Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      33
    • Karol Nawrocki
      49

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, TomekL3 napisał:

Przerażony kłamca …

Powiedział jak jest. Chłop nie wierzy, że ludzie maja tak na....e w głowach żeby wybrać przestępcę Nawrockiego na Prezydenta Polski.

Edytowane przez Piękny Stefan
11 minut temu, TomekL3 napisał:

Zaczynasz gadać jak Tusk.

On nie może połączyć kropek bo im chyba nie wypada czytać co podałeś wcześniej.....a już inne media przeglądnąć, wręcz nie wolno

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

2 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Co brałeś przed obejrzeniem tego wywiadu ?

Prosty atak personalny i prowokacja do pyskówki.

Ciekawe czy Pan Jacek @Bobcat zrobi z tym porządek?

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Ataki szału jak to Tusk powiedział "furii" że strony rządzącej i ich zwolenników będą coraz większe. Sondaże wskazują na przewagę Nawrockiego. Rzeczywisty wynik wyborczy może być dla nich druzgocący, ludzie swój rozum maja, Dlatego ten szał, oskarżenia, kłamstwa, bo grunt osuwa się spod nóg. Próbują jakoś temu zaradzić a tonący brzytwy się chwyta.       

Czekam spokojnie na niedzielny wieczór. Kolegom też proponuję zaprzestanie przedwczesnych wytrysków, bo to się może skończyć długotrwałą impotencją..

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Godzinę temu, MV2 napisał:

Taka ciekawostka, że jak ktoś tu na Forum zdekonspiruje ruską propagandę, to natychmiast ląduje na banie.

Jakieś przykłady poparte *twardymi dowodami, czy szanowny jeszcze śni?

*podstawa prawna np wyrok sądu.

4 minuty temu, MV2 napisał:

Czekam spokojnie

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Janusz Kijowski, reżyser, FB:

"W moim scenariuszu byłby jeszcze tylko jeden wątek: Wasin poprosił Kaczora, żeby znalazł mu jurnego chłopaczka do adopcji. Padło na Karola. Przepili to w wilii na Saskiej Kępie. Agenci GRU szkolili go przez lata; boks, samoobrona, bójki... Pisali mu prace mgr, dr i książki...

Osadzili w IPN, żeby mieć dostęp do archiwów UB i SB... I wydali rozkaz, żeby PiS ubrała go w szaty "kandydata na Prezydenta RP". Inaczej - to się wszystko nie spina i nie ma sensu kręcić nawet tego filmu...

KLAPS."

Godzinę temu, Roman_66094 napisał:

Masz na myśli Trzaskowskiego? Rzeczywiście to co się czyta i co mówią w mediach jest bulwersujące. Ten człowiek miałby być zwierzchnikiem sił zbrojnych. Jak nie zrobi testów na obecność narkotyków, nikt rozsądny nie powinien na niego głosować. Za dużo tych oskarżeń żeby można to było przemilczeć. To ze podobno lubił prostytutki mnie mało interesuje, ale narkoman w żadnym przypadku nie powinien zostać prezydentem. Takim testom powinni być poddani wszyscy kandydaci już na początku kampanii. Hiltler brał narkotyki i wiemy jak się to skończyło, Putin tez nie wiadomo czy nie bierze.

Roman przyłapali Nawrota że coś ćpa a pis chce żeby Trzaskowski i Nitras poddali się badaniu 🤣

Wyobraź sobie sytuację że jedziesz ze mną autem które prowadzę i zatrzymuje Nas policja a ja popijam coś z butelki po winie, policjant chce mnie zbadać a ja protestuje i żądam żebyś to ty dmuchał, czaisz bezsens czy dalej masz z tym problem ?

Lewacy używają technik manipulacji społecznej i zwykłego kłamstwa. Wiadomo że jakaś część społeczeństwa jest podatna na manipulacje i bardziej są skłonni uwierzyć w kłamstwo niż w prawdę. Na tym właśnie elektoracie bazuje PO na ludziach naiwnych i podatnych na manipulacje. Dawniej ludzie brzydzili się kłamstwem, pomówieniami, teraz w PO uznają to za normę i oręż wyborczy. Jaka w USA była machina kłamstwa przy wyborach a i nas Tuskowi się udzieliło i też opowiadał kłamstwa o Trumie. A teraz jest problem i to nas wszystkich, bo prezydent USA o tym wszystkim wie co o nim Tusk kłamał i z pewnością nie będzie chciał z nim gadać.           

Teraz, Roman_66094 napisał:

Lewacy używają technik manipulacji społecznej i zwykłego kłamstwa.

A oto dowód:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

17 minut temu, gałąż napisał:

Roman przyłapali Nawrota że coś ćpa a pis chce żeby Trzaskowski i Nitras poddali się badaniu 🤣

Wyobraź sobie sytuację że jedziesz ze mną autem które prowadzę i zatrzymuje Nas policja a ja popijam coś z butelki po winie, policjant chce mnie zbadać a ja protestuje i żądam żebyś to ty dmuchał, czaisz bezsens czy dalej masz z tym problem ?

Właśnie Nawrocki chce to udowodnić, dlatego wezwał Trzaskowskiego do zrobienia narkotestów. Trzaskowski się nie zgadza jak myślisz z jakiego powodu?  

5 minut temu, Roman_66094 napisał:

Właśnie Nawrocki chce to udowodnić, dlatego wezwał Trzaskowskiego do zrobienia narkotestów. Trzaskowski się nie zgadza jak myślisz z jakiego powodu?  

