Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Kukiz to przede wszystkim pomieszanie z poplątaniem i negacja wszystkiego.Ale ma inklinacje narodowca.

Znowu napisałeś jak idiota.

Sam widzisz,że nie da się z tobą sensownie dyskutować.Nawet najprostsze pytania wywołują potok chamstwa.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

(...)

Sam widzisz,że nie da się z tobą sensownie dyskutować.Nawet najprostsze pytania wywołują potok chamstwa.

Poważnie - hejt objawia się ilością postów?

Zadałem pytanie na czym polega "wielkość" hejtera?Czy ilością postów?Jeśli ktoś nie wyczuwa ironii to trudno.Ale chamstwa nic nie tłumaczy.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Zadałem pytanie na czym polega "wielkość" hejtera?Czy ilością postów?Jeśli ktoś nie wyczuwa ironii to trudno.Ale chamstwa nic nie tłumaczy.

Cham chamstwo innym zarzuca. Szczyt ironii.

O coś na temat żydów, co tam się dzieje z izraelskimi rakietami Rafael które mieliśmy u nas produkować na ich

tak samo jak mielismy miec najlepsze ostatnie rakietu zUSA.Nie kwalifikujemy sie.

Nie ma normalnie. Bo w dowodach osobistych zlikwidowali sobie narodowość, a zostawili tylko obywatelstwo . Polskie i zastrzegli, że mogą mieć też innych kilka.

to zastanawiajace jak facet zyje cudzymi paszportami ,cudzymi wyrokami sadowymi...

Nie ma normalnie. Bo w dowodach osobistych zlikwidowali sobie narodowość, a zostawili tylko obywatelstwo . Polskie i zastrzegli, że mogą mieć też innych kilka.

to akurat nie o tym ale jak juz o zydach.. to jedz.Ide myszy łowic.

Pamiętasz nasze kolonie na Magadaskarze? to pewnie tam.

Przeważnie mieliśmy politykę zagraniczną od czapy należy nauczyć się z tym żyć.

taką mielismy i mamy jacy jestesmy.Z braku kolonii wystarczył madagskar.Wiecej i tak bysmy nie obrobili.

to jak z tym guzikiem co nam chcieli ukrasc..

Ciekawy facet.60 lat i nic nie rozumie ze świata.Nic nie rozumie z historii.W mundurze i gada o pokoju.USA największym wrogiem Polski.Na jesieni wojna,tylko kogo z kim?Bełkot i pomieszanie z poplątaniem.Przypadek kliniczny.

Heh no tak ruskie to najgorsze ..

Libia robota Putina tak?

Irak to tez ruskie ?

O ile ruskie trzymaja swoje okolice w lapach to Hamerykanie rusza nawet na drugi koniec swiata by "ratowac demokracje".

Jednak tam gdzie nie ma interesu ropy, sprzedania broni tej demokracji nie chca wprowadzac (np afryka)>

Mowisz ze wiesz o swiecie wiecej niz ten człowiek. Oj chyba bardzo sie mylisz w swoim pokomunistycznym postrzeganiu swiata.

Ten pan w rogatywce fajnie gada. A tu pan w innej czapce, chyba som w zmowie, czapkowj.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Mignęły mi uroczystości beatyfikacji niejakiego Łupaszki. Z tej okazji P.O. Prezydenta wygłosił parę słów:

"- Polacy, a zwłaszcza młode pokolenie wie dziś, ze w tamtych czasach to wy zachowaliście się, jak trzeba - mówił o żołnierzach niezłomnych."

Czy aby na pewno wszystko jest takie jasne i oczywiste?

Jestem Europejczykiem.

Robercik, gdzie to znalazłes? przyznaj się! przeciez wiadomo,że sam tego nie wymysliłeś! zapodaj linka

Shame....przeciez i tak nie zrozumiesz...

Ale podpowiem Ci...w Iraku nie produkowali waty cukrowej ! I nie chodziło tez o zabytki ....

Jak myslisz czemu usunieto Husaina?

Ropka...i kropka.

pomieszanie z poplątaniem

Masz coś z Kukiza w takim razie.

negacja wszystkiego.Ale ma inklinacje narodowca.

Nie jest liberałem, komunistą ani pisowcem znaczy jest narodowcem.

Przypinanie poprzez eliminacje.

Wojtek - inaczej pisząc - pieprzysz.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Moderatorzy

Odchodzący Obama poklepuje się po pleckach z Merkel.

Wspólnie propagują przyjmowanie arabskich emigrantów i wielkie otwarcie strefy handlowej UE-USA.

Aż łza w oku się kręci.........

O arabach nie ma już co pisać, a unia handlowa wprowadzi na europejskie rynki wszystkie produkty których wcześniej nie chcieli europejczycy .

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

"Aby zniszczyć społeczeństwo, trzeba zniszczyć jego system monetarny" Lenin.

I do tego prawda o ludzkosci która można nawet zaobserwować po obecnej ekipie rządzącej "jedyne wnioski jakie ludzkość wyciąga z historii to brak wniosków" antymalkojtent

I przyszłość? Tak czy siak to pierdyknie... Oby ominęła nas wtedy wojna bo będzie to kolejna największa w historii a byc może ostatnia wojna. Ale patrząc nq mój wniosek o historii...

