Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      33
    • Karol Nawrocki
      49

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, marecki marek napisał:

Dziewczyny na paradach dały mu ksywe Wokietek to chyba przez to postanowił się wydłużyć.

To chyba Tissot Tour d'France z 2021 roku z żółtym paskiem.

Dla Ciebie lewaczka, a dla innych patriotka extremalnie prawicowa, pobożna, antyeuropejska. Tak wynika z Roty. 

Wstyd Ci za Polaków, ale słowo Niemiec nie przejdzie Ci przez klawiaturę. No chyba, że faszyści czy krzyżacy z Roty to już ktoś inny,  a Niemcy wybranym plują tylko do kieszeni.

Dziewczyny na paradach dały mu ksywe Wokietek to chyba przez to postanowił się wydłużyć.

Dla Ciebie lewaczka, a dla innych patriotka extremalnie prawicowa, pobożna, antyeuropejska. Tak wynika z Roty. 

Wstyd Ci za Polaków, ale słowo Niemiec nie przejdzie Ci przez klawiaturę. No chyba, że faszyści czy krzyżacy z Roty to już ktoś inny,  a Niemcy wybranym plują tylko do kieszeni.

poważnie dla Ciebie o tym kim jesteśmy i jakie mamy poglądy świadczy napisanie tekstu piosenki ? A nie to jak żyjemy ?  Ideologia LGBT napisała Rote nie człowiek 🤣 to Wasz tok myślenia nie mój.

Nie mam Problemu z Niemcami, Żydami, LGBT bo w moim domu nikt nie pluł na innych i nie przekazywał tego swoim dzieciom ! Dodatkowo jak jakiś chory z nienawiści do ludzi Kaczyński czy Mentzen pluje na innych to na mnie nie robi to wrażenia i nigdy nie dalem sobie tego zaszczepić jak niektórzy, ponieważ myśle samodzielnie i ani Oni ani kościół nie bedzie mi mówił co mam myśleć i jak mam żyć !

Tak w Polsce zniszczonej przez Faszyzm wstyd mi za Polaków popierających faszystów Mentzena i Nawrockiego !

8 godzin temu, Pseudodrummer napisał:
8 godzin temu, Zbig napisał:

Za bardzo przyzwyczaiłeś się do Dudy.

Cóż,pudło.
jak zwykle.

Owszem, Duda to pudło, mógłby robić za wzorzec w Sevres.

10 godzin temu, soundchaser napisał:

Zamiast słuchać zboka Mansona, zacznij trochę interesować się światem, w którym żyjesz, korzystając z odpowiednich mediów.

Dla mnie to ty już jesteś dnem moralnym. 

?👈

2 godziny temu, YunnanTEA napisał:

A co do Rafała zdania są podzielone...

To się zdarza.  Taki np. Trofim Łysenko był sceptyczny co do teorii Darwina.

7 godzin temu, Mark75X napisał:

jako syn tajnego współpracownika SB

Są to najwyższe kwalifikacje do rządzenia naszym krajem. Mile widziane jeszcze pochodzenie żymskie, co najmniej żona żymianka. Normalni kandydaci odpadają po kilku tygodniach kampanii….dobre też są studia administracji i dyplomacji typu żymskiego w USA, jak nie własne to dzieci, no i oczywiście pełna poświęcenia praca w fundacjach finansowanych przez Sorosińskiego.

Edytowane przez electro

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

10 godzin temu, gałąż napisał:

Kto naucza dzieci bzykać kozy ?

Raczej należy zapytać, kto uparcie tą kwestię w kółko porusza?  I co takie obsesyjne myślenie o kozach w rzeczywistości oznacza?

Edytowane przez Zbig
3 minuty temu, Zbig napisał:

Raczej należy zapytać, kto uparcie tą kwestię w kółko porusza?  I co takie obsesyjne myślenie o kozach w rzeczywistości oznacza?

Co do kóz to nie wiem, ale najogólniej każda głupota w Polsce przechodzi jako dostosowanie prawa do legislacji unijnej. Zastąpiło to wcześniejszy dekret Stalina w ZSRR i krajach podległych.