Roman przeczytaj to co napisałeś jeszcze raz 😁 jak ja chce sprawdzić czy mam zdrową wątrobę to sąsiada wysyłam na badanie 🤣

Jak Nawrocki został przyłapany, jak Nawrocki chce to udowodnić, to Nawrocki powinien się przebadać a nie Trzaskowski 🤣

Edytowane przez gałąż
Korekta
15 godzin temu, jarekb napisał:

Czemu sztab Trzaskowskiego nie krzyczy ''badania,badania'' wiedzą że

...że N nie trzeba badać, cała Polska widziała.

1 minutę temu, gałąż napisał:

Jak Nawrocki został przyłapany, jak Nawrocki chce to udowodnić, to Nawrocki powinien się przebadać a nie Trzaskowski 🤣

Nawrocki nie został na niczym przyłapany, zażywał nikotynę a to chyba wolno każdemu.   

Godzinę temu, Tadeiro napisał:

Ależ roztrzęsiony ostatnio Pan Premier...😂

Patrzę na niego to wszystkiego się można spodziewać po tym typie jak Trzaskowski przegra. 

?👈

1 godzinę temu, Roman_66094 napisał:

Masz na myśli Trzaskowskiego? Rzeczywiście to co się czyta i co mówią w mediach jest bulwersujące. Ten człowiek miałby być zwierzchnikiem sił zbrojnych. Jak nie zrobi testów na obecność narkotyków, nikt rozsądny nie powinien na niego głosować. Za dużo tych oskarżeń żeby można to było przemilczeć. To ze podobno lubił prostytutki mnie mało interesuje, ale narkoman w żadnym przypadku nie powinien zostać prezydentem. Takim testom powinni być poddani wszyscy kandydaci już na początku kampanii. Hiltler brał narkotyki i wiemy jak się to skończyło, Putin tez nie wiadomo czy nie bierze.

Reductio ad Hitlerum.

Godzinę temu, Roman_66094 napisał:

Ogólnie mam wrażenie że całe PO gada Tuska głosem a wiadomo ile ten głos jest warty. 

Czuć depresję...

12 godzin temu, Roman_66094 napisał:

Jak rozmawiałem ze znajomymi to nie mówi się już czy Trzaskowski bierze, tylko co bierze. 

No i dobrze by było, gdybyś swoje "mądrości" ograniczył tylko do znajomych. Oni przytakną, poklepią po plecach, pocieszą.

Edytowane przez iro III

ale narkoman w żadnym przypadku nie powinien zostać prezydentem.

I nie zostanie. Żaden z kandydatów nie jest narkomanem, za to jeden z nich jest kłamcą, oszustem o mentalności kibola i sutenerem...

15 minut temu, Tadeiro napisał:

A oto dowód:

Ukryta Zawartość

Ostatnie zdanie najlepsze. Migrantów w Europie nie będzie. I już. 😄

Ukryta Zawartość

?👈

Masz na myśli Trzaskowskiego? Rzeczywiście to co się czyta i co mówią w mediach jest bulwersujące. Ten człowiek miałby być zwierzchnikiem sił zbrojnych. Jak nie zrobi testów na obecność narkotyków, nikt rozsądny nie powinien na niego głosować.

To jest tak słabe, że trudno skomentować. Kowalski wypił i rozbił się jadąc autem na przydrożnym drzewie. Policji zaproponował, żeby alkotestowi poddał się kierowca, który nadjechał dziesięć minut później i wyciągnął go z wraku. Marianna Schreiber zaszła w ciążę, a pisowcy chcą, żeby testy na ojcostwo zrobić Tuskowi i Trzaskowskiemu.

17 minut temu, Stream napisał:

Czekam aż Nawrocki zrobi kolonoskopię.

Dziwne.

6 minut temu, zetempowiec napisał:

Rzuć jakiś z waszego matriksu.

W TVN na pewno wygrywa. On tam wygrywa od dwóch miesięcy 😂

Debaty wygrywa. Największą ilość szaletow za gigantyczne pieniądze też wygrał.

Edytowane przez rafal735r

?👈

3 minuty temu, rafal735r napisał:

Ostatnie zdanie najlepsze. Migrantów w Europie nie będzie. I już. 😄

Ciekawe jak to zrobią? Zbudują centra deportacji? 😄 

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

19 minut temu, Roman_66094 napisał:

Lewacy używają technik manipulacji społecznej i zwykłego kłamstwa. Wiadomo że jakaś część społeczeństwa jest podatna na manipulacje i bardziej są skłonni uwierzyć w kłamstwo niż w prawdę.

Twierdzisz, że PiS to lewacy? Przecież przeszłość Karola jest bardziej niż znana. Miał wiele szans by zaskarżyć te "plotki" w trybie wyborczym. I już by pozamiatał konkurentów. Jednak tego nie zrobił. Dlaczego?

1 minutę temu, rafal735r napisał:

W TVN na pewno wygrywa. On tam wygrywa od dwóch miesięcy 😂

A to TVN jest teraz z tobą w pokoju?

2 godziny temu, skali napisał:

Nie mogę uwierzyć, że ktokolwiek myślący ze środowisk narodowo-niepodległościowych, lub chociażby zwykłych  patriotów, może oddać w tej sytuacji na niego głos. Z punktu widzenia interesów kraju, potencjalny szantaż głowy państwa to sytuacja nieporównywalna z np. otwartą  dyskusją o kompetencjach EU czego tak się te środowiska obawiają. Nawet się nie dowiemy u jakich służb chodzi na pasku nasz prezydent gdyby tak się stało.

Bliźniaczo podobna jest historia zainstalowania Janukowycza na fotelu prezydenckim w Ukrainie. Przestępca, całkowicie zależny od Putina. Wygląda na to, że ten scenariusz uznano za możliwy w Polsce.

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.