Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      33
    • Karol Nawrocki
      49

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli tak to może najpierw trzeba przekształcić energetykę a dopiero potem samochody ?

do gałąź

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
2 godziny temu, Pseudodrummer napisał:

Tak było z gazem lpg do samochodów.
Był po 1,20,a jak po pary latach wszyscy sobie pozakładali,to....

metoda gotowanią żaby.

Nie rozumiem. Tylko gaz do samochodów zdrożał? Jak ja sobie założyłem instalację gazową do Hondy Concerto w 1997 roku, to był nawet po 1,00 zł. Prawie za darmo jeździłem wtedy do mojej przyczepy nad jeziorem mazurskim. 😉

1 minutę temu, Mark75X napisał:

Nie zamierzam infiltrować życiorysów tych zdrajców. Do oceny wystarcza mi ich antypolska postawa. Najlepszy przykład były platfus Niesiołowski, kiedyś w opozycji do komuny, finalnie przekonwertowany na typowego śmiecia moralnego. Trzaskowski jako resortowe dziecko wpisuje się dokładnie w te same ramy ze swoimi decyzjami.

Widzę, że jako ateista doskonale wiesz jakie święta obchodził Jezus. Bezmyślny lewacki bełkot. Typowe.

Widać, że amnezja nie boli. PiS w przecieństwie do zdrajcy narodu tuska, podejmował w sprawie reparacji próby uchwał i szereg innych działań, na które szwabstwo było oczywiście głuche. Były też prowadzone rozmowy w tych sprawach w Brukseli i Berlinie. Szczegóły wielokrotnie referowane przez różnych polityków, np. bardzo często przez Mularczyka i Tarczyńskiego. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Powiem wiecej od lat pytam Polskich katolików jakie jest 6 przykazanie i wiesz co ? Pojecia nie mają 🤣

Jako ateista potrafie też zapytać, skoro chodzisz do kościoła to wiesz co do Ciebie mówi ksiądz jak tam jesteś ?odpowiadają że tak, a na pytanie co to jest hosanna na wysokości odpowiedzi brak 🤣

To skoro ateista zna przykazania, wie co to hosanba na wyskości, to Ci katolicy to jakiś żart dowcip 🤣

Co zrobił konkretnie pis w spraeie reparacji ? Ale konkrety nie bzdety !

Rozmowy w Brukseli i ja prowadziłem i co z tego wynika ? 😁

O Tarczyńdkim utrzymanku Kremla to nie wspominaj, bo jak mi sie uleje, to mnie zbanują 🤣

12 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Jeśli tak to może najpierw trzeba przekształcić energetykę a dopiero potem samochody ?

do gałąź

Ja już mam przekształconom 😁 i jak elektryki zejdą jescze troche z ceny to sobie kupię i na miasto w którym żyje będę ładował raz na pare dni w swoim garażu i to mi wystarczy. 

Wyprzedze i powiem że wiem jakie są elektryki, miałem firmowego w Oslo jeździłem w zimie z bardzo małą batrią na 140km i nigdy nie ładowałem go na stacji tylko w pracy z gniazdka, i zawsze mi wystarczało.

Ukryta Zawartość

29 minut temu, gałąż napisał:

Dokładnie tak a na rzece Gloma coś jak nasza królowa Wisła ale krótsza 600km z tego co pamietam nie wybudowali elektrowni na wegiel jak u mnie w Kozienicach, tylko co kawałek Glomy jest turbinka która robi prąd i nikt tam nie tłucze dupogodzi jak w elektrowni 

To spróbuj sobie taką turbinkę założyć w Polsce to się zdziwisz. Po wojnie było tego tysiące obecnie podobno kilkadziesiąt. Państwo gdzie może rzuca kłody pod nogi żebyś przypadkiem niebyły niezależny i miało coś półdarmo. Pozwolenia wodno-prawne, jakieś operaty , wpływy na środowisko a na końcu i tak nie dostaniesz pozwolenia.

