Skocz do zawartości
IGNORED

Owsiak | fundacja WOSP | Wyrok Naczelnego Sądu Administracyjnego

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, juro napisał:

Owsiak działa w określonym środowisku politycznym

A to feler! Bo myślałem że on prowadzi działalność charytatywną... Smuteczek...

Jesteś żywym dowodem na to jaką Owsiak jest patologiczną postacią.

9 godzin temu, juro napisał:

a drudzy pozwalali robić to co robi dobrze od tych 30 lat.

Czyli "kumulować środki" hahahaha!

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

19 godzin temu, juro napisał:

No to jednak nie dogadamy się, skoro tak odebrałeś to, co do Ciebie napisałem. Mimo wszystko szkoda 😞

Kiedy już szerzej otworzysz oczy i zrozumiesz, że Owsiak z czerwonym donaldem przy okazji zbiórki pieniędzy dla chorych dzieci realizuje nikczemne polityczne interesy, wtedy może się dogadamy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

29 minut temu, ludzik napisał:

Kiedy już szerzej otworzysz oczy i zrozumiesz, że Owsiak z czerwonym donaldem przy okazji zbiórki pieniędzy dla chorych dzieci realizuje nikczemne polityczne interesy, wtedy może się dogadamy.

Już Ci napisałem, że się nie dogadamy.

Bez żalu z mojej strony po tym co nadal wypisujesz.

Jak na razie sąd nie skazał Owsiaka za nic związanego z fundacją. I mam wywalone co tam jakiś vloger wygaduje. On też robi na tej sprawie własny interes więc nie jest bezstronny. Może spędzić nawet pół życia na gryzienie się z Owsiakiem mi szkoda czasu. Dlatego bawcie się razem z nim w szukanie dowodów ja idę z dzieciakami wrzucić do puszki moje ciężko zarobione pieniądze. Życzę wszystkim miłego dnia bez względu czy daje na WOSP czy nie . 

50 minut temu, robbi napisał:

Jak na razie sąd nie skazał Owsiaka za nic związanego z fundacją.

Dlaczego ma skazać, skoro robi tyle dobrego? Nie tylko dla chorych dzieci, ale również dla całego lobby z nim związanego. 😉 

41 minut temu, robbi napisał:

Jak na razie sąd nie skazał Owsiaka za nic związanego z fundacją. I mam wywalone co tam jakiś vloger wygaduje. On też robi na tej sprawie własny interes więc nie jest bezstronny. Może spędzić nawet pół życia na gryzienie się z Owsiakiem mi szkoda czasu. Dlatego bawcie się razem z nim w szukanie dowodów ja idę z dzieciakami wrzucić do puszki moje ciężko zarobione pieniądze. Życzę wszystkim miłego dnia bez względu czy daje na WOSP czy nie . 

Nic to, dzisiaj sobie zagra Orkiestra, niedługo temat zniknie w wokandy. Te same osoby hejtujące Owsiaka przestawią się na Żydów, Ukraińców (banderowców) i szczepionki, LGBT czy ogólnie lewactwo i walki z lewackim Zachodem.. Aż do kolejnego końca roku.... I znowu zacznie się "a ten Owsiak ..... I tak dzień za dniem, rok za rokiem wybrzmiewa w secu  prawdziwego Polaka jego modlitwa jak "Dnia świra" 

"Gdy wieczorne zgasną zorze,
Zanim głowę do snu złożę,
Modlitwę moją zanoszę
Bogu Ojcu i Synowi:
"dopier**lcie sąsiadowi!
Dla siebie o nic nie wnoszę,
Tylko mu dosrajcie proszę."

Kto ja jestem? Polak mały
Mały, zawistny i podły.
Jaki znak mój? Krwawe gały.
Oto wznoszę swoje modły
Do Boga, Marii i Syna:
"Zniszczcie tego sk***ysyna
Mego brata, sąsiada,
Tego wroga, tego gada."

"Żeby mu okradli garaż,
Żeby go zdradzała stara,
Żeby mu spalili sklep,
Żeby dostał cegłą w łeb,
Żeby mu się córka z czarnym
I w ogóle żeby miał marnie,
Żeby miał AIDS-a i raka."
Oto modlitwa Polaka.:

Bo życie jest takie ciężkie... i nikt nas nie lubi i nie kocha...

Bardzo dobra porada! Nie pasują komuś treści promowane w TVP w likwidacji, niech nie płaci abonamentu! 🤣😂😅

Jerzy Owsiak przestał płacić abonament. Przyszło wezwanie do zapłaty.

"Dosłałem ostatnio z Poczty Polskiej wezwanie do zapłaty zaległego abonamentu radiowo-telewizyjnego — 1200 zł. Mimo tego, co działo się w mediach publicznych, długo płaciłem abonament, w końcu jednak przestałem, nie godząc się na to, co robili" — przyznaje.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

26 minut temu, soundchaser napisał:

Dlaczego ma skazać, skoro robi tyle dobrego? Nie tylko dla chorych dzieci, ale również dla całego lobby z nim związanego

Mniejsza już z tym całym Owsiakiem. Ciekawsze jest to, że doszliśmy do takiego etapu w którym brak wyroku skazującego jest takim samym dowodem winy jak wyrok. Skazali go - znaczy kradł. Nie skazali go - znaczy kradnie i ma układy. To się chyba nazywa erozja zaufania do instytucji państwa. Jak się dobrze zastanowić to ten brak zaufania do państwa jest chyba dobrą wiadomością.   

