Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Bez jaj! Przecież ludzie walczyli o lepsze jutro a konfident tylko kapował. Przed bolkiem gdańszczanie ostrzegali już dużo wcześniej, tylko nikt nie chciał w to wierzyć.

A skąd Ty możesz wiedzieć jak było naprawdę. Przecież w tym kraju wszystko jest manipulacją.

Co to za bezczelna, żyjąca ideałami młodzież! Zamiast dostosować się, kraść, oszukiwać i współpracować z moskalem, jak dziad i ojciec, oni sobie manifestują!

Cały świat, każdy przeciętny obywatel każdego obcego kraju zna tylko dwóch polskich współczesnych wielkich ludzi -JPII i Wałęsę, trzeba to koniecznie zmienić i udowodnić że to nieprawda? A może bohaterowie i legendy z innych krajów to są ludzie bez skazy ?

Legendy są wykreowane przez bajkopisarzy - zapewne te stale aktywne realizują się nadal w tym samym temacie.

IMHO.

Taktowidzetuiteraz.

PS.

Prowadził ślepy kulawego ...

To dla podpowiedzi o co mi chodzi.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

<br />Zamiast dostosować się, kraść, oszukiwać i współpracować z moskalem, jak dziad i ojciec<br />

Ach, młodość... Młodość jest zawsze idealistyczna i bezkompromisowa. Młodzi zapalczywie popierali młodą komunę w PRL-u lat 40` i 50`, i faszyzm w Niemczech lat 30` , itp itd. ,choć starsi ostrzegali.Teraz młodzi są w większości za PiS i światopoglądem narodowym...

Poza tym, kto niby kradł i oszukiwał ? Nasi ojcowie marzyli o takim kraju jak teraz, gdyby ktoś ich 30 lat temu zapytał, czy warto dogadać się z PRL-owską władzą aby bezkrwawo zmienić ustrój i po 25 latach najszybszego rozwoju w Europie osiągnąć to co mamy, nikt by się nie wahał ani chwili i nie pytał o szczegóły. Teraz tym, co ich wtedy nie było na świecie albo wisieli na maminych cyckach łatwo się wymądrzać i smalić farmazony .

Jeszcze raz bardzo przepraszam wszystkim za to że daję się wpuszczać w dyskusję nie na temat wątku. Już nie będę. W przeprosinach coś w temacie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A jakie to ma teraz znaczenie? Udało się bezkrwawo zmienić ustrój?

Prośba. Tu są ludzie, którzy doskonale pamiętają lata 90' i znają dogłębnie dokonania Twojego bohatera z tego okresu. Wklejaj te swoje teksty w wątku Polityka.

Poza tym, kto niby kradł i oszukiwał?

Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, że w tym momencie obrażasz wielu uczciwych Polaków, którzy jednak nie kradli i nie oszukiwali.

Edytowane przez Mrok

Ukryta Zawartość

Co w tym śmiesznego?

Piwo jest zdrowe i basta! Nikt mi nie powie, że jest inaczej. ;-)

Ukryta Zawartość

217759_skuteczny-akumulator.jpg

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Mam szczery zamiar go nieobejrzeć. Nawet w promocji za darmo w telewizji :) No chyba że puściliby oryginalną rozmowę braciszków czyli monolog "ląduj dziadu".

Mam szczery zamiar go nieobejrzeć. Nawet w promocji za darmo w telewizji :) No chyba że puściliby oryginalną rozmowę braciszków czyli monolog "ląduj dziadu".

Wzruszyła nas twa istoria!!!

Serioserio!

Bo tu sobie możesz komentować

CO CHCESZ -

pod jednym warunem - daj coś śmiesznego.

I teraz daj coś zgodnego z tematem!!!

może być nawet słabe - tak jak to moje poniżej - ALE DAWAJ!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Wzruszyła was towarzyszu moja historia ? Fajnie fajnie. A z tym kodem co ty mi tu wyjeżdżasz ? Sugerujesz mi jakąś opcję polityczną ? Ale się uśmiałem. Wy tacy jak zwykle zabawni towarzyszu jesteście.

Wzruszyła was towarzyszu moja historia ? Fajnie fajnie. A z tym kodem co ty mi tu wyjeżdżasz ? Sugerujesz mi jakąś opcję polityczną ? Ale się uśmiałem. Wy tacy jak zwykle zabawni towarzyszu jesteście.

acotozaodwracaniekotadupyogonemdoprzodu???

dawaj śmieszne i wtedy komentuj:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Ciapole - bronią się atakując.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.