Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Od razu widac, ze choroba nienawisci do Pisu, a chyaba nawet bardziej do kleru, odebrala ci jakakolwiek zdolnosc oceny.

Argumentacja wprost z propagandy radzieckiej. Wtedy też wolno było tylko kochać władzę i ustrój.

Zadne fakty, tylko w wielu punktach Twoja interpretacja(oczywiscie nie do konca Twoja), ewentualnie wnioski, ktore wyciagasz z racji takiego a nie innego swiatopogladu.

Wg Ciebie Kaczor dziala dla Kremla, wg twojego odpowiednika po tej drugiej stronie taki Tusk dziala dla Berlina. I dla was obu beda to niezbite fakty. Czaisz o co biega?

Wg Ciebie winnym katasrofy Smolenskiej jest Kaczor, wg twojego odpowiednika po drugiej stronie Tusk, zeby podac jeszcze jeden przyklad. No i kosciol, tylko kosciol winny, dla odpowiednika zydzi. I oczywiscie sa to fakty:)

Nie widzisz prawd. Dla swojego pisowskiego fanatyzmu zrównujesz kwestie, które równe nie są. Jaki jest choć jeden dowód na udział i winę Tuska w tragedii Smoleńskiej? Nie ma żadnego. To że witał się z Putinem? A co miał zrobić? Dać mu w pysk? Za to jest cała seria dowdów na winę Kaczyńskiego. To on głosił i jego brat, źe jest jedynym organizatorem tej wyprawy i ani PO ani Tusk nie mają się wtrącać. To on nie umiał lub nie chciał podjąć decyzji o zmianie lotniska wiedząc, że nie można lądować. Słychać na nagraniach, jak Kazana na info, że nie ma warunków do lądowania mówi, że nie ma decyzji co dalej. A brak takiej decyzji o zmianie lotniska oznacza podtrzymanie decyzji o lądowaniu mimo braku bezpiecznych warunków! No i kwestia lotu do Gruzji, gdzie pilot za odmowę lądowania w niebezpiecznych warunkach był szykanowany przez Kaczyńskich i PiS. Drugim pilotem podczas tamtego lotu był...pierwszy pilot lotu do Smoleńska! To są dowody na winę pisu i Kaczyńskich.

I wszystko w temacie....

Warszawa, 5 marca 2010

„Pan Bronisław Komorowski

Marszałek Sejmu RP

Z upoważnienia Pana Prezydenta RP pragnę poinformować, że na uroczystości 70 rocznicy zbrodni katyńskiej w dniu 10.04.2010 w Katyniu Kancelaria Prezydenta RP organizuje przelot samolotu specjalnego. Obok Pana Prezydenta, w skład wchodzą przedstawiciele rodzin katyńskich, wojska, duchowieństwo, osoby zaproszone przez Pana Prezydenta. Liczba miejsc w samolocie jest ograniczona. Odpowiadając jednak na prośbę Pana Marszałka proponuje udostępnienie miejsc w samolocie dla 12 przedstawicieli parlamentu, po trzech z każdego klubu. W związku z koniecznością prowadzenia dalszych prac organizacyjnych proszę o przekazanie listy osób zgłoszonych na uroczystości.

Władysław Stasiak”

I jeszcze kilka cytatów:

"Każdy kto będzie próbował zmienić miejsce lądowania prezydenckiego samolotu zostanie oskarżony o utrudnianie prezydentowi RP sprawowanie władzy."

Jarosław Kaczyński

I przyszedł marzec 2010r, A tak wygląda wypowiedz Lecha Kaczyńskiego przed wizytą w Smoleńsku

Do sprawdzenia w archiwach TVP.

Cytuję: "Ja i moja kancelaria przygotujemy wizytę w Smoleńsku , Tusk i rząd mają się do tej wizyty nie wtrącać " .

Szkoda, ze w jakiejs komisji nie siedziales. Byloby wszystko jasne:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

I wszystko w temacie....

Warszawa, 5 marca 2010

„Pan Bronisław Komorowski

Marszałek Sejmu RP

Z upoważnienia Pana Prezydenta RP pragnę poinformować, że na uroczystości 70 rocznicy zbrodni katyńskiej w dniu 10.04.2010 w Katyniu Kancelaria Prezydenta RP organizuje przelot samolotu specjalnego. Obok Pana Prezydenta, w skład wchodzą przedstawiciele rodzin katyńskich, wojska, duchowieństwo, osoby zaproszone przez Pana Prezydenta. Liczba miejsc w samolocie jest ograniczona. Odpowiadając jednak na prośbę Pana Marszałka proponuje udostępnienie miejsc w samolocie dla 12 przedstawicieli parlamentu, po trzech z każdego klubu. W związku z koniecznością prowadzenia dalszych prac organizacyjnych proszę o przekazanie listy osób zgłoszonych na uroczystości.

Władysław Stasiak”

I jeszcze kilka cytatów:

"Każdy kto będzie próbował zmienić miejsce lądowania prezydenckiego samolotu zostanie oskarżony o utrudnianie prezydentowi RP sprawowanie władzy."

Jarosław Kaczyński

I przyszedł marzec 2010r, A tak wygląda wypowiedz Lecha Kaczyńskiego przed wizytą w Smoleńsku

Do sprawdzenia w archiwach TVP.

Cytuję: "Ja i moja kancelaria przygotujemy wizytę w Smoleńsku , Tusk i rząd mają się do tej wizyty nie wtrącać " .

