Skocz do zawartości
IGNORED

Potwierdzenie KONCA SWIATA w 2012 !

Vlad

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zwykle, jak coś ważnego sie dzieje to co innego ważniejsze. Twoja strata, nie codziennie jest koniec świata.

p.s. nie poleje bo brakło:(

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

O 18 poza deszczykiem nic się w mojej okolicy nie wydarzyło. A może jednak się wydarzyło i realna rzeczywistość zniknęła a my istniejemy jedynie w wirtualnej? Jakub nam to wytłumaczy ;-).

P.S.

Drinki wyglądają i smakują jak najbardziej realnie! Spożywam je od dobrej chwili w celu potwierdzenia realności otaczającego mnie świata.

Jestem Europejczykiem.

...i go normalnie..szlag trafił.

U mnie też wczoraj kogoś szukali, nie wiem czy skutecznie. Grzmiało i błyskało. Nie wiem o kogo chodziło, na wszelki wypadek nie wychodziłem z domu.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Zawiodlem sie. Mial byc koniec swiata o 18 godz. Wzielem 14 kredytow, zaszalalem... I co? Teraz trzeba splacac cale zycie!

Uuuuu! - kolejny ryzykant optymista :)

wolę wariant Foxa (#295)

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Cały świat ma we dupie Harolda Campinga i dalej wszystko toczy się po swojemu... Ludzie, którzy pozbyli się wszelkiego majątku i kryjąc się po jaskiniach jak to miało w paru miejscach na świecie to banda idiotów i tyle...

Straszaki? Czyli poeta ma rację:)

PIOSENKA O KOŃCU ŚWIATA

W dzień końca świata

Pszczoła krąży nad kwiatem nasturcji,

Rybak naprawia błyszczącą sieć.

Skaczą w morzu wesołe delfiny,

Młode wróble czepiają się rynny

I wąż ma złotą skórę, jak powinien mieć.

W dzień końca świata

Kobiety idą polem pod parasolkami,

Pijak zasypia na brzegu trawnika,

Nawołują na ulicy sprzedawcy warzywa

I łódka z żółtym żaglem do wyspy podpływa,

Dźwięk skrzypiec w powietrzu trwa

I noc gwiaździstą odmyka.

A którzy czekali błyskawic i gromów,

Są zawiedzeni.

A którzy czekali znaków i archanielskich trąb,

Nie wierzą, że staje się już.

Dopóki słońce i księżyc są w górze,

Dopóki trzmiel nawiedza różę,

Dopóki dzieci różowe się rodzą,

Nikt nie wierzy, że staje się już.

Tylko siwy staruszek, który byłby prorokiem,

Ale nie jest prorokiem, bo ma inne zajęcie,

Powiada przewiązując pomidory:

Innego końca świata nie będzie,

Innego końca świata nie będzie.

Czesław Miłosz

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Panowie, nic straconego!

Dziadek Harold Camping , skorygowal obliczenia i ponownie oglosil ze koniec nastanie 21 pazdziernika 2011.

Godzina jeszcze nieobliczona :))

Nowy okres duchowości ma być panowie no ale jeszcze trzeba przeżyć tąpnięcie bo 7 miliardów ludzi naraz się nie nawróci... Wojna musi być!

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Wesele, na którym byłem, a które odbyło się "w czasie końca świata", będzie jednak niezapomniane!

O 17.30 piorun pozbawił nas prądu, choć burza na dobre zaczęła się 5 km dalej- m.in zalane piwnice w blokach (u nas tylko pokropiło). Kapela chwyciła instrumenty tradycyjne i nadawała unplugged. Po 3 godzinach przyszła faza (w gniazdkach) i zabawa toczyła się już bez przeszkód.

Nowy okres duchowości ma być panowie no ale jeszcze trzeba przeżyć tąpnięcie bo 7 miliardów ludzi naraz się nie nawróci... Wojna musi być!