8 minut temu, gałąż napisał:

Powiem wiecej od lat pytam Polskich katolików jakie jest 6 przykazanie i wiesz co ? Pojecia nie mają 🤣

Jako ateista potrafie też zapytać, skoro chodzisz do kościoła to wiesz co do Ciebie mówi ksiądz jak tam jesteś ?odpowiadają że tak, a na pytanie co to jest hosanna na wysokości odpowiedzi brak 🤣

Nie znam twoich doświadczeń i mnie nie interesują. Być może tylko masz złudzenia, że są katolikami. Ja, a mówię to jako katolik, takich ludzi nie znam.

11 minut temu, gałąż napisał:

Co zrobił konkretnie pis w spraeie reparacji ? Ale konkrety nie bzdety !

To o czym pisałem, to z czego często zdawał relację m.in. Mularczyk, mimo że sytuacja była i jest jak wiadomo bardzo trudna. Te jak to nazywasz bzdety, były więc w danych okolicznościach w istocie konkretami. Zdrajca narodu tusk odrzucał natomiast już sam pomysł poruszania tematu reparacji, nie mówiąc o osiągnięciu jakiegokolwiek rezultatu nawet w postaci faktycznego bzdetu.

15 minut temu, gałąż napisał:

O Tarczyńdkim utrzymanku Kremla to nie wspominaj, bo jak mi sie uleje, to mnie zbanują

Jakie masz dowody na to? Tylko konkrety, nie bzdety! ....Niestety chyba ci się uleje.

1 minutę temu, mariusz05 napisał:

To spróbuj sobie taką turbinkę założyć w Polsce to się zdziwisz. Po wojnie było tego tysiące obecnie podobno kilkadziesiąt. Państwo gdzie może rzuca kłody pod nogi żebyś przypadkiem niebyły niezależny i miało coś półdarmo. Pozwolenia wodno-prawne, jakieś operaty , wpływy na środowisko a na końcu i tak nie dostaniesz pozwolenia.

Nie do końca mnie zrozumiałeś mam wrażenie 😁 w Norwegii te turbiny stawia Państwo, a w Polsce gdzie mieszkam i mogą być takie turbiny nad Wisłą w Kozienicach gdzie nie ma wegla buduje się elektrownie na wegiel 🤣  to jest dopiero tzw rozmach 🤣

Rozmach to ma państwo na każdym kroku tłumiąc inicjatywę oddolną obywateli

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Godzinę temu, Mark75X napisał:

decyzja Trzaskowskiego o wyasygnowaniu 2 mln z pieniędzy podatników na fundację byłej funkcjonariuszki SB, oskarżanej o permanentną inwigilację ludzi opozycji i co najmniej pośrednie przyczynienie się do śmierci drugiego człowieka. To dowód na apogeum upadku moralnego.

Serio wierzysz w ten fejk, bo gdzieś to przeczytałeś i jeszcze sobie dobitnie zinterpretowałeś?

2 minuty temu, Mark75X napisał:

Nie znam twoich doświadczeń i mnie nie interesują. Być może tylko masz złudzenia, że są katolikami. Ja, a mówię to jako katolik, takich ludzi nie znam.

To o czym pisałem, to z czego często zdawał relację m.in. Mularczyk, mimo że sytuacja była i jest jak wiadomo bardzo trudna. Te jak to nazywasz bzdety, były więc w danych okolicznościach w istocie konkretami. Zdrajca narodu tusk odrzucał natomiast już sam pomysł poruszania tematu reparacji, nie mówiąc o osiągnięciu jakiegokolwiek rezultatu nawet w postaci faktycznego bzdetu.

Jakie masz dowody na to? Tylko konkrety, nie bzdety! ....Niestety chyba ci się uleje.

Nie chodzi o doświadczenia a fakty o tzw katolikach 

Używasz słów żeby duźo napisać, a napisz dwa słowa co konkretnie zrobił pis w tej sprawi !  Wiem ciężko bedzie bo nic nie zrobił bo tak jak Tusk pisowcy wiedzą że reparacji nigdy nie bedzie.

Oj konkretnie to Czesi zbadali sprawe i siè okazało że Tarczyński głosi anty Unijne brednie za co Kreml go wynagradza ! A nie dziwi Ci to że pisuary jak im się pod dupami pali to uciekajà do swoich czyli do Orbana psa Putina ?

