Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

346999_1461579674_4977_p.jpeg

"Dzień Niepodległości":

"Zamach w Nicei we Francji. Rozpędzona ciężarówka wjechała w tłum ludzi na Promenadzie Anglików, następnie kierowca otworzył ogień. W zamachu zginęło co najmniej 84 osób, rannych zostało ponad sto osób. Prezydent Francji w specjalnym oświadczeniu poinformował, że przedłuża stan wyjątkowy w kraju o trzy miesiące." http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/nicea-zamach-terrostyczny-w-nicei-wiele-ofiar/fr839t

W polskich mediach bezproduktywny bełkot różnej maści specjalistów, dziennikarzy i polityków. We Francji nie lepiej - prezydent Hollande zapowiedział na gorąco zwiększenie zaangażowania Francji w Syrii - w domyśle przeciwko Asadowi. Francja jako lekarstwo przeciwko terroryzmowi będzie nadal stosowała terroryzm państwowy.

Widać, że Europa nadal pogrąża się w samobójczych tendencjach. Nie widzi głównych przyczyn terroryzmu, którymi są:

• polityka Zachodu wobec reszty świata;
  • polityka multikulti i pochodne;
  • brak rzeczywistych działań wobec światowego i wewnetrznegoterroryzmu.

Frexit jest coraz blizej, tylko musi nastapic zmiana wladzy - co sie stanie. Po Frexicie bedzie rozpad UE. Wszystko w imie oczywiscie "dzialajacej" polityki migracyjnej, glupich skrajnych lewakow jak np. ruch zielonych w UE, multi kulti etc. Wladze UE I lobby lewackie ma kolejna krew na rekach. Co teraz powie m.in Soros ktory finansuje takie dzialania.

Wspolczuje rodzinom ofiar. [*]

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Lewacka polityka w Europie to jest katastrofa dla Europejczyka.

Dziwię się jarusiowi, że sprzyja tej katastrofie.

Cholerne lewactwo u władzy w Europie dobrze się bawi a tymczasem...

...we Francji zamach i ponad 80 osób nie żyje.

Kolejna tragedia.

(...)

W Polsce obecnie nie rządzi lewactwo, a poczynania polskich władz i zabezpieczenie państwa przed ŚDM budzą niepokój. Głupota, także w polityce, nie ma barwy.

Zawsze uważałem, uważam i będę uważał, iż najwięcej szkody przynoszą w każdej dziedzinie życia idealiści i pseudo idealiści.

To nie kryzys, to rezultat.

No ale czego wymagać od narodu który świętuje Zburzenie Bastylii. To symptomatyczne - wbrew propagandzie jak to uwolniono wtedy tysiące więźniów monarchii, prawda jest taka, że w Bastylii w momencie jej przejęcia przez rewolucyjny motłoch było 7 więźniów - 4 fałszerzy, wspólnik w morderstwie, szlachcic skazany za kazirodztwo, i szalony Irlandczyk. Straż stanowili inwalidzi wojenni, trochę na zasadzie renty - synekury. Zostali oni rozszarpani przez żądny krwi tłum, a głowę ich dowódcy obnoszono nabitą na pikę wśród wrzasków gawiedzi. Zupełnie jak czerń z Ogniem i Mieczem. Ja bym się tego wstydził a nie świętował.

wp.pl

Zamachowcem, który podczas obchodów Dnia Bastylii w Nicei na południu Francji wjechał w tłum ludzi zabijając ponad 80 osób był 31-letni mężczyzna urodzony w Tunezji

Nie nie mozliwe...to napewno pomyłka. Na tym forum wielu swiatłych i madrych pisało ze ksenofobia i razism Polski to az kłuje w oczy. Wiec piszmy ze to pomyłka. Ze zamachowcem był nie ustalony osobnik o nie znanym pochodzeniu. Wtedy bedziemy Europejczykami. Swiatłymi, Madrymi, Nie Pisowskimi (bo to najgorsze co moze byc...juz ten zamachowiec pewnie lepszy). No prawda towarzysze EU?