3 minuty temu, Zbig napisał:

Podejrzewam że jest to Ten sam system zachowań co w przypadku np osadzonych nienawidzących geji, ale jak im się pod celą taki trafi, to lecą wióry 😁 

5 minut temu, gałąż napisał:

Podejrzewam że jest to Ten sam system zachowań

Robiłeś badania, publikowałeś te tranzycje w homo? Sam jesteś po przejściu? Leciały Ci wióry?

1 minutę temu, electro napisał:

Robiłeś badania, publikowałeś te tranzycje w homo? Sam jesteś po przejściu? Leciały Ci wióry?

Twoja atakująca odpowiedź świadczy tylko o tym że sie tego boisz, a w mojej publikacji przedstawiłem dowody na to że Ci którzy się tego boją, tak naprawde boją się tego że jak znajdą się w takiej sytuacji, to zachowają się jak osadzeni 😉

Ja się nie boję 😁

8 godzin temu, il Dottore napisał:

Wykonał pracę wręcz tytaniczną i jeśli nie niemożliwą, to cholernie trudną i skomplikowaną. Wymagało to od niego nie tylko sprawności bitewnej ale i wielkiego politycznego sprytu.

Dowiedziałeś się tego z lekcji historii, a Trzaskowskiego skreśliłeś nie wiedząc jeszcze co może osiągnąć dla kraju w przyszłości.

Jasnowidz?

36 minut temu, gałąż napisał:

Twoja atakująca odpowiedź świadczy tylko o tym że sie tego boisz

To było pytanie. Zauważyłem, że wypowiadasz tezy bez żadnego oparcia o naukę. Jakieś własne niczym nie poparte fantazje seksualne. Masz do tego oczywiście prawo, ale fałszywa jest tutaj obudowa psychologiczna czy pseudopsychologiczna.

2 minuty temu, electro napisał:

To było pytanie. Zauważyłem, że wypowiadasz tezy bez żadnego oparcia o naukę. Jakieś własne niczym nie poparte fantazje seksualne. Masz do tego oczywiście prawo, ale fałszywa jest tutaj obudowa psychologiczna czy pseudopsychologiczna.

Nie ja to wymyśliłem, i udowodniłem 😁

2 godziny temu, marecki marek napisał:

postanowił się wydłużyć

Jejkuuuuuuuu... przeczytałem początkowo "postanowił se wydłużyć". 😄 

A red. Michalkiewicz mówi, że otrzymanie przez Obóz Zdrady i Zaprzaństwa pełni władzy, bez prezydenta który wetuje te ich kretynizmy, jest tak niebezpieczne, że w imię powstrzymania rewolucji komunistycznej jest gotów zagłosować nawet na kota Jarosława. 🙂 

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

44 minuty temu, electro napisał:

Skoro to tylko tezy niczym nie poparte, to jak wtłumaczysz przykład z osadzonymi gardzącymi gejami a jak jest okazja to wióry leczą ? 

Nie próbuj podważać że tak nie jest z osadzonymi i że tego nie robią.

Powtarzanie pisowskich bzdur za  byłym TVPiS nie jest czymś wybitnie intelektualnym 😉

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

blaszczak-kaminski-facet-z-krowa-na-milo 

Szczególnie w kontekście, gdy te pseudo "prawicowe" rządy wydały wizy i sprowadziły do Polski setki tysięcy emigrantów.

"Według informacji zamieszczonych w Wortalu Publicznych Służb Zatrudnienia, w 2022 roku wydane zostało 365 490 zezwoleń na pracę dla cudzoziemców. Dla osób pochodzących z państw muzułmańskich wydano łącznie 135 561 zezwoleń na pracę w Polsce."

Ukryta Zawartość

Czyli, jak zwykle, prawacy straszą ludzi tym, co sami robią.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jar1
14 godzin temu, EmilioE napisał:

No i kobiety. Kobiety są ciemiężone i muszą zostać ocalone i uszanowane!

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

1 godzinę temu, soundchaser napisał:

Trzaskowskiego skreśliłeś nie wiedząc jeszcze co może osiągnąć dla kraju w przyszłości.

