Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      30
    • Karol Nawrocki
      45

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Tadeiro napisał:

Jedni nie dostrzegają, inni o niczym nie wiedzą:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

500391775_1032472925653518_5412520206498752424_n.jpg

No sorry ale Bosak jest kompletnie niewiarygodny !

Antyszczepionkowiec zaszczepiony 🤣 to jak przeciwnik LGBT z Żoliborza 🤣

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

15 godzin temu, Piękny Stefan napisał:

Prostactwo prawactwa.

Aleś ty monotematyczny się zrobiłeś....a może dalej nie rozumiesz że prostactwo od wykształcenia niespecjalnie zależy.
Np.: Dziwnym trafem prostactwo (***** ***) do "elit" przylgnęło

15 godzin temu, Piękny Stefan napisał:

Taki standard...

14 godzin temu, soundchaser napisał:

Obydwaj kłamali, z tym że Nawrocki kłamał obrzydliwiej, co było widać gołym okiem.

Może trzeba było uchem słuchać.    :)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Godzinę temu, costa brava napisał:

Magdalenka 2.0 ?

Ukryta Zawartość

Mentzen a raczej męęęęętmem to kolejny produkt tej samej fabryczki...tego pajaca wylansowano filmami na YT gdzie na tylnym śiedzeniu bentleya piedxxxxxł farmazony,wiara oczywiscie kupiła ten kit.

Skończy tak samo jak inne produkty w rodzaju jaśio paligłup.rychard von pethrrru czy szymuś...to jest stary numer,niestety nadal działa w systemie gdzie za wyborców myślą telewizory.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez fan64

Na razie jest CO NAJMNIEJ JEDEN TWARDY argument za Nawrockim

Trzaskowski nawet nie kryje że nas wsadzi do pierdla za pisanie na Bocznicy 

Edytowane przez costa brava
11 godzin temu, Tadeiro napisał:

Bązur pozamiatał:

"Bardzo dobrze znam Putina i go dobrze obserwuję."

😂🤣😅

11 godzin temu, fetek napisał:

jego książka to też jedno wielkie kłamstwo

Ale jesteś stronniczy....

Jak będzie prezydentem to SAM wojnę zakończy, co tam rekiny.....na razie tylko obserwuje   :)

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

11 godzin temu, Tadeiro napisał:
11 godzin temu, Tyrion.L napisał:

W wiele jego odpowiedzi po prostu nie wierze np. wprowadzenie euro. 

Większość  odpowiedzi to:
- na chwilę obecną
- w tej chwili
- aktualnie
- w najbliższej przyszłości
Czyli na wszystko się zgodzi, ale nie przed 1 czerwca.

No i oczywiście (poza prawdomównością) będzie kompletnie niezależnym prezydentem.    :)

29 minut temu, Maju napisał:

Ostrzegałem że jak będziesz wypisywał głupoty (paliwo po 4.99 itp) to "się czepię".....i co mi zrobisz?   🙂

Edycja: W sprawie inflacji też się nie popisałeś.   

O te ceny paliwa czepiaj się autoświatu, to oni na stronie informowali Einsteinie.

Mężczyzna teraz przeprosiłby za to, ale od Ciebie tego nie oczekuje 🤣

Zabawne że prawilni od dawna pitolą kiedy paliwo po 5.19, a jak jest po 4.99 to też niezadowoleni, za Osrajtka po 9 im widocznie pasowało 🤣

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez gałąż
Korekta
Godzinę temu, rafal735r napisał:

No właśnie oglądam dopiero Trzaskowskiego u Mentzena. Straszne zjazdy ma czasami, oczy mu się zamykają. Chyba odpuścił sobie wczoraj mąkę. 

Ty naprawdę nie masz na nazwisko Matecki?

29 minut temu, gałąż napisał:

No sorry ale Bosak jest kompletnie niewiarygodny !

1 godzinę temu, costa brava napisał:

Grzmocil to piwo ale sie nie cieszył jak widać 😁

Sommer to najpodlejsza ruska onuca w tym kraju. I to jest twój autorytet? Gratuluję.

4 minuty temu, gałąż napisał:

O te ceny paliwa czepiaj się

Nie będę teraz szukał wpisów tych "proroków", ale doskonale pamiętam jak tu straszyli (siebie nawzajem) przed wyborami X 2023 - "za Tuska benzyna będzie po 8zł/l...

Mają dziś jaja, no chociaż jajeczka, no przynajmniej jedno?

