Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem szczerze - spodziewałem się, że PiS będzie szedł jak czołg, ale mimo wszystko takich manipulacji, takiej bezczelności nie spodziewałem się. Dzisiaj nawet odrzucili pozory przestrzegania prawa i demokracji.

Jeszcze gdyby to jakiś obsrajnoga szeregowy poseł zostaw wezwany z Pierdziszewa przez prezesa na szybkie nielegalne głosowanie i wpisywał sie po głosowaniu na listę to jeszcze jak cie mogę ale minister Zero, jego przydupas zastępca Zieeliński i kamiński szef służb?? Powaliło tych ludzi? Przy nagrywającej wszystko opozycji? Beszczel jak sqwesyn

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Ponad 59 miliardów - taki deficyt zakłada projekt ustawy budżetowej na przyszły rok, który dziś został przyjęty w Sejmie. A wzrost gospodarczy założyli 3,6%. Ciekawe w świetle obecnego spowolnienia.

Jestem Europejczykiem.

Straż marszałkowska nie wpuściła posłów opozycji na salę kolumnową, posłów z mandatem! :-) takiego pierdolnika jeszcze nie było, policję to chyba ściągają z całego województwa, pospolite ruszenie pod sejmem. A wszystko wyszło przez Kuchcińskiego debila...

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Straż marszałkowska nie wpuściła posłów opozycji na salę kolumnową, posłów z mandatem! :-) takiego pierdolnika jeszcze nie było, policję to chyba ściągają z całego województwa, pospolite ruszenie pod sejmem. A wszystko wyszło przez Kuchcińskiego debila...

Widziałem to, teraz widzę, jak Pięta kłamie mówiąc, że niczego takiego nie było.

Ciekawe, co będzie na nagraniach z Sali Kolumnowej. Czy jakoś przypadkiem nie zginą?

Jestem Europejczykiem.

Widziałem to, teraz widzę, jak Pięta kłamie mówiąc, że niczego takiego nie było.

Ciekawe, co będzie na nagraniach z Sali Kolumnowej. Czy jakoś przypadkiem nie zginą?

Stasiek to pierwszy sort bydlaków pisuarskich, jeden z tych największych gnid :-) teraz straszy ludzi cisza nocną imbecyl....

zasada najsłabszego ogniwa... ponoć nawet chciał się wycofać z decyzji, ale prezes mu zabronił...

Jak się pluł z tymi paragrafami to słychać było że żrę tę żabę razem z mułem ze stawu :-))) Policja na terenie Sejmu teraz? Pierdolnik...

Kuchcińskiemu ktoś powinien zrobić fatality... ten chłop kompletnie się nie nadaje na marszałka, zresztą kto się u nich do czegokolwiek nadaje..

tumblr_ncvkcjCDG31sodwato1_400.gif

Mam dwa pytania:

1. Czy xniwax ma bana?

2. Czy użuwanie słaowa "buc" jest tolerowane przez Moderację.

Dziękuję za odpowiedź z góry (dokładnie taka składnia)

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Kaczyński to kanalia?

Kanalia, to ci zdrajcy z KOD, chcący dezintegracji Polski. KOD'owcom, PO, Nowoczesnej marzy się demolka Polski, podobnie jak miało to miejsce na Ukrainie.

Kanalia, to ci zdrajcy z KOD, chcący dezintegracji Polski. KOD'owcom, PO, Nowoczesnej marzy się demolka Polski, podobnie jak miało to miejsce na Ukrainie.

Nie wiem czy zdrajcy, nieodpowiedzialni na pewno.

Kaczyński nie jest kanalią.

Tzw "ukąszenie heglowskie" to poetycki opis prostytucji umysłowej

Czy xniwax jest zbanowany czy nie? Za trudna odpowiedź???

czyli jak się poświadcza nieprawdę to nie jest się kanalią. jest się patriotą i wstało się z kolan.

a jak się robi głosowanie bez twardego dowodu na kworum i nie wpuszczając na salę części posłów

to już jakiś medal się należy za ten patriotyzm, prawda?

pytałem już w innym wątku ale zapytam ciebie: ty coś bierzesz, czy brałeś już tak dużo, że już nie musisz?

Nie wiem czy zdrajcy, nieodpowiedzialni na pewno.

Kaczyński nie jest kanalią.

czyli jak się robi głosowanie bez dowodu na kworum i imiennego głosowania

przy braku systemu elektronicznego liczenia głosów to się jest odpowiedzialnym.

nie wiem czy kaczyński jest kanalią, wypowiedź kolegi mi to zasugerowała.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

czyli jak się poświadcza nieprawdę to nie jest się kanalią. jest się patriotą i wstało się z kolan.

a jak się robi głosowanie bez twardego dowodu na kworum i nie wpuszczając na salę części posłów

to już jakiś medal się należy za ten patriotyzm, prawda?

pytałem już w innym wątku ale zapytam ciebie: ty coś bierzesz, czy brałeś już tak dużo, że już nie musisz?

Czy poza bzdurami i inwektywami masz coś do powiedzenia?

nie wiem czy kaczyński jest kanalią

JA za to wiem, że ci którzy szkodzą interesowi Polski są kanaliami ... a te szopki odprawiane przez KOD szkodzą interesowi Polski.

ps. jeśli uważasz inaczej, to mam do ciebie pytanie:

ty coś bierzesz, czy brałeś już tak dużo, że już nie musisz?

twierdzenie, że zbyszek i kuchciński to patrioci to twoim zdaniem bzdura i inwektywa?

ps. jeśli uważasz inaczej, to mam do ciebie pytanie:

ale ja pytałem pierwszy. nie ma tak lekko.

jeszcze jedno, jak waszczu zatrudnił dyzmę z usa na stanowiski wiceministra, który okazał się być oficerem amerykańskich służb to nie szkodził Polsce, prawda? grey jako wiceminister to był akt rozwoju Polski.