1 minutę temu, gałąż napisał:

a w Polsce gdzie mieszkam i mogą być takie turbiny nad Wisłą w

Terminal kontenerowy w Świnoujściu miał powstać to tworzą parki narodowe w pobliżu tak samo jest z elektrowniami wodnymi Niemieckim ekologom 🤑 nie podoba się  budowa terminala jak i inne budowy w Polsce.

1 godzinę temu, Pseudodrummer napisał:

a najgorsi są antyszczepy,prawda?

To cytat z tych, którzy uwierzyli w uzdrawiające szczepionki przeciwcovidowe? 😉

57 minut temu, Mark75X napisał:

Nie zamierzam infiltrować życiorysów tych zdrajców. Do oceny wystarcza mi ich antypolska postawa. Najlepszy przykład były platfus Niesiołowski, kiedyś w opozycji do komuny, finalnie przekonwertowany na typowego śmiecia moralnego. Trzaskowski jako resortowe dziecko wpisuje się dokładnie w te same ramy ze swoimi decyzjami.

Widzę, że jako ateista doskonale wiesz jakie święta obchodził Jezus. Bezmyślny lewacki bełkot. Typowe.

Widać, że amnezja nie boli. PiS w przecieństwie do zdrajcy narodu tuska, podejmował w sprawie reparacji próby uchwał i szereg innych działań, na które szwabstwo było oczywiście głuche. Były też prowadzone rozmowy w tych sprawach w Brukseli i Berlinie. Szczegóły wielokrotnie referowane przez różnych polityków, np. bardzo często przez Mularczyka i Tarczyńskiego. 

Skąd u Ciebie ta nienawiść i obsesyjne plucie jadem na Tuska?
Czyżbyś akceptował te wszystkie przekręty i zbrodnie przeciw Polakom poprzedniego rządu?

W dniu 9.12.2024 o 01:53, Mark75X napisał:

Właśnie, a nie zawężać horyzonty, ośmieszając się przy okazji. Oprócz nomenklatury czysto fizycznej, odnoszącej się do właściwości wektorów, termin ten powszechnie stosowany jest w grafice komputerowej "od zarania dziejów".

*Gradient – rozwiązanie stosowane w grafice komputerowej, polegające na wypełnieniu określonego obszaru płynnym przejściem tonalnym pomiędzy co najmniej dwoma kolorami. 

"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ten właśnie gradient jest zarazem dobrym symbolem tępego i próżnego lewackiego umysłu, rozmytego do takiego poziomu, którego już nawet tęcza coraz częściej nie definiuje.

BTW, zanim napiszesz cokolwiek następnym razem, upewnij się co do słuszności uwag. Chwila wysiłku w tym kierunku niewątpliwie lepsza niż kompromitacja.

RAL jest paletą kolorów, nie ma w nim żadnych gradientów.

Pomijam już to, że te enuncjacje kolorystyczno-światopoglądowe są idiotyczne same w sobie, bez względu to czy wykorzystują gradienty czy nie.

W dniu 9.12.2024 o 11:23, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Znowu te bzdury o żydowskich spiskach. Repatrianci ze wschodu nie byli komunistami to byli ludzie uciekający przed komuną  . Ci o których piszesz, czyli Polacy żydowskiego pochodzenia to już dawno z Polski wyjechali . Najwięcej po wojnie ich mieszkało w Wałbrzychu , było to miejsce ich czasowego pobytu . Przed wyjazdem do Izraela. W kolejnych falach żydowskiej emigracji ( 1948, 1956, 1968 ) wyjechali z Polski . Większe poparcie dla KO na zachodzie Polski wynika z wyższego poziomu cywilizacyjnego tych ziem. Wyższego poziomu życia, wyższych dochodów , wykształcenia . Większych inwestycji zagranicznych i większych związków ekonomicznych z Europą ( bliskość Niemiec i Czech ). Większe poparcie dla PiS na wschodzie ( Kongresówka, Galicja ) to wynik większego konserwatyzmu i wynikającego z tego zacofania. Różnice cywilizacyjne potrafią trwać przez dziesiątki lat .

