Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  271 członków

Paradigm Klub
IGNORED

Klub zwolenników PARADIGM

Rekomendowane odpowiedzi

Kamil ja ma kolumny Paradigma i serię monitor jak i Studio - różnice są duże - podobnie jak i równice pomiędzy studio a Signature, mniejsze różnice są zapewne pomiędzy Prestige a Signature ale też na pewno są .. Kwestia pewnie roku i nowe Sgnature się pojawią bo to już czas...

"Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń."  Eeleanor Roosvelt

• 2 tygodnie później...

No nie byłbym taki pewien co do tego kiedy się pojawi nowa seria Signature czy jak tam będzie się nazywała. Z ogólnych przeciwków wynika że sukcesywnie Paradigm ma wprowadzić poniżej serii Prestige jeszcze 3 nowe linie. Taki miał być plan. Jak na razie utrzymana i produkowana jest jeszcze seria Paradigm Monitor v 7.

Jak widać po serii Prestige Paradigm się nie śpieszy i powili prezentuje i a następnie rozwija nowe serie. Pierwszy głośnik z serii Prestige 85F został pokazany na AS 2015 a dopiero od niedawna cała seria jest kompletna. Wniosek z tego że jeśli się pojawi coś nowego to prapremierę będzie mieć pod koniec roku a skompletowanie serii zajmie kolejny rok.

Kerikawon Paradigm musi następce zrobić Signature ze względu że w tej cenie już można kupić kolumny lepiej wykonane plus mające większy wybór kolorystyki.. nie wspomnę o długości gwarancji.. teraz w tej cenie a nawet tańsze kolumny mają 5 lat gwarancji. Paradigm musi w przyszłym roku coś zrobić w tym temacie bo konkurencja odjedzie.. i nie może podnieść ceny...ta kwota na chwilę obecną to max.

"Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń."  Eeleanor Roosvelt

• 3 tygodnie później...

Mam do sprzedania jak by ktoś chciał, cena do negocjacji ale bez przesady.

http://allegro.pl/paradigm-reference-studio-sub-15-v-5-i6236520249.html

Ostatnio zagłębiłem się trochę w serie Paradigm Monitor i się uśmiałem, kosze z głośników z plastiku czego wcześniej nie wiedziałem.

Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak to możliwe że to się sprzedaje ze takie pieniądze.

• 1 miesiąc później...

Witam, mam do sprzedania dwa nowe głośniki wysoko-tonowe do serii STUDIO V5.

Głośniki są w oryginalnych kartonikach, nie używane.

Mogę zainteresowanym przesłać zdjęcia.

Cena nowych w serwisie to koszt 450 złotych u mnie będzie taniej.

Kontakt na PW

Zapomniałem dopisać mam też nową maskownice z oryginalnym kartonem do Paradigm 100V5.

Cena w serwisie 380 złotych u mnie będzie taniej.

Kontakt na PW

• 3 tygodnie później...

cena zapewne będzie drobnostkowa , coś w postaci ciągu Studio x4 = Prestige x2 = Persona. No ale raz na czas znajdzie się kupiec i juz będzie wyjaśnienie - no jest zapotrzebowanie i cena nie odstrasza ! TADAAAAMMMMM !

$10,000-40,000/pair (estimated)......ciekawi mnie ile doliczy polpak.....

Polpak raczej nic nie dolicza, tylko oferuje w cenach o 10 % niższych od sugerowanych przez Paradigm.

Ceny sugerowane produktów Paradigm, Anthem czy MartinLogan w Europie są ustalone odgórnie w Euro. Proponuje przeliczyć.

Cena Persona 7F to około 14000 Euro za sztukę.

A ile będzie modeli podłogówek w tej nowej serii i w jakich kolorach ? Coś już wiecie ? Bo te najdroższe to raczej szału na nie w RP to nie będzie..

Jak by ktoś był zainteresowany.

Wszystko nowe nie używane, do głośników są oryginalne kartoniki.

Można pisać na PW.

http://allegro.pl/paradigm-reference-studio-v4-i-v5-i6499253015.html

Informacyjnie od 19.10.2016 w sławnym mieście Łodzi w firmie RTV-MAX trwa prezentacja najnowszego wzmacniacza Roksan Blak w zestawieniu z MartinLogan Motion 60XT. Programowo są tam podłączone kable XLO SIG. Kto sobie chce pomacać nowe dziecko Roksan ma na to dwa tygodnie. Panowie maja na stanie tez Paradigm Prestige 75F można posłuchać w tym zestawieniu.

A za pamięci to chyba tez jest ważne. Na najbliższym Audio Show odbędzie się prezentacja najnowszych głośników Paradigm PERSONA 7F w połączeniu z elektroniką Anthem

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.