Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę Kolegów - weźcie kredyt.

A na co i po co? Kredyty powodują rozrost grupy fanów PiS. Oni liczą że PiS i pomoże umorzyć wzięte kredyty. A tu Du.a ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Do wzięcia kredytu i zmiany pracy zachęcał Wasz prezydent, nie pamiętam nazwiska..

Zdajcie sprzęt - może teraz zrozumiecie..?

Mówisz że jak Ciebie ktoś zachęca to bierzesz/decydujesz nie zastanawiając się nad konsekwencjami? Typowe podejście w stylu PiS. Coś jak w Smoleńsku w czasie słynnego "przyziemienia" ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Nie biorę.

Ale może już wziąłeś i teraz czekasz aż ktoś choć częściowo umorzy na koszt podatnika? Solidarnie, jedni biorą wszyscy spłacają.

Morze to jest wiesz - szerokie i głębokie jak niektórych głupota...

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

to wiele wyjaśnia!

Więc to wszystko co się dzieje w naszym kraju, nie jest winą ani PO ani PiS, tylko winą zarządzania zewnętrznego. Kurcze, więc my rozmawiamy na niewłaściwy temat.

rozmawiacie na właściwy temat, wiesz sztuczny tłok i.t.p. mało komu się udaje zajrzeć za kyrtyne. Myszą cię czymś zajmować. tvn24/ tvpinfo i.t.p. 24h ten sam shit aż w to uwierzysz przecież telewizja nie kłamie.

albo masz 3 oko i to zrozumiesz i obejrzysz całość

albo powiesz ha ha ha i wrócisz do swojej wirtualnej erekcji.

Jeden z ostatnich wielkich myślicieli ludzkości. Późne lata 80.

@Dominic2509, poznałem Ciebie, a bardziej Twoje poglądy i lektury jakie czytasz i nawet nie mam zamiaru odpalać linka. Tak sobie radzę z nadmiarem kretyńskich informacji.

Dzięki, że troszczysz się o moją erekcję. Przy czym staram się ją wykorzystać w świecie rzeczywistym, a nie wirtualnym. Każdy ma swoje preferencje i uwierz, nie interesują mnie Twoje sposoby na erekcje.

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

poznałaś mnie? kiedy podałem tobie dłoń?

jakie lektury czytam? nie pamiętam takiej naszej rozmowy. podaj przykład.

kretyńskich info. właśnie nie znam ale ocenie. bravo.

poznaję Twoją osobowość i poglądy na forum. Twoje linki i wpisy świadczą o Twoich poglądach. Twoje wpisy ciągle prowokują do kłótni a nie do myślenia (chociaż tak uważasz). Na potrzeby tego forum, takie poznanie mi wystarcza. Może w realu jesteś super gościem, tego nie wiem. Ludzie w necie zmieniają się i stają się innymi ludźmi. Ale w tej sytuacji mamy tylko wirtualną postać.

Ocenę Twoich postów i źródeł niestety musisz pozostawić innym. Moje są takie jak napisałem i nie zamierzam ani tego udowadniać ani się z Tobą spierać. Wybacz, ale jak większość z nas i także Ty, mamy ciekawsze rzeczy do zrobienia w piątkowy wieczór, aniżeli przeszukiwanie całego forum w celu udowodnienia czegokolwiek komukolwiek

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Cieszę się że wielbiciel narodowosocjalistycznych populistów przejrzał na oczy.

Ciekaw jestem tylko jak to jest gdy człowiek budzi się z ręką w nocniku i zaczyna łapać, że ta ręka tkwiła tam ładnych kilka lat a jemu nic nie śmierdziało chociaż nawet przechodzące dzieci odwracały się ze wstrętem.

Jestem Europejczykiem.

Jesli juz o nocnikach, rekach i upolitycznianiu, to moze ktos sie wreszcze obudzi:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Podsumowujac(absrahujac od wszelkich pier**l pisowskoplatformerskorezimowokonstytucyjnych), sady sa, byly i beda zawsze w ten czy inny sposob upolitycznione, czy to przez Pis, czy to przez Po, i ich odpowiednikow, i to wszedzie.

