Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie masz wyszukiwarki ?

po wpisaniu frazy zwraca że to jakiś zespół muzyczny, ale w sumie chodzi o jakieś nagrania chyba?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie wiem ale wiem, że nie udało ci się przytulić 40 baniek. Było by na dokończenie badań hajenda co?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

zespół

Komisja Nadzoru Finansowego, KNF, nie bądź tak drobiazgowy, Tusk nie jest, produkty finansowe Amber Gold go nie interesowały przez wiele miesięcy..

dokończenie badań

Ważne że ukończył Admin 1, rozmawiałem z Jego przedstawicielem wczoraj w Warszawie, wykazał się kompetencjami.

40 baniek

Giertych gra materiałem dowodowym, chyba chodzi mu o wynagrodzenie.

po wpisaniu

Masz zaległości z życia nocnego w lokalach w wczesnych latach 90- tych, to nagranie topowe z tamtego czasu..

A kto to jest?

Wpisz w wyszukiwarkę dopisując jeszcze Donald Tusk..

Kto tam dzisiaj

Przesłuchanie miliardera Leszka Czarneckiego jeszcze trwa, nie wiadomo kogo pogrąży.

Przesłuchanie miliardera Leszka Czarneckiego jeszcze trwa, nie wiadomo kogo pogrąży.

prezesa?

P.S.

Naprawdę niewidoczna jest dla ciebie "analityku" RÓŻNICA pomiędzy przekrętem prywatnych cwaniaczków z pod zaszczanego krzaczka AMBER i afery z czynnym w niej UDZIAŁEM państwowej instytucji zaufania publicznego jaką jest KNF, NBP ???

Jak kiedyś powiedział klasyk, nie szcza się do swojego namiotu.

P.S.

Nie wymagaj od bombofca niedoścignionych ewolucji umysłowych, to nie ten pułap.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Najlepiej jakby pogrążyło Tuska ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

pogrążyło Tuska

Tuska już pogrążyło, ledwo przyjechał na obchody, już afera, związana z jego pompowaniem na urząd prezydenta albo szefa opozycji.

Nastąpił przecież wzrost poparcia dla PiS, gdyż ludzie lubią spokój, pompowanie Tuska w sondażach zaufania, ten nastrój wyraźnie zakłóca.

nie szcza się

Synalek Mariusza Kamińskiego szefa CBA zatrudniony w Banku Światowym...w banksterce...żenada..

Mariusz Kamiński jest skończony.

jest skończony

A tak walczyli z międzynarodową banksterką, teraz posyłają tam własne dzieci..

Moralna degrengolada reżimu postępuje.

Chociaż nie, ona nastąpiła już dobrą chwilę temu, teraz tylko wychodzi na jaw. Żeby jeszcze ludzie zechcieli to dostrzec.

Jestem Europejczykiem.

Unia Europejska przeżywa kryzys.

Wybory do Parlamentu Europejskiego zostaną sfałszowane.

Czas udac sie do lekarza ...

poproś o zmianę leków te są za słabe .....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ps Pisowcy jakos dzis z ogonem podkulonym łażą ....

qikalwvw.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wybory do Parlamentu Europejskiego zostaną sfałszowane.

W Polsce przez przedstawicieli PiS, to jest bardzo prawdopodobne.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pisowcy jakos dzis z ogonem podkulonym łażą

Wybory zostaną sfałszowane m in z tego powodu.

Na pochyłą brzozę każda koza skacze..

Totalna opozycja nabiera wiatru w żagle, mam nadzieję że USA w odpowiednim momencie to zablokują, czekam na kompromaty od CIA.

PiS jeszcze może wygrać, jak da 500pln emerytom.

747

Jak dobrze zrozumiałem jesteś zwolennikiem ingerencji obcego państwa w wewnętrzne sprawy Polski?

Ktoś tu kiedyś coś wypisywał o Targowicy.

Na pochyłą brzozę każda koza skacze..

Bardziej kozioł np. taki jak Prezes.

jesteś zwolennikiem ingerencji obcego państwa w wewnętrzne sprawy Polski

Nie jestem, nie ma takiego państwa, to tak przy okazji..

Obszar Polski jest zarządzany z zewnątrz.

to wiele wyjaśnia!

Więc to wszystko co się dzieje w naszym kraju, nie jest winą ani PO ani PiS, tylko winą zarządzania zewnętrznego. Kurcze, więc my rozmawiamy na niewłaściwy temat. Czy to zarządzanie zewnętrzne też możemy wybrać w wyborach powszechnych?

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Sam napisałeś "mam nadzieję,że USA w odpowiednim momencie to zablokują,czekam na kompromitaty od CIA".To było w kontekście do opozycji w Polsce.

Nie rozumiesz co piszesz?

to do 747

masz w czaszce

Jeśli rozum człowiekowi byłby do niczego niepotrzebny, to by go nie miał..

Nie rozumiesz co piszesz

Czy Ty rozumiesz na jakim świecie żyjesz ?

Nie masz czasu zapoznać się z jego historią, czy jej nie pojmujesz, przyczyn i skutków ?

Skąd biorą się wojny na świecie ?

Od tego zacznij.

/ Dwóch ludzi lub więcej, chce w tym samym miejscu i czasie robić coś innego /

Czy to zarządzanie zewnętrzne też możemy wybrać w wyborach powszechnych?

Jest wybierane, obecnie amerykańsko-żydowskie, - red Michalkiewicz trąbi na ten temat od lat.

Niemcy cisną się tu z Tuskiem, Tusk nie był kandydatem polskim na drugą część kadencji króla Europy, był kandydatem Angeli Merkel - więc niemieckim.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.