Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jak bym Ci pokazał swojego kociaka :) Jest bardziej niż uroczy.

Ten, którego foty wrzuciłeś? Co siedział na regale i dobrał się do Tannoy'i?

Mam straszną słabość do kotów, w sumie w ogóle lubię zwierzęta :-D

Mój kot permanentnie zabiera mi mirunę z talerza.

Do płyt dzięki Bogu się nawet nie próbuje dobrać ;-)

Edytowane przez Keef'98

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Czepiasz się, młodziesz się dopiero łuczy ;-) Zresztą jestem ślepa jak kret i jadę z pamięci, jest to jedyna rzecz, w której przypominam 61-letniego Mariana ;-)

Czepiasz się, młodziesz się dopiero łuczy

Nie, nie o to. Skynek napisał faktycznie o Tannoyach, ale kotek teraz "ulubił" sobie MA.

Meloman ciekawski

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Przeżarcie :-D Chyba... Widziałam tylko rzygi, gdy szłam wyłączyć TV.

Tak czy siak, jak dzisiaj spróbuje władować się do łóżka, to wyleci przez balkon na ogród ;-)

jak dzisiaj spróbuje władować się do łóżka, to wyleci przez balkon na ogród ;-)

Stwierdzam przypadek okrucieństwa do zwierząt. Czy mam skorzystać z uprawnień jakie mi daje legitymacja TOnZ?

Miłośnik kotów musi mieć naprawdę ostry wzrok, by na poniższym zdjęciu oprócz myszołownego słodziaka dostrzec także samolot. ;)

33mwr28.jpg

Edytowane przez wiatrak

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

A mi rano, regularnie, wałęsające się po okolicy "puszki" i inne słodziaki rozwalają worki ze śmieciami. Oczywiście właściciele tych wolno biegających puszków nie wiedzą, a jak wiedza, to nie poczuwają się do sprzątnięcia rozgrzebanych śmieci.

Krew mnie zalewa.

Powrót po dłuższej przerwie...

Ale moment, moment...worki ze śmieciami powinny być w koszach lub kontenerkach na śmieci. Wszyscy używamy worków na śmieci, które jak są już zapełnione wkładamy do dużych koszy na śmieci i nie ma problemu.

Ale moment, moment...worki ze śmieciami powinny być w koszach lub kontenerkach na śmieci. Wszyscy używamy worków na śmieci, które jak są już zapełnione wkładamy do dużych koszy na śmieci i nie ma problemu.

Sly, nie u mnie. U mnie worki muszą leżeć przy ulicy. O żadnych pojemnikach nie ma mowy, bo śmieciarzom za dużo czasu zajmuje wyjęcie worka za pojemnika...

U nas segregowane jest w workach, a niesegregowane w kontenerach.

W sumie nic dziwnego, w domu (w zasadzie w garażu) mamy pojemniki na worki, aby nie było syfu, a wynosimy same worki.

Ta druga karma, która ma dobry skład, i która podajemy kotu to Schesir.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Wspaniały i mądry kot. Czytałem o tym swego czasu. Kot był wcześniej przygarnięty i odwdzięczył się swojej rodzinie narażając swoje życie, bo prawda jest taka, że w starciu ze znacznie większym psem był na przegranej pozycji. Kto żyje z kotami wie, że mają malutkie szczęki, wielokrotnie mniejsze niż porównywalny wielkością pies. Kot nie może ugryźć psa. Może walczyć tylko łapulami z pazurkami. To wspaniałe zwierzaki.

Miałem 3 żony i 3 koty.

Piłka jest po stronie kotów. To niezwykłe stworzenia, a bzdury typu, "kot przywiązuje się do miejsca w którym mieszka" czy kot jest fałszywy czy wyrachowany, należy wsadzić między bajki.

Koty to najbardziej empatyczne i współczujące zwierzęta. Miałem 3 ukochane psy, ale nie mógłbym uchybić kotom.

Witam ... wielu ludzi tutaj na firmu ma w swoich "o mnie' że nie mają kota, albo mają kota, albo mają stado kotów ... albo co w tym chodzi ?? Co ma kot do audio ??:> Z góry dziękuje za odpowiedź :)

Koty generalnie służą do dociążania kolumn. Niektórzy dziwni ludzie używają do tego celu... myszy.

Edytowane przez Mrok

Pierwsze zdanie bardzo dobre, godne plusa.

Napisałem to z przymrużeniem oka. ;) Kot to jest zwierzątko jedyne w swoim rodzaju. Mały, puszysty, mruczący czyścioch. Te wszystkie fochy, upodobania, zwyczaje... nie do pobicia. ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.