, arturp napisał:

Maciar blokuje wejście pracownikom tvp.🤣

Ukryta Zawartość

Macierewiczowi ciągle się wydaje, że stoi ponad prawem. Czy nowy rząd mógłby mu wytłumaczyć, że jest w błędzie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Bobcat
28 minut temu, Kostucha napisał:

karmił Cię przez lata TVN

Sam płaciłem za tę smaczną karmę, bo chciałem.

Za Twoje szambo też płaciłem, choć nie chciałem.

Poniał?

15 minut temu, toptwenty napisał:

Poniał?

Poniał.

Ciekawe kiedy Ty poniesz jak przy pomocy tej smacznej karmy za nos byłeś wodzony. Pewnie dopiero wtedy, kiedy Niemiec będzie Ci karmę z michy wyjadał. Szykuj zapasy. Wnet odbiorą Ci spokój w parku z dzieckiem, imigranci, których Niemcy chcą się pozbyć. Po kawałku będą odbierać Ci nawet wolność we własnym kraju, ale Wy musicie to aż poczuć, żeby uwierzyć.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.