Wierz mi,  że nawet nie zamierzam tego sprawdzać. 🙂

Co dobrego taka pacynka Sorosa może zrobić dla Polski? No bez żartów! 😄 Zobacz na Francję i Socjalistyczną Republikę Kanady - takie same pacynki tam rządzą - oni są jak spod sztancy. To są PRODUKTY a nie ludzie z krwi i kości.

Edytowane przez il Dottore

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

2 godziny temu, gałąż napisał:

poważnie dla Ciebie o tym kim jesteśmy i jakie mamy poglądy świadczy napisanie tekstu piosenki ? A nie to jak żyjemy ?

Do pewnego stopnia tak bo Maria Konopnicka nie robiła coming outów (chyba, że się mylę), a więc możemy ją ocenić tylko po tym co napisała. No i Rota to chyba nie taka zwykła piosenka. Brana była pod uwagę jako hymn po odzyskaniu niepodległości.

Tak w Polsce zniszczonej przez Faszyzm wstyd mi za Polaków popierających faszystów Mentzena i Nawrockiego

Było niedawno gdzieś zdjęcie zruinowanej Warszawy to kto to zrobił dziadek Nawrockiego i Mentzena

ponieważ myśle samodzielnie i ani Oni ani kościół nie bedzie mi mówił co mam myśleć i jak mam żyć !

Myślisz samodzielnie, ale w każdej wypowiedzi ksiądz albo kościół

4 minuty temu, il Dottore napisał:

Wierz mi,  że nawet nie zamierzam tego sprawdzać. 🙂

Co dobrego taka pacynka Sorosa może zrobić dla Polski? No bez żartów! 😄 Zobacz na Francję i Socjalistyczną Republikę Kanady - takie same pacynki tam rządzą - oni są jak spod sztancy. To są PRODUKTY a nie ludzie z krwi i kości.

Dokładnie tak. Przed wyborami się wyzywają od najgorszych, aby się uwiarygonić, a potem zapominają wszystko.

• Moderatorzy
1 godzinę temu, soundchaser napisał:

Trzaskowskiego skreśliłeś nie wiedząc jeszcze co może osiągnąć dla kraju w przyszłości.

Ja też mu plusa nie dam. Nie jestem ciekaw co może osiągnąć w przyszłości bo skoro prowadza się z Sorosem i Tuskiem to posiada wystarczająco mocną negatywną rekomendację by go wykluczyć.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

24 minuty temu, il Dottore napisał:

Jak zwykle: błyskotliwie i inteligentnie....

3 minuty temu, stench napisał:

skoro prowadza się z Sorosem i Tuskiem to posiada wystarczająco mocną negatywną rekomendację by go wykluczyć.

Tutaj też...

3 minuty temu, marecki marek napisał:

Do pewnego stopnia tak bo Maria Konopnicka nie robiła coming outów (chyba, że się mylę), a więc możemy ją ocenić tylko po tym co napisała. No i Rota to chyba nie taka zwykła piosenka. Brana była pod uwagę jako hymn po odzyskaniu niepodległości.

Było niedawno gdzieś zdjęcie zruinowanej Warszawy to kto to zrobił dziadek Nawrockiego i Mentzena

Myślisz samodzielnie, ale w każdej wypowiedzi ksiądz albo kościół

Dokładnie tak. Przed wyborami się wyzywają od najgorszych, aby się uwiarygonić, a potem zapominają wszystko.

Czyli dwudziestoletni związek dwóch kobiet nie świadzczy o niczym ? 🤣 niedowiary jak napisanie tekstu piosenki może zamknąć gęby innym 😁

Warszawe zniszczyli Faszyści, a teraz faszyści na marsz niepodległości zapraszają faszystów np z Włoch czy Wegier i świetują ze swastykami o hajlowaniu Bosak o Berkowicza nie wspomne.

Jestem ateistą i gdyby kościół nie wtrącał się do mojego życia ja nie wtrocałbym się do kościoła !

Ciekawe że na tzw prawicy tępiącej LGBT jest wiecej gejów niż w lewicy 🤣

4 minuty temu, gałąż napisał:

Ciekawe że na tzw prawicy tępiącej LGBT jest wiecej gejów niż w lewicy

Bo prawica nic do homosiów nie ma. Niech sobie żyją a nawet do partii ich przyjmiemy. Przecież to prywatna sprawa kto z kim śpi. Kogo to obchodzi??? Prawica do łóżka nikomu nie zagląda. Czy sypiasz z trzema panienkami naraz, czy z kolegą, czy z psem czy z odkurzaczem - nikogo to nie interesuje. Prywatne sprawy są... prywatne.

