Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ja lewakiem??? Ja tu PiSowcom PRL obrzydzam i tłumaczę, że to zły ustrój był, a oni za nim płaczą aż im w d... piszczy z tęsknoty! Taki ze mnie lewak.

Jestem Europejczykiem.

Wstępnie, frekwencja wyniosła 51,3 %.

produkt został kupiony reszta dla polityków już nie ma znaczenie. Od dzis już zapominają o obywatelach a kłaniają się przemysłowi aby on miał wzrost.

wzrost i konsumpcja.

produkt został kupiony reszta dla polityków już nie ma znaczenie. Od dzis już zapominają o obywatelach a kłaniają się przemysłowi aby on miał wzrost.

wzrost i konsumpcja.

Boże, jakie Kolega ma odkrywcze przemyślenia!

Jestem Europejczykiem.

Nawet nie wiem jak pisać na tym pojebanym forum. A inni PISowcy ci się schowali?

Jest Il Dottore? Albo moi ulubieni komuniści?

To prawda. Nie wiesz. To po co piszesz?

Wstępnie, frekwencja wyniosła 51,3 %.

Wy to musicie zdrowo w d... dostać żeby Wam się myślenie włączyło. Na razie jest dobry początek.

wzrost i konsumpcja.

Ta sama uwaga co do Mskiego

znowu,

Pisałem do Państwa, PiS zostanie rozliczony przy urnie wyborczej, no i stało się.

Wygrana w pierwszej turze jeśli potwierdzą się sondaże, Rafała Trzaskowskiego, będzie kompromitacją tego ugrupowania.

Tak kończy się nieudacznictwo polityczne, przyszli do władzy z buzią pełną frazesów, a rzeczywistość to zweryfikowała.

Teraz narzekają na brudną kampanię, cóż, winny musi się znaleźć, ZAWSZE na zewnątrz, ZAWSZE poza PiS.

Ciekawe, czy wynik 48,99 Czaskoskiego jest możliwy po podliczeniu głosów..Putin mu nie gratulował, więc sprawa jest otwarta..

Boże, jakie Kolega ma odkrywcze przemyślenia!

PiS potrzebuje głębokiej rekonstrukcji, dobrej zmiany.

Nie czytasz moich postów, stąd zdziwienie.

Nieudacznicy nigdy niczego poważnego nie osiągną.

Kto wygrał poprzednie wybory?

Mastalerek / Szydło.

Kto miał wygrać teraz ?

Mateoł ?

Współpracownik Tuska ???

Ludzie poszliby za Szydło w ogień !

Mastalerek by to sprawnie rozegrał.

Szydło i Mastalerka już nie ma.

Ten kto ich usunął niech ma teraz pretensje do siebie.

Naraził całą naszą pomyślność na katastrofę, powstanie teraz państwo mafijne.

ZZ będzie miał co robić..

Zarządy komisaryczne są tylko kwestią czasu.

Jaro - żaden warszawiak go nie wybrał, bo warszawiaków już nie ma,

To jedynie twoja chora przepita, wyobraźnia:)

Gdyby tak było, jak piszesz, Jaki wygrałby tak samo jak PiS w sejmikkach

k**wa, pogubiłem się

Ten populizm i pogarda dla inteligencji ci nie przeszkadzają? To rozdawanie pieniędzy?

Jaka pogarda? To, że biedacy dostali trochę forsy, która i tak powróci do gospodarki?

Ja, dzięki Bogu mam tyle, że nie muszę wyciągać do nikogo ręki.

Popieram wszystkie programy PISu. I jakoś to nie bije w moją inteligencję:)

Bez urazy.

Porównałbym Twoje myślenie (a głównie - wyborców PiS-u)... do zachowań mojego starego, prawie bezzębnego kota.

W związku z tym, że jest uzależniony od żarcia z puszki i to ja mu je daję, mogę go traktować jak chcę (szczególnie jak włazi między nogi i jest przyczyną omalże wywrócenia się), a i tak łasi się do mnie, jak tylko może.

Wyborcy Pis-u są (wg mnie) jak wielu ludzi z czarnego lądu.

Oni nie chcą dostać pracy, tylko czekają leniwie na zrzuty darów. Ich "robota", to czekanie na mannę z nieba. Na tych, co ją zapewnią (na zawsze), będą głosować rękoma i nogami.

W dupie mają demokrację. Przecież żołądek jest dla nich ważniejszy.

Lecz, w tym wątku jest inaczej. Ludzie myślą jak ludzie:)

Pogubiłeś się chyba...

Przepraszam, że być może uraziłem Twoją dumę.

Lecz nie mogę pojąć Twego toku myślenia i poparcia dla reżimu.

Skoro masz za dużo, to rozdaj ubogim. Ale, w zamian - NICZEGO im nie zabieraj (jak robi PiS przy okazji).

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Politycy PiS, w wspaniałych nastrojach..jacy zadowoleni, z aktywności obywateli, z frekwencji...

Powystawiali dzieciaków do kandydowania, teraz są zdziwieni że przegrali z mafią w Warszawie czy gdzieś..

Partia zamknięta dla świeżej krwi, Mariana Kowalskiego, ochroniarza nie przyjęli, źle by się kojarzył, no inni się kojarzą fantastycznie z nieudacznictwem wrodzonym, funkcyjnym..

Co za żenada.

Co za żenada.

