Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Konta pogrążają Kwaśniewskich, więc temat bankowy jest zamknięty.

Podpalenia oczywiście że są działaniami w wojnie hybrydowej, wszyscy to rozumieją.

nie ma konta

Możesz otwierać i zamykać konta na wyścigi, a władzy tyle ile ma Jarosław Kaczyński nikt nie ma i mieć nie będzie w Polsce.

już się zaczęło

Spałeś całe lata ?

I wtedy się nabawił straszliwej kontuzji kończyny dolnej?

No co tu dużo gadać, prawdziwy bohater ;-), znaczy się odniósł w czasie walki obrażenia :-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

zmusiła do spania

Cała tzw opozycja solidarnościowa reglamentowana będąca w zmowie z komunistami więc jak się nie było internowanym, to najlepiej osobę nazwać śpiochem..

Tillerson został odwołany po wizycie na Nowogrodzkiej, przypominam.

Jego polityka odniosła fiasko.

Od tego momentu datuje się zwrot w kierunku Niemiec Merkel.

Merkel ma stanąć przed komisją ds przyjęcia uchodźców.

To cios przeciwko układowi z Polską.

Polska ma zostać osamotniona i wykończona przez banksterów żydowskich z Wall Stret.

Dla 300mld $ wiele można, wielu można kupić.

Proszę sobie posłuchać od ok 1.30 jaką potęgą jest jedno z państw azjatyckich..a tu Koledzy negowali przedstawianie przeze mnie reprezentanta tej nacji jako wzór..

Cała tzw opozycja solidarnościowa reglamentowana będąca w zmowie z komunistami

Opozycja (jak nazywasz) reglamentowana komunizm obaliła. W przeciwieństwie do opozycji niereglamentowanej której główną cechą charakterystyczną był fakt, że wtedy nie istniała. Za to obecnie próbuje komunizm odbudować.

więc jak się nie było internowanym, to najlepiej osobę nazwać śpiochem..

Jak się nie było wtedy internowanym to znaczy że w ówczesnej opozycji było się nikim.

Tillerson został odwołany po wizycie na Nowogrodzkiej, przypominam.

Przypadkowa zbieżność zdarzeń w czasie. Jedno z drugim nie miało nic wspólnego.

Polska ma zostać osamotniona

Sama na to w pocie czoła pracuje niszcząc prestiż kraju i podążając jego znaczenie na arenie międzynarodowej.

Opozycja (jak nazywasz) reglamentowana komunizm obaliła.

Opozycja (jak nazywasz) reglamentowana komunizm obaliła.

Nie trolluj tematu bobcat, Akta bolka od Kiszczaka, człowieka honoru, to jeszcze mało..?

Przypadkowa zbieżność

Wybierz się na jakiś kurs, albo niech Cię wyślą, tam wybiją z głowy słowo przypadek w polityce co dopiero w geopolityce bobcat.

PRZYPADKÓW nie ma są znaki !!!

w pocie czoła pracuje

Wstaje z kolan.

znaczenie na arenie

Kraj /postsoviecki, żydo-soviecki/ okradany na miliardy dolarów rocznie z wyprzedanym za bezcen przemysłem, stoczniami, emigracją wielomilionową zarobkową - NIE MA ŻADNEGO ZNACZENIA KOLEŚ NA ARENIE MIĘDZYNARODOWEJ, - wbij to sobie do swojej mądrej głowy, i opowiedz innym, kumplom.

imperialistycznego spisku

Pakt Ribbentrop-Mołotow spiskiem jednak był, nie zaprzeczaj więc że jako takie są możliwe i korzysta się z nich, mało tego cała geopolityka to jedno wielkie knucie spisków jedni przeciwko drugim, do tego wielopoziomowe, jak tego nie wiesz czy nie rozumiesz to nic nie wiesz i nic nie rozumiesz z tego co się dzieje.

II Wojna Światowa odbyła się za czyjeś pieniądze chłopcze, domyśl się kto na świecie jest tak bogaty że może oszołomić propagandą narody i uzbroić potem napuścić jedne na drugie.?

Po co normalnym ludziom wojna ?

imperia

Imperia mają w poważaniu losy jednostki czy nawet całych narodów, dla nich liczy się tylko ilość niewolników.

Nie trolluj tematu bobcat, Akta bolka od Kiszczaka, człowieka honoru, to jeszcze mało..?

A jak akta Balbiny?

PRZYPADKÓW nie ma są znaki !!!

Przypadki jak najbardziej są również. Dopatrywanie się wszędzie jakichś znaków dowodzi stanów obsesyjno-maniakalnych.

Wstaje z kolan.

Dziękuję za "wstawanie z kolan" skutkujące tym, że z Polską przestano się w ogóle liczyć.

ktoś chciał zdezorganizować sesję Zgromadzenia Parlamentarnego NATO

Ciekawe kto, pewnie Chiny, albo Mexyk..

przestano się w ogóle liczyć

Już pisałem, Wasi rządzą, leżą plackiem, Andrzejek, Mateoł, popychadło Merkel..

stanów obsesyjno-maniakalnych.

W 1939 jak byś zobaczył 1 800 000 żołnierzy Wermachtu w Polsce, to byś nagle doznał olśnienia..