Polska rozwinęła się o 20 lat. no ale teraz grey nie jest już wiceministrem, to się chyba znowu cofnęliśmy

o te 20 lat. czyli ten kto zwolnił greya to kanalia. twoim zdaniem waszczu jest kanalią. no to surowy dla pana ministra.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Czy poza bzdurami i inwektywami masz coś do powiedzenia?

To troll,więc nie potrafi.

Na tym forum jest garstka takich trolli i są oni niestety pod ochroną. Proszę zwrócić uwagę,jakie ochydztwa wypisuje taki jaruś i co?i g..o,chroniony a mnie np bez ustanku zaleca się nie pisanie na Bocznicy,da się?

czyli jak się robi głosowanie bez dowodu na kworum i imiennego głosowania

przy braku systemu elektronicznego liczenia głosów to się jest odpowiedzialnym.

nie wiem czy kaczyński jest kanalią, wypowiedź kolegi mi to zasugerowała

czy regulamin Sejmu wymaga elektronicznego liczenia głosów? Czy tylko wtedy wynik jest prawomocny? Czy w razie braku elektryki, głosowanie ma być imienne?

Co do Pana Kaczyńskiego (a nie kaczyńskiego) to Kolega spożył już ayran czy kawę? Sugrowałbym to drugie

"To troll,więc nie potrafi."

Nie dajmy się wypuścić

JA za to wiem, że ci którzy szkodzą interesowi Polski są kanaliami

Interesom Polski szkodzi obecnie tylko PiS. Izoluje nas od świata. Pewnie niedługo opuścimy Unię i zostaniemy sami. Ameryka też się na nas wypnie. Czy to nie są działania na rękę Rosji ?

Kuchcińskiemu ktoś powinien zrobić fatality... ten chłop kompletnie się nie nadaje na marszałka, zresztą kto się u nich do czegokolwiek nadaje..

Do dyktatury się nadają wszyscy z nich.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Przecież Ci krzykacze nie znają Regulaminu Sejmu. Były czasy,że kangur Giertych chciał zwołać posiedzenie na Politechnice Warszawskiej,Komorowski groził wtedy ruchawką a Tusk olbrzymimi konsekwencjami i tym burakom nadal się wydaje,że są przy władzy

skąd wiesz ilu glosowało za i ilu przeciw?

policzyli ich?

na salę nie wpuszczono posłów opozycji, którzy chcieli tam wejść.

jest nagranie jak zbyszek fałszuje listę obecności.

obecność nie była zatem sprawdzona przez kuchcińskiego

tylko sobie tak leżała w kącie i każdy PO głosowaniach się dopisywał.

po prostu wszystko jest ok. zbyszek to patriota.

Przecież Ci krzykacze nie znają Regulaminu Sejmu. Były czasy,że kangur Giertych chciał zwołać posiedzenie na Politechnice Warszawskiej,Komorowski groził wtedy ruchawką a Tusk olbrzymimi konsekwencjami i tym burakom nadal się wydaje,że są przy władzy

kuchciński powinien napisać komentarz do regulaminu sejmu. Znajdzie podziw wśród nocnej ciszy i konstytucjonalistów.

czy regulamin Sejmu wymaga elektronicznego liczenia głosów? Czy tylko wtedy wynik jest prawomocny? Czy w razie braku elektryki, głosowanie ma być imienne?

Co do Pana Kaczyńskiego (a nie kaczyńskiego) to Kolega spożył już ayran czy kawę? Sugrowałbym to drugie

właśnie piłem kawę, ale się nią oblałem jak napisałeś, że kaczyński to nie kanalia. jeszcze mi napisz, że nie jest dziewicą

to będę miał lepszy dzień.

że nie jest dziewicą

to będę miał lepszy dzień.

Miej lepsze dzień!

piłem kawę, ale się nią oblałem

Rączka zadrżała... I się Kolega poplamił- współczuję.

Odchodzę do pracy na chwałę PIS-u

Pozdrawiam

Miej lepsze dzień!

chcesz powiedzieć, że jego kot jeszcze nie wybuchnął bo go naczelnik taśmą obwiązuje?

no to surowy jesteś

a wiecie, że adolf h to był słowianin?

krzewił słowiańszczyznę ile się da.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

w ogóle sejm bez dziennikarzy oznacza, że do sejmu będzie przychodzić tylko kuchciński,

listę obecności wypełnią korespondencyjnie, w wynikach głosowania będą wpisywać, że

wszyscy z pis głosowali za a opozycji nie było mimo, że była dobrze zawiadomiona,

no ale akurat wszystkie drzwi wejściowe się zepsuły czy coś.

tak pisdnięci zmienią konstytucję.

zrobią sobie kworum samym pisem, jakoś tak będzie że opozycja będzie nieobecna,

zwłaszcza że teraz to już sejm się może zebrać wszędzie, w restauracji sejmowej,

w hotelu sejmowym, na trawniku przed sejmem, w łazienkach albo w puszczy kampinoskiej.

no i jak sobie zrobią to kworum to po prostu zmienią konstytucję, potrzeba 2/3 z kworum,

kworum będzie korespondencyjne, wpisze się że wszyscy obecni (czyli pisdnięci) byli za,

czyli będą 2/3 z obecnych i będzie można wpisać do konstytucji co tam będą chcieli.

zrobią sobie kworum samym pisem, jakoś tak będzie że opozycja będzie nieobecna,

Może podpiszą listę obecności za opozycję, żeby było kworum.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

....na trawniku przed sejmem

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.