Do pisowskich aparatczyków i tak to nie dotrze.....

czarne.... białe, pluja ,deszcz

SN teraz wycofują sie jak raki (tutaj na pewno po wyborach do PE lub najpóźniej do Sejmu znowu zaczną mącić wodę)

dzis do "Kawy na Ławe" Harry Pottera Cymańskiego wysłali ...brakowało jeszcze striptizu z jego strony

wszystko było łącznie z sygnalistką rękoma w jego wykonaniu...

Stać Cię tylko na pieprzenie, kiedy ktoś cytuje prawdziwe wypowiedzi kłamliwych pisiaków.

Typowe...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Nie ma ani jednego nawet poszlakowego dowodu na zamach w Smoleńsku! Ani jednego! Każdy polski pilot i każdy ekspert lotnictwa uważa, że żadnego zamachu nie było. Trudno ich wszystkich posądzać o sympatie dla Putina i o krycie sowieckiej zbrodni. Wśród nich są nawet przeciwnicy PO czy Tuska, ale i tak są pewni, że żadnego zamachu nie było. Nie liczę tu opłaconych ekspertów od puszek i parówek, bo to hańba dla Polski za grube miliony.

Zresztą prosta logika podpowiada, że nie było żadnego zamachu. Po co ruskie mieliby zabijać tylu Polaków na swoim terenie i to jeszcze w tak pamiętnym miejscu ich zbrodni sprzed lat wobec Polaków, nic na tym nie zyskując? Tym samym sobie na głowę ściągnęliby niechęć całego świata i wspomnienie Katynia, o czym wolą zapomnieć. Po co mieliby to robić nad Smoleńskiem, skoro mogli to zrobić nad każdym innym krajem np nad Gruzją, ściągając tym samym podejrzenia na Gruzję i psując relacje Polski z Gruzją, co byłoby Rosji na rękę. Poza tym po co mieliby to robić tuż przed wyborami prezydenckimi wiedząc, że Kaczyński był uważany za najgorszego prezydenta i poparcie miał tak niskie, że musiał przegrać. Szanse na reelekcję miał zerowe. Wystarczyło poczekać kilka miesięcy i byłoby po Kaczyńskim.

Wszyscy w PiS-ie łącznie z Macierewiczem też wiedzą, że żadnego zamachu nie było. Ale przyznanie się do tego oznaczało winę Kaczyńskich, upadek pisu i koniec kariery w polityce. Dlatego wymyślili sprytny plan kłamstwa, by ze sprawcy zrobić narodową ofiarę i świetego męczennika. Wciągnęli do tego kler i ogłupili prostych ludzi jadąc na fali nacjonalizmu, pseudo katopatriotyzmu podpartego wolą Boga. Wmówili ludziom ten fałsz i z miernoty zrobili bohatera narodu. Dziś niektóre ciemniaki nawet modlą się do pomników nieudacznika. Zrobili z tego sektę i pseudo religie.

Bo jest jasne. Problem w tym że takim kretyńskim katastrofom ulegają zwykle samoloty rejsowe drugorzędnych linii a nie maszyny specjalne wiozące wierchuszkę sporego europejskiego państwa.

Do moderatora: jezeli juz bedziesz wreczal punkty mnie, to prosze tez tym ktorzy obrazja i mnie, dziekuje.

Mam nadzieje, ze czasy vlado minely i jedna strona nie bedzie sie tutaj juz tak panoszyc.

Tak na marginesie, co się stało z Valdo, coś przeoczyłem ?
  • Moderatorzy

Tak na marginesie, co się stało z Valdo, coś przeoczyłem ?

Nie wiem co z Vlado, ale mn. ja zostałem zaproszony do moderacji.

Pozdrawiam Wszystkich.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

a moze byc filozofie JESZCZE jasniej?Czy ktos potrafi zrobic to jeszcze jasniej?Zeby wacpan wreszcie zrozumial czy zeby wacpan poszedl w pis..u.Nie mozna dyskutowac z chorym albo facetem ktorego taki udaje.

Nie wiem co z Vlado, ale mn. ja zostałem zaproszony do moderacji.

Pozdrawiam Wszystkich.

Pozdrawiam nowego Moderatora.

Valdo ma status "poza forum" nie dano mu się pożegnać, czy sam nie chciał - szkoda bo bardzo Go lubię i szanuję.

ty jak widze pracujesz nad tym.Ale czy ci sie uda??????

czy nie wybierzesz tym razem lysom pale jojo kolege kurdupla.Swoja droga zeby ruskie z Tuskiem???A nie z maciarewiczem.Ale ty wiesz lepiej tzn twoi mocodawcy.

Wystarczyloby zamienic Tuska na Kaczora i juz tarzalibyscie sie z radosci.

A ze bylaby to podobna glupota(wizja). Eeee, to juz nie wazne, wazne, ze pasi do innych wizji

A nawet bylby to juz fakt:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

a ty cós wiesz na ten temat czy Sam przeczytales cós na ten temat.?

No wlasnie, wiesz tyle co ci napisza/powiedza, jedni lub drudzy, wybierasz jedna z narracji i siejesz dalej, a tak naprawde gowno wiesz.

a ty moze w dwoch zdaniach napiszesz co wiesz...no to wal pan smialo.Posmiejemy sie.

Muls, jest poniedzialek rano, ludzie w wieku produkcyjnym pracuja, ty jako emeryt/stary dziad nie masz nic do roboty, takze nie zawracaj dupy

Nara

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.