Tacy jak Ty bobcat żyli w tamtym czasie i też mówili, nie uderzą, nie będzie wojny, Hitler blefuje, a jednak, nie wiedzieli że był spisek..a drugi z strony Anglosasów, którym przeszkadzaliśmy w ich planach aby Niemcy pobili się z Rosją i wtedy oni byliby jedyną światową potęgą dominującą.

Przecież Hitler mógł ich wykończyć w Dunkierce, jednak odegrał teatr, tzn że musiał być spisek.

Nie udało się też osłabić Sthalina, pozbierał się i utworzył CCCP, trzeba było się z nim liczyć i układać po tzw pokoju..

Ważni Niemcy wylądowali w USA, budowali bombę potrzebną do dokończenia dzieła i panowania, odegrano teatr w Norymberdze dla publisi.

Nasi nie rządzą

Bobcat, w dalszym ciągu jesteś dziecinny.

Rządzą ci, którzy mają grube miliardy, nie ma bardziej oczywistej prawdy w wszechświecie.

PiS nic nie ukradł, więc nie może rządzić, musiałby wprowadzić dyktaturę, a przecież nawet niepełnosprawni chodzili im po głowie i to w SEJMIE co dopiero zdrowi albo silni i zorganizowani..

Bobcat, co Ty tu robisz w tym temacie..?

Pruszków Wschodni nie ma stróża?

Przystanek WKD nazywa się Tworki. Pytanie kto i po co zainstalował tam Internet?

masz jeszcze jakieś złudzenia..?

Nie mam. Od dawna uprawiasz tu literaturę satyryczną dla rozrywki. Przyznam jednak, że wydawane w czasach PRL Szpilki prezentowały sobą dowcipy wyższych lotów.

Co ty powiesz?

Miło mi że mogłem Cię oświecić.

Internet na przystanku WKD to pomysł wiadomych sił.

Nie chodziło o przystanek, ale to co się mieści za bramą mieszczącą się tuż przy nim.

Nie wiem czy przypadkiem przystanek dalej, w Pruszkowie, nie ma na przystanku WiFi.

Zgodnie z ustawą, która weszła w życie 20 maja, Straż Marszałkowska stała się służbą mundurową. Jak się okazuje, przeciętne uposażenie funkcjonariusza Straży Marszałkowskiej wynosić będzie prawie 6 tys. złotych. To o około 1000 złotych więcej, niż dziś wynosi przeciętne uposażenie policjantów czy strażaków.

Za straty moralne związane z prześladowaniem niepełnosprawnych, za barykadowanie Sali Kolumnowej czy na poczet przyszłych wyczynów nowego zbrojnego ramienia reżimu?

Jestem Europejczykiem.

WKD już dawno nie ma :(

Żartujesz? Kilka dni temu jechałem. Ma się dobrze, jest nowy tabor. Niedawno zmienili napięcie w sieci z tramwajowego 600 V prąd stały na stosowane przez PKP 3000 V prąd stały.

Nie jestem w stanie uwierzyć, że kolega Samolot uznał, że mu się skończyły głupie argumenty i puste stwierdzenia.

Rok 1959. Agencja Xinhua donosi:

"W związku z naruszeniem obszaru powietrznego Chińskiej Republiki Ludowej w prowincji Guangdong przez amerykański samolot szpiegowski - rząd Chińskiej Republiki Ludowej wystosował do rządu Stanów Zjednoczonych 428-me poważne ostrzeżenie."

Tak mi się przypomniało gdy czytam to już nie wiem które (zgubiłem się w rachunkach) "żegnam" autorstwa @747.

Nie jestem w stanie uwierzyć, że kolega Samolot uznał, że mu się skończyły głupie argumenty i puste stwierdzenia.

W wypadku recydywy zawsze można mu zaproponować Mozarta na złagodzenie nastroju :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dawno nie polecałem tego uroczego kanonu :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Bardzo ładne:) Uwielbiam chóry i chórki różnej maści a zwłaszcza te w Requiem Mozarta.

W sumie, od niedawna pisuję w tematach politycznych, a odlotów samolocika było najmniej kilka

(i tyle samo przylotów).

Czyli, to samolot rejsowy!

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Odleciał, ale wkrótce wyląduje znowu. Zakład?

I to jak zwykle - lądował będzie z wielkim hukiem. Jak on to robi, że się nie rozbije?

Jest niczym pic - jego partia przewodnia:)

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Odleciał, ale wkrótce wyląduje znowu. [...]

Przypuszczam, że - jak zwykle - będzie to lądowanie twarde (może nawet bardzo).

A każdy lotnik czy spadochroniarz wie, że po twardym lądowaniu zawsze pozostają skutki uboczne.

Kolejne wykwity "yntelektu" bąbofca potwierdzają to dobitnie :)

Przypuszczam, że - jak zwykle - będzie to lądowanie twarde (może nawet bardzo).

A każdy lotnik czy spadochroniarz wie, że po twardym lądowaniu zawsze pozostają skutki uboczne.

Kolejne wykwity "yntelektu" bąbofca potwierdzają to dobitnie :)

W tym wypadku skutki uboczne juz bardziej uboczne nie mogą być ;)

najważniejsze dla imć bąbofca ze deszcz pada ...

Jacek pobędziesz tutaj jeszcze trochę to nie jedno z Jego strony zobaczysz ;)

bywały dni ze dwa razy sie żegnał.....

To jak my w 1986!

Mówiono, że kadet SCHP, to krzyżówka k...y z mułem:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.