Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Hyuna znów została wybrana jako najlepsza solowa tancerka w całej Azji, w otoczeniu nie jakiejś tam konkurencji, tylko nieprawdopodobnej wręcz rywalizacji.

Sly, zacznij mnie w końcu doceniać, nie mam powodów różnicować spraw, tu pisać prawdę, a tam nie.

Katastrofa smoleńska to był najprawdopodobniej zamach, gdyż nikt nie odważył się jej wyjaśnić, nie podało USA na drugi dzień przyczyny publicznie na cały świat, a podano, kiedy zestrzelony został samolot holenderski nad Ukrainą przez separatystów, podano kiedy teraz spadł rosyjski samolot pasażerski w którym była bomba, nie podano, gdyż USA byłoby w fatalnej sytuacji geopolitycznej w tamtym czasie resetu z Rosją kiedy oddano jej wolne pole do działania w Europie środkowo-wschodniej.

USA I tzw zachodowi bardzo nie na rękę jest dociekanie co się stało w Smoleńsku, była nie tylko cisza po tragedii, lecz jeszcze nastąpiła erupcja wulkanu, aby potomność nie miała zdjęć video z pogrzebu, których musiano by się wstydzić przez wieczność.

Za trudne?

Dziecko zrozumie, zachód nas zdradził, mówił to wprost Jarosław Kaczyński, zdradzono nas o świcie.

Było ostrzeżenie o ewentualnym ataku terrorystycznym na samolot w tej części Europy, zostało zbagatelizowane, winni powinni być z wyrokami w więzieniach.

Jedź na wycieczkę do Azji, zajrzyj do Seulu, do Hyuny, pozdrów od mnie, na pewno jest tam wypasiony salon audio, może mają wyjątkowego aurendera..nie stracisz czasu, blisko jest do Japonii.

Co za skowyt, zarzynają Was, kto?

Jarosław Kaczyński?

Przecież to miły średnio-starszy Pan, jest posłem, można spotkać go w Sejmie, zobaczyć w reżimowej TV, jak siedzi w pierwszych rzędach uśmiechnięty, lecz stonowany i poważny, mając w pamięci wszystko to zło, co uczyniono w Polsce jemu oraz rodzinie.

do Korei

Coraz bardziej mnie się tu podoba..

bez pozwolenia

Nie potrzeba już niczyjego pozwolenia aby powstały komisje do badania śledztwa i katastrofy w Smoleńsku, mają niebawem zostać ustalone składy bądź skład, jeśli przez oszczędność powstanie tylko jedna jednostka organizacyjna.

Nie potrzeba już niczyjego pozwolenia aby powstały komisje do badania śledztwa i katastrofy w Smoleńsku, mają niebawem zostać ustalone składy bądź skład, jeśli przez oszczędność powstanie tylko jedna jednostka organizacyjna.

Myślę, że mógłbyś zostać ekspertem w tej komisji.

Jestem Europejczykiem.

obłudnika i cynika

Nie jestem obłudnikiem ani cynikiem, pisałem że Jarosław Kaczyński jest jedynym polskim politykiem, który jest w stanie odbudować nasz kraj z ruin i podnieść z upadku w wszystkich niemal dziedzinach od prokreacji po innowacje, przecież to się właśnie teraz na naszych oczach dzieje, wyznaczył Prezydenta, Premiera, doradził co do wyboru ministrów do resortów, teraz realizuje powrót do normalnej pracy Trybunału Konstytucyjnego, w kolejce czeka całe mnóstwo dalszych działań, wyjaśnienie Smoleńska, przywrócenie Prokuratury i Sądownictwa do obszaru odpowiedzialności rządowej, i wiele wiele innych działań z strategicznymi dotyczącymi wywołania erupcji przedsiębiorczości Polaków, tłamszonej przez prawo i korporacje biznesowo-prawnicze z ośrodków ponadnarodowych bankstersko-mafijnych.

Wyrazy współczucia

Potrzeba dwie kadencje, wyślij te wyrazy członkom grupy trzymającej władzę oraz poukładanym z nimi słupom.

Ruscy muszą być strasznie głupi. Postanowili zamordować polskiego prezydenta tuż przed jego porażką podczas reelekcji. Wiadomo było, że Lech Kaczyński miał najgorsze notowania w historii na długo przed ponownymi wyborami. Był bez szans na reelekcję i przegrałby wybory nawet z woźnym. Wystarczyło poczekać kilka miesięcy i Rosjanie mieliby go z głowy. Ale nie. Oni są głupi i zadali sobie dużo trudu by go zamordować nie czekając na jego porażkę. I co ciekawe mogli to zrobić w dowolnym miejscu na świecie, podczas dowolnej wizyty prezydenckiej w dowolnym innym kraju. Ale też nie. Są tak głupi, że postanowili zamordować go na swoim terenie, w Katyniu, żeby na sobie skupić podejrzenia nie tylko samych Polaków, ale całego świata. Tak, to ma sens... :-)

Nie powtarzaj zgranych agitek używanych w programach publicystycznych reżimowych mediów niemieckich.

