Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Muls, najważniejsi są obywatele, oni chcą tu normalnie żyć, dziś jeszcze się nie da, potrzebna jest dobra zmiana.

To nie jest już Wasze państwo, będzie niedługo nasze, wyrwiemy je Wam, to jest proces wydzierania...

Ja już wyrwiecie Numerek, to kto bedzie na was robił jak zostanie was garstka z Polski B i kilku z Krakowa(zacoś go panie tak pokarał...)

Ruskie wejdom z pomocom bratniom? A może Orban i bratanki?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ciekawe czy obecnie nam panujący zlikwiduja przywileje emerytalne dla rolników, górników a przede wszystkim dla policji i wojska. Bo to jedna z podstaw 'obalenia panującego układu.

przeciez juz oglosili ze mundurowi zachowuja wszystko i nie bedzie zmniejszonego jak dotychcza zasilku chorobowego dla policjantow. co da to, ze znowu na chorobowe pojdzie 100% wiecej.

Dużo owszem, że mądrych to wyłącznie Twoja ocena. Zresztą błędna.

no spirołbych sie.Moment kiedy mowi jak przedstawiono im kandydatow i poproszono o pytania do kandydatow, a po zadaniu pytan bez udzielenia odpowiedzi przez kandydatow spotkanie zamknieto.Czyli kochani poslowie kukiaz pocalujta wojta.

Rosjanie kiedyś nie weszli, to i teraz nie wejdą. są związani na Ukrainie i w Syrii, też z Turcją, a czekają Chiny na Syberię, Prezydent Duda z Chin właśnie powrócił, jest zapewne poukładany już z tym mocarstwem.

Mamy moment historyczny,

Walka się zaczęła, oby ofiar było jak najmniej.

Niech BÓG ma nas wszystkich w opiece.

Nie wiem co to jołty. Pomijając to, wygłaszając takie właśnie opinie wpisujesz się nie w dyskusję, wmawiając mi coś czego nie napisałem, a prowokujesz tylko konflikt. W jakim celu?

Był cytat,nie zauważyłeś?To ty napisałeś a pretensje masz do mnie.Nie prowokuje do żadnego konfliktu,więcej uwagi poświęć w takim razie do tego co piszesz.

Miałem przed chwilą watpliwą przyjemnosc wysłuchania oredzia teraz napisze przez prezydenta ( szanuje urzad ) Dude i cisna mi sie takie slowa...

No to żeśmy wybrali drodzy rodacy ( nie głosowalem na Niego ale tez czuje się winny ),wstyd żenadę kompromitacje! Jestem zażenowany i wstydzę się patrząc na tego człowieka

żeby zamydlic i to jeszcze cos tam stworzyl ( lubuje sie w słowie eksperci )To orędzie to kpina i próba zrzucenia odpowiedzialności na poprzednią ekipę.

Prezydent jako prawnik powinien wiedzieć, że uchwała sejmu nie jest aktem prawnym .....

nie jest aktem prawnym .....

Lepiej posłuchać Łętowskiej.

Może paru lemingom otworzy trochę oczka opatulone pełowską szmatką.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Miałem przed chwilą watpliwą przyjemnosc wysłuchania oredzia teraz napisze przez prezydenta ( szanuje urzad ) Dude i cisna mi sie takie slowa...

No to żeśmy wybrali drodzy rodacy ( nie głosowalem na Niego ale tez czuje się winny ),wstyd żenadę kompromitacje! Jestem zażenowany i wstydzę się patrząc na tego człowieka

żeby zamydlic i to jeszcze cos tam stworzyl ( lubuje sie w słowie eksperci )To orędzie to kpina i próba zrzucenia odpowiedzialności na poprzednią ekipę.

Prezydent jako prawnik powinien wiedzieć, że uchwała sejmu nie jest aktem prawnym .....

Ale przynajmniej języki zna. On line tłumaczył na migowy...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Lepiej posłuchać Łętowskiej.

Może paru lemingom otworzy trochę oczka opatulone pełowską szmatką.

A co otworzy Twoje szeroko zamknięte?

brak słów

Myślisz że cokolwiek poważnego można uczynić w państwie, bez zaplecza i zabezpieczenia u głównych graczy, w dzisiejszym świecie to absolutnie niemożliwe, ktoś kto pociąga za duże sznurki musi wyrazić zgodę, czy jesteś do tego poziomu nieświadomy sytuacji co się dzieje z Rosją, to fundament, na gruncie którego powstają wydarzenia w Polsce, z Niemcami jest podobnie, "ktoś" ich "zajął" uchodźcami, jak myślisz kto?

