Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?  

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?

• Rafał Trzaskowski - kandydat KO
      18
    • Karol Nawrocki - kandydat PiS
      18
    • Sławomir Mentzen - Konfederacja
      8
    • Magdalena Biejat - Lewica
      2
    • Grzegorz Braun - KKP
      21
    • Szymon Hołownia - Polska 2050
      1
    • Marek Jakubiak - WR
      1
    • Joanna Senyszyn - niezależna
      1
    • Artur Bartoszewicz - niezależny
      1
    • Krzysztof Stanowski - niezależny
      3
    • Adrian Zandberg - Razem
      1

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta zostanie zamknięta 17.05.2025 o 21:59

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, soundchaser napisał:

Hołownia? Najbardziej rzeczowo mówił, zamiast obrażania innych z pianą na pysku, jak np. Zandberg.

A co też pan takie rzeczy wygaduje!
Czcigodny Pan Hołownia to wzór Obywatela Europejskiego.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

7 minut temu, Pseudodrummer napisał:

Jak dla mnie w tej debacie eurokomuchów i kandydatów na lokai niemieckich,sowieckich i amerykańskich czy globalistycznych zwycięzył Polak.

Ty wiesz co ! 

4 minuty temu, soundchaser napisał:

Poza tym stara się nie kopać leżącego.

Obaj się kopali-leżąc.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

6 minut temu, Roman_66094 napisał:

Hołownia chce zakazać telefonów dzieciom, podobno dla bezpieczeństwa.  

Bardzo mądrze. Nawrocki nawet o tym nie pomyślał, bo woli wykupywać mieszkania za bezcen. 😉

Edytowane przez soundchaser
17 minut temu, gałąż napisał:

Mam pytanie do kolegów na formu. 

Czy wdł Was można Tu komuś zadać strasxne pytanie w jakim jest wieku, bezkarnie ? 

Odpowiem nie można ! Masakra co tu się dzieje !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zacznijmy od tego że ja niczego nie zgłaszałem. Więc moderacja mogła by tutaj napisać o tym fakcie. 

Ukryta Zawartość

?👈

Powiem wam że niedobrze mi się robi, będziemy walczyć o to o tamto. Zapominają że są u władzy, na szczytach władzy dlaczego teraz nie walczą tylko obiecują ze w przyszłości będą. Przecież marszałek sejmu ma większe możliwości niż Prezydent, dlaczego teraz tego nie robi.   

2 minuty temu, Roman_66094 napisał:

Hołownia chce zakazać telefonów dzieciom, podobno dla bezpieczeństwa.  

A po co dzieciom telefony?
Do kogo będą dzwonić,jak pan Hołownia wyśle rodziców-na chwałę oczywiście i tak dalej-na wojnę?

Mieszkania tez powinien zabrać,bo niepełnoletni nie mogą sami mieszkać

Tak dla bezpieczeństwa-rzecz jasna.

3 minuty temu, Roman_66094 napisał:

Powiem wam że niedobrze mi się robi, będziemy walczyć o to o tamto. Zapominają że są u władzy, na szczytach władzy dlaczego teraz nie walczą tylko obiecują ze w przyszłości będą. Przecież marszałek sejmu ma większe możliwości niż Prezydent, dlaczego teraz tego nie robi.   

Nie robi tego, Romku, ponieważ nie ma większych możliwości. On jest od ustalania pracy Sejmu. Nie ma inicjatywy ustawodawczej, ani możliwości weta.

6 minut temu, Pseudodrummer napisał:

A po co dzieciom telefony?
Do kogo będą dzwonić,jak pan Hołownia wyśle rodziców-na chwałę oczywiście i tak dalej-na wojnę?

Mieszkania tez powinien zabrać,bo niepełnoletni nie mogą sami mieszkać

Tak dla bezpieczeństwa-rzecz jasna.

To histeria?

23 minuty temu, rafal735r napisał:

Zacznijmy od tego że ja niczego nie zgłaszałem. Więc moderacja mogła by tutaj napisać o tym fakcie. 

Zacznijmy jak trzeba od tego że to nie Ciebie pytałem o wiek.

Ja dobrze wiem kto jest TW Konfitur.

Pytanie brzmi jaki to atak personalny skoro ktoś z debaty wyłuskał tylko to ! Wiec pytanie o wiek uznaje za bardzo zasadne !

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, rafal735r napisał:

Patodziennikarka oczywiście znów musiała wsadzić swoje trzy grosze. Ale poziom. 

Dokładnie.
A ja po debacie chyba uszkodziłem sobie mózg.
Słuchałem plików flac z laptopa,a potem przeniosłem je na dysk twardy i posłuchałem.

I nie słyszę różnicy.
😞

4 minuty temu, Pseudodrummer napisał:

Dokładnie.
A ja po debacie chyba uszkodziłem sobie mózg.
Słuchałem plików flac z laptopa,a potem przeniosłem je na dysk twardy i posłuchałem.

I nie słyszę różnicy.
😞

Yhy po debacie 🤣

Nigdy na nikogo nie doniosłem 💪😁

Kandydat pisowski po debacie stwierdził, że Trzaskowski ma tvp a gdyby nie to, to On Nawrocki już wygrałby Te wybory 🤣

Na szczęście te czasy minęły i przed głosowaniem nikt wyborów nie wygra jak za pisu !

Generalnie nudy.

Jedyne co mnie zaciekawiła to otwartość, z jaką występuje kremlowska agentura.

Oho - teraz wykidajło coś krzyczy.

Kombinator Polską sobie mordę wyciera.

A "sprawy" są "wyjaśnione i zamknięte".