By się z nicku przypomnieć? 🤣

9 minut temu, Maju napisał:

No i oczywiście (poza prawdomównością) będzie kompletnie niezależnym prezydentem.    🙂

Tja... ZORRO go przypilnuje. 🤣 Przepraszam... Ponoć jako prezydent "będzie z całą pewnością patrzył Tuskowi na ręce"! To już coś! I nie wolno zapominać, że "zna Putina bardzo dobrze"! 😂

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

7 godzin temu, Lumperator napisał:

Nie, nie dziwi mnie. Wojna na Ukrainie kończy się, co sprytniejsi z zachodu znormalizują stosunki z Rosją, a Polskę odstawią jak tego Tuska do drugiego wagonu. Przywódcy krajów zachodnich będą rozmawiać z Putinem prędzej czy później. Tak, Ci sami co dzisiaj mają na ustach Slava Ukraini. Zwycięży jak zwykle partykularny interes tych państw. I będą mieć w głębokim poważaniu, że Polska w imię idei dała się ogolić do zera. Oby tak dalej. Co innego, gdyby Ukraińcy poważnie przydeptali Rosjan w tej wojnie wówczas wektory polityczne mogłyby się faktycznie ustawić w Europie zgodnie z naszym zamysłem. Ale tak nie będzie. Musi zostać tylko odegrany przez pewien czas przez zachód teatrzyk "nielubienia Rosji" i tyle. 

Tylko po co ten Braun o tym klepie bez przerwy? Nawet nie czeka jak sprawy się potoczą, on chce już głaskać Putina, a walczyć chce z unią. Fajny ten Braun...

9 godzin temu, Piękny Stefan napisał:

Zapytałem sobie AI:

Jaka jest wina rządu Tuska na deficyt budżetowy 2024?

Stefanie jak już w pytaniu mały logiczny błąd zaistniał to nie licz AI ciebie w tym co chciałeś osiągnąć wesprze....czyżbyś nie zauważył że AI ciebie nie wsparło.....nic o winie pisu tam nie ma.  :)

6 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Tylko po co ten Braun o tym klepie bez przerwy? Nawet nie czeka jak sprawy się potoczą, on chce już głaskać Putina, a walczyć chce z unią. Fajny ten Braun...

Bo to jest wizjoner ktory patrzy na 10 lat do przodu a nie byle do najbliższych wyborów 

Juz w 2015  mówił nie pośle Polakow na wojne ukraińską 

1 godzinę temu, rafal735r napisał:

No właśnie oglądam dopiero Trzaskowskiego u Mentzena. Straszne zjazdy ma czasami, oczy mu się zamykają. Chyba odpuścił sobie wczoraj mąkę. 

W dniu 24.05.2025 o 09:54, rafal735r napisał:

Widzę że fake newsy wchodzą już na pełnej takie pełne portki macie. 

To jak z tą mąką, wrzuć jakieś zdjęcie ze studia telewizyjnego.

Trzaskowski zadeklarował że podpisałby ustawę o mowie nienawiści. Polacy walczyli o wolność także wypowiedzi. Obecny rząd wraz ze swoim kandydatem dąży do ograniczenia tej wolności. Na zachodzie już to działa, zamyka się ludzi w wwiezieniu za poglądy i związane z tym wypowiedzi. 

To ogromne zagrożenie dla demokracji i wolności, nie można dopuścić do tego żeby sądy decydowały o tym czy ktoś ma prawo skrytykować kogoś czy nie. Sądy są stronnicze i skorumpowane w sądzie nie chodzi o dojście do prawdy ale wygrywa ten kto ma bardziej gadane, lepszego adwokata. Sami prawnicy przyznają że polski wymiar sprawiedliwości to patologia. 

Właśnie o to już teraz sięgają Brauna że śmiał wyrazić swój pogląd. Lewactwo to niszczyciele demokracji i wolności.          

30 minut temu, gałąż napisał:
55 minut temu, Maju napisał:

Ostrzegałem że jak będziesz wypisywał głupoty (paliwo po 4.99 itp) to "się czepię".....i co mi zrobisz?   🙂

Edycja: W sprawie inflacji też się nie popisałeś.   

O te ceny paliwa czepiaj się autoświatu, to oni na stronie informowali Einsteinie.

Mężczyzna teraz przeprosiłby za to, ale od Ciebie tego nie oczekuje 🤣

Zabawne że prawilni od dawna pitolą kiedy paliwo po 5.19, a jak jest po 4.99 to też niezadowoleni, za Osrajtka po 9 im widocznie pasowało

Widzę że mocno pretendujesz do tych wykształconych elit o których pisałem po tym jak Stefan o wykształceniu pisał.....

Podajesz wklejkę do jakiejś promocji gdy na stacjach paliwo jest blisko o złotówkę droższe....nie kompromituj się.

21 minut temu, iro III napisał:
30 minut temu, gałąż napisał:

O te ceny paliwa czepiaj się

Nie będę teraz szukał wpisów tych "proroków", ale doskonale pamiętam jak tu straszyli (siebie nawzajem) przed wyborami X 2023 - "za Tuska benzyna będzie po 8zł/l...

Mają dziś jaja, no chociaż jajeczka, no przynajmniej jedno?

By się z nicku przypomnieć? 🤣

To ja przypomnę że Tusk do niedawna utrzymywał na Orlenie cenę 6.09 teraz jak wybory to dopiero obniżył, choć na rynkach światowych ceny ropy na takim poziomie że paliwo powinno kosztować nie więcej  niż 5.19.

