Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ze specjalnym silnikiem przerobionym na zlecenie ministra obrony!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Parker's Mood

Pewnie mają w sobie sporo witaminy D. ;)

Tak, rozglądając się po świecie...

- wszyscy mamy, Tomku Przyjacielu.

Co mnie kark boli od zerkania - to moje!

Ukryta Zawartość

to mi sie bardzo podoba.

Ukryta Zawartość

Prawidłowo. Jeśli chcesz przyjąć obywatelstwo danego Narodu, musisz przyjąć również jego normy współżycia społecznego. Wierz sobie w co chcesz, ale we własnym domu!

Brawo Szwajcarzy.

(Szwajcarowie???)

Raczej Szwajcarzy.

Warunkiem przyznania obywatelstwa powinna być nie tylko zasada szanowania norm współżycia ale również szanowania prawa jak i znajomość historii danego kraju.

W wielu krajach trzeba zdać egzamin z historii.No i znajomość języka.

Wyluzuj Jaro, mylisz mnie z kimś.

Polska nie posiada suwerenności tak gdzieś od porażki pod Warną, może były przebłyski, krótkotrwałe, nawet ta porażka jest słabo wyjaśniona, co dopiero dalej../albo przedtem../.

Sytuacja Polski jest nadzwyczaj nie jasna, to h...d...i kamieni kupa...

Zawsze używałem Diesla, nawet jeśli miałem benzynę, kiedyś nawet zatankowałem diesla zamiast benzyny, ale nie dużo, dolałem benzynę i pojechałem dalej.

Proponuję poszukać gdzie indziej idiotów, którym będziesz mógł wciskać tego typu ciemnotę. Tutaj takich nie znajdziesz.

Bobcat, jeśli jesteś maszyną, to logiczne że niczego nie zrozumiałeś.

Kup sobie jakiś pojazd mechaniczny, najlepiej napędzany silnikiem diesla, no jeśli zapragniesz benzynowego, to trudno, byle nie na gas..

Natychmiast zrozumiesz że diesel, to inna charakterystyka momentu napędowego, chłopcze./ maszyno /.

P.S.

Czy Ty czasem nie obsługujesz ciągników..?

Typowy bezsensowny bełkot w miejsce rzeczowej odpowiedzi. Na dobrą sprawę w ogóle nie wiadomo o co Ci chodzi. Diesel chodzi na oleju napędowym. Benzyniak jak sama nazwa wskazuje chodzi na benzynie. Żaden jednak nie pojedzie na mieszaninie tych paliw jak próbujesz wciskać niezorientowanym.

Kiedys ropniak był synonimem muła w domyśle kogoś mało lotnego. Wcale wiec nie dziwi sympatia numerka.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Natychmiast zrozumiesz że diesel, to inna charakterystyka momentu napędowego, chłopcze./ maszyno /.

Tak to było dziesięć lat temu... Obecne benzyny są bardziej elastyczne od diesli, lżejsze, tańsze i mniej toksyczne, chłopcze z przeszłości.

Żaden jednak nie pojedzie na mieszaninie tych paliw jak próbujesz wciskać niezorientowanym.

No, ciekawe jak mnie się udało, bob, nie wciskaj mi tu kitu, przejrzyj portale motoryzacyjne pod hasłem pomyłki w tankowaniu, ważne żeby nie był to nowoczesny pojazd, jeśli ten warunek jest spełniony, to da się pojechać benzyną z odrobiną ropy, oczywiście byłem zdziwiony że nie pasuje końcówka do wlewu, ale cóż, byłem podekscytowany tematem podróży.

Nie jechałem na mieszaninie i nigdzie tego nie napisałem kiciarzu, wlałem porcję diesla na początku tankowania, ale paliwo nie chciało płynąć za bardzo do zbiornika, stąd orientacja że się pomyliłem, skorzystałem telefonicznie z pomocy znajomego mechanika samochodowego, polecił zatankować benzyną do pełna i jechać.

Obecne benzyny są bardziej elastyczne od diesli

Uważasz że znasz się na technice motoryzacyjnej ?

To otwórz temat na bocznicy - diesel czy benzyna..

Tu piszemy na tematy powiązane z polityką, chłopcze..

Kup sobie pojazd z napędem elektrycznym, rodzimej produkcji, wtedy będziesz trzymał się tematu politycznego..rozumiesz ?

Od Mateoła..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.