Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Miejmy nadzieję że już wkrótce TVN straci koncesję. I lewactwo zawyje... :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Aleś sobie źródło znalazł, niszowy pisowsko-"narodowy" portalik, który powtarza po zależnej i innej wpotylicy. Gdybyś czytał uważniej chociażby Salon24 to byś wiedział, że Kaczyńśki już dostał szału na wieść o tej karze finansowej, i że USA już pisiaczkom pogroziły. Za odebranie koncesji myślisz co by zrobili z drugorzędnym sojusznikiem?

Ukryta Zawartość

Za odebranie koncesji myślisz co by zrobili z drugorzędnym sojusznikiem?

Józwa>>>

Zapomniałeś, że Doktorek nie może wykonywać pewnej czynności...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

A tymczasem trwa wdrażanie nowego w odpowiednie zachowania w roli pacynki. Dziś na przykład Wodzuś sprawdził, czy zdalne sterowanie pacynką działa na średni zasiąg. Zadziałało.

Co ma nie działać? Przecież to jest dobrze wytresowany kierownik korporacyjny średniego szczebla. Kantry Menedżer w takim Santanderze to jest zapewne czwarty poziom raportowania, czyli odpowiednik kierownika zmiany w sporym zakładzie przemysłowym.

Gdybyś czytał uważniej chociażby Salon24 to byś wiedział, że Kaczyńśki już dostał szału na wieść o tej karze finansowej, i że USA już pisiaczkom pogroziły. Za odebranie koncesji myślisz co by zrobili z drugorzędnym sojusznikiem?

PiS w tej chwili z tą grupą ogarniętą amokiem wszechwładzy, to już tylko "małpa z brzytwą" - czekajcie spokojnie :-)

Włodek.

PiS w tej chwili z tą grupą ogarniętą amokiem wszechwładzy, to już tylko "małpa z brzytwą" - czekajcie spokojnie :-)

Obyś miał rację - Włodku:)

Ale, obawiam się, że te oszołomy nie oddadzą władzy w "normalny" sposób...

Widać na każdym kroku z jaką obłędną lubością i radością powtarzają komunikat: może i nieprawnie to zmieniamy, ale co nam zrobicie? To my mamy demokratycznie wybraną większość i my "reformujemy" kraj jak chcemy!

Ludu mój ludu, cóżeś ty uczynił.

Jednak jest nadzieja - jak piszesz.

Oczywiste jest, że się zachłysnęli. Może więc nie zdołają odkaszlnąć?

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Na Białorusi niestety czekają już długie lata a to źle nam wróży. W końcu Prezes powiedział że realizacja jego wizji może prowadzić przez etap pogorszenia jakości życia dużej części społeczeństwa. Jak już tą wizję zrealizuje to już będzie blisko do kolejnej rewolucji. Niestety to może trwać. Wizja Prezesa to socjalizm. Dlatego w pierwszym szeregu obecnej rewolucji znajduje się Prezes pod rękę z byłym tow. Piotrowiczem. Ciekawe czy to przypadek wynikający z ukrytego przez lata marzenia Prezesa zostania Pierwszym Sekretarzem nowej partii socjalistycznej PiS (Paciorek i Socjalizm) czy może uaktywnienie ukrytego agenta postkomuny. Trzeba przyznać że wybudzenie z uśpienia tych agentów wybrano precyzyjnie. Byłbym pod wrażeniem gdyby to był ten wariant wydarzeń.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

PiS = Zsyp + Szambo

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Koledzy cos do posłuchania

dzis znalezione otrzymane

(macie fejsa ;) to warto obejrzeć,posłuchać)

dziś Duda w moim mieście jadę przypomnieć mu o konstytucji.....;

W Łodzi zaczynają publicznie promować niegdysiejszych zwolenników faszyzmu i jawnych antysemitów.

Oto w ramach tzw. "dekomunizacji" patronem jednej z ulic będzie Kazimierz Kowalski:

Ogłoszono listę nazw ulic w Łodzi do zdekomunizowania. Od 1 stycznia jedna z nich będzie nosić imię lidera łódzkich narodowców Kazimierza Kowalskiego. Tuż przed wojną pisano o nim "wróg nr 1 żydostwa".

W ramach dekomunizacji ul. Witolda Wandurskiego w Łodzi ma zostać przemianowana na ul. Kazimierza Kowalskiego. Taką zmianę ogłosił popierany przez PiS wojewoda Zbigniew Rau, który przedstawił listę nazw ulic do zmiany - informuje łódzka "Gazeta Wyborcza".