Nie strasz tak tą wojną:)

niewierze.png

Kiedyś mieliśmy sylwestra nad morzem bez prądu, zasypane drogi- niektórzy spędzili w samochodach...Miło się wspomina.

O dniu i godzinie końca świata nie wie nawet Jezus Chrystus (24 rozdz.Ewangelii Św.Mateusza)o czym poinformował swoich uczniów !Kiedy nastąpi koniec świata wie tylko jego i nasz Ojciec -BÓG w niebiosach!!!

Przykro mi panie H.Cammping

A nie mówiłem , że w tym dniu nie będzie żadnego końca świata!!!!!!!!!

Piotr

Wesele, na którym byłem, a które odbyło się "w czasie końca świata", będzie jednak niezapomniane!

O 17.30 piorun pozbawił nas prądu, choć burza na dobre zaczęła się 5 km dalej- m.in zalane piwnice w blokach (u nas tylko pokropiło). Kapela chwyciła instrumenty tradycyjne i nadawała unplugged. Po 3 godzinach przyszła faza (w gniazdkach) i zabawa toczyła się już bez przeszkód.

To tak jak w filmie Alternatywy 4 :))

I tak samo nie będzie końca świata 21.12.2012r. jak chcą tego Majowie !!!!Koniec Świata będzie na 100 procent w niedalekiej przyszłości ,tak zapowiada Bóg w Piśmie Świętym ale o dniu i godzinie nikt z ludzi nie będzie wiedział ,wszyscy będziemy zaskoczeni ,bowiem koniec świata "przyjdzie jak złodziej w nocy"

Piotr

I tak samo nie będzie końca świata 21.12.2012r. jak chcą tego Majowie !!!!Koniec Świata będzie na 100 procent w niedalekiej przyszłości ,tak zapowiada Bóg w Piśmie Świętym ale o dniu i godzinie nikt z ludzi nie będzie wiedział ,wszyscy będziemy zaskoczeni ,bowiem koniec świata "przyjdzie jak złodziej w nocy"

No to po ile te bilety na Marsa?

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• 3 tygodnie później...

Właśnie widzę, że sąsiedzi wylegli z całym dorobkiem na balkony i patrzą na południowy wschód ponad dachami.

Jak wyjdzie zza chmur to coś się stanie...

I tak samo nie będzie końca świata 21.12.2012r. jak chcą tego Majowie !!!!Koniec Świata będzie na 100 procent w niedalekiej przyszłości ,tak zapowiada Bóg w Piśmie Świętym ale o dniu i godzinie nikt z ludzi nie będzie wiedział ,wszyscy będziemy zaskoczeni ,bowiem koniec świata "przyjdzie jak złodziej w nocy">>>>>> takie własnie mam wyobrazenie ....o NIM.patrzac na całokształ dotychczasowy.jak hydraulik który spieprzyl instalacje i porusza sie juz tylko nocom.ze wstydu.

Zaczyna się:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Audiofile będą musieli wyciągnąć wtyczkę...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

The odd get even.

To był klasy C skierowany w stronę ziemi zobaczymy jutro reakcję.

Cyt. Najsłabsze klasyfikowane zjawiska dają w maksimum strumień na poziomie 10-8 W/m² i uzyskują oznaczenie A, dziesięć razy silniejsze B, kolejne 10 razy silniejsze C, potem M i najsilniejsze X (co odpowiada poziomowi strumienia 10-4 W/m²). Klasyfikacja ma charakter ciągły, litery mają sens rzędu wielkości do których dodaje się liczbę opisującą ile razy obserwowany strumień jest większy od dane rzędu. Oznacza to, że np. rozbłysk klasy M3 jest trzy razy silniejszy od rozbłysku klasy M1 i jego strumień rentgenowski w maksimum jasności wynosił 3×10-5 W/m².

Rozbłyski silniejsze niż X10 występują bardzo rzadko i niekiedy używa się dla nich oznaczenia Y, wtedy oznaczenie Y2 jest równoważne X20.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.