Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Opancerzone raczej nie było, może jakaś wzmocniona wersja. Ile waży takie A8, a ile Seicento? Okazuje się, że szkody powstały nie w wyniku zderzenia samochodów a dlatego, że kierowca rządowego samochodu skręcił i walnął w drzewo.

Bo nie przypuszczam, żeby ten Seicento był w stanie zepchnąć go z drogi.

Jestem Europejczykiem.

To kiedy oni dostaną te Gulfstreamy

Lepiej nie, bo znowu będzie jakieś nieszczęście...

Widziałem zdjęcia tego A8, po wypadku. Że mam znajomego, blacharza specjalizującego się właśnie w A8 (nadwozie z aluminium) to sporo tych aut po różnych i różnistych wypadkach widziałem. Jak kierowca broszki jechał przepisowo czyli 50km/h, to ja jestem prawosławny biskup Konstantynopola...

Przybyło komuś od tej waszej nagoneczki?...

Nagonkę to póki co z polowaniem robi dojna zmiana, na użytkowników dróg w Polsce.

Ciekawe, czy będziesz p...ł o nagonkach jak nie daj Bóg ktoś zginie w tym pisiatym cyrku na kółkach.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Zamachnąć się na zapewne pancerne A8 seicento?

Skąd wiesz że to Seicento nie miało specjalnych wzmocnień ? Tylko Antoni i jego zespół badawczy jest w stanie odkryć prawdę. ;-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Na tym forum doskonale widać

jak inteligencja służy głupocie

A poza tym to wyłącznie obrzydliwe

Wiecie co się stało z facetem, który nie odróżniał wazeliny od kitu?

Wypadły mu okna

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Rozumiem, że chcesz przez to powiedzieć, że nic się nie stało, rządowy konwój z broszką jechał jak najbardziej przepisowo, 50 km/h, nie wyprzedzał na skrzyżowaniu, nie przekroczył podwójnej ciągłej, mieli włączone i koguty i syreny, kierowca był znakomicie wyszkolony, to cieńkocieńko, skręcając zepchnęło blisko 4 t. limuzynę na drzewo, broszka i borowcy mieli zapięte pasy, wszystko było cacy i powinniśmy jedynie Pani Premier Beacie Szydło słać życzenia powrotu do zdrowia? Chcesz też powiedzieć, że karambol jaki spowodował wóz ochrony Maciarewicza to przecież nic takiego, też wszystko jest cacy i czemu się czepiamy? O oponie Dudy nawet nie wspominam. Może na ochotnika zgłosisz się do BOR i zasponsorujesz kupno 4 limuzyn które poszły na złom? Ja sobie nie życzę by z moich podatków wydawano tak lekko licząc 3 mln zł na kupienie nowych aut, które mają zastąpić te które roztrzaskały się tylko dlatego, że pisiarstwo musi wprowadzać "dobrą zmianę" i do BOR.

Jak rozumiem uważasz, że Maciarewicz ma rację i w Smoleńsku był zamach, zespół parlamentarny, ten obecny przy MON i grzebanie w nieboszczykach jest jak najbardziej słuszne i uprawnione, a kpienie i z szalonego i jego debilnych teorii zamachowych które mnożą się jak króliki, a każda inna i każda to nieudowadnialna bzdura jest obrzydliwe?

Hymn polski w wykonaniu Kononowicza :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Wiecie co się stało z facetem, który nie odróżniał wazeliny od kitu?

Wypadły mu okna

To teraz jeszcze zgadnij co się stanie z takim jednym co nie odróżnia suwerena od oszołoma?

Nie staraj się na siłę naśladować X. Jemu choć czasami wychodziło...

Nie mówić proszę o X w czasie przeszłym.

Na muzyce i płytach się zna genialnie!

Ot - pisbłądził ...

Młody, naiwny, uroczy, pacyfista, imiennik...

Cza wybaczyć!::)

Uważajcie na okna

A Szanowna Córka - nabawiła się już niemieckiego, jakżeś radził?

Bo, wiesz...

Jasio Himilsbach - też się bał, że nikt go do filmu nie weźmie a "ja zostanę z tym angielskim jak głupi ch*j".

He he, a jakie muzyki audiofilskie sobie w tle słuchają :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ochojska wie, co mówi:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ochojska wie, co mówi:

Ukryta Zawartość

Topik...z calym szacunkiem do Pani Ochojskiej widac ze musi teraz odkrecac to co na Twiterze napisala o sierotach...

A ze dziala w polityce nie chce wypasc po za margines wiec w imie starego przysłowia "jesli wpadniesz miedzy wrony musisz krakac tak jak one".

Nie mniej uchodźcy z Syrii to MARGINES...wiekszosc to migracja zarobkowa.

Prosze każdy moze wpłacić pieniądze albo udostępnić pokój....WOLNY kraj.

Ja wole pomóc Polakom na kresach - po prostu bliżsi mi sa duchowo....i niechce by za mnie ktos decydował komu na świecie 3ba pomagac z moich pieniedzy.

Ukryta Zawartość

Ubyło Wam elektoratru.

A zapoznał się z ostatnim sonażem wyborczym?

Tak patrzę na datę swojej rejestracji a to już 10lat minęło. I pomyśleć, że w ramach wolności słowa na forum dopiero teraz dostaję pierwsze ostrzeżenia. Dziękuję "moderacji" za wyrozumiałość.:=(

To teraz jeszcze zgadnij co się stanie z takim jednym co nie odróżnia suwerena od oszołoma?

Daj spokój Szczerbie.

"Szef MON kilka dni temu zapowiedział złożenie wniosku do służb i prokuratury w sprawie ustalenia inicjatorów dezinformacji wymierzonej w Misiewicza. Przyznał przy tym, że „jest niedopuszczalne, żeby oficerowie Wojska Polskiego meldowali się komukolwiek poza ustalonymi prawnie osobami”. – Takie wypadki nie mają miejsca – zapewnił. – Taki wypadek miał miejsce raz, blisko rok temu i nigdy więcej się nie powtórzył.

To nieprawda. „Newsweek” dotarł do kolejnego zdjęcia, na którym oficer melduje się młodemu doradcy ministra."

Ale ciekawe jak przebiegało będzie zapowiadane przez Macierewicza śledztwo.

Jestem Europejczykiem.

Kononowicz dostał nagle potwornych wyrzutów sumienia że otrzymuje ostatnio tyle paczek żywnościowych i prezentów :

Ukryta Zawartość

Opinia znajomego o Kononowiczu i Suchodolskim :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ale ciekawe jak przebiegało będzie zapowiadane przez Macierewicza śledztwo.

Będzie długie i kosztowne. Tanie śledztwa są nic nie warte ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.