Tak toczna panie sturmkodfuhrer waffen-PO, do dzieła.

Zastanawiam się czy ty piszesz to na poważnie czy masz zaburzenia w głowie? Wczoraj jak słuchałem co opowiada u Olejnik ta durna baba z PISu od edukacji, zaprzeczając faktom historycznym o mordzie na Żydach w Jedwabnem oraz w Kielcach, gdzie sprawcami byli niestety Polacy, to patrzyłem w TV będąc w szoku!! Później ta sama baba udawała, że określenie "Polegli" oznacza tylko, że "zginęli". I za cholerę nie mogła wydusić z siebie, że Żydów zabili Polacy, oraz że nie rozumie i nie zna pewnych określeń potocznie używanych! A wszystko po to,żeby usprawiedliwić tezy i zamachu w Smoleńsku. I to była osoba odpowiedzialna za edukację!!! To jest niewiarygodne. I pomijam już fakt zniewolenia i upodlenia tych ludzi przez towarzysza Jarosława ale np fakt zaprzeczania oczywistości faktów historycznych, to dramat bo zabiera godność tragicznie zmarłym oraz po części w aspekcie moralnym zrzuca odpowiedzialność za te tragedie na nasze pokolenia.

I co ma to tego PO? Ty nie masz oczu i uszu? Nie słuchasz co ci ludzie wygadują? Masz dzieci? Nie jest Tobie przed nimi wstyd? Co to za logika, że jeśli ktoś krytykuje PIS to jest za PO? Czyli jeśli ktoś nie lubi serniczka to na pewno kocha tylko kiełbaski? A może nie lubi ani tego ani tego? Nie pomyślałeś? Ja bym nie chciał powrotu PO, ale to co wyrabia PIS jest tak żenujące, że zaczynam się wstydzić bycia Polakiem jeśli popiera ich 38% ludzi w tym kraju!...choć odebranie wysokich emerytur esbekom popieram.

Te miesięcznice od tylu lat to kolejny skandal. Pewnie nie wiesz, że jest to wbrew wierze katolickiej, wbrew chrześcijaństwu? Zmarłych można opłakiwać max 1 rok, to jest okres żałoby. Maksymalnie 1 rok. Potem należy ich duszom odejść w spokoju. To to robi PIS od 6 lat to jest taniec nad grobami zmarłych wbrew naukom kościoła, choć niestety polski sprzedajny kościół tego nie przyzna.Kaczyński próbuje zagłuszyć wyrzuty sumienia za wysłanie brata na śmierć. Ale tym sposobem tego nie zrobi.

Od zawsze interesuję się polityką. Pamiętam komunę, jej upadek i początki wolnej Polski. Oczywiście stan wojenny i lata Gierka też. Bynajmniej nie jestem miłośnikiem Wałęsy. Ma swoje za uszami, ma styl jaki ma, nie jest to mój styl. Ale gdy wczoraj usłyszałem co wygaduje Kaczyński o tym jak jego brak kierował Solidarnością, to ponownie byłem w szoku. Facet Boga się nie boi wygadując takie bzdury. Nie ma za grosz honoru i przyzwoitości. Pamiętam tamte czasy i Kaczyńscy byli osobami nieliczącymi się w Solidarności. To nie jest żadna tajemna wiedza.

Ja również jestem rozczarowany okresem władzy PO, ale nie oznacza to, że należy popierać PIS w tym w czym kompromituje Polskę i Polaków. Ja wiem, że fajnie się bierze co miesiąc 500zł i za to łatwo kupić część społeczeństwa ale przynajmniej te myślące osoby mające oczy, uszy i rozum powinny chyba jakoś trzeźwo widzieć to co się dzieje.