Nie przystoi to, to są informacje dla maluczkich, dla gawiedzi, normalnie samodzielnie myślący ludzie, widzą dobrze i wyraźnie jaki był przyczynowo-skutkowy rozkład działań wszelkich stron geopolitycznych w tamtym czasie, nieskomplikowana analiza faktów daje ostry jasny i prosty obraz zysków i strat.

To była obrona przed powstaniem tzw międzymorza, nie odpowiadało to ani Amerykanom wtedy ani Rosji i Niemcom nigdy!!!

Sly, daj spokój z swoimi analizami, nie można się znać na wszystkim, jak ktoś prowadzi biznes, to najnormalniej na świecie, nie ogarnie ogromnej ilości informacji, z zwykłego braku czasu, mamy specjalizacje w współczesnym świecie, politycy też na niczym innym się nie znają, poza polityką w większości są zerami, nie istnieją w hierarchii społecznej.

Taki Tusk, jak wróci, co będzie robił, Kwaśniewski komunista, nie mógł sobie z żoną miejsca znaleźć, do dziś się mota, biedaczysko, Jolanta prowadziła program o bezach mówił Guzowaty, że to wstyd dla niej z jej pozycją.

Każdy niech zajmie się tym na czym naprawdę dobrze się zna.

Biznesmeni do biznesu, politycy do polityki, agitatorzy do agitacji, agenci do wywiadu..

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Co niektórzy powinni wziąść swoje teksty i udac sie do porządnego lekarza.

Ręce opadaja obserwując wasz poziom.

Ale jak czytałeś, te wpisy to źródło szacunku wśród znajomych. Tak teraz naukowcy zdobywają poklask.

ja pierdziele jak ktos jescze nie wie co wybrał.... to juz wie.

pawcia morozow??

Ciemnogrodzianom się to podoba. Oni lubią igrzyska. Jak dawniej w Rzymie. Powoli kapitalizm zastępuje dyktatura proletariatu. Historia zatacza koło. Proletariat zamiast czerwonych szatek ubrał się w czarne dla zmylenia przeciwnika ;-).

Trybunał Stanu dla Maliniaka. Już w przyszłym roku.

Ciekawe jak tego mają dokonać ? Pierwszy termin to za 4 lata, ale wątpię czy odbędą się wybory a jak się odbędą to nie wiadomo czy nie będą wyglądać jak za mienionej epoki. Ciemnogrodzianie w ostatnich wyborach pozbyli się demokracji. Całkiem możliwe że na bardzo długo, za to niedługo będą tego żałować. To pewne.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Nie mamy swiatowych marek,

Liczy Kolega że teraz takie "światowe marki" powstaną ? Skąd Kolega weźmie na to kapitał ? A wiem Prezes, Duda i Szydło da.

Przyklad z NFZ: Warto porownac jakie to sa ten endoprotezy u nas i na zachodzie. Tam sa lekkie i nowoczesne robione na wymiar dla danego pacjenta, u nas robione przy tasmie metalowo-cementowe konstrukcje jeszcze z czasow PRL jak zbrojenia do zelbetonu, takie ze biedni starzy ludzie po takie operacji juz nigdy nie wroca do poprzedniego poziomu sprawnosci ruchowej. A w Niemczech po miesiacu od operacji mozna biegac i kucac. Nie wspominajac o tym ze tam czas oczekiwania na operacje to 2-3 tygodnie, u nas 2-3 lata.

Liczysz Kolego że to się w krótkim czasie zmieni ? Strasznie naiwny sposób myślenia.

P.S. Kiedy szanowny Kolega wraca wspomóc siły "reformatorskie" ? Polska już jest "wolna".

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

]procedura impeachmentu Bo ten termin oznacza możliwość usunięcia

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) z urzędu w wyniku zastosowania specjalnej procedury parlamentarnej - na skutek oskarżenia złożonego przez izbę niższą przed izbą wyższą. W Polsce jest inaczej. Decyzję o usunięciu prezydenta z urzędu podejmuje Trybunał Stanu. Prezydent może przed nim stanąć za naruszenie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , ustawy lub za popełnienie przestępstwa. Jednak postawienie go w stan oskarżenia przed Trybunałem może nastąpić w wyniku podjęcia uchwały przez Zgromadzenie Narodowe. Wniosek składa co najmniej 140 posłów lub senatorów, a decyzję podejmuje się większością 2/3 ustawowej liczby posłów i senatorów. a do tego są potrzebna przyspieszone wybory.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie znam się na lataniu, znam się za to na ludziach, potrafię zdemaskować nawet dobrze ukrytą obłudę i cynizm.

Niestety większość ludzi tego nie potrafi. Dali się nabrać Kaczyńskiemu, Macierewiczowi, Dudzie, Szydło...

]procedura impeachmentu Bo ten termin oznacza możliwość usunięcia

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) z urzędu w wyniku zastosowania specjalnej procedury parlamentarnej - na skutek oskarżenia złożonego przez izbę niższą przed izbą wyższą. W Polsce jest inaczej. Decyzję o usunięciu prezydenta z urzędu podejmuje Trybunał Stanu. Prezydent może przed nim stanąć za naruszenie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , ustawy lub za popełnienie przestępstwa. Jednak postawienie go w stan oskarżenia przed Trybunałem może nastąpić w wyniku podjęcia uchwały przez Zgromadzenie Narodowe. Wniosek składa co najmniej 140 posłów lub senatorów, a decyzję podejmuje się większością 2/3 ustawowej liczby posłów i senatorów. a do tego są potrzebna przyspieszone wybory.