A czego spodziewałeś się po ich głównym strategu i jego świty? Żenada i nieudacznictwo to ich chleb powszedni, które to wynieśli sami sobie na ołtarze.

skynyrd

Deklaruję,że jak wadza mi da co miesiąc te parę tysięcy ( może być i więcej) to tak je wydam,że wrócą do gospodarki.

czego spodziewałeś się

Że wyborcy ich rozliczą.

siedziałby w pudle

Marian Kowalski jako jedyny przeniósł swoje głosy z wyborów prezydenckich na Andrzejka, coś więc chyba mu się za to należy.

Marian Kowalski jako jedyny przeniósł swoje głosy z wyborów prezydenckich na Andrzejka, coś więc chyba mu się za to należy.

Kebab z kabana u prawdziwego polaka w Lublinie. I wystarczy.

ps. Małe litery zamierzone.

Interesująca analiza.

Ciekawsze są wpisy (komentarze) pod:

"w gazecie wyborczej zydzi maja swieta . zydokomuna w kascie , wielkim mafijnym biznesie ma swieto . totalna zdrada i zboczency tez maja swieto . pis najpierw zafundowal nam perspektywe raju , potem czolganie przed zydami , kapitulacje przed berlinem i bruksela a na oslode rzucil tabuny ukraincow i ciapatych . od jutra kasta zacznie sobie na nas zniewagi odbijac - albo ruch narodowy albo po nas"

albo ten:

"miasta zasiedlają postkomuna ,volksdojcze i głuptaki spod znaku lgbt.

troche polski jeszcze jest ,pałęta się po wioskach,dziurach we własnym kraju ..o ile tak jeszcze można ująć."

I wszystko jasne. :)

PiS jest podzielony i skłócony, nie mogło być inaczej jak naiwni gołodupcy biorą się za władzę, ich miejsce to ławy poselskie i klepanie ustaw, a nie realna władza.

Mafia PRL okragłostołowa rozgrywa ich jak dzieci..a ci naopowiadali Narodowi jak to będzie kiedy oni zaczną rządzić, no i zaczęli, rozpędzili się i wstali z kolan na zbity....sk.

Danielsa sobie wynaleźli - dobrego Żyda, obfotografowali się z nim, Bielan i inni cwaniacy..

Bielan u Olejnik na przesłuchaniu w TVN24 ostatnio - cymes, miód, bronił tego drugiego cwaniaczka Mateoła, że o Kubicy to on w innym kontekście...mówił..

Żenada.

Robertowi Kubicy ten tandem Bielan - Mateoł do pięt nie dorastają, wyschną i nikt o nich pamiętać nie będzie, Robert jako Polak w F1 jest w historii po wsze czasy !

miasta zasiedlają postkomuna ,volksdojcze i głuptaki spod znaku lgbt.

troche polski jeszcze jest ,pałęta się po wioskach,dziurach we własnym kraju ..o ile tak jeszcze można ująć."

Taka jest prawda.

PiS miał przeprowadzić w naszym kraju DOBRĄ ZMIANĘ, sam polecałem oddanie głosu na to ugrupowanie, aby ZZ zrobił użytek z swych uprawnień jako szef prokuratury.

wielkim mafijnym biznesie ma swieto

Tak, oni wygrywają zawsze, niezależnie od tego kto wygra wybory, ci co wygrywają je, marzą o wkupienie się w ich łaski.

Polacy w dużych i średnich miastach potwierdzili że tzw Polska nie istnieje jako państwo, a to co można by nim nazwać to tylko rodzaj posowieckiej republiki bananowej.

Żeby się tylko Szanowny Kolega z żalu nie pochlastał ;-).

Pisałem tu niedawno że nikt tak jak moja skromna osoba nie krytykuje tu formacji PiS.

Zaprzeczano - wmawiano że popieram..ciekawe, Kolega też należał do tego środowiska..

Kolega może sobie odpocznie bo ta racjonalizacja debilnie zawierzonych i utraconych nadziei wygląda coraz bardziej rozpaczliwie i coraz bardziej bezsensownie.

Doradzam jakieś konsultacje psychoterapeuty bo to może się źle skończyć.

Jestem Europejczykiem.

debilnie zawierzonych i utraconych nadziei

Nie ściemniaj tu Jaro i nie dodawaj sobie, po co pisałem w 2012 r że układ władzy nie odda ?

Odpowiedz.

Nie jestem naiwny, znam życie, liczy się tylko kasa, nic więcej, biedni ludzie z PiS byli i są bez szans na przeprowadzenie realnych zmian.

Agresję pokonać można tylko jeszcze większą agresja, mafię okrągłostołową pokonać można tylko ....chyba każdy rozumie jak..

A jak ktoś jednak nie rozumie, to niech nie zajmuje się polityką - jasne Jaro747 ???

to może się źle skończyć

Jesteśmy w trudnym okresie jako tzw Polska.

Ludzie po okresie kompletnej biedy podorabiali się, a ich postępowanie nie różni się absolutnie niczym od postępowań polityków - z prostej przyczyny, gdyż to też ludzie, stąd elektoratowi odbija woda sodowa i wybierają na złość rządzącym przestępców czy podejrzane typy, prymitywne na stanowiska samorządowe.

Ten trudny okres to upadek.

Upadek wszystkiego, nie ma sensu stosować wyliczenia.

Społeczeństwo tzw polskie upadło, te wybory pokazały to jak na dłoni.

Winni są wszyscy, każdy po trochu, jedni za złe działania inni za zaniechania.

Wrogi wywiad to obserwuje i wykorzysta przy nadarzającej się okazji - to oczywiste, oni głupi nie są reprezentują poważne państwa.

Z nas zrobią roboli pracujących na ich rzecz, tu o nic innego nie chodzi w tej grze.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.