Otóż nie są wyjaśnione i nie są zamknięte i jeszcze się Karol o tym przekona.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Karolka jak dobrze pamiętam przeciwnik LGBT wyciągnął z kapelusza 5 miesięcy wcześniej, czyli już mieliśmy chwile żeby poznać kandydata złodziejskiej bandy pis 😁

Miesiąc 1 Gangus

Miesiąc 2 Alfons

Miesiąc 3 Hotelarz na koszt Polsków

Miesiąc 4 Palio i dwie pucie

Miesiąc 5 złodziej kłamca Hiena mieszkaniowa

Jak dla mnie to kandydat na margines społeczny 🤮

1 godzinę temu, Neon47 napisał:

Jak wygra Trzaskowski to pewnie będzie przegryzał Prince Polo ogórkiem kiszonym.🤣

Hehehe. Pewnie tak. Hehehehe.

Jprdl...

Lemingi, jaki jest przekaz dnia ?

Bo że wygrał szambelan warszawski to wiadomo od tygodnia.

Minuta Stanowskiego to najlepsza część 😀

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

10 godzin temu, gałąż napisał:

Mam pytanie do kolegów na formu. 

Czy wdł Was można Tu komuś zadać strasxne pytanie w jakim jest wieku, bezkarnie ? 

Odpowiem nie można ! Masakra co tu się dzieje !

Ukryta Zawartość

Post z tekstem ,,Bim bam bom" - trolling 

Zapytanie o wiek ,,Ile ty masz lat ?"  - Wulgaryzmy ,,Przepraszam , ale ja tu żadnych wulgaryzmów nie widzę . Chyba,że jestem narąbany jak meserszmit i mam zwidy."

Moderacja takie coś powinna olać , bo to są normalne teksty nic nie wnoszące , ani nie obrażające i nie zaśmiecające tematów. Jeśli tak , to piszmy samymi emotkami, bądź wcale nic nie piszmy. Ciekaw jestem jak napiszę tekst  ,,trata ta ta , la la la" na ile punktów karnych mogę liczyć i pod co to będzie podciągnięte , trolling , atak personalny , wulgaryzmy ? Dobre pytanie. Nikogo nie bronię , ami nie atakuję . To może się każdemu przytrafić . Coś tu jest nie tak.

Ukryta Zawartość

---------------

Tak zwana debata czyli kabaret dla otumanionej gawiedzi dobrze to podsumował Stanowski nawijanie makaronu na uszy.O sprawach ważnych wizji prezydentury ajjjabsolutna cisza.

Więc lećta i wybierajta między szambem a gnojówką,powodzenia.

Ukryta Zawartość

😀 Otto w formie

Ukryta Zawartość

Hegel H120 & KEF R3

16 minut temu, wsteczna świnka napisał:

Post z tekstem ,,Bim bam bom" - trolling 

Zapytanie o wiek ,,Ile ty masz lat ?"  - Wulgaryzmy ,,Przepraszam , ale ja tu żadnych wulgaryzmów nie widzę . Chyba,że jestem narąbany jak meserszmit i mam zwidy."

Moderacja takie coś powinna olać , bo to są normalne teksty nic nie wnoszące , ani nie obrażające i nie zaśmiecające tematów. Jeśli tak , to piszmy samymi emotkami, bądź wcale nic nie piszmy. Ciekaw jestem jak napiszę tekst  ,,trata ta ta , la la la" na ile punktów karnych mogę liczyć i pod co to będzie podciągnięte , trolling , atak personalny , wulgaryzmy ? Dobre pytanie. Nikogo nie bronię , ami nie atakuję . To może się każdemu przytrafić . Coś tu jest nie tak.

Mówisz kolego o emotkach to dodam że byłem już na długiej banicji za 8 takich 🤣 wiec też nie przejdzie. Ciekawe jest to że o kandydacie pisowskim moge napisać alfons, hiena mieszkaniowa, ale do pewnych osób które notorycznie zgłaszają donoszą jak widać na załączonym obrazku nic nie można napisać, o nic zapytać ponieważ tak łatwo można urazić. To takie męskie 😉

Wolność słowa 🤐 👏👍

Stanowski na samym początku powiedział że osoba o nazwisku Schnepf nie jest jedyną która przesłuchuje Polaków. Jak media donoszą jej mąż jest synem człowieka który był dowódcą w obławie augustowskiej.  Przesłuchiwał Polaków którzy byli torturowani i pomordowani. Teraz podobno jego syn a mąż prowadzącej debatę czeka na nominacje ambasadorska, której oczywiście od Dudy nie dostanie, czekają na zmianę prezydenta czyli Trzaskowskiego. 

Dlatego sztaby wyborcze domagały się wyłączenia Doroty Wysockiej-Schnepf  jako prowadzącą. 

Jestem tym zaskoczony POwcy opluwają Putina a syna  Maksymiliana Schnepf ma według nich być ambasadorem Polski.

Świat stanął na głowie rzeczy nie do pojęcia.  

4 minuty temu, Prawie Audiofil napisał:

Ukryta Zawartość

😀 Otto w formie

Opluwanie Premiera RP proszę wklejać w wątecku "Polityka".  Tu jest wontecek p.t. "Polska. Wybory Prezydenckie 2025."

Ukryta Zawartość

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

12 godzin temu, cocacol napisał:

Za wywożenie ukraińskich dzieci Putin jest ścigany przez MTK jako  zbrodniarz wojenny.

A Gizela robi za celebrytę mediów

Ta od robienia asystolii w 9 miesiącu 

To powinno być ścigane 

Zajmij się dziećmi pod swoją opieką.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.