Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Zyzol napisał:

A co oni maja do tego nadpobudliwego dziecka z nienawiścią na twarzy? 

Mogą się na jego temat wypowiedzieć. Psycholog profesjonalny podobno na podstawie obrazu i dźwięku telewizyjnego może próbować analizować stan umysłu obserwowanego. Może w/w obserwowali tych wymienionych przeze mnie wyżej. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

4 minuty temu, Lech36 napisał:

Mogą się na jego temat wypowiedzieć. Psycholog profesjonalny podobno na podstawie obrazu i dźwięku telewizyjnego może próbować analizować stan umysłu obserwowanego. Może w/w obserwowali tych wymienionych przeze mnie wyżej. 

Może wyślij temu psychologowi jakiś link z filmem?

27 minut temu, Lech36 napisał:

Niektórzy ciemnogrodzianie twierdzą też że szczepienia są niepotrzebne

Ja znam tylko jasnogrodzian, którzy tak twierdzą.

8 minut temu, Lech36 napisał:

To znajdź takie opinie i wrzuć je pod dyskusje. Bo na razie uprawiasz nieudolną agitkę.

Jesteś klimatologiem? Jeśli nie to nie uważam Cię za partnera do rozmowy w tej sprawie. 
Szukaj na forum klimatologów. I tam się wypowiadaj w tej sprawie skoro tu nie pasi.
Bez odbioru
47 minut temu, Zyzol napisał:

Gadasz jak Wenderlich w telewizji dużo i nie na temat. Wytłumacz jak to się stało, że te średniowieczne PiSiaki tak skutecznie wykiwały nowoczesną PO, że przez następne trzydzieści lat nie dojdzie do władzy? Jeśli oczywiście nie rozpadnie się w ciągu najbliższych pięciu.

A ty jak piłsuski ?

Idź na stadion Legii i krzyknij sobie "Lech" a doświadczysz to, czego nie rozumiesz. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

39 minut temu, jezz napisał:

Może wyślij temu psychologowi jakiś link z filmem?

Są znane z TV, ale chyba nie TVP, tam działa PiS-cenzura.

40 minut temu, jezz napisał:

Ja znam tylko jasnogrodzian, którzy tak twierdzą.

To są chyba PiS-"jasnogrodzianie". To by wszystko wyjaśniało, ludzie nie oświeceni.

37 minut temu, Zyzol napisał:

To znajdź takie opinie i wrzuć je pod dyskusje.

Dyskusje z kim? Z ciemnogrodem. Już przez to przechodziłem w wątku o katastrofie/zamachu smoleńskim. Nie warto drugi raz. To jest sekta.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

2 minuty temu, Lech36 napisał:

To są chyba PiS-"jasnogrodzianie". To by wszystko wyjaśniało, ludzie nie oświeceni.

Niestety, Oświecenie było już po Średniowieczu ?

1 minutę temu, jar1 napisał:

A ty jak piłsuski ?

Idź na stadion Legii i krzyknij sobie "Lech" a doświadczysz to, czego nie rozumiesz. 

Ukryta Zawartość

Wygląda na to, że byłeś na Legii i Lech (Kolejorz) krzyczałeś. Objawy stłuczenia mózgu są aż nadto widoczne.

Ukryta Zawartość

4 minuty temu, jar1 napisał:

Niestety, Oświecenie było już po Średniowieczu ?

Do PiS średniowiecze pasuje, no może te samochody elektryczne Morawieckiego nie mieszczą się w tym kanonie. Koń elektryczny albo kopia elektryczna by lepiej pasowały.

11 minut temu, Lech36 napisał:

Koń elektryczny albo kopia elektryczna by lepiej pasowały.

To przecie wizja Raju. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

No i prom kosmiczny na węgiel.

Znamy, znamy ;-).

Teraz, Bezlitosna Niusia napisał:

No i prom kosmiczny na węgiel.

I ten Grunwald na przykład 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, Zyzol napisał:

A co oni maja do tego nadpobudliwego dziecka z nienawiścią na twarzy? 

Gadasz jak Wenderlich w telewizji dużo i nie na temat. Wytłumacz jak to się stało, że te średniowieczne PiSiaki tak skutecznie wykiwały nowoczesną PO, że przez następne trzydzieści lat nie dojdzie do władzy? Jeśli oczywiście nie rozpadnie się w ciągu najbliższych pięciu.

Ty masz w ogóle jakiś poziom - bo takie, jak ta twoje wypowiedzi na to nie wskazują.

Całe prawactwo - widne, tajne i dwupłciowe - rzuciło się z wrzaskiem na dziewczyneczkę, która broni rzeczy oczywistych i mocno zakłuła w oczy polityków różnej maści.