Turcja, sojusznik USA, zajęła Niemców i zaczepiła Rosję zestrzeleniem a przedtem ISIS zamachem na samolot pasażerski Rosjan.

A co otworzy

Tym co pełokracja wydłubała nic już nie pomoże foksiu.

Korzystaj skore "se" nie dałeś wydłubać.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

bez pisu

PiS, to reprezentanci narodu, to nasi wybrańcy do parlamentu, aby realizowali prawa nam przysługujące.

Nasze państwo musi zostać urządzone na nowo, prawo jest narzędziem realizacji dążeń narodu, naród jest zawsze podmiotem.

Trybunału nie ma, Prezydent nie powiedział dziś o nim ani słowa w orędziu.

Niech jeszcze rozwiąże Trybunał Stanu to będzie miał 100 pewność, że Sejm go przed nim nie postawi, a to jedyna instancja władna usunąć go z urzędu.

Rodzi nam się dyktator...

3040-DYKTATOR_002-700x700.jpg

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Czekał na orzeczenie Trybunału żeby wygłosić przemówienie w którym ani słowem się nie zająknął o jego werdykcie.

Jakby istniał w innej rzeczywistości.

Pomyślcie jak trudne musi być życie tego człowieka. Przecież on ma jakichś znajomych ze studiów, kolegów prawników z którymi pewnie spotyka się towarzysko, dzwoni żeby pogadać.

I co teraz trzeba będzie urwać wszelkie kontakty, bo wstyd im będzie spojrzeć w oczy? To wszystko dla prezia? A jak się będzie czuła jego córka wśród znajomych?

Też będzie się spotykała tylko z kolegami taty?

Tomek

przytocze:

"Nie można zgodzić się na dokonaną tuż przed wyborami zmianę prawną, która miała na celu jednostronne upolitycznienie Trybunału, bo przecież instytucja ta powinna być pluralistyczna i politycy powinni tę zasadę bezwzględnie szanować - stwierdził"

To co wczoraj Sejm głosami Pis zrobil to jak to nazwac można ?

.Następnie

"W ramach Narodowej Rady Rozwoju zamierzam powołać zespół, którego celem będzie wypracowanie zasad wyboru sędziów oraz funkcjonowania Trybunału - tak, by w przyszłości nie pojawiły się żadne wątpliwości co do jego bezstronności. Chciałbym do tego dialogu chciałbym zaprosić przedstawicieli wszystkich partii politycznych,"

tutaj nasuwam MI SIE na mysl ze dyktatorzy którym wali sie swiat robia pod siebie ,i zaczynaja kombinowac jak tutaj zamydlic obywateli swojego kraju

moja odpowiedz na to uzyje klasyka : „Nie ze mną te numery, Brunner”,

Facet bierze Nas na przetrzymanie ,niedługo swieta zapomną potem "damy 500 " itd

Oj tak

Jarosław Kaczyński kontroluje sytuacje, jest odpowiedzialnym politykiem, z najwyższej światowej półki, nie pozwoli na bałagan w naszym państwie, opisywanie sytuacji postbolszewickimi metodami, jest już nużące, dla młodych, którzy przyszli na świat i chcą aktywnie w nim uczestniczyć, niezrozumiałe, dziwie się, że ktoś jeszcze liczy na jakiś comeback do przeszłości, rozkradziono Polskę, 3mln uciekły, na co Wy liczycie, Szanowni Państwo, na to, że znajdzie się większość, która będzie chciała powrotu do tego stanu rzeczy, niszczenia Polski, podległości pod gospodarkę innego kraju, Niemiec..?

Szaleju się najedliście?

PiS WYGRAŁ W WSZYSTKICH KATEGORIACH, to wprost oznacza, że dotychczasowe państwo nikomu nie odpowiada.

Czekał na orzeczenie Trybunału żeby wygłosić przemówienie w którym ani słowem się nie zająknął o jego werdykcie.

Jakby istniał w innej rzeczywistości.

Brawo HQ piekne i krótkie slowa ale wszysto mówią.....

@HQ150

Jakiej innej? Teraz jest tylko jedna.

Jeden naród, jedna partia, jeden wódz...

PiS WYGRAŁ W WSZYSTKICH KATEGORIACH

Nie uzyskując ponad 50% poparcia. Czy większość jest przeciwko PiSowi

dotychczasowe państwo nikomu nie odpowiada.

Droga wolna, proponuję kierunek wschodni.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.