Takie przemyślenia nad naszym gatunkiem przy weekendzie.

chwilowy brak działalności w audio.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Odchodzący Obama poklepuje się po pleckach z Merkel.

Wspólnie propagują przyjmowanie arabskich emigrantów i wielkie otwarcie strefy handlowej UE-USA.

Aż łza w oku się kręci.........

O arabach nie ma już co pisać, a unia handlowa wprowadzi na europejskie rynki wszystkie produkty których wcześniej nie chcieli europejczycy .

Przede wszystkim umowa o tzw. wolnym handlu daje wielkim korporacjom praktycznie nieograniczoną władzę. Do tego pogłebi róznice rozwojowe wewnątrz UE.

http://www.forbes.pl/czy-wolny-handel-z-usa-przyniesie-wiecej-szkod-niz-pozytku-,artykuly,202499,1,1.html

http://www.forbes.pl/eksperci-umowa-ttip-bedzie-korzystna-dla-wielkich-korporacji,artykuly,195792,1,1.html

Zajrzałem tu pierwszy raz od długiego czasu i wzruszyłem się szczerze. Takiego nagromadzenia pokręconych frustratów nie uświadczy nawet w wątku o Smoleńsku. Tak trzymać!

Jestem Europejczykiem.

Zajrzałem tu pierwszy raz od długiego czasu i wzruszyłem się szczerze. Takiego nagromadzenia pokręconych frustratów nie uświadczy nawet w wątku o Smoleńsku. Tak trzymać!

Wy od propagandy politycznej powinniscie częściej zaglądać "poza politykę". Warto wiedzieć że niektórzy coś więcej rozumieją jak propagandę.

Niektórzy widzą np problem w systemie monetarnym jako główną przyczynę rozwarstwoenia i kryzysów gdyż system nie dość że opiera sie na długu to jeszcze na odsetkach. Niektórzy potrafią obliczyc konczyli szkoly techniczne.

Polityka i specjalisci od propagandy maja tutaj w pewnych zakresach zakaz uświadamiania.

Dziwne pytanie. Wydaje mi się ze mimo ze ja szybko napisane to jest to jasne. A jeśli rzeczywiście trudne to chodzi ze można sobie łatwo policzyc (no moze nie az tak łatwo ale da się). Kasa jaka trafia do społeczeństwa jest dlugiem trafia poprzez kredyt. Kredyt generuje odsetki. Odsetki rosna wykladniczo i sa niezplacalne wiec zeby sa dzialalo dalej trzeba brac kolejne wieksze kredyty a to prowadzi do akumulacja kasy w coraz mniejszej ilości osób a ułożenia reszty. Jesli odsetki rosną wykladniczo to żeby wyjsc na plus gospodatka musiala by rosnac wykladniczo ale to jest niemozliwe bo braklo by surowców no i przecież nie bedziemy konzumowac wykladniczo bo mamy ograniczone potrzeby nie zjemy ponad mozliwosci np. Jlw zwiazku z tym obciazenia sa coraz wieksze a więc trzeba ciac i ciac place zwiekszac podatki. Spoleczenstwo ma mniej wydaje mniej spirala sie nakręca. Pozniej nastepuje kryzys. Dlugi probuje przejąć Państwo zeby nie rozsypalo sie wzzystko. Nastepnie dalej trzeba ciac ciac ciac i ubizyc społeczeństwa. Kase za duza w efekcie ma coraz mniej i mniej osob.

Ddoszedlem do wniosku ze kryzys jest spowodowany patilogicznym systemem finansowym z ww przyczyn glownie nie ma zadnej innej przeczyny.

Itd itp.

Dlatego zwróciłem na to uwagę. Tutaj sa potrzebne zmiany. Problem jest bo te zmiany sa blokowane. Wiec mamy regularne wzrosty banki i spadki i kryzysy. Bo nie moze byc inaczej jeśli dodajesz kase poprzez dlug z odsetkami niesplacalnymi.

Przepraszam, że nie przeczytałem Kolegi wywodów zbyt uważnie, ale czy o tym nie mówiły już dawno temu różne teorie opisujące kapitalizm, w tym prace Marksa?

Jestem Europejczykiem.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Kolejny wieli pomysł Merkel: "W miniony weekend podczas wizyty w Turcji, kanclerz Niemiec Angela Merkel zaapelowała o ustanowienie wewnątrz Syrii "stref bezpieczeństwa" dla uciekających przed wojną. Byłyby to "strefy, gdzie zawieszenie broni byłoby szczególnie przestrzegane i gdzie mógłby zostać zagwarantowany znaczący poziom bezpieczeństwa" http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Powrot-do-stref-bezpieczenstwa-Wyraz-bezradnosci-Angeli-Merkel,wid,18289473,wiadomosc.html?ticaid=116e5a

Najlepiej będzie dla Europy, jak ta głupia czarownica odejdzie z wielkiej polityki. Na razie chodzi na krótkiej smyczy z podsłuchów.

15-zabawnych-karykatur-celebrytow-2-barrack-obama-2.png

Ciekawe co na nią ma?

Najlepszym rozwiązaniem jest pozostawienie wolnej ręki tamtejszym przywódcom, zwanymi na Zachodzie tyranami. Dla porównania, Obama tam nazywany jest zbrodniarzem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.