Bidne Podkarpacie szuka uzasadnienia dla swojej wielkości.  Jak zwykle, nie mogąc znaleźć żadnych własnych przymiotów, chce się uświęcić opluwając innych.  Typowe. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

7 minut temu, gałąż napisał:

Nie chodzi o doświadczenia a fakty o tzw katolikach 

A fakty, te kluczowe, są chlubne i dotyczą większości prawdziwych katolików. Pomijam już to, że wiarygodność przekazu w tych kwestiach, z założenia jest "delikatnie" większa w przypadku informacji od katolików niż lewactwa walczącego z wiarą. Tacy jak ty doskonale wiedzą, że wierni nigdy się nie ugną przed patologią lewackiej indoktrynacji, nigdy nie poddadzą tej skrajnie prymitywnej, rozpisanej na lata manipulacji dla moralnego motłochu, gdyż to jednostki które cechuje nie tyko wiara, a więc m.in. walka o prawdę, ale przede wszystkim także powiązany z nią twardy kodeks moralny. Dlatego tak usilnie toczą ten bój z chrześcijaństwem, który oczywiście jak pokazuje historia setek lat, skazany jest zawsze na pewną przegraną.

24 minuty temu, gałąż napisał:

Wiem ciężko bedzie bo nic nie zrobił

Powtarzam, w przeciwieństwie do tuska podjął przynajmniej próby, a więc okazał element propolskiego podejścia do tej sprawy. Czasem możesz posiać i nic nie zebrać, ale jak nie posiejesz, to już na pewno nic nie zbierzesz. Tusk natomiast wolał siać, ale na szwabskim polu i tam niewąpliwie zebrał dla samego siebie bardzo dużo, naturalnie kosztem najwyższych interesów tego państwa, a więc zdrady narodowej.

29 minut temu, gałąż napisał:

Oj konkretnie to Czesi zbadali sprawe i siè okazało że Tarczyński głosi anty Unijne brednie za co Kreml go wynagradza !

I gdzie dowody? Dlaczego jeszcze nie postawiono mu oficjalnych zarzutów prokuratorskich? Co za populistyczne brednie wyciągnięte z odmętów jakiegoś ostatniego internetowego rynsztoku, tych ostatnich tchórzy i faszystowskich kolaborantów. Świnia Weber niewątpliwie też grubo tuska kasą obsypuje za te ciągłe akty zdrady.

11 minut temu, Zbig napisał:

RAL jest paletą kolorów, nie ma w nim żadnych gradientów

🤣 A na bazie czego budowany jest gradient, jak nie na kodach tonacji konkretnej palety, np. RAL?

W dniu 9.12.2024 o 13:13, YunnanTEA napisał:

Radom na pewno na lewaka Rafałka nie zagłosuje

Na własnego prezydenta z PO już trzecią kadencję głosuje... 🙂

10 minut temu, Mark75X napisał:

kodach tonacji konkretnej palety

Widzę że gradienty kolorystyczne nie wystarczyły, jeszcze kody tonacji trzeba dorzucić...  I wężykiem, wężykiem 😉

13 minut temu, Mark75X napisał:

oficjalnych zarzutów prokuratorskich

A jest coś takiego, jak nieoficjalne zarzuty prokuratorskie?

33 minuty temu, Mark75X napisał:

A fakty, te kluczowe, są chlubne i dotyczą większości prawdziwych katolików. Pomijam już to, że wiarygodność przekazu w tych kwestiach, z założenia jest "delikatnie" większa w przypadku informacji od katolików niż lewactwa walczącego z wiarą. Tacy jak ty doskonale wiedzą, że wierni nigdy się nie ugną przed patologią lewackiej indoktrynacji, nigdy nie poddadzą tej skrajnie prymitywnej, rozpisanej na lata manipulacji dla moralnego motłochu, gdyż to jednostki które cechuje nie tyko wiara, a więc m.in. walka o prawdę, ale przede wszystkim także powiązany z nią twardy kodeks moralny. Dlatego tak usilnie toczą ten bój z chrześcijaństwem, który oczywiście jak pokazuje historia setek lat, skazany jest zawsze na pewną przegraną.

Powtarzam, w przeciwieństwie do tuska podjął przynajmniej próby, a więc okazał element propolskiego podejścia do tej sprawy. Czasem możesz posiać i nic nie zebrać, ale jak nie posiejesz, to już na pewno nic nie zbierzesz. Tusk natomiast wolał siać, ale na szwabskim polu i tam niewąpliwie zebrał dla samego siebie bardzo dużo, naturalnie kosztem najwyższych interesów tego państwa, a więc zdrady narodowej.

