Skocz do zawartości
IGNORED

Czym jest socjalistyczne myślenie ?

Vires

Rekomendowane odpowiedzi

Na marginesie: zauważam, że @tomek7776 jest zwolennikiem szkoły myślenia "w każdej gminie lotnisko". W Hiszpanii mieli podobnie. Zbudowali za ciężkie pieniądze. Obecnie (jeśli dobrze pamiętam) 18 lotnisk zostało zamkniętych gdyż nikt tam nie miał ochoty latać. Są to lotniska - widma, wiatr po nich hula i krowy się pasą.

bobcat

skad wiesz,ze tak jest jak piszesz?bo jakis popapraniec oplacany przez lewakow ci to w putinowskiej TVN(sprawdz wlascicieli i ich poprzednikow) powiedzial?

Kolejny dowód utraty kontaktu z rzeczywistością.

Poza tym zapamiętaj że słowo "lewak" to dla mnie komplement.

Na marginesie: zauważam, że @tomek7776 jest zwolennikiem szkoły myślenia "w każdej gminie lotnisko". W Hiszpanii mieli podobnie. Zbudowali za ciężkie pieniądze. Obecnie (jeśli dobrze pamiętam) 18 lotnisk zostało zamkniętych gdyż nikt tam nie miał ochoty latać. Są to lotniska - widma, wiatr po nich hula i krowy się pasą.

spojrz na mape lotnisk w polsce,,,,,a potem wypisuj komentarze.

Kolejny dowód utraty kontaktu z rzeczywistością.

Poza tym zapamiętaj że słowo "lewak" to dla mnie komplement.

a moglbys skomentowac skad u ciebie taka wiedza?

a tzw "utrata kontaktu z rzeczywistoscia",masz racje nie ogladam TVN,nie czytam GW,i nie ogladam zadnych wiadomosci,tych w necie rowniez.

wlasnie takiej odpowiedzi,po tobie sie spodziewalem.

twoje parcie na konfrontacje,np ze mna wynika z twojego przerazenia,niemocy,flustracji,w wyniku sytuacji,ktora nie jest po twojej mysli.

nie ogladam rzadnych wiadomosci

... do szkoły również nie chodziłem, dlatego robię tak rażące błędy ortograficzne.

Oto poziom wykształcenia PiS-iarstwa

wlasnie takiej odpowiedzi,po tobie sie spodziewalem.

Jakość odpowiedzi adekwatna do jakości pytania.

Tomek

A może program Kononowicza Ci odpowiada?

Przecież to jeden z najbardziej znanych Białostotczan .Obok Jana Klemensa Branickiego.

slyszy sie o ciekawszych miastach,gdansk,warszawa,podkarpacie(Bury),wroclaw,o kulczykgrodzie nie wspomne,,

Podkarpacie to matecznik PiS, nawet największe matoły to wiedzą. Ale Podkarpacie to nie jest miasto. nie uczą tego w szkołach???

Jestem Europejczykiem.

comment_TkmZvYwSvbOp7uTuef23KwxZmDPErtDD.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

comment_TkmZvYwSvbOp7uTuef23KwxZmDPErtDD.jpg

il Dottore kiedy wracasz żeby wspomóc Prezesa w budowie socjalizmu nierealnego ?

Musisz się pospieszyć bo nie zdążysz wypracować emerytury.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

il Dottore kiedy wracasz żeby wspomóc Prezesa w budowie socjalizmu nierealnego ?

Wróciłbym jutro. :)

Niestety - układ rodzinny mi na to nie pozwala. :(

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Wróciłbym jutro. :)

Niestety - układ rodzinny mi na to nie pozwala. :(

Zapłodniłeś Irlandkę?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wojciechu, pytałeś o wpisy merytoryczne w tym wątku?

Prawiczkowe odbywa się na kolanach.

slup do slupa.

niewygodna pozycja

przykryło sutanna na glowe.

A może program Kononowicza

Zapłodniłeś Irlandkę?

Od sasa do lasa, a u lewaków i tak zamiast umysłu sama siekana kiełbasa.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

A kto ci broni napisać coś z sensem???

Niektórych to przerasta.

Czekam z utęsknieniem na odpysknięcie się w stylu, że "złożyłem samokrytykę".

Wojciechu, pytałeś o wpisy merytoryczne w tym wątku?

O przepraszam. Wykazałem troskę o dobrostan Irlandii po przyjeździe Il' Dottore.

ty zdaje sie xynwax masz problem bo nie jestes w stanie posiekanej kielbasy polaczyc w calosc i tu ta twoja pozycja stojacego slupa soli .Problem w tym ze ty ani siekanej ani zadnej kielbasy nie produkujesz tylko puszczasz co jakis czas ...gazy.

O przepraszam. Wykazałem troskę o dobrostan Irlandii po przyjeździe Il' Dottore.

Wyspa ma się dobrze. A będzie jeszcze lepiej! Zaraz BREXIT!!! Ceny na zabawki audio-video w UK spadną na pysk do poziomu USA, myślę.

I dopiero się zacznie! :)

Mogę Wam przemycać klocki z Belfastu! :)

xniwax

Przecież doskonale wiesz,że chodziło mi o wpisy z początku wątku.Z 2007r i późniejsze.Wtedy dyskusja była merytoryczna.Ale pewnie nie chciało ci się nawet zajrzeć.Zresztą dla jasności nie chodziło mi o moje wpisy ale wpisy większości forumowiczów.To co teraz zaproponował doktorek i kolejni dyskutanci to tylko bicie piany.

To co miałem do powiedzenia na temat zawarłem w swoich wpisach z początku wątku i nie będę się powtarzać..

napisać coś z sensem

Tyle tutaj sensu w tym wątku, że lepiej czytać niż pisać.

Staracie się bardzo.

Czekam

napisać coś z sensem

Typowy lewak

od zabawek

O przepraszam.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

doktorku

Może i ceny na audiowideo spadną tak jak i na lokomotywy ale na wszystko inne wzrosną.I będziesz płakał.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.