Bóg już dawno nie mógł patrzeć na to co robi PIS ale też reszta elity politycznej w Polsce i dlatego zafundował im Smoleńsk. Dla mnie to wyraźnie ostrzeżenie dla klasy politycznej i wyraźny sygnał, że w Polsce sporo na sumieniu ma każda partia, armia ale też sam kościół, a najwięcej niegodziwości wychodziło i nadal wychodzi ze strony PISu. I taki też był rozkład ofiar w Smoleńsku. Za to wszystko co teraz PIS wyprawa też przyjdzie czas rozliczeń. Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy.

Jak ty będziesz sobie patrzył w lustro za kilka lat gdy Pisu i Kaczyńskiego już nie będzie na tym świecie?

Pewnie wtedy będziesz głosił wszem i wobec, że cały czas byłeś przecież oburzony tym co wygadują ci ludzie prawda?

Zastanawiam się

Problem w tym, że zastanowiłeś nie na temat albo w ogóle.

Nie ja nawołuje do eksterminacji ludzi o odmiennych poglądach.

Może odwołasz się do słów napisanych przez tego, który wspomniał o owym eksterminowaniu.

Pytam zatem, czy zgadzasz się z tymi słowami poniżej?

Użytkownik wojciech iwaszczukiewicz dnia 14.07.2016 - 15:06 napisał

"A ja proponuję eutanazję dla zwolenników PISu."

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

W Polsce obecnie nie rządzi lewactwo

Nie rządzi ale przeszkadza i miesza.

Nie widzisz?

Głupota, także w polityce, nie ma barwy.

To jest stała i niezmienna od tysięcy lat.

Ależ nie zgadzam się z nawoływaniem do niszczenia żadnych osób. To przecież bzdura. Nie zrozumiałeś intencji tego wpisu. Gość chciał pokazać absurdalność waszego zacietrzewienia i chorego radykalizmu. I nawołanie do zniszczenia kogoś to wersja tego co wy, fanatycy pisu głosicie. Zresztą wystarczy popatrzeć na pisowskie manifestacje. Poziom nienawiści jaki tam jest przeraża. To co ci ludzie wykrzykują, oraz co mają wypisane na twarzach jest straszne. To do czego doprowadził Pis dzieląc naród i uwypuklając najgorsze złe cechy Polaków jest i będzie straszne w skutkach w przyszłości. Kaczyński za kilka lat zniknie z tego świata. Za 3 lata będzie miał 70 lat. Macierewicz też stanie na przesłuchaniu po drugiej stronie życia. Ale podziały i nienawiść wśród Polaków pozostaną. Nasze dzieci będą się wstydzić za nasze pokolenie, a miłośnicy pisu będą wyśmiewani na ulicach. Zobaczysz za 10-20 lat. Ja już pewnie nie. Te smoleńskie pomniki będą burzone, a nazwy rond czy szkół im.Lecha K.będą szybciutko zmieniane.

@sly30

Podpisuję się pod tym dwiema ręcami

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

intencji tego wpisu.

fanatycy pisu głosicie

Gość chciał pokazać absurdalność waszego zacietrzewienia i chorego radykalizmu.

Nie ma w tym powyżej żądnego radykalizmu?

Jest co najmniej jego usprawiedliwianie.

Pochwalanie "dobrych" intencji towarzysza Wojciecha (nie pierwszych i zapewne nie ostatnich).

Sly - takiej manipulacji możesz się nie wstydzić w tym kontekście.

Wątpliwości to rzecz ludzka i zawsze przydatna.

Przyjmij jednak, że słowo "wątpię" w moim wpisie było raczej wyrażeniem nadziei, że może jednak.