Edycja:
Tusk to taki skrót myślowy.....bo na Orlenie nie sposób teraz wymienić kogoś kto by cokolwiek dla firmy zrobił.   :)

Edytowane przez Maju

8 godzin temu, piter z napisał:

Ja tymczasem zyje w kraju gdzie moj wiek emerytalny bedzie 70lat, a mlodszych znajomych nawet 73.

Współczuję.

14 minut temu, Maju napisał:

Widzę że mocno pretendujesz do tych wykształconych elit o których pisałem po tym jak Stefan o wykształceniu pisał.....

Podajesz wklejkę do jakiejś promocji gdy na stacjach paliwo jest blisko o złotówkę droższe....nie kompromituj się.

To ja przypomnę że Tusk do niedawna utrzymywał na Orlenie cenę 6.09 teraz jak wybory to dopiero obniżył, choć na rynkach światowych ceny ropy na takim poziomie że paliwo powinno kosztować nie więcej  niż 5.19.

Tak myślałem, nie zaskoczyłeś mnie 🤣

Mądry potrafi kupić za 4.99, ty kupuj po 6 🤣

Ja Tobie nic nie muszę robić, porobione jest 🤣

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez gałąż
Korekta
2 godziny temu, rafal735r napisał:

Co to by było gdyby nie AI. 

Już fachowcy wszyscy.

Zacznijmy od tego że GPT czasami wyrzuca sprzeczne wyniki, bo sięga po informacje z takich źródeł z jakich sięga. 

Dlatego rafał może sobie sprawdzić, czy AI kłamie, a nie ślepo wierzyć prawackim przekazom.

Rafal nawet nie wie, że 11mld euro to ponad 40mld zł i się też obrusza na taką informację...

52 minuty temu, fan64 napisał:

Mentzen a raczej męęęęętmem to kolejny produkt tej samej fabryczki...tego pajaca wylansowano filmami na YT gdzie na tylnym śiedzeniu bentleya piedxxxxxł farmazony,wiara oczywiscie kupiła ten kit.

Skończy tak samo jak inne produkty w rodzaju jaśio paligłup.rychard von pethrrru czy szymuś...to jest stary numer,niestety nadal działa w systemie gdzie za wyborców myślą telewizory.

+1

16 minut temu, Roman_66094 napisał:

Trzaskowski zadeklarował że podpisałby ustawę o mowie nienawiści. Polacy walczyli o wolność także wypowiedzi. Obecny rząd wraz ze swoim kandydatem dąży do ograniczenia tej wolności. Na zachodzie już to działa, zamyka się ludzi w wwiezieniu za poglądy i związane z tym wypowiedzi. 

To ogromne zagrożenie dla demokracji i wolności, nie można dopuścić do tego żeby sądy decydowały o tym czy ktoś ma prawo skrytykować kogoś czy nie. Sądy są stronnicze i skorumpowane w sądzie nie chodzi o dojście do prawdy ale wygrywa ten kto ma bardziej gadane, lepszego adwokata. Sami prawnicy przyznają że polski wymiar sprawiedliwości to patologia. 

Właśnie o to już teraz sięgają Brauna że śmiał wyrazić swój pogląd. Lewactwo to niszczyciele demokracji i wolności.          

+1

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

15 minut temu, gałąż napisał:

Tak myślałem, nie zaskoczyłeś mnie 🤣

Mądry potrafi kupić za 4.99, ty kupuj po 6 🤣

Ja Tobie nic nie muszę robić, porobione jest

A ja tylko pomyślałem że mądry zrozumie iż takie promocje (pod ścisłymi zasadami i tylko na niektórych stacjach) są, BYŁY i będą i to nie jest ŻADNA zasługa Tuska.   :)

Edycja:
Ta promocja (4.99) trwała jeden dzień?
Te które teraz cytujesz też nie trwają wiecznie i są o wiele mniej korzystne bym po benzynę na Śląsk się udał.....tak że kończ te kompromitacje.

Edytowane przez Maju

8 minut temu, Maju napisał:

A ja tylko pomyślałem że mądry zrozumie iż takie promocje (pod ścisłymi zasadami i tylko na niektórych stacjach) są, BYŁY i będą i to nie jest ŻADNA zasługa Tuska.   :)

Edycja:
Ta promocja (4.99) trwała jeden dzień?
Te które teraz cytujesz też nie trwają wiecznie i są o wiele mniej korzystne bym po benzynę na Śląsk się udał.....tak że kończ te kompromitacje.

A POwski  ORLEN jakie ceny ? też 4,99 :) 

18 minut temu, jezz napisał:

Współczuję.

Niby czego? Ja nawet lubie swoja prace i zal to moze byc tych co sie w swojej mecza i jezeli tak masz to ja Tobie wspolczuje.

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.