Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Daję tutaj, bo tym razem nie o Prezesie i jego szajce:

"- Nie wykluczam, że będę się starał o funkcję przewodniczącego klubu Kukiz'15, na 6 listopada planowane jest posiedzenie naszego klubu - powiedział poseł Kukiz'15 Marek Jakubiak. Rozmówcy PAP blisko związani z kierownictwem ruchu twierdzą, że Jakubiak może dążyć do próby sił w głosowaniu na szefa klubu parlamentarnego. - Jakubiak czuje presję, aby przeciwstawić się Kukizowi - powiedział bliski współpracownik Jakubiaka.

W rozmowie Jakubiak przyznał, że w klubie potrzebne są zmiany. - Nie wykluczam, że 6 listopada na klubie Kukiz'15 będę się starał o funkcję przewodniczącego. Chcę dać jasny sygnał wyborcom, że ich nie zostawię - powiedział Jakubiak.

Jeżeli Jakubiak przegra z Kukizem, to - według rozmówców PAP z klubu Kukiz'15 - może zostać do końca kadencji posłem niezrzeszonym. Niewykluczone również, że Jakubiak zechce wyciągnąć z klubu kilku posłów Kukiz'15 i próbować stworzyć nowy klub lub koło."

Coraz ciekawiej. Co zrobi PiSowski przydupas i koń trojański Tyszka? Zapowiadają się atrakcje.

Jestem Europejczykiem.

W USA doszło dziś do masowego zabójstwa żydów w synagodze. Komentarze pod informacją o zdarzeniu na Wirtualnej Polsce są podzielone prawie równo między tych, którzy atak potępiają, a tych, którzy chwalą. W jakim społeczeństwie żyjemy?

W USA doszło dziś do masowego zabójstwa żydów w synagodze. Komentarze pod informacją o zdarzeniu na Wirtualnej Polsce są podzielone prawie równo między tych, którzy atak potępiają, a tych, którzy chwalą. W jakim społeczeństwie żyjemy?

W połowie głupim.

debilkę

Masz rację.

Jednak szkoda że nie odniosłeś się do meritum z pierwszego linku..cóż rozumiem że powstaje dysonans poznawczy..te trzy minuty rozkładają te Twoje koncepcje..

Rozumiesz, -jesteście niekonsekwentni.

świr

Ty jesteś zwykłym przygłupem Koleś, Wolniewicz nie żyje, uszanuj to.

Popisujesz się prostactwem ?

Tu nad Wisłą szanuje się zmarłych, nie powiedziano Ci o tym ?

Ty się popisujesz na dziesiątki innych sposobów, i co? Poza tym obrażasz interlokutora w bezpośredniej dyskusji. Zastanawiam się czy tego nie zgłosić.

Byłbyś dobrym reżyserem..może nakręciłbyś ..Kler II..ciekaw byłbym sceny kulminacyjnej..

Smarzowski po konferencji prasowej jakichś przedstawicieli episkopatu na temat pedofilii już ma w głowie pomysł na "Kler II". Jak ich zobaczył i posłuchał to go olśniło. Najlepsze scenariusze pisze życie.

Jestem Europejczykiem.

Nie długo wystawa, wystawiasz coś ?

W audio jesteś tak samo mocny jak i w polskiej pisowni - większość, to błędy, bzdety i księżycowe teorie.

Parker's Mood

[...]

Tu nad Wisłą szanuje się zmarłych, nie powiedziano Ci o tym ?

Szczególnie takiego np. P. prof. Bartoszewskiego ...

Przypomnij sobie bluzgi, jakie wylewaliście na Niego już po Jego śmierci, prawackie kanalie ...

Tu nawet nie chodzi o prawactwo czy też lewactwo - chodzi o hipokryzję i mentalność Kalego.

Chicago, głosowałeś na Donalda Trumpa? Zostanie prezydentem na drugą kadencję Twoim zdaniem? :)

Nie pamiętam już jak skończyła się sprawa z tym murem w Meksyku jak Donald podniósł cenę i stwierdził, że Meksykanie za to zapłacą. Jak to się skończyło?

Nie wiem czy zostanie prezydentem na drugą kadencję - kraj jest podzielony, podobnie jak Polska. Ale wiem, że żaden prezydent nie miał takiego poparcia republikanów jak Donald Trump - nawet Ronald Reagan. Wszystkie ruchy jakie zrobił przynoszą konkret i zysk dla obywateli USA. Pal licho ten mur, ale za ograniczeniem nielegalnej emigracji kryminalistów z Ameryki Środkowej i Południowej to i ja jestem. Teraz maszeruje w stronę granicy USA kilka tysięcy Hondurasów i Gwatemalczyków - na co oni liczą? Jak to tak maszerują? I co? Chcą się dostać do USA i co będą robić? Skąd mają szmal na ten najazd? To jest jakiś q koszmar! Stany to nie Europa - Trump wyśle wojsko na granicę i po zawodach - jak trzeba będzie, to ich zwiną i zakmną w jakiejś hali na pustuni, po czym odeślą do domu - albo do zbierania jabłek na rok za dychę na godzinę '-) i dopiero wtedy do domu. Dlaczego nie maszerują do Argentyny, albo do Brazylii? Dlaczego do USA?

Parker's Mood

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.