I gdzie dowody? Dlaczego jeszcze nie postawiono mu oficjalnych zarzutów prokuratorskich? Co za populistyczne brednie wyciągnięte z odmętów jakiegoś ostatniego internetowego rynsztoku, tych ostatnich tchórzy i faszystowskich kolaborantów. Świnia Weber niewątpliwie też grubo tuska kasą obsypuje za te ciągłe akty zdrady.

🤣 A na bazie czego budowany jest gradient, jak nie na kodach tonacji konkretnej palety, np. RAL?

Masz pewien problem, myślisz ze jak użyjesz wielu mądrych słów to mówisz coś mądrego i wydaje sie Tobie że masz racje, a to nie prawda !  Nie ma nic gorszego od wykształconych idiotów i to nie moje słowa ale zgadzam sie z nimi w 100%

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Serio wierzysz w ten fejk, bo gdzieś to przeczytałeś i jeszcze sobie dobitnie zinterpretowałeś?

Co innego 100mln na budowanie drugiego radio maryja 😁

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

50 minut temu, Zbig napisał:

Owszem, są. Mogą być z tvn, mogą u Gozdyry w Polsacie i od Bodnara, przekazane w tvp przez samozwanczego Korneluka.

Po publicznym wysłuchaniu kandydatów 26.02.2024 r. zespół rekomendował na stanowisko Prokuratora Krajowego prokuratora Dariusza Korneluka, m.in. z uwagi na „największe doświadczenie w kierowaniu zespołami na różnych szczeblach prokuratury, a nadto wobec przedstawienia szerokiej i spójnej wizji prokuratury”.

Edytowane przez YunnanTEA
2 minuty temu, YunnanTEA napisał:

Owszem, są. Mogą być z tvn, mogą u Gozdyry w Polsacie i od Bodnara, przekazane w tvp przez samozwanczego Korneluka.

Chciałbym tylko przypomnieć że prokurator który przejdzie w stan spoczynku jest emerytem i prokuratorem już być nie może zgodnie z Polskim prawem 😁

Chciałbym tylko przypomnieć że prokurator który przejdzie w stan spoczynku jest emerytem i prokuratorem już być nie może zgodnie z Polskim prawem 😁

Podobnie jest z emerytowanym policjantem pobierającym dodatek za niezdolność do słuźby. Lecz cudowne uzdrowienia są możliwe i coraz popularniejsze. 🥴

Godzinę temu, gałąż napisał:

Masz pewien problem, myślisz ze jak użyjesz wielu mądrych słów to mówisz coś mądrego i wydaje sie Tobie że masz racje, a to nie prawda ! 

Kolejny cudowny wpis w kategorii próżni przemyśleń. Możesz sobie tutaj ostro porywalizować w tej dyscyplinie z jednym z własnych klakierów. Klasyczny lewacki, kompromitujący was jedynie bełkot. To jedyne co możecie z siebie z trudem wydalić w zetknięciu z brakiem argumentów. Naprawdę, żałosny jesteś.

Godzinę temu, gałąż napisał:

Nie ma nic gorszego od wykształconych idiotów i to nie moje słowa ale zgadzam sie z nimi w 100%

Raczej trudno o wykształconego idiotę, bo przy tym, a więc najwyższym stopniu upośledzenia umysłowego, żadnego poważniejszego wykształcenia by nie zdobył. Jak najbardziej można sobie natomiast wyobrazić zarówno wykształconego, jak i prymitywa śmiecia moralnego. 

2 godziny temu, Zbig napisał:

Widzę że gradienty kolorystyczne nie wystarczyły, jeszcze kody tonacji trzeba dorzucić...  I wężykiem, wężykiem

Widzę, że jest gorzej niż myślałem. Nie tylko nie rozumiesz istoty tematu, którego się uczepiłeś, ale nawet znaczenia podstawowych terminów. Ośmieszasz się tylko po raz kolejny. Ile takich występów jeszcze w planach? 😄

2 godziny temu, Zbig napisał:

Nie, ale nieupublicznione czasowo w mediach nie mogą też być traktowane jako oficjalne, a jedynie jako nieoficjalnie zasłyszane. I jak? Zrozumiałeś, czy to jednak za wysoko na twój poziom?

