Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Żenada i egzaltacja - zapewne tak.

Ale smutno, że Kluseczki już nie ma...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez wiatrak

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Kot- gospodarz jest kastratem, ale to szeryf na łące. Uszy ma postrzępione w walkach i to on młóci inne koty, nie boi się . Kotki moich córek (brytka i malezyjska) śpią z nim razem na kanapie. To nie jest absolutny agresor.

Ale dziękuję, pocieszyłeś mnie. Żona jeszcze nie przetrawiła żałoby po Pimpku i zostawiła mnie samego z tym problemem.

Powinni się z czasem stolerować. Mieliśmy podobnie z 2 braciszkami z jednej matki tylko z 2 miotów. Na dzień dobry stary chciał zjeść młodszego. Stawiam że chodziło o teren. P pół roku starszy już mu pokazywał wszystko w koło

Pozdr

To właśnie ten młodszy. Starszego mi sk...........ie wieśniaki struli najprawdopodobniej. Spaliłbym takich gnoi

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie ma trudnych głośników - tylko prądu czasem brak

Ja

Są tacy. Są. Czasem jak widzę zimą na wsi psa na półmetrowym łańcuchu przy........ym do budy,z wodą zamarzniętą w misce to mi się nóż w kieszeni otwiera. A znam też takich że za wino pójdzie kotu czy psu łeb ukręci.

Nie ma trudnych głośników - tylko prądu czasem brak

Ja

Wiele osób uważa, że to co od siebie dajesz to wraca z większą siłą. Jeśli od ciebie wychodzi zło, okrucieństwo i cierpienie dla innych, to z czasem to wszystko do ciebie wróci ale ze znacznie większą siłą.

A jakiego futrzaka : ) polecacie. Bo zamierzam kupić sobie albo pieska, albo kocura : )

Kot czy piesek : )

: )

Tylko, że to nie jest zabawka. Jeśli nie jesteś pewien to może odpuść sobie. Może to być dla ciebie problem, a dla zwierzaka później dramat. Potem czyta się o porzuconych zwierzakach, albo krzywdzonych, zaniedbanych itd.

Tylko, że to nie jest zabawka. Jeśli nie jesteś pewien to może odpuść sobie. Może to być dla ciebie problem, a dla zwierzaka później dramat. Potem czyta się o porzuconych zwierzakach, albo krzywdzonych, zaniedbanych itd.

sly : ) źle mnie zrozumiałeś : )

Futrzak będzie traktowany jak rodzina.

Chciałbym mieć takiego futrzaka jak ma kolega... szpakowski ? , jest tutaj na forum.

Ostatnio zakładałem temat o kabelkach, i pisał do Mnie..ma w avatarze : ) futrzaka, i do tego małolitrażowy : )

Taki nie za duży, i nie za mały... idealny

Miałem kiedyś takiego futrzaka... jakieś 20 lat temu ?

Bardzo fajny był. : )

: )

Gry przygodowe ... " Wyłącznie Single Player !!! " ... 

Kot czy piesek : )

Kup kota burmańskiego, bedziesz miał dwa w jednym. Wygląda jak kot ale charakter ma psi.

Jedna uwaga nie ma szans na samotność nawet w kiblu. Moja kocica upatrzyła sobie mnie jako przewodnika stada i łazi za mną wszędzie. Jak w porę nie zareaguję na jej nachalne domaganie się głaskania mam ją zaraz mruczącą na moich plecach.

Super. Zazdroszczę.

Kocica ma naprawdę charakterek i nie odpuszcza. Najgorzej jak idę się odlać i jej nie zauważę a ona funduje mi skok na plecy. Można się nerwicy nabawić.

Burmańskie to fajne koty stworzone chyba tylko po to by być głaskanym.

Edytowane przez Przemysław_51508

Wiem, że mają wiele kolorów umaszczeń.

Umaszczenie mają podobne do syjamów tylko ciemniejsze no i oczy żółte. Generalnie u nas przeważają piaskowe z czekoladowym pyszczkiem, skarpetami i ogonem. Niektóre mają wyraźniejsze wybarwienie czekoladowe. Ciekawe jest to że w lecie wyraźnie jaśnieją w zimie są mocniej ubarwione. Jest też typ praktycznie cały czekoladowy, który czasem się trafia w miocie. Ostatni widziałem takiego kociaka w hodowli, z której brałem moją kocicę.

Ukryta Zawartość

Z tej brałem kocicę. Fajna hodowla bo nie jest nastawiona na zysk, a właściciele weryfikują przyszłych właścicieli kociaków. Ogólnie w Polsce nie jest to bardzo popularna rasa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Przemysław_51508

Kup kota burmańskiego, bedziesz miał dwa w jednym. Wygląda jak kot ale charakter ma psi.

Jedna uwaga nie ma szans na samotność nawet w kiblu. Moja kocica upatrzyła sobie mnie jako przewodnika stada i łazi za mną wszędzie. Jak w porę nie zareaguję na jej nachalne domaganie się głaskania mam ją zaraz mruczącą na moich plecach.

To ja też mam chyba burma:-)

A nie lepiej wziąć jakiegoś malucha ze schroniska ? Prawdopodobnie będzie Ci wierny do końca życia. Piszę prawdopodobnie, bo od nas kot wyprowadził się do sąsiadów i tam zamieszkał. Został znaleziony przez nas na działce był bardzo dobrze traktowany. Ale jak widać nie bardzo mu się to podobało; niewierna bestia :)

Informuję, że Łatek przybył do naszego domu - gospodarz Szarek parskał na niego, ale awantury nie było. Z Żoną jesteśmy w stresie.

Rodzina (wszystko kociarze!) wydzwania pytając, co się dzieje z kotami. Nie było kłopota? -mamy kota! :) Na dodatek rozwydrzonego miękkim żarciem.

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Łatkowi i Szarkowi dużo zdrowia i żarcia życzą Fuma, Mysio i Winicjusz.

Zapytaj lampy. Lampa bucha to Cię wysłucha! - powiedzonko dziecięce

A nie lepiej wziąć jakiegoś malucha ze schroniska ?

Nie wiem czy lepiej. Ja jednego wziąłem z osiedlowego śmietnika a kolejnego ze schroniska. To ten burm co łazi ze mną nawet do kibla;-) . Oczywiście sypiamy też razem:-)

A nie lepiej wziąć jakiegoś malucha ze schroniska ? Prawdopodobnie będzie Ci wierny do końca życia.

Mieliśmy kotkę ze schroniska, pięknie dorastała- aż tu diagnoza: białaczka kocia. Córcia wydała ciężkie pieniądze na ATZ, czy coś takiego. Straszne patrzeć na usypianie zastrzykiem własnego kota. Kilka miesięcy później druga kocia śmierć- też "kolorowa"- Tiffani dostała żółtaczki, śmiertelnej.

Po tym doświadczeniu zarzekaliśmy się: nigdy kota ze schroniska będącego często źródłem białaczki. .... Aż do wizyty córci. Zobaczyła maluszki za wcześnie przywiezione do schroniska, dostała je za darmo- bo prawdopodobnie nie wyżyją. Skutek: wykarmienie bracików wielkości palca, z noclegami na jej (wydatnych) piersiach. I oddanie do nas, na wieś. Wyrosły piękne , dorodne koty.

Córka teraz ma kotkę brytyjkę. Ostatnio kocica kilkanaście dni była na wczasach na wsi, u nas. Córka-logistyczka,menedżerka - w Dubaju.

I tak okresowo mamy zmiany kociej warty w domu.

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.