Oczywiscie zaraz ktos bedzie bronil, bo inny kraj, bo inne zasady, bo wszyscy poparli, itd itp. I juz wytlumaczenie bedzie ready:)

Najzabawniejszy komentarz:

Do każdego państwa członkowskiego należy ustalenie procedury powoływania sędziów trybunałów konstytucyjnych. Nie mamy żadnego komentarza w sprawie wyboru (Stephana Harbartha - PAP) w Niemczech

— poinformował PAP w piątek rzecznik KE Christian Wigand

:)

Ukryta Zawartość

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Do każdego państwa członkowskiego należy ustalenie procedury powoływania sędziów trybunałów konstytucyjnych.

Dokładnie tak. Ważne by owe wybory odbywały się zgodnie z prawem i procedurami. Za pisiarstwa owe zasady zostały złamane (nieprzyjęcie ślubowania od legalnie wybranych sędziów, sędziwie dublerzy, niezgodny z prawem wybór szefa TK). Nie rozumiesz różnicy?

A tymczasem kolejne pisowskie szambo wybiło:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Problem z PiSowskimi kłamcami i oszustami jest taki, że wydłubują sobie z innych systemów prawnych pojedyńcze elementy i udają, że złożona przez nich całość gdzieś funkcjonuje. Otóż nie funkcjonuje.

Żeby uniknąć debilnych dyskusji podam prosty przykład który zrozumieć powinien każdy. Jeśli nie nie zrozumie powinien przeczytać jeszcze raz. A teraz uwaga!

Dostałem kiedyś do przygotowania ofertę do przetargu. Czytam, czytam i jakoś mi nie pasuje. Patrzę na parametry serwera jednej firmy, drugiej, trzeciej i nic. Niby się zgadza, ale zawsze coś nie pasuje. Zdesperowany dzwonię do gościa i pytam prosto z mostu co to ma być. Okazało się, że facet wziął jakiś serwer na wzór, ale syn brata który chodził do technikum "ulepszył" specyfikację i pododawał to i owo. Niby fajnie, tylko w przyrodzie nic takiego nie istniało, takiego serwera po prostu nie było. Podobnie z PiSowskimi pomysłami odnośnie sądów - pojedyncze elementy niby pasują ale jak złożymy to w całość to okazuje się, że cywilizowane kraje takiej konstrukcji nie znają.

Jestem Europejczykiem.

Ciekaw jestem tylko jak to jest gdy człowiek budzi się z ręką w nocniku i zaczyna łapać, że ta ręka tkwiła tam ładnych kilka lat a jemu nic nie śmierdziało chociaż nawet przechodzące dzieci odwracały się ze wstrętem.

67691477742955.jpg

24088615943_d44006cb17_k-1080x675.jpg

cywilizowane kraje

pary%C5%BC-1200x642.jpg

Jaro, ogarnij się.

Jak tam dochodzenie w prokuraturze ws katastrofy smoleńskiej ?

Wszystko już dawno i w pełni wyjaśnione. Tylko niektórym wygodniej kontynuować chocholi taniec na grobach ofiar aby zbić dla siebie kapitał polityczny.

Dokładnie tak. Ważne by owe wybory odbywały się zgodnie z prawem i procedurami. Za pisiarstwa owe zasady zostały złamane (nieprzyjęcie ślubowania od legalnie wybranych sędziów, sędziwie dublerzy, niezgodny z prawem wybór szefa TK). Nie rozumiesz różnicy?

A tymczasem kolejne pisowskie szambo wybiło:

Ukryta Zawartość

Co do procedur to przypomnij sobie kto je zaczal 1szy lamac. Bali sie ze straca wladze, to sobie chociaz TK swoimi chcieli obsadzic, i tyle w temacie

Ukryta Zawartość

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Co do procedur to przypomnij sobie kto je zaczal 1szy lamac. Bali sie ze straca wladze, to sobie chociaz TK swoimi chcieli obsadzic, i tyle w temacie

Typowo po PiSowskiemu debilny argument który w zasadzie argumentem nie jest. Ale w ramach dnia dobroci dla poszkodowanych miłością do reżimu pytanie pomocnicze - i co, obsadzili? Czy w Trybunale Konstytucyjnym za poprzednich rządów zasiadł ktoś, kto nie powinien w nim zasiąść?

Jestem Europejczykiem.

No i w ramach kultury rozmowy wlasnie zostajesz zgloszony. Z toba dyskusja nie ma sensu. Jestes niereformowalny.

Jestes niereformowalny.

Niereformowalni są tyko sympatycy PiS. O wielu miesięcy i lat.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.