Ukryta Zawartość

z22792755Q,Artykul-z-1938-r--wychwalajacy-Kazimierza-Kowalski.jpg

z22792940Q,Kazimierz-Kowalski-ze-Stronnictwa-Narodowego-podcz.jpg

Czy on przypadkiem nie wzorował się na innym znanym faszyście ??????

p02pnndf.jpg

Generalnie - SKANDAL !!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Prokurator wziął 300 tys. złotych łapówki. Sąd go uniewinnił

Złapany na gorącym uczynku prokurator wziął 300 tysięcy złotych łapówki za uwolnienie gangstera. Został jednak uniewinniony przez sąd. Mimo, że nie pracuje od 10 lat, co miesiąc pobiera pensję, czyli nawet 5 tysięcy złotych miesięcznie. – Kosztował podatników już około pół miliona złotych. Nie można go jednak usunąć z zawodu, dopóki nie zostanie skazany prawomocnym wyrokiem. Formalnie wciąż jest prokuratorem, tyle że zawieszonym w czynnościach – tłumaczy informator Onetu.

zeby bylo jak bylo!!!!!

a obecne prawo dość wyraźnie określa że w przypadku złapania przestępcy na gorącym uczynku immunitet nie obowiązuje.

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Prokurator wziął 300 tys. złotych łapówki. Sąd go uniewinnił

Kolega chce nas przekonać, że ziobrowski działacz MÓGŁBY przyjąć łapówkę? Bez kozery mówię: niemożliwe.

• Redaktorzy

Prawdę mówiąc, nie rozumiem jego pretensji: sąd zachował się stosownie, uwalniając od winy pracownika frontu walki o dobrą zmianę w organach ścigania, a ten grymasi.

wyczuwam strach,rura miekknie,nie obawiaj sie,dostaniesz grzywne z 1000zl,i koszta sadowe pokryjesz plus adwokat,razem nie wiecej niz 10tys zl,i pare razy sie przejedziesz do Bialegostoku.

co to sie dzieje ze wszystkie menele ,ONry ,Narodowcy przeniosly sie do bialego -stoku.Tak ma marginesie tomus to co cie tak obraziło w tym wpisie foxa. Jest tam pewna mysl filozoficzna i to wcale nie glupia.Mozesz te sprawe wygrac jedynie wtedy kiedy pokazesz prokuratorowi legitymacje PIS i on bedzie z PIS.Ale w bialym -stoku to mozliwe.

tak na marginesie fox pokrywam wszystkie koszty zwiazane z ta przygoda.

a sprobujemy tomusia pociagnac za czesc drazliwa bo ja mam legitymacje PISu.

a generalnie tomus ..bezradnosc widze.Cienzka bezradnosc.Moze pisanie tutaj jest PONAD twoje siły.Mierz sily na zamiary ....czy jakos tak.

Gdansk przywitał prezydenta

druga cześć była pod pomnikiem poległych stoczniowców ...tam było bardziej głośno...

chyba następna wizyta będzie nieprędko

Andrzej Duda niemiło przyjęty w Gdańsku. Popierający opozycję mieszkańcy domagali się zawetowania ustaw o KRS i SN

Ukryta Zawartość

kochane miasto

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

druga cześć była pod pomnikiem poległych stoczniowców ...tam było bardziej głośno...

Czytałem dziś felieton jakiegoś anonimowego pisowca, który postulował, żeby zburzyć pomnik poległych stoczniowców (który został wzniesiony przez niewłaściwe osoby, więc jest nieprawomocny) i na jego miejscu wybudować jakiś nowy, słuszny. Nie sprecyzował tylko, czy ma być to standardowy pomnik Lecha Kaczyńskiego, czy też już po prostu pomnik prokuratora Piotrowicza.

Co ma nie działać? Przecież to jest dobrze wytresowany kierownik korporacyjny średniego szczebla. Kantry Menedżer w takim Santanderze to jest zapewne czwarty poziom raportowania, czyli odpowiednik kierownika zmiany w sporym zakładzie przemysłowym.

Ciekawe, w UE pijak z Luksemburga i traktorzysta z Holandii na pewno studiowali marketing i zarządzanie, dlatego tak pięknie piastują swoje funkcje.

Ciekawe, w UE pijak z Luksemburga i traktorzysta z Holandii na pewno studiowali marketing i zarządzanie, dlatego tak pięknie piastują swoje funkcje.