Edytowane przez Maciej Mki

Ciekawe czy hejterzy Owsiak przestaną korzystać z Inpostu.

"26 stycznia po raz kolejny zagra Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy. Omenaa Mensah i Rafał Brzoska postanowili zaangażować się w wsparcie fundacji, a ich aukcja cieszy się ogromnym zainteresowaniem – w przeddzień finału osiągnęła imponującą kwotę 200 tys. zł, bijąc kolejny rekord tegorocznej propozycji"

Ukryta Zawartość

"Omenaa Mensah (45 l.) i Rafał Brzoska (47 l.), założyciel firmy InPost poznali się 10 lat temu. Celebrytka, szukająca wtedy sponsorów dla swojej fundacji wspierającej edukację dzieci w Afryce"

475354208_912543431030181_74017835753796

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jar1

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

51 minut temu, marek-1969 napisał:

Ukryta Zawartość

Brakuje jeszcze na załączonym obrazku, pedofilii wśród pracowników znanej instytucji... Pewnie Owsiak za to odpowiada?

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, jar1 napisał:

"26 stycznia po raz kolejny zagra Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy. Omenaa Mensah i Rafał Brzoska postanowili zaangażować się w wsparcie fundacji, a ich aukcja cieszy się ogromnym zainteresowaniem – w przeddzień finału osiągnęła imponującą kwotę 200 tys. zł, bijąc kolejny rekord tegorocznej propozycji"

Ukryta Zawartość

"Omenaa Mensah (45 l.) i Rafał Brzoska (47 l.), założyciel firmy InPost poznali się 10 lat temu. Celebrytka, szukająca wtedy sponsorów dla swojej fundacji wspierającej edukację dzieci w Afryce"

475354208_912543431030181_74017835753796

"Jurek wrócił w dobrej formie po ciężkiej grypie !!!!" Miał szczęście, że to nie sepsa... 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

15 minut temu, Tadeiro napisał:

"Jurek wrócił w dobrej formie po ciężkiej grypie !!!!" Miał szczęście, że to nie sepsa... 

No... Ziobro z Romanowskim też wylizali się po ,,ciężkich operacjach, ratujących życie"... Ciekawe, czy ich funkcje życiowe były podtrzymywane przy pomocy sprzętu dostarczonego przez Owsiaka?

8 minut temu, endriuw napisał:

No... Ziobro z Romanowskim też wylizali się po ,,ciężkich operacjach, ratujących życie"... Ciekawe, czy ich funkcje życiowe były podtrzymywane przy pomocy sprzętu dostarczonego przez Owsiaka?

Trzeba spytać Pana Mecenasa. Też był we Włoszech... Po utracie przytomności. 🤣

Achievement unlocked!

3 godziny temu, soundchaser napisał:

Dlaczego ma skazać, skoro robi tyle dobrego? Nie tylko dla chorych dzieci, ale również dla całego lobby z nim związanego. 😉 

A. I tu cię mam.

Bo nawet nie myślałem..........

Godzinę temu, Tadeiro napisał:

Trzeba spytać Pana Mecenasa. Też był we Włoszech... Po utracie przytomności. 🤣

A Prezes miał zainstalowane egzokolano. Ciekawe, czy monitorowane sprzętem że zbiórek WOŚPu?🙂

5 godzin temu, marek-1969 napisał:

Ukryta Zawartość

Oczywiście, że to zgłoszę.

I nawet nie do naszej Moderacji.

Ukryta Zawartość

Achievement unlocked!

Wiecie, kto jest szefem gabinetu politycznego ministra (nie)sprawiedliwości Adama Bodnara?Krzysztof Dobies - przed 13 XII 2023r. rzecznik prasowy WOŚP. 

Bez wątpienia za rządów Donalda Tuska faktury fundacji Jerzego Owsiaka dot. wydawania publicznych pieniędzy (formalnie na pomoc powodzianom) zostaną uczciwie sprawdzone i rozliczone… 

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

10 godzin temu, marek-1969 napisał:

Ukryta Zawartość

gebelsowskie medialne szambo omlet.pl jakim cudem to jeszcze istnieje w przestrzeni mediów elektronicznych.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

11 minut temu, marek-1969 napisał:

Ukryta Zawartość

Łojciec Łydzyk.🤣🤣🤣

Ukryta Zawartość

Riposta godna leminga. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

8 godzin temu, jar1 napisał:

za dobrze płacą, sorry

I jak tam imprezy ? byli uchlali się ? patrząc na portale regionalne to frekwencja żenująco niska..

Edytowane przez fetek
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.