Jadą po niej, jak po burej suce, nie widząc jakoś młodego typka z Płocka - niejakiego Jakuba Baryły (ciekawe, czy to z "tych" Baryłów) - wymachującego krzyżem podczas Marszu Równości. Z obliczem niespecjalnie wskazującym na miłość bliźniego.

Zyzol - bez Jeżurka i katabasów żyć można.

Bez czystego powietrza - niespecjalnie.

Świerszczyku mój. 

53 minuty temu, Lech36 napisał:

Ty masz aż tak wielkie klapy na oczach?

Może już się wyluzuj wieczorem i posłuchaj dobrej muzy,

52 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Całe prawactwo - widne, tajne i dwupłciowe - rzuciło się z wrzaskiem na dziewczyneczkę, która broni rzeczy oczywistych i mocno zakłuła w oczy polityków różnej maści.

Jadą po niej, jak po burej suce, nie widząc jakoś młodego typka z Płocka - niejakiego Jakuba Baryły (ciekawe, czy to z "tych" Baryłów) - wymachującego krzyżem podczas Marszu Równości. Z obliczem niespecjalnie wskazującym na miłość bliźniego.

To twoje paplanie nijak się ma do tego, co napisałem. Poglądów politycznych australijskiego psychiatry nie znam i zapewne ty też nie masz o nich najmniejszego pojęcia. Już na początku artykułu napisane jest wyraźnie po polsku, że martwi się o eksploatację tego dziecka do celów politycznych, a prawdopodobnie powinno się leczyć. Martwi się też o katastrofalne skutki psychologiczne, jakie mogą powstać w wyniku manipulowania dziewczynką. Takiej wypowiedzi w żaden sposób nie można nazwać atakiem. Tym bardziej, że dr Michael Carr-Gregg (wg tego, co mozna znaleźć w internecie) jest jednym z najwybitniejszych psychologów w Australii, autorem 14 książek, nadawcą i specjalistą od zdrowia psychicznego w przedsiębiorstwach, rodzin, rodziców, dzieci, młodzieży i wykorzystania technologii dla zdrowia psychicznego.

Tymczasem ty i mający tu podobne inklinacje w dyskusji zachowujecie się tak, jakby brał on udział w kampanii wyborczej PiS.

Godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Zyzol - bez Jeżurka i katabasów żyć można.

Bez czystego powietrza - niespecjalnie.

Nie musisz mi o tym przypominać. Dbam o środowisko i czyste powietrze bardziej niż większość osób w mojej okolicy. Lepiej sytuowanych, lepiej wykształconych i bardziej wierzących. Np. nie palę w kotle węglowym c.o. płytami meblowymi czy budowlanymi. I dlatego bardzo dziwi mnie, że moje pytanie co ty sam zrobiłeś ostatnio dla środowiska budzi agresje i chamstwo.

Godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Świerszczyku mój. 

I co ty na to? Meszko moja.

1 godzinę temu, jezz napisał:

Ty masz aż tak wielkie klapy na oczach?

A tam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Dzieci są nieekologiczne - twierdzi aktywistka społeczna Kaya Szulczewska: 

Ukryta Zawartość

Ta na pewno nie jest  z ciemnogrodu. 

Jak daleko zajdzie jeszcze ekologia?

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Całe prawactwo - widne, tajne i dwupłciowe - rzuciło się z wrzaskiem na dziewczyneczkę, która broni rzeczy oczywistych

Nie od dziś wiadomo że cała głupota świata skupiła się po prawej stronie sceny politycznej.

1 godzinę temu, jezz napisał:

Jestem wyluzowany (drink z palemką) i cały czas słucham dobrej muzyki :-).

4 godziny temu, jezz napisał:

Metalowcy nie tańczą.

Tańczą, też tańczą ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wczoraj w Warszawie odbyła się demonstracja ekoterrorystów. Spowodowana przez nią blokada ronda de Gaulle'a stanowiła swoiste nawiązanie do podszczuwania Macrona. Z ekologicznych akcentów należy zwrócić uwagę na ohydną plastikową palmę na tym rondzie oraz plastikowy bukiet kwiatów na głowie ecoterrorystki wypowiadającej się dla TVN. Ecoterroryści walczą przecież z wszechobecnym  plastikiem.

34 minuty temu, Zyzol napisał:

Wczoraj w Warszawie odbyła się demonstracja ekoterrorystów.

Moherowy berecik bezmyślnie powtarza narrację mediów toruńskich i "autorytetów" pokroju Szyszko. 

Macron ma 100% racji. 

3 minuty temu, Bobcat napisał:

Moherowy berecik bezmyślnie powtarza narrację mediów toruńskich i "autorytetów" pokroju Szyszko. 

Macron ma 100% racji. 

Taka reakcja pokazuje, że prezentujesz wysoki poziom infantylności. ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.