Gdzie Ty tak daleko szukasz szukaj u nas takowych znajdziesz ich bardzo blisko...( chyba nie muszę Ci pisać gdzie)...no może z traktorzystami mogę sie mylić

Dlaczego pijak? Bo psychopatka i główne chamidło polskiego sejmu Pawłowicz tak napisała?

Ło Jezu szybcy jesteście ale dzisiaj już nie chce mi się z wami pisać, jutro zripostuje ( po mszy, obiedzie z rosołem, w sumie ok 14 )

PS Bobkowi nie odpowiem ponieważ wystarczy włączyć internet a dokładnie jutuba :D

Wypowiedz jednej osoby z dzisiejszej uroczystosci ;

"Wieczór, prawie 22.00, a ja czuję, że dziś biała noc przede mną bo adrenalina towarzysząca dzisiejszym wydarzeniom chyba nie pozwoli mi zasnąć. Zaczęło się od "powitania" Prezydenta Dudy pod kościołem św.Brygidy. Oj, coś podejrzewam, że niezbyt powitanie owo podobać mu się mogło, kiedy z gardeł zebranych przed wejściem osób padały słowa: "Głos zabierz Prezydencie, Polska jest na zakręcie. nadszedł czas", śpiewane na melodię znanej kolędy. Była moc!!! Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się śpiewać z taką mocą. To chyba wiara i głębokie przekonanie o sensie tego, czego bronimy - WOLNOŚCI. Przed 18.00 przenieśliśmy się na Plac Solidarności. Niestety obecność banerów i flag unijnych uniemożliwiła przedostanie się na teren placu. Dlatego większość uczestników naszej manifestacji ustawiła się za płotem, tuż przy bramie. Trzem kolegom z KOD i mnie udało się wejść na teren przy Trzech Krzyżach, po bardzo dokładnym sprawdzeniu, musiałam nawet pokazać, czy nie szmugluję czegoś w kosmetyczce. Długo czekaliśmy na przybycie Prezydenta. Nie był to czas, który upływał miło. Znaczki Dziewuch i Konstytucji przypięte do czapki wywoływały nieprzychylne, często obraźliwe komentarze. Czułam się jak intruz w swoim własnym mieście. I dlatego postanowiłam tam zostać, choć łatwiej byłoby stać z całą grupą. Poczułam niezgodę na zawłaszczanie tego miejsca, odmawiania mi prawa do bycia w ważnym dla nas wszystkich placu. Czasami było naprawdę nieprzyjemnie, wyzwiska przybierały na sile. Grupki panów ze znaczkami solidarności na kaskach przekonywały, że wygrali wybory, mają większość i mogą robić, co chcą. Nie docierały do nich argumenty, że prawa mniejszości należy respektować. Moje słowa, ze obrażają znaczek solidarności namalowany na kasku wywołały prawdziwą furię. Byłam otoczona przez dziesięciu panów, na szczęście interweniował szef boru. Nie zwrócił jednak uwagi panom, ale mnie. Powiedział, że mam nie prowokować! Bo mnie aresztuje. Prawdziwie gorąco zrobiło się dopiero, gdy na teren wkroczyli górnicy, stoczniowcy i inni przychodzący na plac z Brygidy. Za płotem zaczęto skandowanie haseł, a my, stojący w środku dołączyliśmy do nich. Zaczęłam być obrażana i popychana. Widziałam nienawiść na twarzach. Gdyby nie obecność policji, czuję, że to wszystko mogło się dużo gorzej skończyć. Pan Jaworski przystanął i zaczął nagrywać wydarzenie telefonem, nie zareagował. Usłyszałam, że nie mam prawa tu być, że niszczę godność i szargam pamięć tego miejsca. Odpowiadałam, że nie mają monopolu na patriotyzm, a ja kocham to miasto, tu się urodziłam i mam prawo stać tu, gdzie stoję. Padało jeszcze sporo innych uwag typu: "Wypieprzać do Niemiec", albo "Kto wam płaci" itp. Można by tak jeszcze długo. Rozpisałam się bardzo, wiem, rzadko to robię, pomyślałam jednak, że warto zrelacjonować dzisiejszy dzień. Dziękuję za cierpliwość."

Oczywiście, że ci którzy dzisiaj używają nazwy Solidarność to żałosne popłuczyny dawnego związku. Było 10 mln członków, jest 500 tys. bojówkarzy PiS i zwykłego menelstwa. Organizacja polityczna, przybudówka PiS i jego ORMO. Ze związkiem zawodowym nie ma to nic wspólnego.

A szefuje im dygnitarz, który swojemu pieskowi każe haftować jedwabne poduszki. Reprezentant ludzi pracy w całej okazałości.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.