Teraz jednak...hmmm, wątpliwości jakby mniej.

xniwax

Pytam zatem, czy zgadzasz się z tymi słowami poniżej?

caleb66 w 12.07.2016 - 01:27 w Bocznica

A chwytać się niczego nie muszę spokojna twoja rozczochrana, na twoim miejscu zaczął bym się martwić o siebie. lanie pala platfusow to dla przyjemności już pisałem,

Obojętnie jaka pala, nie mógłbym se odmówić tej przyjemności

Ja na miejscu Jarka bym was pozamykal w więzieniu,czekam tylko kiedy jarek przywróci ormo albo ZOMO od razu się zapisuje, będę mógł legalnie tepic platfusow

Źródło:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) [forums][searchInKey]=&userMode=content

Copyright © Audiostereo.pl

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Zresztą wystarczy popatrzeć na pisowskie manifestacje. Poziom nienawiści jaki tam jest przeraża. To co ci ludzie wykrzykują, oraz co mają wypisane na twarzach jest straszne.

Straszne,okropne brr..masz inną,oprócz KODerskiej,telewizję w swoim 4K odbiorniku?ewidentnie nie,jesteś książkowym przykładem zmanipulowanego bohatera w swoim domu. Widziałeś kiedyś manify KODu z bliska?słyszałeś co tam się wygaduje?jak podrzega się do mordów politycznych i wieszania na latarniach?czytałeś hasła na transparentach?tylko nie te które pokazują w tvn a te które faktycznie tam są,widziałeś małe dzieci z gumowymi kaczkami i napisami na powieszonych kartkach na szyi o polowaniu na kaczki?widziałeś to?widziałeś ile lat mają te dzieci?a widziałeś może jak zdebilały fan PO zamordował działacza PiS w jego biurze?czy może wtedy akurat nie byłeś w domu i nie mogłeś zobaczyć w tv a może ubrałeś filcowe,wygodne okulary 3D i widzisz tylko jedynie słuszny przekaz?ile ty masz lat,żeby takie jednostronne dyrdymały wypisywać? Poziom nienawiści na marszach KODu przekracza wszystkie dopuszczalne normy społeczne,ja tam byłem,widziałem i przerażony dałem nogę!to jest ta sama hołota,która po incydencie Dudy na A4 głośno lamentowała w internecie,że żałuje,że nie zdechł w męczarniach. Chłopie wyjdź z domu i posłuchaj co ludzie gadają,bo ewidentnie telewizja ci robi bałagan w głowie.

Poziom nienawiści na marszach KODu przekracza wszystkie dopuszczalne normy społeczne,ja tam byłem,widziałem i przerażony dałem nogę!

Mam nadzieję, że nie na miesięcznicę.

Eskalacja tej nienawiści wzięła się od wygadującego bzdury Kaczyńskiego i Macierewicza!

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Ewa Stankiewicz

Dyrektor artystyczna stacji Telewizji Republika

Tutaj możemy podziękować, mówię w cudzysłowie, bo tu należy się najwyższa kara, ten człowiek powinien ponieść najwyższą karę, specjalnie przywróconą do prawodawstwa polskiego w tej sprawie. Mówię tutaj o Donaldzie Tusku, który w drugim dniu oddał śledztwo w ręce Rosjan.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Mam nadzieję, że nie na miesięcznicę.

Eskalacja tej nienawiści wzięła się od wygadującego bzdury Kaczyńskiego i Macierewicza!

A może od Sikorskiego i "dożyniania watahy"? Nikt już nie wie,sprawy zaszły za daleko,ale pisanie,że na marszach PiS jest nienawiść a na KODu pokój i miłość to przedszkolna mentalność postrzegania świata.

I to jest oczywiście idiotyzm,taki sam jak postawa min edu u Olejnik. Lech Kaczyński jednoznacznie potępił tę zbrodnię,której dopuścili się Polacy,podobnie jak zrobił to Duda,ministerka wyszła na debilkę.

Nienawiść rodzi nienawiść. Kiedyś nie było Kodu a były manify pisowskie pełne nienawiści. Trzeba być tępakiem by nie widzieć kto zaczął spiralę nienawiści.

Oczywiście najlepiej żeby zamachowcem był Rosjanin , lub Syryjczyk powiązany z Assadem.

Wtedy dałoby się to jakoś lewakom "posklejać" ....

Ale co ten żabojad pierd...li o interwencji w Syrii?