Walczymy natomiast zajadle z LGBTRTVAGD. Bo LGBT to nie ludzie. To ideologia. Krańcowo niebezpieczna i zabójcza dla naszej cywilizacji.

14 minut temu, gałąż napisał:

Warszawe zniszczyli Faszyści, a teraz faszyści na marsz niepodległości zapraszają faszystów np z Włoch czy Wegier i świetują ze swastykami o hajlowaniu Bosak o Berkowicza nie wspomne.

Dziadek Bosaka, Berkowicz, Mentzena, Nawrockiego oraz zaproszeni faszyści z Włoch i Węgier zniszczyli Warszawę. Von dem Bach ratował, ale mu się nie udało.

15 minut temu, il Dottore napisał:

Bo prawica nic do homosiów nie ma. Niech sobie żyją a nawet do partii ich przyjmiemy. Przecież to prywatna sprawa kto z kim śpi. Kogo to obchodzi??? Prawica do łóżka nikomu nie zagląda. Czy sypiasz z trzema panienkami naraz, czy z kolegą, czy z psem czy z odkurzaczem - nikogo to nie interesuje. Prywatne sprawy są... prywatne.

Walczymy natomiast zajadle z LGBTRTVAGD. Bo LGBT to nie ludzie. To ideologia. Krańcowo niebezpieczna i zabójcza dla naszej cywilizacji.

Yhy i dlatego Mentzen w swojej 5 krzyczy nie chcemy gejów, żydów ? To chyba do Bosaka i Brauna 🤣

Tak tak ideologia napisała tekst Roty 🤣

1 minutę temu, marecki marek napisał:

Dziadek Bosaka, Berkowicz, Mentzena, Nawrockiego oraz zaproszeni faszyści z Włoch i Węgier zniszczyli Warszawę. Von dem Bach ratował, ale mu się nie udało.

Nie ich dziadek zniszczył tylko oni hajlują i od najmłodszych lat biegają ze swastykami, bratają się jak Bosak z Banderowcami a teraz morde Wołyniem sobie wyciera !

W dniu 14.12.2024 o 00:40, YunnanTEA napisał:

Podobnie jest z emerytowanym policjantem pobierającym dodatek za niezdolność do słuźby. Lecz cudowne uzdrowienia są możliwe i coraz popularniejsze. 🥴

Do tej pory myślałem że cudowne uzdrowienia to domena ZUS-u który uzdrawiał ludzi z trwałym kalectwem typu , amputacje rąk, nóg. A tu powstała następna instytucja zarządzająca cudownymi uzdrowieniami - Prokuratura. Takie cuda tylko w Polsce czy jeszcze gdzieś na świecie występują. Coś tam słyszałem o Grecji ale nie wiem ile w tym prawdy. Pewnie cudownie uzdrawiającej prokuratury imienia Bodnara i tak nie mają 🙂

Nie muszę głosować, żeby wiedzieć jakim człowiekiem jest Trzaskowski, Biedroń czy Hołownia. Z tej grupy ostatnio szansę dostał Hołownia i zagłosowało na niego wydaje się trochę rozsądnych i porządnych ludzi, dlaczego? Trudni to ocenić. Człowiek z natury jest naiwny i różne szumowiny to wykorzystują. Odniesienie do stanu wojny, decyzji typu powstanie jest bardzo górnolotne mimo, że trafne. Tak, od takich mężów stanu jak Hołownia z małżonką czy Biedroń z partnerem będzie zależało życie polskich obywateli i ja bym się nad tym nie rozczulał. Wyborcy wypiją to, co sami nawarzyli. Udział w wyborach to wielka odpowiedzialnosc.

49 minut temu, il Dottore napisał:

Bo prawica nic do homosiów nie ma

Ja nie jestem z prawicy i też nic do nich nie mam.

50 minut temu, il Dottore napisał:

Zjedzą nas?

Niebezpieczna to jest tego typu ideologia jak Twoja.

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.