2 godziny temu, Mark75X napisał:

Ile takich występów jeszcze w planach? 😄

Wiele.
Dokładnie legion.

6 godzin temu, soundchaser napisał:

Nie rozumiem.

jakos to mnie nie dziwi.

5 godzin temu, soundchaser napisał:

To cytat z tych, którzy uwierzyli w uzdrawiające szczepionki przeciwcovidowe

ba,sa tacy ,którzy wierza w uzdrawiajaca moc pana od taśmy.

Cóz,jaki kandydat-tacy wyborcy...

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

5 godzin temu, jar1 napisał:

W Warszawie to kandydat "rozmodlonych" kandydatów Konfederacji i PiSu prezydenta raczej żadnych szans nie mają.

Ukryta Zawartość

W Warszavivie nikt normalny nie ma szans u tych oszołomionych lemingów co jedzą robaki.

A na poważnie: Powstanie Warszawskie było karą przede wszystkim za grzech głupoty.

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Godzinę temu, il Dottore napisał:

Powstanie Warszawskie było karą przede wszystkim za grzech głupoty.

Czy dążenie do wolności  po 5 latach terroru jest głupotą ?

6 godzin temu, Mark75X napisał:

Kolejny cudowny wpis w kategorii próżni przemyśleń. Możesz sobie tutaj ostro porywalizować w tej dyscyplinie z jednym z własnych klakierów. Klasyczny lewacki, kompromitujący was jedynie bełkot. To jedyne co możecie z siebie z trudem wydalić w zetknięciu z brakiem argumentów. Naprawdę, żałosny jesteś.

Raczej trudno o wykształconego idiotę, bo przy tym, a więc najwyższym stopniu upośledzenia umysłowego, żadnego poważniejszego wykształcenia by nie zdobył. Jak najbardziej można sobie natomiast wyobrazić zarówno wykształconego, jak i prymitywa śmiecia moralnego. 

Dokładnie to robisz 🤣

Jest mnóstwo wyksztalconych idiotów !

12 godzin temu, gałąż napisał:

Za dwa tygodnie nie kupisz w Norwegii nowego spalinowego auta i tam nikt nie jeczy jak w Polsce

To po co tu wróciłeś? 😁

?👈

3 minuty temu, rafal735r napisał:

To po co tu wróciłeś? 😁

Poczułem się jak Tusk 🤣🤣🤣

A to Polak pracujący za granicą nie ma prawa wrócić do Polski do domu rodziny, znajomych ? 😁

11 godzin temu, gałąż napisał:

A nie dziwi Ci to że pisuary jak im się pod dupami pali to uciekajà do swoich czyli do Orbana psa Putina ?

Przepraszam, a kto chodził na Ruskiej smyczy całymi latami? Podpowiem, przesuń trochę palcem na mapie w lewo. Rozumiem że wtedy wam pasowało. Nikt nie trąbił (prócz pisowcow i Kaczyniaka) że pchają się w kłopoty. Wtedy brawo pewnie biłeś. 

Poczułem się jak Tusk 🤣🤣🤣

A to Polak pracujący za granicą nie ma prawa wrócić do Polski do domu rodziny, znajomych ? 😁

Po co tu się truć. Zdrowie i czyste powietrze najważniejsze. Co tam rodzina, dziś według lewackie ideologii rodzina nie jest w modzie. 

?👈

Teraz, rafal735r napisał:

Przepraszam, a kto chodził na Ruskiej smyczy całymi latami? Podpowiem, przesuń trochę palcem na mapie w lewo. Rozumiem że wtedy wam pasowało. Nikt nie trąbił (prócz pisowcow i Kaczyniaka) że pchają się w kłopoty. Wtedy brawo pewnie biłeś. 

Mówisz jak w tvpis ktoś coś a konretnie nic 😁

2 minuty temu, rafal735r napisał:

Po co tu się truć. Zdrowie i czyste powietrze najważniejsze. Co tam rodzina, dziś według lewackie ideologii rodzina nie jest w modzie. 

Skąd pomysł że jestem lewakiem bo nie mam dokładnie takich poglądów jak Ty ? 😁

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.