Przeciwko komu? Assadowi?

Rozpier.olili cały bliski wschód , zbroili i tworzyli to "państwo islamskie" a teraz chcą zniszczyć kolejny rząd?

Niepojęte....

Wyrazy współczucia dla ofiar i ich rodzin....

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

"CIA od dawna zbroiło i szkoliło sunnickich dżihadystów poprzez tajne operacje fundowane przez Arabię Saudyjską. Dżihadyści ci potem stworzyli ISIS, co było bezpośrednią, choć nieprzewidzianą, konsekwencją polityki prowadzonej przez CIA i jej saudyjskich partnerów - pisze Jeffrey Sachs. Po atakach w Nicei, oskarżenie amerykańskiego eksperta wydaje się jeszcze bardziej trafne." http://wiadomosci.wp.pl/kat,141202,title,Jeffrey-Sachs-Dlaczego-USA-nie-zniszcza-ISIS,wid,18414169,wiadomosc.html?ticaid=1175eb

Wklejałem ten link wcześniej, ale ponieważ opinia Schasa jest niepoprawna politycznie nie wywołał żadnego zainteresowania. Teraz przypominam go za wp.pl, gdyż niestety niewątpliwie zyskał na aktualności.

tam w Niceii ,w tym miejscu byli moi znajomi,,dzwonilem rano,jakims niewytlumaczalna decyzja opuscili to miejsce kilkanacie minut przed tymi zdarzeniami.mozna to nazwac Cudem.

ale coz,,,takie zdarzenia maja miejsca w krajach nieudolnie rzadzonych,

i ten Owsiak ze swoimi "madrosciami",,,zenujacy facecik,,,,,lewicujacy kretacz,,

Gość

(Konto usunięte)

to sobie popłaczecie

Cud wymaga nie łez a modlitwy. Niestety lub stety nie jestem praktykujący.

książki „Osiemnastą decydującą bitwą w dziejach świata”

IPN na setną rocznice napiszę o tym książkę "Pierwszą decydującą bitwa w dziejach wszechświata". :)

Ale co ten żabojad pierd...li o interwencji w Syrii?

Przeciwko komu? Assadowi?

Rozpier.olili cały bliski wschód , zbroili i tworzyli to "państwo islamskie" a teraz chcą zniszczyć kolejny rząd?

Masz racje

Niepojete jest to ze takie forumowe oświecone barany sa prowadzone jak na rzez przez cwanych co klocuszki na planszach ustawiają.

Co więcej Ci "nowoczesni" naprawdę sa wykształceni i nie głupi a daja sie manipulować jak dzieci za lizaka.

Widać bardzo wyraznie ze bliski wschód ma byc rozpierdolony i ma tam byc tam zle....wtedy to zle bedzie szukac nowych rejonów do zamieszkania gdzie bedzie mozna zrobic znowu zle...

Hameryka przoduje w destabilizacji wspołczesnego swiata i tylko skonczony lewak moze temu zaprzeczyc. Ale oczywiscie robi to tak umiejetnie ze kto inny ma przesrane....a oni recę czyste maja (nie licze miesa armatniego ktore poswiecali zawsze)

Z tej perspektywy - plan diaboliczny.

Dlaczego cenzura wywaliła mój wpis? Mam je sobie archiwizować na wypadek, gdyby moderacja miała jakiś kaprys?

Przecież nie pisałem, że Skurzewski jest tępakiem.

Jestem Europejczykiem.

tam w Niceii ,w tym miejscu byli moi znajomi,,dzwonilem rano,jakims niewytlumaczalna decyzja opuscili to miejsce kilkanacie minut przed tymi zdarzeniami.mozna to nazwac Cudem.

ale coz,,,takie zdarzenia maja miejsca w krajach nieudolnie rzadzonych,

i ten Owsiak ze swoimi "madrosciami",,,zenujacy facecik,,,,,lewicujacy kretacz,,

Zapisz się do ORMO:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.