Czyli usunięcie "głowy pis" w obecnych warunkach jest niemożliwe. Dopiero za 4-5 lat o ile w polskiej demokracji nie nastąpią drastyczne zmiany a na takie się zanosi. Prezes i jego partia wie że za 4 lata będzie mocno niepopularny.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wpierw do malkontentow.

Powiedzmy sobie wprost. Media glownego nurtu juz sie nie kryja ze sa jednostronne. Rozumiem ze plyniecie w tym nurcie. Wasz wybor, ot demokracja.

ALE

Wasz guru Tusk was wyruchal, nas wyruchal, zdrajca i tyle. Jego lejdi numer jeden Bienskowska zrobila z Wami to samo (w moim regionie jest juz nikim..). Obrazajac wiekszosc ciezko pracujacych polakow, choc wg. jej kryterium idiotom nie jestem. Ufff..

PO nakradla sie najwiecej w historii, przebijajac SLD. Wow! :0 Pamietne 4 razy tak, to wiemy..cwiczenia.

Zas co do emigrantow, coz widzimy sytuacje z boku, jestesmy poza ta mydlana banka. Wiec w imie demokracji ktorej tak bronicie moge mowic co chce i jak czesto chce.

Liczy Kolega że teraz takie "światowe marki" powstaną ? Skąd Kolega weźmie na to kapitał ? A wiem Prezes, Duda i Szydło da.

Te marki byly, ale zostaly sprywatyzowane i w to w bardzo szmerany sposob. Te nowe nie powstana tak szybko, zreszta 70% przedsiebiorcow w Polsce rejestruje swoje firmy poza granicami kraju. Dlaczego, wiecie? Ja wiem.

Liczysz Kolego że to się w krótkim czasie zmieni ? Strasznie naiwny sposób myślenia.

P.S. Kiedy szanowny Kolega wraca wspomóc siły "reformatorskie" ? Polska już jest "wolna".

Zrozum, ze gdyby nastala normalnosc na gorze i na dole, to normalnosc byla by juz dawno. Jednak komuna trwa, chapanie trwa, byle sobie..

Twoja półka świadczy tylko o Tobie, a w internecie znajdziesz wszystko, każdą bzdurę.

Ja znalazłem to, a to akurat bzdurą nie jest:

Ukryta Zawartość

Na polce mam ksiazki Cenckiewicza, Wrnoskiego, Sumlinskiego, Gadowskiego, Wojciechowskiego. Kazda z nich poparta jest faktami, inaczej skonczyli by w wiezieniu za gloszenie nieprawdy.

W Polsce sluzby kreuja co chca a wraz z nimi czerwone chwasty.

Macie cos z internetu:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

sluchaj patryjoto puszczaj te pierdoly innym patryjotom.Tego nikt normalny nie czyta.Media rzadowe juz sa i czytaj tylko te.Dotychczasowe zeszly do podziemia o ile wiesz ktore to.Ale tych unikaj.I daj sobie spokoj z tymi idiotami bo patryjoci to juz znaja a normalni na to ..szczajom.

a polce mam ksiazki Cenckiewicza, Wrnoskiego, Sumlinskiego, Gadowskiego, Wojciechowskiego. Kazda z nich poparta jest faktami, inaczej skonczyli by w wiezieniu za gloszenie

dotychczas zyli w normalnym kraju i nikomu sie nie chcialo gonic idiotow.Teraz podobni beda juz siedziec.

Yhm, normalni. Bywajcie zdrow, polecam zadbac o tylnia czesc ciala, przez kilka lat macie spokoj, ale potem moga ruchac dalej, jak przedtem. Chociaz Tuska to juz chyba nie przebija, choc Kiszczak to nie jest. Teczki, teczusie..

Ps. Smutne to jest jak latwo podzielili Narod Polski. Zaczeli w PRL, a trwa to do dzis. Yhh..

ze ci wcisneli kit

Jakos Komoruski nie mial odwagi pojsc do sadu. Taka jest ta wasza prawda - gowno prawda.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

To w końcu kto jest kto?

To PIS jest czerwonym chwastem? Czy PO z Tuskiem jest Czerwonym chwastem?

A może tak zwani biznesmeni prywatni są Czerwonym chwastem? Do tej pory nie wykazali sie nadmierną przedsiębiorczością i Polska kapitalistyczna jakoś tak nędznie przy końcu Europejskiej gospodarki wisi jak wisiała.

Przez dwadzieścia pieć lat.

Gomułka tow. Wiesław w tym terminie zdażył Warszawę odbudować, a Gierek przemysł zbudował. Dzsiaj na tle tamtych PRL-owskich kapitalistów słabe są osiągnięcia dwudziestopięciolecia władzy czerwonych chwastów.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.